×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъж принуждава жена си да проституира, политик й взема децата и ги настаниха в приемно семейство?


Мъж принуждава жена си да проституира, политик й взема децата и ги настаниха в приемно семейство?
31-годишната Руска Кирчева се превърна в секс робиня в Гърция. Тя успяла да избяга, но за наказание децата й са дадени в приемно семейство.
21 Юни 2016, Вторник, 13:08 ч.

31-годишната Руска споделя, че заминала за Гърция, след като се запознала с мъжа си по Фейсбук, но скоро след това разбрала, че той иска от нея да проституира

Жена от Червен Бряг се превърна в секс робиня в Гърция. Тя твърди, че била заробена от собствения си мъж. Пред камерата на Нова телевизия 31-годишната Руска Кирчева разказа как се е запознала с него по Фейсбук, как са заминали за Гърция, за да работят, но в един момент той й казал, че трябва да проституира и след като я пребил, тя избягала. Баща му обаче й отмъстил, като й отнел децата.
Преди няколко дни Руска се спасява от кошмара в Гърция и се прибира в родния си Червен Бряг. В южната ни съседка тя е принуждавана да проституира от мъжа, с когото живеят на семейни начала.
„Преди два месеца се запознах по Фейсбук с едно момче от град Левски на име Злати Златев и решихме да се оженим. От моя страна бе любов от пръв поглед“, разказва Руска.
Преди да срещне Злати, тя е самотна майка с две дъщери на 7 и 9 години. С бившия й съпруг са разделени от седем години. Така тя се мести заедно с дъщерите си в град Левски в дома на Злати Златев. След това решават да заминат за Гърция, за да работят тям.
„Той каза, че има познати. Децата останаха при неговата сестра в Павликени, за да се грижи за тях. Казахме й, че ще й изпращаме пари от Гърция“, добавя Руска.
Когато отиват там и се настаняват на квартира, тя разбира, че трябва да проституира.
„Вечерта той се срещна с някакви хора, а след това ми каза, че ще работя в един бар като компаньонка. Това изобщо не ми хареса. Обясни ми, че ще трябва да правя компания на мъже и след това да легна с тях, за да ми платят. Бях против, но той започна да ме бие. Удряше ме навсякъде с юмруци. От страх отидох да „работя“, разказва 31-годишната жена.
За нощите в Гърция тя не иска да си спомня. След четвъртата работна нощ българката успява да избяга.
„Когато казах, че не искам да проституирам, неговият баща заплаши, че ще даде децата ми в Закрила за детето и ще каже, че работя като проститутка и не си гледам децата. Обадих се на мой познат в България и ми изпратиха пари да избягам. Обадих се на моя брат да отиде и да ми прибере децата от Павликени”, разказва Руска.
Оказва се обаче, че двете й дъщери не са там. Бащата на Злати поискал 1000 лева, за да ги даде. Руска се обръща към Закрила на детето, където разбира, че те са в приемно семейство. Подава жалба в полицията в Червен Бряг срещу Злати Златев и баща му Върбан, който е известен в Левски с участието си на местните избори в града през 2011 г. и 2015 г. През 2011-а е упълномощен от Цветелин Кънчев да представлява „Евророма”, а четири години по-късно е представител на партия „Солидарност” и втори в листата за общински съветници. Името на партия „Солидарност” стана известно, след като преди няколко месеца председателят й Христо Младенов отправи смъртни заплахи към репортера на Нова телевизия Вероника Димитрова.
Върбан Златев от своя страна заяви, че такава майка, която работи като проститутка, не заслужава децата си. Злати Златев разказва и друга версия, която е абсолютно противоположна на тази на Руска.
Сега Руска иска да си получи  децата обратно от Агенцията за закрила на детето. В прокуратурата в Плевен няма образувани дела срещу Върбан Златев и сина му. До месец Руска Кирчева ще получи и отговор ще върне ли отново децата си.
Междувременно от Агенция „Социално подпомагане” съобщиха, че двете деца са настанени в две приемни семейства в Свищов. Приемните майки са две сестри, които живеят в една къща с общо домакинство, поради което децата поддържат непрекъснат контакт помежду си, което съхранява емоционалната им връзка. Двете момичета се чувстват добре и са спокойни.
„Не може за час да решат децата ми да отидат в приемно семейство. Не съм се отказала от тях. Искам виновните да си платят на всяка цена! Това са деца, а не предмети, за да си играят с тях“, каза още Руска.

В категории: Крими


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
10
Коментара по темата
10.
някой
27.12.2018 16:39:20
0
1
хаха . наивници ;-) абе вие добре ли сте ????? как някой ще ви накара да се ебете когато неизкате ???? извода е че на мазната курва просто и се е ебало !!!! а ся се прави на жертва !!!! хайде знаем се ....... за жената на тоя свят няма по голямо щастие и ценност от това да и е пълна путката !!!! без значение с чий кур , любовник , баща , син , брат ....... без значение !!!!!
9.
Evgeniq stacheva.
07.09.2016 00:07:54
0
1
As vqrvam na tazi jena i ss sigornos e taka kakto. Kazva. Tq da no si vrne decata.pi6a tozi kometar. Da molq. Maikata. Na decata ako nqma vazmojnost da gi gleda neka ostavi decata na racete na zakrila na deteto. S sigornost sociqlnite rabotnici 6te osigorqt. Spokoen jivot i 6taslivo decvo da imat sqko dete ima nujta ot sgornos. Nesam sociqlnk rabotnik no bqh sociqlnik. Kliet.
8.
мангалолюбец
22.06.2016 11:08:13
0
0
Баси и мангалската сага- самотна майка на две деца- пръкнали след среща със светия дух, за да получава помощи и да живее на гърба на бачкащите българи. Заживяла с трети, но децата зарязала, за да не спрат помощите. Даже е домързяло да вири краката , върнала се в България и пак помощи и купон.
7.
aaamiiin
21.06.2016 15:43:02
0
0
novia evgeni minchev hahaha
6.
begian forever
21.06.2016 15:42:17
0
0
ох да го докарат в пандиза този как му се каним тукаааааааааа
5.
niderland
21.06.2016 15:40:29
0
0
хаха милен смешника станал калъф на албанските шиптъри ли ... ами то кой друг ще му върже . сливенските сводници и шиптърите това му са дружките да си се шибат помежду си ...
4.
trup
21.06.2016 15:37:01
0
0
EEEE TYA TAA KATRIN VA4EVA GOLEV TRAVERS BE BATEEEEE === LELELELELELELELELELE
3.
rekica
21.06.2016 15:35:22
0
0
пипиляшкааааааааааааа
2.
фпф
21.06.2016 15:34:31
0
0
КОЙ МИЛЕН ВЕ ДЕТО ЛАЙФА МУ ЗЕ ЕКСТАЗА В М РУДНИК ЛИ . ХАХАХА НЯМА ТАКАВА ХАЛКА . СЯ БРАМЧАЛ С НЯКВИ ГОЛЕМИ ТРАФИКАНТИ . ЧУПИ СТОЙКИ НА БЕДРУМ .
1.
rado 6i6arkata
21.06.2016 13:47:07
0
2
ТОЙ И МИЛЕН ГОЛУШЕВ СЕ ОЖЕНИ ЗА ДАЯНА БАРМАНКАТА И Я НАПРАВИ ПРОСТИТУТКА ПОСЛЕ КАТО ЗАХЛЕБИ СЕ ХВАНА С АЛБАНСКИТЕ ГАДНИ ДИЛЪРИ И СЕГА Е ЛИЧНОТО ЧИХУА ХУА НА КАТРИН ВАЧЕВА И СЕ ПРАВИ НА СВЕТСКИ ЛЪВ АМА СИ Е ЕДИН ДОЛЕН ГАДЕН ТРОЯНОВСКИ СЕЛЯНИН БЕЗ ПОКРИТИЕ ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Има и бус на криминалистите  Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров
Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори