×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна премахването на старите и опасни дървета до храма "Свети Александър Невски" в столицата
  • Израелски танкове обкръжиха източната част на Рафах
  • Официалният правописен речник на българския език вече е онлайн
  • Над 190 служители на 6 институции влязоха в данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД и "Лукойл България" ЕООД, почна инвентаризация
  • Сърбия ще построи с китайски компании слънчева електроцентрала и петролопровод
  • Русия започна настъпление в Харковска област – това е нов фронт във войната
  • Повишението на пенсиите от 1 юли няма да е с 11 %, а с 10%, заради по-ниската инфлация
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Държавата съсипва туризма през единствените два месеца, за да оправдае бездействието си през цялата година


Държавата съсипва туризма през единствените два месеца, за да оправдае бездействието си през цялата година
Така изглеждаше плажът до хотел "Глобус" в Слънчев бряг вчера, а уж сезонът трябваше да е започнал. Оказа се обаче, че е в Газа ще видиш по-малко полицаи, отколкото в Слънчев бряг
03 Юли 2016, Неделя, 05:50 ч.
Автор: Емил КОШЛУКОВ за demokraciadnes.bg

Безумно е това, и безсмислено. Бандитите не се стрелят, щото са на море. Стрелят се, щото са бандити


Отиваш на море.

Спират те на: кръговото на Поморие, кръговото на Несебър, на входа на Слънчев Бряг, вътре в комплекса, след комплекса, както и на случайни други места. Общо проверките са с една повече от тези в Кербала, но все пак там са НАТО, тук е само полицията, няма чак такава сигурност.

Да съсипеш туризма си, през единствените два месеца сезон, за да оправдаеш бездействието си през цялата година. Какво точно се очаква да стане при тези проверки? Да ги питат къде отиват и те да отвърнат: Ами да застреляме Митьо Ушите, малко закъсняваме, ще може ли по-бързо да ни пуснете, благодаря.

В Газа да отидеш на плаж, няма да те спрат толкова полицаи. В Слънчев Бряг обаче - ела да ни видиш.

Най-сигурният начин да унищожиш туризма е да превърнеш курортите във военна база. Сложи хора с автомати и пищови навсякъде. Спирай и размотавай всеки. Ако имаме все още някоя подводница - да ги почва и в морето, тия проверки на сушата не стигат, ами ако изскочи някой с харпун и прониже Коко Маймуната, да речем?

Безумно е това, и безсмислено. Бандитите не се стрелят, щото са на море. Стрелят се, щото са бандити. Ако гръмнат някого в Боровец, ще сложат постове за проверки на пистата ли? Пускаш сто метра, спираш, събличаш се, че с тия очила, шалове и якета, кой знае какво носиш. После се обличаш, пак пускаш сто метра, сега те спира НАП, да провери носиш ли си бележката за сандвича от чайната.

Показните акции на властта са хем безплодни за сигурността, хем вредни за туризма. Защо ги правят? Митьо Очите го знаят от години, даже е чудно, че не са го утрепали още. Ако бяха застреляли в градския транспорт, щяха ли да спират тролеите за проверки?

Да обсадиш курорт, защото там някой извършил престъпление, е много глупаво. След още една седмица подобни проверки, българите ще отидат изцяло в Гърция. А чужденците ще премислят дали им се почива на море, където хора се разхождат с пушки и пистолети. В Маями полицията по брега е по къси гащи и с велосипеди, тук - с бронежилетки и автомати. В Барселона те упътва как да стигнеш до ресторанта, тук те сваля от колата и те държи на пек и прахоляк край пътя.

Бизнесът има само юли и август, за да изкара някой лев. Къс ни е сезонът, трябва да работи като луд всеки на морето, да обслужи всички клиенти, за да имат поминък стотиците хиляди в този отрасъл. Всяко сътресение през тези два месеца е рисково, всеки намек дори за проблем ще отблъсне туристи и ще намали приходите. Трябва да представим курортите като място за наслада, не за опасности.

А нищо не крещи по-силно за опасност, отколкото група въоръжени полицаи на всеки ъгъл. На летищата ги приемаме, защото ги взривяват, защото терористи отвличат самолети, защото наистина там умират хора. Обаче летището е неизбежно, няма как да хванеш самолета другаде, трябва да се примириш. В туризма не е така, има и други плажове, и други хотели. Ако тук се гърмят - както се подразбира от цялата тази полицейщина по морето - ами ще отидем другаде.

Ако човек не знаеше, че цялата ни работа е такава, щеше да си помисли, че Бъчварова е във война с Ангелкова.

*Заглавието е на Флагман.бг

В категории: Несебър


45
Коментара по темата
45.
moolq
16.08.2016 21:59:31
0
0
Gledai si rabotata, pishman reporterchee
44.
до Pazo
03.07.2016 23:55:38
1
2
Абе и да псуваш и пишеш коментари те пак ще ти спукат гъза от проверки и глоби. Хахаха
43.
до Pazo
03.07.2016 23:51:49
0
7
Дано ти спукат гъза от проверки. Ден да не те оставят, да ти спират музиката и лампите да ти пускат аххаха. Да видим кой ще се навежда, значи си и от друга нация щом "БГ-тата" сме проста нация, коя е твоята умна нация?
РЯЗАНА КАРАБИНОО
42.
Pazo
03.07.2016 23:37:00
3
0
До 36 , комплексар , кво да ти лапа като очевидно нямаш какво . Ти си се надупил да те обиждат гербаджииски манафи !
Ти си доказателство , че по - проста нация , ако може въобще вече да се нарече нация от БГ- тата НЯМА !
41.
До 37
03.07.2016 23:31:36
0
14
Явно имаш идея как да оправиш държавата но оставаш все неразбран, и дано да е така и не се наложи някой ден ти да ни оправяш, като ти гледам красивия речник.
40.
Nikos
03.07.2016 22:47:39
0
2
Догодина наемодателите кво ше правят никой няма да им дава по 25,30 бона наеми по алеята настига че бедни туристи ми допълнително данъчни и икономическа всеки ден думкат бая търговци ще забравят за сл бряг завинаги
39.
999
03.07.2016 22:10:33
0
3
Патриотичната Ви псевдо партия на флагман, защо подкрепя правителството на ГЕРБ не ги ли виждате тези неща. Хвърлиха ви кокал и сте ок.
38.
1.
03.07.2016 22:02:54
0
29
ЕВН да сверят часовниците на електромерите ни! Продължават да ни лъжат!?!
37.
Матриот
03.07.2016 22:02:15
42
18
За идиотите тук, които аплодират полицейското присъствие, като правилно и едва ли не единствено решение на проблема. Знам, че дори само заради факта, че ви наричам идиоти, ще ми нацъкате минуси, но честно казано ми писна от малоумници и не ми дреме. Просто искам да ви напсувам простите кофи, щото ми писна от вас! Заради вас сме на това дередже, защото нямате грам мозък да вникнете в същността на един проблем и да видите какво е необходимо, за да се реши той от корена му. Вместо това за пореден път се радвате като идиоти на по малкото зло което ви се предлага, все едно няма друго на света. Хапвате с наслада говното, което ви се подава в устичките, защото ви казват че единствения друг вариант е лайно и вие вярвате, защото ви мързи да мислите!!! Решенията, които се предлагат, са създадени от същите хора, които създават проблемите, не ви ли го побират кухите лейки, олигофрени смотани? Това е прастара схема, която очевидно си върви пред електората, който няма две мозъчни клетки да погледне малко по задълбочено на нещата!
Имаме една мафия, която се казва държава. Държавата прави така, че по улиците свободно да се разхождат всякакви видове бандити. Тези бандити се отчитат на полицая, полицая на шефа си, той на главния секретар на МВР, той на министъра и той на премиера, той пък на неговите създатели зад кулисите. Това са така наречените бушони в една престъпна схема. Ако някой изгори, гори най много шефа му. Ако някой не се отчита, куките или отчитат дейност с него или с малко закъснение заловеният бандит все пак се отчита на държавата/мафия, било то на МВР, било на правосъдието и по горепосочената пирамида паричките пак стигат до големия бос в министерския съвет. Във всеки случай в затворите попадат единствено тези, които нямат или не искат да се отчетат на никого. ТАЗИ СИТУАЦИЯ НЕ Е ПАДНАЛА ОТ КОСМОСА, ТЯ СЕ ПОДДЪРЖА ИЗКУСТВЕНО ОТ МАФИЯТА/ДЪРЖАВА, защото всеки един бандит, който се разхожда на свобода е РЕКЕТЬОР НА СВОБОДНА ПРАКТИКА на служба в държавата/мафия и от него пада ЛЕВ!!! От престъпник в затвора няма далавера за мафията! Говорим за милиарди, олигофрени с олигофрените ви и това е достатъчна причина някой да плете такива схеми, което не могат да ви поберат малките квадратни главички!
Вие, идиоти мръсни, дето всеки път решавате МОЯТА съдба с вашите малоумни гласове било за тоя, било за оня, вместо да се запрете като магарета на мост и да заявите, че няма да си давате гласа на никого, докато мафията не се разкара от държавата, сега аплодирате, че по улиците има по един полицай на гърба на всеки човек, като адекватно решение на проблема?! Ебати малоумния матрял!!! Значи не е решение престъпниците да ходят в затвора където им е мястото, за да не се налага да стресираме туристите и себе си, а е решение да има един милион куки да ми душат на мене във врата като си лежа на шезлонга? Вие малоумни ли сте ве? Всъщност какво питам...
По същата схема ви играят и с русофилството. Русия открай време се е грижела да няма единство в България, внедрявала е агенти, подкупвала е държавници, организирала е "събития", правела е схеми за откъсване на парчета от България и т.н. Целта винаги е била една. Да няма силна нация България, да няма съюзяване и изграждане на чисто българска визия за бъдещето на България. По този начин до ден днешен в България няма български партии- има или такива които дърпат към Турция, или такива които дърпат към Русия. И разбира се при така създадената от самата Русия ситуация, на народа се предлага пословичния избор между лайно и говно! Искате тука турско влияние, да ви вземем и Родопите ли искате, или искате да си запазите мижавата Българийка ама с руско влияние? Разбира се, че при така поставен въпрос отговорът е ясен. Кой нормален християнин и българин би предпочел Турция? И почва разбираш ли едно диво русофилство, без никой да му дойде до тъпата кратуна, че този който предлага решението е същия този, който е създал проблема! Писна ми от вас, олигофрени, честно, ако нямате сили да промените положението, то поне си направете кефа да прозрете схемата, по която ви играят и ги нареждайте качествено! Ама сигурно ви е по яко да живеете в илюзия, нали? Абе кво се занимавам въобще...
36.
Вярно е Pazo
03.07.2016 21:27:58
1
30
Веднъж в една дискотека Неа ми го беше налапала и като свтнаха лампите всички видяха с какво и е пълна остата, две рускини се спогледаха, но там никой не обърна внимание защото си е част от неспирния купон. Кофти ситуация за Неа наистина защото се засрами милата. не е за всеки тая работа. Куцо и сакато отворили сергия.
Доло мутрите! Както викат качулките "ЛЯГАЙ НА ЗЕМЯТАА"
35.
Pazo
03.07.2016 20:39:11
11
5
Парвилно написано !
Мене лично са ме питали туристи защо има толкова много полиция ... да не би да има опасност от тероризъм .
А в дискотеките направо влизат по 10 куки и спират музиката и светват лампите ... случва се поне 2- пъти на седмица и трае една такава проверка по 2- 3 часа ....как да работиш , как да изкараш пари да се разплатиш с персонал , данъци да шлатиш , как ?
Често пъти туристите имат предплатено мероприятие , е как да получат това за което са платили ? И най - нагло ти отговарят куките , ами оплачи се ... На кой да се оплачеш ? На арменския поп !
Това си е терор ! Такъв не е имало и по Татово време ....
Долу ГЕРБ и олигофрените им !
34.
Хйх
03.07.2016 18:54:28
1
4
Мислят си,че като правят актове за 1000лв някой ще плати.Даже и осигуровки никой няма плати,а догодина фирма на ром или дим да ме няма.
33.
Неа
03.07.2016 18:45:13
4
6
Какво ревете че има полицаи като принципно трябва да има ?! И ако не правят проверки , то защо са там ?! Ама угода нямате аман !
32.
Неа
03.07.2016 18:44:02
9
4
За Бога !!! Що за тъпа статия !!!! Аз бих била много по спокойна ако около мен има полицаи и проверки отколкото престъпници . Но аз все пак съм нормално средно статистическа гражданка и защо ли да ме притесняват проверките ?!
31.
...
03.07.2016 18:42:23
2
9
Tozi glupak koito komentiral pod N24 e edno ot 4engeteta v hrastite. Toi gorkija si misli 4e policaite nalagat nakazanija. Ne si nisto pove4e ot edno sluzebno ku4e na kus namordnik!
30.
Хаха
03.07.2016 18:41:17
2
9
Спрете бе идиоти такива!!!!
Това че слагате чадър над Митьо!! Не са ви виновни хората които се опитвт да изларат 5000лв за сезона за да живеят зимата!
Мама ви мръсна! Защо не арестувате митьо! Корумпирана шибана държава
29.
Zzz
03.07.2016 17:09:22
0
10
Пътя към Ада е покрит с добри намерения. У нас начина по който се провежда Държавната политика на натск върху малкия и среден бизнес е отвратителен защото се изпълнява от некомпетентни и зле възпитани Държавни служители / данъчни, полицаи и др./
28.
Тъпотия
03.07.2016 16:44:17
1
11
Всичко това се прави с цел запазване и не завземане на териториите на Митьо Очите !!
27.
ЕТО ТОВА Е МАТЕЛИАЛА
03.07.2016 16:43:38
29
5
Коменнатор 24 и тези които мислят като него ще си изберат умник като тях да ги управлява. А всички качествени хора/които за жалост все още са малцинство/ да стягат куфарите защото всеки народ си е заслужил управлението което има.
26.
Боцмана
03.07.2016 16:42:39
4
32
Ебал съм ви отзад.....при положение,че след започналите проверки....оборота ви се е увеличил 1000 пъти-значи вие пропадналия сезон сте си го изкарали по няколко пъти предните години-така,че го гухайте да ви еба майката!
25.
до потърпевшата
03.07.2016 16:33:58
3
31
Само да те светна, че в САЩ нямаш право да си на плажа след 12 вечерта, ако нямаш 21 години, за алкохол на плажа и дума да не става. И понеже и аз съм прост бай ганьо като теб си платих цената от 500 долара по бързата процедура, щото си отворих бирата, даже не можах да я изпия. Така че ходи си почивай другаде, като не ти изнася. Никой не те задължава да ходиш на бг черноморието
24.
ЖАЛЪК ДРАСКАЧ
03.07.2016 16:28:20
5
65
В другите държави контрола е в пъти по-завишен, особено след атентатите. Нека има не по един, а по двамак полицая зад всеки храст. Нещо те притесняват ли?
Да се събират глоби, а глобите са за направени НАРУШЕНИЯ.
Искаш да ни кажеш, че ти стоиш зад идеята за безнаказаност и престъпност?
Когато няма контрол, има свободия.. Видяхме я до какво ни докара 20 години. Време е за контрол.
Емил Кошлуков няма нужда от коментар. Слугата на хората които разсипаха Слънчев бряг превръщайки го в бетонна джунгла пълна с вредни гадинки, няма право даже да се изказва по въпроса!
23.
ЖАЛКА КАРТИНКА
03.07.2016 16:16:09
52
11
Тези които са ходили в някоя от другите държави от ЕС виждали ли са поне един полицай по пътищата или в курортните места? Само тук полицаите са зад всеки храст. Целта им обаче не е като в другите държави-да помагат на хората там където действително се налага, тук целта е да пречат на хората по всякакъв начин. Защото масовите проверки и полицейско присъствие е превърнато в Държавна политика-да се събират глоби колкото може повече, т.е. това са косвени данъци като сериозно приходно перо в бюджета. Към това се прибавя и липсата на елементарна култура и избиване на комплекси от повечето полицаи. Всичко това е грозно и вредно за Народа и Държавата, изключително глупаво е НО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО,ЧЕ ПРИЧИНАТА Е УМСТВЕНОТО И УПРАВЛЕНСКО НИВО НА БОЙКО БОРИСОВ защото не е виновна министърката на вътрешните работи. Нали скоро прочетохте крилатата мисъл на Б.Б - "нека се оплакват"?! Какво очаквате, никой не може да надскочи собствения си ръст/включително и умствено ниво/, така че драги сънародници- мислете на следващите избори ако искате нещо да се промени към по добро!
22.
Батко
03.07.2016 16:11:59
1
9
Сезона е прецакан и това се знае от миналото лято просто някой хора от Св.влас бутнаха някой лев на медийте да бият камбаните че ще има силен сезон за да си дадат обектите под наем тъй като са много "стегнали" и това го виждат всички няма пет коли след тях няма и охрана от 20 човека и сега всички се убедиха че са подло измамени Флегман и те опънаха 300 лв за да обясняват на хората какъв силен сезон ще има
21.
дам
03.07.2016 16:10:08
2
6
а защо не се оплакват , като укриват данъци и при проверка от нап на място , се оказва , че предния ден на паркинга , в заведението , дискотеката , в която е нямало служители на нап , оборотите са в пъти по малко.
20.
.l.
03.07.2016 16:09:55
3
37
Пълна манипулация. Никой нормален турист няма да се уплаши от многото полиция.Напротив ще се чества по сигурен, но явно мафията страда. Щом и Кошлука са задействали значи каналчетата са със затруднена проходимост.
19.
haha
03.07.2016 16:05:42
3
3
Държава няма има една България с едно шибано правителство
18.
така,така
03.07.2016 16:04:36
0
4
И ако видят двама татуирани гологлави и напомпени заедно, да се разхождат -да ги прибират. Все ше има за какво, а дано спрат да пият хапове и да се правят на бойци
17.
777
03.07.2016 15:57:39
5
10
По добре полицаи с немска овчарка да мине, от колкото някои манго преминавайки да ти отнесе чантата както си легнала на шезлонга скъпа българко, че после ще пишеш що нямало полиция.
16.
Една потърпевша
03.07.2016 15:47:17
4
6
Да,всичко написано е точно така,аз работя тук и полицейското присъствие е натрапващо се.Не се споменава в статията че вечер ако си легнал на шезлонг и си пиеш нещо или просто се наслаждаваш на момента,задължително ще минат направо по пясъка полицаи с кучета-немски овчарки.Българка съм но ми идва в повече това,а за чужденците направо незнам...
15.
Да ви ...
03.07.2016 15:24:25
2
11
Гласувайте още за Тиквата да ви еба мамата селяни прости ...
14.
хаха
03.07.2016 15:23:36
5
5
Платена статия
13.
Нека
03.07.2016 15:17:18
2
6
Поне тиа с хотелите като казват че са зле и палят персонала да са наистина мноооого зле
12.
666
03.07.2016 15:16:26
6
7
Като има полиция питат защо има, а като няма защо нямало.. Ако не носиш оръжия и наркотици защо се притесняваш от полицията?
Все пак наоколо правят и атентати...
11.
koko
03.07.2016 15:08:17
3
8
Много точно казано в заглавието на статията,само неразбрах нап само в слънчака ли са както винаги или смятат да посетят обзор,бяла,созополските тарикати,приморските ниско платени улични бизнесмени -мустака и компания и разбирасе поморийските бабички
10.
Бс
03.07.2016 14:21:58
5
10
Трябва да си изключително тъп за да отидеш на почивка в Сънито.В тази бетонна джунгла,където всеки иска да те прекара и да ти вземе парите,като насреща ти предлагат нискокачествена храна,дива чалга, селски мутри и "ВИП" звезди в изобилие.Те,за това идват и алкохолиците на Европа, за да се напият евтино с менте и за да се чукат,с когото им падне.А нашите псевдо богаташи не пропускат да се тагнат при всяко посещение там,сякаш са в Монако.
9.
Mike
03.07.2016 14:04:12
0
12
Сезона е 30% надолу е аха мамата на търговци и туристи догодина се подгответе за още 30 % силен сезон няма да има ангелкова е редно да се маха без нея беше по добре
8.
S.K.
03.07.2016 13:52:36
2
26
Подкрепям написаното на 100%. Властта е длъжна да съдейства за бизнеса а ако но може до поне да не му се пречи. Всичко което виждам за последните 10 год. е тотално отсъствие на планиране(политика) и само позиране на фона на и без това трудно движещия туризъм. С други думи държава НЯМА. Нашия м.п. Тотално изперка и ако преди 2 години казваше "ето Ви магистралите за да ходите по-бързо на море" сега заявява че всички които ходят на море са престъпници. Че е време той да си ходи е съвсем ясно проблема е че в държавата на слепците не можем да намерим дори един едноок да ни води. Срам. Позор.
7.
ганьо бизнесмен
03.07.2016 13:50:25
5
12
Булгаропитеците си провалиха единственото, което носеше добри приходи ежегодно - летния туризъм. Провалиха го заради тяхната алчност. Абе нищо не става от това племе
6.
добре написано
03.07.2016 13:41:38
1
12
и умно!Значи никой няма да му обърне внимание!
5.
Кибик
03.07.2016 13:37:29
0
16
След дъжд качулка е казал народа ! Да тормозим нормалните за сметка на тези които са или в ареста или в Гърция на плаж ......
4.
мария
03.07.2016 13:26:41
21
5
Доста преувеличено
3.
Асаааа
03.07.2016 13:24:56
1
15
Това го изпратете на Бойко Борисов!!Не тук да го пишете!
2.
aaamiiin
03.07.2016 13:21:12
1
21
АМИ ИСКАЙ ОСТАВКИ НЕ МИ ПУСКАЙ СТАТИЙ ТУКА . НЕ МОЖЕ ЕДНА СОЦИОЛОЖКА ДА РАЗСИПВА МВР И ВСИЧКИ ДА СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ И ДА НЕ ПРАВИТЕ НИЩО . ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПЛАЧЕВНО НЯМА ДОСТАТЪЧНО КАДРИ В МВР И ОПУСТЯВА ОТ ДЕН НА ДЕН ....
1.
Hdfhh
03.07.2016 13:19:07
5
27
ДОЛУ ГЕРБ !!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* Антибългарският патос на Силяновска ще се пренесе и върху политиката й към нас* София не разполага със значими ресурси за промяна на двустранните отношения Стартират областните състезания на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” Стартират областните състезания на младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” Основен приоритет в дейността на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Бургас е свързана с повишаване на противопожарната култура на подрастващите Внимание! Най-мощната магнитна буря удря Земята Внимание! Най-мощната магнитна буря удря Земята Заради силното слънчево изригване ще се появят и северни сияния "Artелие" ви канят на спектакъла "Един от нас", събират средства за деца с увреждания "Artелие" ви канят на спектакъла "Един от нас", събират средства за деца с увреждания Всички събрани средства ще са за Дневния център за деца и пълнолетни лица с увреждания, който се намира в Морската градина Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Катастрофата с въгледобива ни стигна до "Франс прес", докато българските медии мълчат Министърът на труда и социалната политика обещава подкрепа за преквалификация на работниците Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Вдовицата на един от най-богатите българи отиде на неочаквано място Тя бе в Исландия 
Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори