×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оставиха зад решетките Георги Иванчев и Радослав Димитров. В опасност ли е животът им?


Оставиха зад решетките Георги Иванчев и Радослав Димитров. В опасност ли е животът им?
Иванчев(на малката снимка вляво) няма никакъв шанс да излезе, докато за Димитров съществува хипотетична възможност на по-късен етап
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Юни 2016, Събота, 12:33 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Емел МАХМУД

Двамата ще бъдат преместени до дни в Окръжния затвор

Георги Иванчев и Радослав Димитров бяха оставени зад решетките за опита за убийство на Димитър Желязков. Това определение изчете току-що съдия Георги Пепеляшев от Бургаския окръжен съд.

Решението на бившия военен съдия полк.Георги Пепеляшев не изненада никого. При опит за убийство обичайната практика е да се налага постоянно задържане под стража. Принудителната мярка се налага дори и за лица с чисти досиета, извършили деянието в момент на афект.

В този случай ситуацията е много по-различна, защото става въпрос за гангстерско разчистване на сметки. Още по-тежка е и ситуацията на Георги Иванчев, който има влязла в сила условна присъда и е в изпитателен срок. Той със сигурност няма никакъв шанс да излезе на свобода скоро, предвид факта, че ще трябва да излежи и предишното си назакание.

За Радослав Василев шансовете да бъде освободен на по-късен етап съществуват, но това ще стане само при коренна промяна на обвинението, или тежко здравословно заболяване, което налага продължително лечение.

До дни той ще бъде преместен в Бургаския затвор. Според прокуратурата той е стрелял три пъти в гърба на Митьо Очите, за да го довърши, след като Георги Иванчев също е произвел няколко изстрела срещу Желязков - два пъти в гърдите и веднъж в корема.

Дали е безопасно в Окръжния затвор за тях - никой не може да гарантира. От години там лежи друг враг на Митьо Очите - Стоян Димитров-Толупа, който получи доживотна присъда за бомбения атентан, отнел живота на съпругата на Желязков - Тянка, брат й - Славчо, и техния бодигард. И при него имаше спекулации, че няма да изкара и месец зад решетките, но повече от десет години е в затвора и единствените му притеснения са от лошите условия, заради които той тръгна да съди държавата.

В категории: Крими


14
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
14
Коментара по темата
14.
14
24.06.2016 15:40:54
1
2
Chicho Mitko e poruchal muzikata
13.
////
19.06.2016 17:19:43
1
1
Докъде я докара глупчо! Да ти мине живота като овца без история по затворите.....
12.
топ
19.06.2016 12:41:18
0
0
защо ли ми се струва че ще им счупят хуя
11.
д-р Много Боли
19.06.2016 09:23:47
1
9
Продавам бронежилетки "Адидас". Вървят в комплект с бързоходки "Малкия Мук". Купи сега и спести до 5 операции и 30 литра кръв!
10.
Димитко
19.06.2016 06:47:08
0
9
А Митко окото като пооздравее не е ли редно да го приберат и него? А?
9.
Курти
19.06.2016 06:02:38
2
0
Дупето само може да ги боли само другото минава бързо...
8.
ГДБОП
19.06.2016 02:53:31
3
3
Курвата Иванчев ,пак ли ще го играе обиден на мъжка чест? Пита и отговор не искам;)
7.
Je
18.06.2016 20:57:10
6
5
"След провокацията на професионалните руски биячи, представящи се за „футболни запалянковци” в Марсилия, на дневен ред е нова руска провокация. Руският рокерски клуб "Нощни вълци", известен с близостта си с руския президент Владимир Путин и най-вероятно финансиран от Кремъл, ще провокира преминаване през България. Очаква се това да се случи в събота или в неделя – 25-26 юни". За това алармира бившият председател на парламента Александър Йорданов във Фейсбук.
6.
Прекрасен форум
18.06.2016 20:54:14
0
5
До 5: от 4
Нямам нищо против нашите съседи и тяхната работоспособност. Уважавам и чуждите религии. Но заради навлизането на тяхната икономика ние вече нямаме собствена. И наркотиците и бежанците и скапаната стока минава оттам. И кой казва, че сме в лоши отношения?
5.
До 4
18.06.2016 20:35:32
13
5
До 4: Царство България винаги е имало турци и те са наши хора от Балканите. Нямам никакъв проблем с тях работят много повече от руснаците. В момента в който ги изгонихме ни се насра икономиката защото те са част от икономиката.
4.
Истината за истината
18.06.2016 20:26:13
3
7
Истината е, че ви напълниха главите с турски сериали и "прах за пране"
3.
Истината
18.06.2016 20:20:09
11
9
Бият се за пари защото няма пари и образование защото Кремъл ни превърна във африканска колония без достъп до Европа, без немски книги, без частна собственост и обществото деградира още по зле стана отколкото по времето на османците. Поне турците са наши братя и ни обичат и ни пускаха да се учим и да си обикаляме света, но изродите във Кремъл затвориха границите и можеш ли да си представиш --- национализираха всичко.
Само много прост човек може да е комунист или руснак.
Най простите боклуци са събрани във Русия и БСП.
Смърт на тези изроди.
2.
Закона над всички
18.06.2016 20:15:13
9
3
Два куршума във главите на тея искам!!!! На смърт!!!!
Никога никой да не ходи срещу закона!!!!!!!
Bye bye!!!!
1.
Защо
18.06.2016 20:13:11
2
30
Защо сте с наведени глави, момчета? Има ли от какво да се срамувате? Когато в една държава не действат законите, за съжаление, действат законите на улицата. Но вас сега няма кой да ви пази. Тая гад, дето не можахте да я довършите, се оказа много важна за тая държава. И всичката кръв в България отиде за някой, който години наред тъпка кръвта на децата ни с наркотици. И сега трети печели. Честито на Радо! Засега!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори