×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Побеснелият Ангел смлял грешното Бентли, искал да накаже татуиста Виктор


Побеснелият Ангел смлял грешното Бентли, искал да накаже татуиста Виктор
38-годишният мъж твърдял, че софиянецът му дължи пари
06 Юни 2016, Понеделник, 03:50 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Бургазлията смазал от бой бившия си шеф


Скандал за пари е в основата на екшъна в Слънчев бряг в събота, след който 38-годишният Ангел С. от Бургас потроши лъскаво „Бентли GT” и преби мъж от София. Според отлично информирани източници на Флагман.БГ Ангел отишъл до курорта, за да си прибере дължима сума от татуиста Виктор. (ВИЖ ТУК)

36-годишният софиянец категорично заявил, че няма да даде никакви пари на бургазлията. Това вбесило Ангел, който грабнал брадва и започнал да троши баровския автомобил, паркиран пред студиото на Виктор. Вместо да се ядоса обаче, Виктор видимо се забавлявал на вандалския акт. „Троши колкото си искаш. Това не е моята кола! Стана атракция за туристите”, казал през смях столичанинът.

Тогава Ангел направо побеснял. Хвърлил брадвата и нахълтал в студиото, където започнал да налага безмилостно татуиста. След като Виктор се свлякъл целият в кръв на земята, бургазлията се качил в „Ауди”-то си и отпрашил в неизвестна посока. Малко по-късно е задържан от полицейски патрул.

В категории: Крими


15
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 5
15
Коментара по темата
15.
запознат
07.06.2016 10:11:18
1
3
На този надут пуяк отдавна трябваше някой да му натроши главата дойде преди 10 години с ровърче учукано сега си избива комплексите с бентли къде са НАП да видят дали си е платил данъците
14.
ADXASXA
06.06.2016 18:55:29
1
5
Тиха сръбска музика, малък Джеймисън, бой и Йебан за татуиста, като се правиш на голямо работодателче и неплащащо шефче ще си взимаш гъбата. Жалко за човека, че по случайността на афекта си е нацелил грешната кола, заради която може би и ще се наложи да плати, но има и още шансове братче, ще те оправдаят, научаваш го къде му е квартирата, причакваш го 4-5 пъти след работа да видиш откъде минава и се прибира и какво върши всеки ден в периода от след работно време до като се прибере в квартирата, оттам се купува една маска от джъмбо, една приятна фалшива палка за 15 лв, че за такъв изтърсак и 15 лева не си струва да му се строшат в тъпата манерка.
13.
!
06.06.2016 16:00:56
1
7
До кога някой ще решава дали ще дава заработени пари или не?! Има си трудов кодекс, сигурно момчето е било на минимална заплата осигурявано, а заработката се е давала под масата.
12.
n 9
06.06.2016 15:49:29
3
2
браво изгрев,явно само ти си наясно с схемите на слънчака
11.
jeko
06.06.2016 14:44:40
2
10
Tryabvalo da ubie tatuista... Deystvitelno tova e edinstveniya nacin nyakoy da si "vzeme" zarabotenoto. Nyama vlast, nyama prokuratura, nyama MVR, nyama sid v BILGARIYA.Mosenitcite sa zastiteni ot vlastoimastite.
10.
e
06.06.2016 13:54:19
2
17
за жалост това е единственият ефикасен начин да си търсиш правата.....
9.
Izgrev
06.06.2016 13:32:02
1
30
Татуировчик може да си купи бентли защото продава и наркотици и проститутки в сънито това върви на макс!
8.
хаха
06.06.2016 13:28:19
0
19
Че какъв е проблема татуировчика да кара Бентли!!! В Бг всеки втори прошляк е с лимузина на лизинг
7.
Alex
06.06.2016 12:59:45
1
10
Той наистина има бентли ама обърка човека голям бой яде сеир посред бял ден
6.
do3 БургаШко Пиво
06.06.2016 12:38:41
4
6
леле ама и ти си от неговата порода. как си го представяш ТАТУИРОВЧИК - С БЕНТЛИ . ти и този Ангел сте си селендурчета от СТ- СК. Пий бургаШко и духай
5.
1.
06.06.2016 12:35:55
1
17
ЕВН да сверят часовниците на електромерите ни! Продължават да ни лъжат!?!
4.
Ух сега кво стана
06.06.2016 12:00:15
2
20
Татуировчик с Бентлей тоз верно е бил много прост.Дайте да ставаме татуировчици и да караме Бентлей ГТ яката работа.Бизнесът процъфтява явно в този бранш.Ще стане още по интересно като се разбере на кого е Бентлейто ха ха ха ха
3.
БургаШко Пиво
06.06.2016 11:57:49
3
21
Много добре е направил Човека-ако Истината е такава и Аз бих направил същото, че щях и Ноктите да му Изкарам - Друг път да се Сеща да Дава! Боойййй и Гръцка Музика!
2.
top
06.06.2016 11:52:29
1
17
а бе тоя с брадвата бил много тъп . татуировчик с Бентли . сега ще яде кожения
1.
Bobi
06.06.2016 11:38:02
2
15
Bentley gt sobstvenik Berbatov
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавният зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те 
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори