×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как ще отговорят в Бургас на столичния гей парад


Как ще отговорят в Бургас на столичния гей парад
Семейни двойки ще танцуват пред сградата на общината
17 Юни 2016, Петък, 20:45 ч.
Автор: Флагман

Инициативата е на християнските протестантски църкви в Бургас


С нетрадиционен манифест, но в подкрепа на традиционното семейство между мъж и жена, над 400 бургазлии ще се съберат от 11.00 часа на 18 юни на площада пред сградата на Община Бургас.

С  танц на семейни двойки и техните деца  участниците, които  ще се отличават по пол чрез розови и сини тениски, ще изразят своята позиция на защита на най-важната клетка на обществото и своя протест срещу нейното оскверняване. 

Събитието в подкрепа на традиционното семейство  ще се проведе успоредно с планирания за същата дата гей парад в столицата.  То няма да бъде насочено срещу хомосексуалистите, а ще бъде контрапункт на все по-агресивно налагащата се демонстрация на противоестествената сексуалност, която обърква подрастващите и подкопава устоите на брака.

Идеята на участниците е да покажат, че във време, в което много  млади хора живеят без брак, а ЛГБТ активистите искат еднополови бракове, обществото трябва да помни, че всяко едно дете има нужда от майка и татко, за да се развива като хармонична личност. И няма човек на тази земя, който да се появил по друг начин, освен чрез любов мъжду мъжът и жената!

Инициативата е на християнските протестантски църкви в Бургас, които преди две години отново, по повод провеждането на София Прайд 2014, излязоха на шествие по бургаските улици със сватбени костюми и булчински рокли.

Организаторите приканват всеки, който подкрепя браковете между мъж и жена и отглеждането на децата  в  традиционно семейство, да се включи в събитието.

Преди две години, по време на първия парад в подкрепа на християнското семейство, ценности и добродетели, гей активисти са правили провокации, като демонстративно са се целували пред общината. Никой обаче не е обърнал внимание на тяхната агресия.


В категории: Бургас , Животът


18
Коментара по темата
18.
Смех голем
18.06.2016 02:24:59
0
4
Какво се правите всички на голямата работа бе? Я отидете по фитнес салоните и клубовете, да видите за какви мъжки свалки става въпрос. Мускулести, напомпани батки, че даже и женени, тичат при други мъже. Иначе всички много хетеро го дават.
17.
БУРГАЗЛИЯ
17.06.2016 23:42:27
1
1
АК НЕЩО ЩЕ МИ ЧЕШЕ ПРОСТАТАТА ЩЕ Е ИЛИ ЖЕНСКО ЕЗИЧЕ ИЛИ СРЕДНИЯ МИ ПРЪСТ,МА БАХУР-НИКОГА
16.
Ловджия
17.06.2016 22:41:40
2
4
Ей,педeраси,приготвил съм ви едни патрончета със сол,и така ще ви напълня задниците,че повече и да cерете няма да искате...маама ви дейба шашава.
15.
do 14
17.06.2016 22:39:14
1
2
Ти явно дремеш денонощно по - сайтове за педали, та затова си толкова добре запознат.
Истината е че народа ни изпедерестя, а това че някой подкрепят тази тенденция значи че или са педали, или са потенциални такива.

Разберете е, хора, като ви се чукат себеподобни, животни, баби, трупове и деца, правете си го в къщите, не всеки иска да знае какви са ви болните фантазии
14.
Ко се правите на луди бе
17.06.2016 21:14:29
5
4
Влезте в секс-сайтовете за запознанства да ведите колко семейни мъже от Бургас и околията с по две деца имат профили и търсят други мъже. Открай време е така и така ще остане. А това шествие се прави от сектанти, та едва ли някой трябва да го подкрепя.
13.
до 11
17.06.2016 21:04:50
2
6
Слушай е, куре, никой не е казал да не се обичат, ама защо трябва да парадират с извратената си лИбов пред лицата на хората. Не разбират ли че по - този начин стават противни в лицата на нормалните?! Не разбират ли че колкото повече се опипват по косматите задници пред очите на децата ни не получават уважение, а ПРЕЗРЕНИЕ!
12.
Бай Хуй
17.06.2016 21:00:43
0
0
За ник'ъв уй не ставате, отрепки.
Ха на бас че на педерасткия парад ще се веят най - вече английски и знамена на ЕС?

Боже, докъде я докарахме, Боже!
11.
Важно!!!
17.06.2016 20:51:06
4
2
Нека мутри да има повече и повече Адидас. ;)
За друго не сме дорасли.
За хората които се обичат не сме дорасли.
За любовта и свобода, не сме дорасли.
Само за мутри и Адидас ставаме.
10.
Истината
17.06.2016 20:47:40
6
3
Повече мутри искаме и по малко момчета и момичета които се обичат. Повече мутри!!!!
И ние като Сирия и Нигерия!!!!
Тъпаци сте Българи, прости и зли!!!
Завиждате на хората че се обичат!!!!!!!
9.
гей лорд факър
17.06.2016 20:40:59
2
2
Хубава работа ама педерастка
8.
Бай Хуй
17.06.2016 20:06:28
2
2
Всъщност мислех че педерастлъка е отживелица за европейските ценности, сега на мода са зоофилията, геронтофилията, педофилията, некрофилията..и тн и тн и тн, това са новите европейски ценности, явно катила дето се пише истината изостава от новата мода..
7.
Do 3 и 4
17.06.2016 20:04:26
3
2
Ей пендели ,вий болни мозъци сте природна грешка!аре в белене всички траверси.
6.
БУРГАС
17.06.2016 20:03:53
0
1
Ще отговори като прати мимето на парада
5.
Бай Хуй
17.06.2016 20:02:31
3
3
Пределно ясно е че за Истината, да си педрас е европейска ценност..ха-ха-ха...нормално, цял живот е лизал задници, сега ще лиже п8шки! Това навика е страшна работа.

До идиота с ком. 3:

Никой не е казал че можем да спрем гейовете, когато са в къщите ако искат и домашните си любимци да чукат, но не трябва да парадират с извратеното си съзнание и да навират задниците си в лицата на нормалните хора. Аз съм хетеро което въпреки че се смята и е напълно нормално, не съм тръгнал да парадирам с това, нали?
4.
Истината
17.06.2016 19:37:55
17
5
Тъпаци, цели 50 години близахме гъзовете на комунистите които крадоха България и ни откъснаха от Европа, сега сте тръгнали срещу Европейски ценности и права на човека.
3.
1
17.06.2016 19:33:18
4
8
Все едно да спреш проститутка :) хомосексуални и проститутки има от време оно хора. Забраната не означава премахване. А подрастващите може само акъл да ни дадат, защото сме толкова закърнели, че чак отказваме развитие. Лошото е че хомосексуализмът не е проблем а някой се опитва да го направи такъв. С или без пе..сти заплата все не ми стига, токът все ще го вдигнат и ние ще си мрем в мизерия.
2.
Бургас
17.06.2016 19:29:32
2
11
Евангелисти срещу педали - само ненормалници.
1.
Фернандо Лима
17.06.2016 19:18:22
4
8
Браво !!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори