×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Оперират Очите за трети път


Оперират Очите за трети път
Всеки ден пред бургаската болница се събират неговите хора, за да следят отблизо състоянието му и да дарят кръв
13 Юни 2016, Понеделник, 08:46 ч.
Автор: Флагман.БГ

Има подобрение в състоянието му, което позволява извършване на третата интервенция

Несебърският бос Митьо Очите е приет в операционната зала на МБАЛ-Бургас. Предстои му дългоочакваната трета интервенция, научи Флагман.БГ от отлично информирани източници.

Макар че състоянието на простреляния с 5 куршума Димитър Желязков-Очите все още е критично, показателите му са значително по-добри. Това позволява извършване на третата операция.

Очаквайте във Флагман.Бг как е преминала операцията и подробности за състоянието на несебърския бос!



В категории: Крими , Животът


58
Коментара
58
Коментара по темата
58.
Мисли народе
14.06.2016 01:16:40
1
5
Една равносметка ми се иска да предприема, за рожденника, за бившият му колега Митьо Очите и за това чия страна всъщност заема държавата в Лицето МУ. Това не е равносметка за Борисов, повече е за нездравите умове. За нас.
1. След организирано нападение на заведение с цел рекет Очите е прострелян. Полицията твърди, че има запис как групичката се събира, как влиза и какво прави в заведението. Чуждестранни гости твърдят, че и двете групи са стреляли. Но: КЪМ МОМЕНТА НЯМА НИТО ЕДИН ЗАДЪРЖАН ОТ ГРУПАТА НА ОЧИТЕ, макар че според органите на Боеко имаме записи, а според съда имаме присъда на Очите за организирана престъпна група. Нито един, Задържани са само... нападнатите.
2. След личната намеса на лицето Борисов НИТО ЕДИН от кръводарителите за Очите не е разпитан или поне регистриран от полицията. Същото се случва и на погребението на Японеца. Полицията отива, за да ... охранява "събитието", вместо да идентифицира свързани лица с организирана престъпна група. Медиите се юрнаха да изкарват Японеца, стара мутра, от години човек на Очите, нещастен пенсиониран военен, използван от системата, приласкан от Митьо.. Смех.. Болшинството си хора тези "босове" сами ги курдисват в полицията и армията да се обучават.
3. Боеко взема мерки. Какви мерки взема. Изпраща ПО ЗАВЕДЕНИЯТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЕКИПИ ПОЛИЦАИ И ДАНЪЧНИ ЗА ДА ТЕРОРИЗИРАТ. Ревизии. Демек, като не давате на Очите и се правите на стрелци, сега да ви видим... На практика оперативни групи, коиот въоръжени със значки правят това, което Очите без значка оцапа. Да ама: В хотелите на Маджо, Цвети и прочие обаче данъчни някога да са спирали бизнеса?
4. Оперативните групи. Една от тях беше точно до нас. Аз по - скъпа кола от опел спряна не видях. И не мога да се сетя защо 10 ченгета трябва да дебнат из курорта за скъпи коли като списъкът на всички скъпи коли в региона би следвало едно грамотно ченге да го изкара с два клика на мишката, плюс всички обекти, които тази кола би обиколила, вместо да блокират живота в курорта, дебнейки в храстите.
5. Лекарите. Докторите са алчни бизнесмени, прави сте. Но са страхливи. Мислите ли ,че са много тея, които без заповед биха правили операция на ранения с най - малко две смъртоносни рани мутренски бос? Не. Колкото и пари да им даде тая операция, животецът им е по - мил. Тълпата им е с благословия отгоре. Не си мислете че са доброволци на финансови начала. Натиснати са да го спасяват. Повечето от тях не моиш ги спечели с 10 или 20 хиляди лева да рискуват.
6. Грижата за вас? В същото време, в същата болница, с най - добрите лекари и строго охранявана в рамките на няколко дни само втори пациент скача и се убива безнадзорен през прозореца. Е. Че Митьо е по - важен . Сега и за пациентите ли да се грижат лекари и полиция?
Да ви задам въпроса. Защо някой на държавно ниво ще се юрва на такава нескрита стабилизираща империята на Очите акция? Да рекетира заведенията на държавно ниво, да охранява бандата на Митьо и да арестува противниците й.
Много просто. Защото това е неговата собствена империя. Очите е личен император на някой си. Ако умре, какво следва. Конкурентите ще разграбят бизнеса му, винаги е така. Е точно това собственикът на Очите не може да позволи и цялата държавна машина се впряга да укрепи изтърваните позиции...
Къде е бедата.
Боеко си заминава, това вече е ясно. Не е случайно, че докато беше полицай, убийствата на мафиоти бяха най - много от цялата ни история, до едно на негови конкуренти, и всичките - неразкрити. Смятам ,че скоро и повече лекари няма да го спасят и заплахата няма да е фалшивото фабрикувано чучело на Йосич, а далеч по - притиснати в ъгъла плъхоци. Като него.
НО, се питам аз за вас, които го избрахте. През първият си мандат той разпродаде държавата ви, най - вече на американците. Даде им службите ви ,даде им армията ,златото и енергетиката , дори и земя им предложи .Всичко важно и ключово. Всичко, което една ДЪРЖАВА трябва да има.
През вторият ви и зароби за следващите 20 години.
Сега най - лесното за него или следващият като него знаете ли кое е. Да ви зароби за още двадесет за да избута 4-5.
Т.е. вие, феновете, демократите, мислещите ,умните и красивите, за енти път погребахте бъдещето на децата си и децата ни в тази държава и сте на път да погребете и това на внуците ни.
И ще го сторите. До една година ще погребете и бъдещето на внуците си. НЕ за друго, просто болшинството сте си представители на посредственият чалга провинциализъм. Без лоши чувства го казвам ,важи за всеки град. Не е столица срещу провинция, а е повсеместния комплекс на жителят на малка селищна система, населил се за некой лев в по - голям град. Неслучайно управлението на Боеко се характеризира с най - дивите разлики в заплатите за една и съща работа в различни градове! В Бургас например се положиха усилия да се овладеят кварталите и да се насъскат срещу центъра .Същото и в София, и във всеки по - голям град.
Бойко ще си замине, ще го погребем дори и ако искате, ще си поплачете, но това ще остане И не за друго. А защото повечето умни избиратели просто нямат ясното съзнание че след този си ужасяващ провал е време да хванат мотиките или стъргалата за пране и да се заемат с естествените си дейности. Е нема как. Те са държавна администрация , или пона банкова и бизнес администрация, на тех им е набивано в главите, че техният глас е важен и че те са ценни кадри. Обикновени магазинери ил инегодяй, чакащи от пъро до първо число нещо да се случи на банкомата.... Но удобни.
Същите ценни кадри скоро ще заменят Бойко с Боеко 2,3 ,4 и други варианти...
Мили хора... Истинският проблем на тая държава не са политиците, а голямото мнозинство не дотам кадърни и чисто проформа образовани обитатели, които по правило се втурват в дейности, като политика, от които нищо не отбират, но с които са сигурни, че няма как да не се справят . Вие бяхте първата ,и втората вълна на бокотиквовизма. На "новото време" пак ще бъдете. ДОакто тея обитатели преобладават, тарикатите само ще носят различни костюми.
Дефект на демокрацията, или да живее Митьо Очите...
Защото ,ако недай си боже, умре...
Бъдете здрави!
57.
аск
13.06.2016 23:43:32
0
3
Дъщеря му ще я поемат такситата те много я обичат и ще я пускат на ниски тарифи 30 лв пълна програма
56.
За какво си говорим въобще...
13.06.2016 22:15:51
0
0
"According to a former United States Ambassador to Bulgaria, Prime Minister Boyko Borisov has links with the mafia.[2] According to Jürgen Roth, Borisov is the Bulgarian Al Capone."
- цитат от статията за българската мафия в Уикипедия, или каква е реалността, докато си чешем езиците за тази или онази квартална мутра!

https://en.wikipedia.org/wiki/Bulgarian_mafia
55.
kozel
13.06.2016 22:08:18
0
1
na vnimanieto kakvo shte stane ako mitio omre ahahha ta kakvo stava kogato omirat vseki den hora okolo nas priateli rodnini mi da ti kaja nishto ne stava osven da si poplachem da ni mine mukata otnostno tazi izmet koiato ni zaobikalia i pravi malko cvetnia ni jivot dobur se broi na dvete mi race moje da se reshi generalno samo za 1 chas no dokato sa plashta na visoko she pishem eii tukaaa dokato sprem ....
54.
Асд
13.06.2016 21:59:50
3
1
Вие замисляте ли се какво ще стане ако очите умре.аи кои ви дава право да говорите така да не сте му дали вие живота какъвто и да е наркобос боклук и тн. Това няма значение и тои е човек и тои душа носи както всички нас не е хубаво да се говори така за хората и пак казвам няма значение какъв е преди всичко е ЧОВЕК
53.
bradat kozel
13.06.2016 20:10:10
1
4
magareta li ste kozi li ste ochi ili percham vsichki ste mnogo mnogo silni kogato ste po desetima s buhalki i kakvo li ne inache kato ste po edin ste ebati mishocite ama ne mishki mi mravki napikavate sa pravi maikavi da eba izrasnah s pove4eto ot vas kato va znam kakvi pikliovci ste niamate edin den trudov staj izdarjate se samo ot reketi krajbi bokluci mrusni dano mrete si4kite ama mrete bokluci shibani
52.
kurvite na mitio
13.06.2016 20:04:23
2
3
dano omre tozi shiban bokluk
dano da mre
i vsichkite shibani bokluci krai nego
boklucite ot izgrev meden rudnik vsi4ki mrusni bokluci da mrut maikavi da eba
51.
до 5 Светлина
13.06.2016 18:57:55
1
1
то за това е и Евтим Евтимов .щоту е Ефтин :)))))) ако беше съкап щяаха доста да говориат :))))
50.
Magare
13.06.2016 18:55:41
3
1
pisateli da umra ili da jiveia ! vieste mishki i mishki shte ostanete ....
49.
gn
13.06.2016 18:41:45
1
6
Гневна българка размаза Москов с това писмо за Митьо Очите!

Във Фейсбук все повече се разпространява отворено писмо към министъра на здравеопазването Петър Москов. То е написано от Ваня Костадинова и дава гласност на възмущението ѝ от здравната система и лечението на Митьо Очите и това на баба ѝ, информира zajenata.bg.Ето какво написа тя (*публикуваме без редакторска намеса):

Д-р Москов, съжалявам, че баба ми не е престъпник.

Съжалявам, че има само едно паркомясто, обрасло с трева, на което е паркирана каручка, с която някога ходеше на нивата. Съжалявам, че никой, освен някоя заблудена овца, не идва да вдигне един хубав селски битов скандал на баба, за да може и тя да се възползва от първият, вторият, петият и тринадесетият безплатен пакет на здравеопазването ни. Сега разбирам защо. Защото баба няма бронежилетка. Има само бастун, с който бори битовата престъпност, понеже вътрешният ни министър призна, че не може да я пребори. Баба обаче може.

Тя е на 93г. и понеже не е престъпник когато претърпя тежка операция се наложи да платим за кръв, по 100 лв сакчето, защото и при първият и при вторият безплатен здравен пакет, тя се продава. Съжалявам, че баба не е престъпник, за да я получи безплатно, както един човек, станал известен с един битов скандал с 30 гилзи. Само се замислете колко хора, докато на този човек преливаха кръв, си платиха своята, за да живеят???
48.
Златният ми часовник ли изостава?!
13.06.2016 18:25:03
2
3
Ей,Зъркел,кво се моташ още тук?!Ае хващай пътя за Ада!Къш
47.
Ivet T.
13.06.2016 17:58:29
3
2
Dano Kolio Magareto se opravi,ce toi pone e pic!
46.
Do 45
13.06.2016 17:52:04
1
5
Kakuv 6ef,be?!...Toi vece si govori sus Sveti Petar!...Neshto i tam ne go iskat mai!!
45.
do 38
13.06.2016 17:41:16
2
1
ei sme6en nedei taka da govori6 za 6efa da nqma 4ukove v glavata ti
44.
До Попа
13.06.2016 17:37:57
1
1
Недей много да знаеш,братле..обаждаш се неподготвен,чул,недочул. Там става въпрос за много тънки интрижки,но това е друга тема на разговор.
43.
Д-р Снагълс
13.06.2016 17:24:09
1
5
Спокойно,моряци...нека първо да му източим всички парици....и тогаз ще му спрем кислорода....15 секунди и е готов...........
42.
от чакалнята
13.06.2016 17:21:53
2
3
Ей, не ще да става донор... Как разчитах на един добре разработен черен дроб - тва кока, амфетки, анаболи за нищо ги нема, трениран добре.
ЯЗЪК
41.
До 38
13.06.2016 17:17:17
2
1
Много недей да знаеш да не ти опявам и на тебе скоро чедо мое.
40.
Tania
13.06.2016 17:14:55
1
2
Dano Mitio da ne umira!!!...Ne moje tolkova lesno da se razmine!!!Shto narod mu plashta za shtialo i ne shtialo...Sega e negov red da si plati !!!!...Ama lixvite neshto mu idvat v povece mai!!Izdurjliv e tai kato gledam!!!Vseki si nosi krusta!!Megovia Daje e blindiran!!!
39.
До 38
13.06.2016 17:13:20
1
1
Ти си бил много информиран бе , тя поне е с G класа, теб в какво те чукат ?
38.
Попа
13.06.2016 17:05:51
5
4
Митката е безопасна игла ве братлета.Няма сили за нищо.Стамбата го запали 100 бона и нищо.Иван мазния и Данчо руснака го бутнаха с една милка и митьо гледа тъпо.всички се гаврят него.сега ще чукат малката курва с G класата и няма да мутрее много.
37.
Йордан Йовков
13.06.2016 16:55:05
1
17
Като гледам колко министри, депутати, медии, дребни мошенници и тарикати, дилъри и дилърчета, обикновени хора и травестити, подземни и надземни босове, доносници и куки, куцо, кьораво и сакато, се е загрижило за бъдещият "Васил Левски" на България, намаше как да не се изкуша да не се изкуша да се закача и аз за тая "Жица" и да не възкликна "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"
Едните се мъчат що умира, а другите трепнат в очакване и молитви що не умира. Даже и Хамлет ще се вдигне вече от гроба и ще заповтаря прословутия си монолог "To be or not to be! That is the question"
Не се мъчете бе хора! Октопода няма да умре без едно пипало! Със или без Очи, животът ще си продължи посъщият начин. А на мястото на отрязаното пипало, ще поникнат поне още две и така нататък.
Проблемът е съвсем другаде и съвсем не по морето. Както е казал народът "Рибата се вмирисва откъм главата, а не от опашката."
36.
БОЖО КОЗЕЛА
13.06.2016 16:54:47
1
4
Цццццццц другия път нема да засече
35.
penio
13.06.2016 16:44:13
2
5
zashto ne moga da komentiram svadbata na dushterqta na vinprom karnobat a kasabova gaden urod kaji mi zashto?
34.
33
13.06.2016 16:36:00
1
1
Plamen Petkov, vinoven za vsichko negovi sa teq hora
33.
bg
13.06.2016 16:25:50
2
6
на единия му разкопаха гроба ... представяте ли си тоя като пукне (а дано) колко лайна ще има на неговия .
32.
4you
13.06.2016 16:22:38
0
3
nice to mitio!
31.
joro
13.06.2016 16:20:43
4
1
brato4ka dano se opravi6 4e baq narod gladen 6te umre bez teb
30.
вили
13.06.2016 16:11:34
3
1
МИТЪО ОЧИТЕ ЩЕ УМРЕ!!!
29.
mlqkoto i rosnaka life Q7
13.06.2016 16:08:52
0
6
ave matki isplqskani nii smi nai golemite ganksteri ot rezuvo do sani biich vsi4ki palqci ba4kat zanas kato baroni sme vmomenta sme na ostrov samotraki garciq i si jiveem kato kadafita apak wii lapaite 4u4ura
28.
aaamiiin
13.06.2016 16:06:26
1
6
димитър е в кома това значи е жив труп . дори да стане което е невъзможна ще бъде инвалид за винаги . заслужава си участта . дано да оживее и да го гледат в количка дълги години да му бършат лигите и да му мият лайната .
27.
7777
13.06.2016 15:57:39
5
2
Kasabova samo gledai Dane vidish made na garbasi Maika vi pomiqri mrete vsichki Koito ste protiv Bat Mitio!!!Toi e nomet 1 I shte jiveeee
26.
вили
13.06.2016 15:50:23
0
5
ФЛАГМАН, ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Е БЛИЗО ДО НАС И ЩЕ УБИЕ МИТЪО ОЧИТЕ!!!
АКО УМРЕ, ИСКАМЕ ТРИДНЕВЕН НАЦИОНАЛЕН ТРАУР!!!
25.
дисни
13.06.2016 15:46:11
0
2
Някой от коментиращите гледа ли Дисни Чанъл?
24.
pfff
13.06.2016 15:45:06
0
10
Тоз пумияр няма ли най-накрая да пукне , докога ще ни занимавате с него ????
23.
дисни
13.06.2016 15:43:35
1
1
Митъо Очите, гледаш ли Дисни Чанъл?
22.
kurva
13.06.2016 15:40:25
6
1
mitio nqma da umre, mitio e vechen.
21.
Касабова
13.06.2016 15:37:26
2
9
ПОЛУЧИХ ТРОЕН ОРГАЗЪМ, разбирайки, че мойто Мити е издържал третата си операция!
Митко, като ми свърши работното време, ще дойда да целуна малките ташаци и простреляния ти сладък кур!
Цункам те, любов!
20.
Alooo
13.06.2016 15:29:22
2
8
Zashto niakoi ne pishe kolko xora e zatril,s kolko xora se e gavril?!...Neka Jivee samo taka shte razbere kakvo znaci da stradash!!!...Napravete si smetka kolko ''dobrini'' e napravil 4e ciak i GOSOD NE GO ISKA!!!
19.
kasabova ne e vinovna vie ste selqnite
13.06.2016 15:28:05
2
16
Ще ви обясня защо касабова е права да пише за очите и не за някой болнп дете.

Флагман е бизнес, преди всичко който прави кеш от посещенията на сайта и кликовете върху рекламите както и поради платените публикации.

Ако видите посещенията на новините свързани с митио..те са средно около 20000 на новина и някъде стигат до 70000.

Кой е виновен че новина за митио има 70000 посещения, касабова ли?

или простоватия народ?..аз мисля че е второто.

Защо новините за болни деца имат 100 посещения а тези за митио 70000 някой може ли да отговори адекватно?
18.
счетоводител
13.06.2016 15:25:48
1
6
Първото нещо,което Очите поиска когато дойде в съзнание е КАЛКУЛАТОР.Да сметнел какви глоби да слага.Въй,чуек не стигнаха цифричките.
17.
НЕПОЗАНАТА
13.06.2016 15:23:34
1
6
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ЗА МИТЬО ОЧИТЕ И ДРУГИ ,НА КОЙ МУ ПУКА КАКВО СТАВА С ТЯХ,НАПРАВИХТЕ ГИ ПО-ИЗВЕСТНИ ОТ ИЗВЕСТНИТЕ А ТЕ ПРОСТО СА ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ
16.
Един
13.06.2016 15:06:47
1
2
Митю е в Дубай цака сантасе с Таки , оня ден кат бях там го скибах ама не си носих жимсема с мене за да го снимам .
15.
Кабата
13.06.2016 15:02:09
1
4
Ще има шамари.....
14.
Флагман.Бг лапачи
13.06.2016 14:59:55
1
5
Очаквайте още подробности!
13.
Гювендиев
13.06.2016 14:57:19
2
10
Фелациолистите от Флагмана /на престъпността/ дочакаха "дългоочакваната трета интервенция,"Май в тази митея са се събрали само словоблудци и с первезен ценизъм ни осведомяват за "националния герой". АМИ НИЕ ИСКАМЕ ТРИДНЕВЕН НАЦИОНАЛЕН ТРАУР! /може и повече,просълзих се/
12.
Митьо ушите
13.06.2016 14:56:44
4
6
Очите си е във тях и шмърка кока. Какви операции Ви гонят, да ви е.ба пут.ката лелина ? Ако Ви се вярва на вас то всеки ден операция му правят и тази трябва да му е 30-та. Да Ви серЪ във устата.
11.
x
13.06.2016 14:55:54
1
2
xxxxxxxxxxxxxxxxx
10.
Кела
13.06.2016 14:49:46
2
8
Мими окото вече е добре.Само дето вече е транссексуален.Сега спокойно мога да се оженя са нея.Ах Мими ,ах ти палавнице!Щъ изпапкам зайче!
9.
Flegman
13.06.2016 14:46:52
1
6
Flagman pishete neshto sashtestveno ! Stiga samo mituo , mituo , mituo !! Vie ste ebati OLIGOFRENQSALATA MEDIQ DA VI SERKAM V YSTICHKATA :):):) Kasabova vchera shto ne otrazi za pochinaliq chovek zad MBAL - Byrgas do starata morga ili beshe nqkade drygade i si go vreshe v maznata pytkaaa.......aaaaaa tebe pitam MINDIL S MINDILA TI !!!Are she va eba i propadnalata smeshna mediq !
8.
МАРТИНА
13.06.2016 14:44:56
1
14
КАКВА"СВЕТЛА ЛИЧНОСТ" САМО!ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СЕ СЛУЧВА С МИТЬО!АМА КОЛКО ЛИ ДЕЦА И МАЙКИ Е РАЗПЛАКАЛ!И ЗАСЛУЖАВА ЛИ ДА ГО МИСЛИМ?
7.
brrr
13.06.2016 14:44:14
2
8
Нека живее.Даже е по добре да живее за да могат ей такива фенчета кът тебе да му сменят памперсите и да му празнят съдчето с пикня.Притрябвал е на някой тоя боклук.
6.
МИТЬО КЕ УМРЕ
13.06.2016 14:42:46
3
12
КЕ УМРЕ БЕ СПОКО
5.
Светлана
13.06.2016 14:42:27
1
19
Какво да го харесваме???Каква ценнност " само!Цяла седмица ни занимават с един доказан престъпник!Хубаво го каза днес един седмичник!Отиде си поетът Евтим Евтимов -за него само две думи!Ние нямаме държава...
4.
Jivka
13.06.2016 14:38:28
1
5
.I.
3.
Bravo
13.06.2016 14:34:58
23
6
Mitio e korav i jelezen i 6te jivee na puk na vsi4ki koito ne go haresvat
2.
Боклуци
13.06.2016 14:34:39
3
29
Флагман, майка ви да еба боклуци! Кво ме интересува състоянието на един престъпник бе шибаняци, да не са гръмнали президента случайно бе шматки прости! Пишете за децата които имат нужда да им се помогне или нещо полезно, превърнахте го в национален герой тоя!
1.
флегмана
13.06.2016 14:33:33
1
7
Нямате ли нова снимка че 425 пъти слагате една и съща, шибани ограничени флагмани!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори