×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Открадната ли е общинска земя при строежа в „Славейков“ и има ли задкулисие по модела #КОЙ


Открадната ли е общинска земя при строежа в „Славейков“ и има ли задкулисие по модела #КОЙ
Това не са основите на сградата, а на подземния гараж. Зданието ще се прибере доста навътре, обясни собственичката на имота Райна Илиева-Нецова
12 Май 2016, Четвъртък, 10:46 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимки: Радостина ГЕОРГИЕВА

Едно обикновено семейство реши да строи върху майчиния си имот, но срещу него се стовари вълна от манипулации

Законен ли е строежът в ж. к. „Славейков”, срещу когото протестират хора от три съседни блока? И има ли някаква задкулисна игра по модела #КОЙ, чрез която се избягват правилата?

В предишната публикация Флагман.Бг разказа за  драмата на едно семейство, което притежава имот в Бургас, има решение на Върховния административен съд (ВАС) от преди шест години, но все още не може да изгради жилищна кооперация в майчиния си имот и да устрои децата си. (ВИЖ ТУК) Всеки опит среща яростна съпротива от съседите, а този обикновен човешки казус изведнъж се превръща в инструмент за правене на политика. И в тиражиране на манипулации

Манипулация №1 – Откраднати са 160 кв.м. общинска земя и новите блокове ще са „залепени“ до старите

„В много медии се появиха снимки на бетонните основи на строежа, като се заблуждават читателите, че това са размерите на бъдещата жилищна сграда. Тази лъжа служи за основа на други две  – че новият блок ще бъде едва ли не залепен до старите и хората ще се здрависват от прозорците, както и че сме заграбили 160 кв.м. общинска земя.  А истината е, че това са основите на подземния гараж и когато строежът излезе на кота нула, сградата автоматично ще се прибере с 4 метра навътре. По този начин ще бъде спазено законното отстояние от 15 метра между сградите, а „заграбената“ земя - възстановена . Нещо повече - блокът е проектиран с терасовидна фасада и на практика в горната му част разстоянието между сградите става около 18 метра“, обяснява единият от двамата собственици на имота - инж. Райна Илиева – Нецова.

Оказва се още, че протестиращите съседи са имали среща със строителите, на която всичко това е обяснено подробно. Сигналите и жалбите срещу строежа обаче продължават. Последната проверка, предизвикана от недоволните, е направена буквално преди дни. Тя трябва да установи дали строителите са завзели тротоара и дали разрешението им за строеж е изрядно. На място идва екип на РДНСК, заедно с геодезисти, които замерват координатите на сградата и проверяват всички пунктове в жалбата. Резултатът е, че не са открити нарушения и затова в момента строежът продължава. Освен това, според ЗУТ, всеки строител трябва напълно да възстанови околната инфраструктура, преди да получи Акт 16.


Една от манипулациите по казуса е, че строителят е разбил инфраструктурата. Общоизвестен факт е, че за да му се издаде АКТ 16, той ще трябва да я възстанови

Нещо повече - за да бъде строежът максимално укрепен, инвеститорът влага 80 хиляди лв. над предвиденото, като през 40 см по цялата граница са излети пилоти на 7 м дълбочина.


Манипулация №2 – Строежът се покровителства по задкулисния модел #КОЙ.

Важна роля за налагането на тази теза в обществото играе адвокатът на протестиращите и неуспял кандидат за кмет на Бургас Евгений Мосинов.


По време на неуспешната си кметска кампания Евгений Мосинов(в средата) бълваше снимка след снимка заедно с протестиращите във всички медии, където има влияние


„На десетина метра от жилищата на тези хора ще строи, познайте кой? По проект на познайте кой?“ Тези подмятания, които юристът-политик публикува на личната си страница във ФБ, докато се бори да седне на Стол №1 в Бургас, започват да внушават на хората, че нещо със строежа не е съвсем редно, че има някакво задкулисие по модела КОЙ, скрито участие на някой силен на деня, който заради личния си интерес покровителства проекта. Малко по-късно в предизборния сайт Mosinov.bg се назовава и въпросният КОЙ – в строежа „е замесено името на съпругата на бургаския заместник-кмет по финансите Красимир Стойчев“.

Според инж. Райна Илиева – Нецова, тези твърдения са меко казано неточни. „Наистина през май 2007 г. ние възложихме строителството на фирма „Балканбилдинг”, чийто управител е Валя Стойчева. По това време обаче съпругът й Красимир Стойчев не заемаше публична длъжност. След няколко месеца, когато той зае поста зам.-кмет на Бургас, фирмата се оттегли от проектите. Аз и брат ми нямахме средства за такава инвестиция. Шест години проектът беше в застой, което ясно показва дали сме се ползвали с някакви протекции. Едва през 2014 г. получихме разрешение за строеж”, обяснява тя и допълва, че  сегашният изпълнител - фирма „Елит Билдинг Инвест” е купила от „Балканбилдинг” само готовите проекти, а не самата фирма, както твърдят протестиращите. Едва след това новият инвеститор сключва договор за суперфиция  със собствениците Райна Илиева – Нецова и брат й Георги Илиев.


Фирмата на зам.-кмета на Бургас Красимир Стойчев няма нищо общо с проекта от 2007 година, когато той дори не беше публична личност

Манипулация №3 - Единият парцел от 500 кв. м, върху който се строи една от сградите може да се смени с друг в съседство.

„Първо искам да уточня, че този съседен парцел, който е 260 кв.м., също е бил на дядо ми. По време на реституцията отказаха да му го върнат, защото вещото лице, което изработи експертизата, написа в нея, че там имало подземен колектор на Топлофикация и няма как да се строи жилищна сграда. Сега изведнъж се оказва, че не само може да се строи, но да се издигне и малък небостъргач. Защото предложението сега е строителят, получавайки два пъти по-малък парцел, да бъде обезщетен с височината на сградата.

Има и още няколко проблема. Първо - съществува влязло в сила решение на Върховен съд, което е неоспоримо и единственото, което следва от него, е че трябва да се изпълни. Т.е. сградата да се вдигне, както е по проект. Второ - към днешна дата много трудно може да се говори за замяна. Инвеститорът вече е вложил сериозни средства и той може да осъди Общината за претърпени имуществени вреди.  Освен това от бюджета  ще трябва да се отдели и сериозна сума, за да се запълни изкопаната дупка. Замяната на двата имота изисква и промяна на ПУП-а на града и изготвяне на нов проект за нова сграда. Това означава, че инвеститорът не само ще загуби вложеното до момента, но ще трябва да плати за ново проектиране, а стартът на новото строителство ще се отложи поне 2 години. Хората, които са платили за бъдещите си апартаменти, ще трябва да чакат незнайно още колко време. Мислите ли, че това е оправдано?, пита инж. Райна Илиева - Нецова.



Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
49
Коментара по темата
49.
к.жеков
04.02.2017 19:53:17
0
1
нецова не знае ли че всички имоти по това време бяха обещетени !60% от жилищата в славейков са обещете
48.
инж.ст.н.с. Мошенник Измамников-Шмекеров
15.05.2016 09:55:54
0
5
Ето такива наглеци стоящи в градинки и междублокови пространства заслужават не трибуна , а трепане и плитко заравяне ...

Алчността на подобни индивиди и лакомията им за квадрати превърнаха града ни в бетонно гето и място, неприятно за живеене.
47.
HighSpirited
14.05.2016 09:48:17
1
3
Не ми се чете статията, но само от снимката, се вижда, че е заобграден не само тротоара, но и половината улица и тя ли е частна собственост???
46.
до 44
12.05.2016 19:27:12
1
3
Поне да беше грамотен, а той... Мъкааа, мъка.
45.
Съсед
12.05.2016 19:26:07
0
6
Разменям апартаменти в 86, 87, 88 блок с къщи на село. Който иска да идва в града, да ми звънне. На изгодни цени продавам, гледка сгради, тераси, гащи и други подробности отвсякъде, 14 метра минус терасите = перманентна близост от гадния вид. Бързо ще се сдругарите с граждани и други селяни. Заповядайте на бетона! Паркоместа няма, ама за каруцата и без това няма да ви трябва. Поклон за великия Инквизитор! (Пардон, Инвеститор), стар ли нов ли, обърках се вече. И да ми звънят хора с къщи с двор. Нали се разбрахме, че от бетона бягаме.
44.
Хахаха
12.05.2016 19:24:52
0
4
Как си личи, че инвеститора сам си пише коментарите!
43.
колега
12.05.2016 19:23:33
1
7
Заекващ адвокат???!!! Пази Боже! Колко душици е почернил тоя Мосинов, ама сега трупа точки, нали иска да става кмет. И шматките му се вързват. CAUSA PERDUTA.
42.
А ключа за бараката е...
12.05.2016 19:17:56
1
5
http://afera.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D1%8A%D0%BA-%D0%B7%D0%B0.html
41.
старият – нов инвеститор
12.05.2016 19:08:02
2
1
Г-жо Нецова, давайте да строим по-бързо, после да си напазаруваме и общинското УПИ. Чуден затвор ще им спретнем на тия наглеци. Въздух и трева искали - да идат в Холандия. (Или в Малко Търново както вече им предложиха) Четиринадесет метра бетонен вътрешен двор са им много. Да вземем да го поотрежем още малко. Пък апартаментите на ниските етажи, които само натам гледат, хак да им е. Че за какво са им слънце и простор? Нали има бетон. Да градим жилища и да създаваме работни места е мисия!
40.
Хахахахха
12.05.2016 18:50:47
0
5
Мосинов бил Велик Месия. Този откъдето мине и всичко замира след него. Хахахахахха
39.
До възмутения
12.05.2016 18:47:26
0
5
Е как къде е проблемът! Проблемът е в това, че Мосинов разбра за този строеж и се хвана за негохкато удавник за сламка. Както за опасната пешеходна пътека до Кашмир. Хората в съседните блокове и думичка нямаше да обелят, защото нямаше да им мине през ума, ако не беше той да се прави на велик месия
38.
Vuzmuten
12.05.2016 18:43:35
3
3
Az ne moga da razbera kude e problema. V celiq grad se stroi inshte se stroi. Horata iskat v grada kudeto ima rabota. Za da sa tuk obache trqbva da ima i kude da jiveqt
37.
И като сме тръгнали...
12.05.2016 18:43:32
2
2
Елате да си купите тук апартамент! Чудно е - отсега няма къде да се паркира, но пък са осигурени цели 37 паркоместа в двора на Кох-и-Нор. За незапознатите със "Славейков" - това е на две спирки от строежа.

А озеленяването, ох, какъв разкош - сградата ще е със зелен покрив. Защото озеленяването е предвидено само и единствено на него. Как да не си купиш апартамент, а?
36.
Оф
12.05.2016 18:41:56
0
5
Всички са тотално изкуфели - от - до! Тръгнали да ми се тъпчат като сардели, въздух да не могат да си вземат... за грозотията и паркирането да не говорим! Че и кинти ще броят да се наврат в тези кутийки!? Ама нали трябва да сме в града! Гражданчета! Луди ли сте бре хора, връщайте се на село, в близките села. Природа, простор, чист въздух! Защо сте тъпчете в този задръстен вече град?
35.
Мосинов долу лапите!
12.05.2016 18:40:32
1
5
Не се давало възможност ва отсрещната страна да се цащити...боже, а Мосинов една година като плюе в неговите партийни медии срещу този строеж. За не би да е дал възможност на Нецова да се защити. Напротив! Само и извива ръцете. И на нея и на инвеститора
34.
търговският регистър какво ли казва?
12.05.2016 18:38:46
0
5
Строи зам. кмета на Бургас по финансите Красимир Стойчев, преди чрез фирма с Управител съпругата му - Балканбилдинг, в момента – чрез фирма Елит Билдинг Инвест със съдружник, скоро заличен (защо ли), майката на съпругата му. Я влезте в търговския регистър и вижте. Пише си го черно на бяло.

На инвестиционните книжа и табелата - също. И като сте тръгнали, вижте и имотния регистър какво показва за управителя на Елит Билдинг Инвест. Интересно е.

Нали искате пикантерии, о, велики създатели на работни места и поклонници техни :)
33.
До гжа Нецова
12.05.2016 18:36:05
5
6
Разбира се, че не е правилно г-жо Нецова. Хората, които искат апартаменти там трябва да си ги получат при това в обявените срокове. За съжаление, Вие сте станала жертва на една подкупна схема на високо политическо ниво и договорки под масата. Дано се реши проблемът ви и скоро да завършите строежа си. Успех
32.
Оградата
12.05.2016 18:33:31
2
4
Уууу голяма работа че загладили малко и от тротоара. Църквата в центъра като беше оградена да не би целия площат да беше проходим...нормално е. Има ремонтни дейности. . Безопасността е по важната от лекото стесняване на пътя
31.
Пари за протест
12.05.2016 18:30:45
4
5
А пък миналата година по време на изборите един човечец ни обещаваше по 50 лева на семейство, ако излезем на протест срещу този обект. Казаха ни, че ще ходим пред общината и ако трябва ще правим живи вериги. Много от съседите се хванаха на хорото не защото им пречи строежа а защото тямат пари
30.
Za stroeja
12.05.2016 18:28:02
2
3
Az puk sum za stroeja. Shtom moje suliu i puliu da pravqt kakvoto si iskat v tozi shiban grad, znachi i tezi hora mogat da si stroyat. Imat si vsichki domumenti i razreshitelni
29.
До Иван
12.05.2016 18:24:41
7
1
Точно така! И аз не ги разбирам. Уж реват, че няма работа, а пък не искат да се строи. Не искат да се дава хляб. Нищо не искат. Малоумници са. То в тия протестиращи блокове не живее един свестен
28.
До 8
12.05.2016 18:23:38
2
5
Какво законно място бе чукундур. Законното и място е било нива или ливада. Сега там има изградена инфраструктура за милиони.Има три справедливи за всички решения. Първо- плаща всичко което обществото е платило за урбанизацията на тоя парцел. Втори -това си остава междублоково зелено пространство което е частна собственост но без право да строи(може да си прави пикник но без да опушва съседите с барбекю. И трети -да и се върнат от общинските земи съответни ниви или ливади.
27.
Koi
12.05.2016 18:22:18
0
0
Kak koi. Kmetut i Moskata. Ediniq vdiga shum za nishto a drugiq se pravi na maika tereza - zagrijen za edna grupa hora i shte spira stroitelstvoto veche
26.
Иван
12.05.2016 18:21:00
5
2
Малоумници! Инвеститорът е много свестен бизнесмен. Ама вие лаете срещу всеки. А че дава хляб на колко хора...
25.
Вие сте луди
12.05.2016 18:20:13
5
6
Какъв шум ви гони. Вашите сгради като са ги строили нас не ни ли нервираше звука. Нервираше ни. Аз искам пък за има строителство в комплекса ни, защото така ще идват нови хора. Чужденци също. Ще се разрастваме и развиваме
24.
боко
12.05.2016 17:45:18
2
13
От снимка 2 се вижда, че не само тротоара е присвоен, но и половината път е заграден от местните общински герберски мутри. Кой "обикновен" човек строящ собствена сграда би си позволил безнаказано да загради публично-обществен път???
23.
До положителния сладур, 22
12.05.2016 17:17:27
0
5
"Две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост. За Вселената не съм сигурен."

Алберт Айнщайн

Не знам кой е смях и пародия, но ти си просто жалък. Горкия.
22.
Бургаслия
12.05.2016 16:43:13
8
2
Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крака. Хахаа много хубава ще бъде ОСЕМ етажната сграда, колкото и да не ви се иска. Продавайте докато е време. От интерес погледнах и има няколко нови обяви от вашия блок в Ало.бг и имот.бг .. явно тия дето дават надеждите "не се отказвайте от борбата" са тези които са пуснали обявите, за да не падат много цените в района.
Хахаха много сте хитри пълен смях и пародия хахаххаха
21.
До Жеко
12.05.2016 16:35:02
3
7
Точно това смятаме да направим! НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ ! РАЗРОВИЛИ СМЕ ВСИЧКО ДО КОРЕН СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ! ДО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ПЪТУВАТ ДЕБЕЛИ ПАПКИ! КОЙ КАКВОТО ИМА ДА ДОКАЗВА, ЩЕ ГО ДОКАЗВА ПРЕД ТЯХ!
20.
жеко
12.05.2016 16:14:46
1
9
хората не трябва да се отказват от борбата, прогнилата система лъсна, как се погазват закони и нормативи и как се слагат подписи и печати неправомерно в интерес на капитала, не се отказвайте от борбата и ще видите колко глави ще хвръкнат, още малко дандания, да затворите няколко улици с колите си, да направите по агресивен протеста и по цялата верига , ще хвърчат глави на архитекти одобрили проекта,проектанти, съдии, нотариуси, общинарчета , а и акт 16 тая сграда няма да получи никога, НЕ СЕ отказвайте !!!
19.
ВСИЧКО Е ОТКРАДНАТО
12.05.2016 15:48:40
1
7
Пред оу БРАТЯ МИЛАДИНОВИ ЩЯХА ДА СТРОЯТ ПАРКИНГ НО ЯВНО КМЕТА Е ЧУВСТВИТЕЛЕН КЪМ КОРУПЦИЯТА И ОТ ОБЩИНСКО МЯСТОТО СТАНА ЧАСТНО
18.
недоволен съсед
12.05.2016 15:37:14
0
10
Не ме интересува строежа,но шума е зловещ. От ранни зори,до късно вечер бучат камиони и багери. Все пак има хора,които работят и нощно време,и трябва да спят през деня.
17.
до 15
12.05.2016 15:24:58
2
5
Бургаслия = бургас + селия, нали?

Не че нещо, ама като те чета, така изглежда.
16.
проект имаше и преди, но за едноетажна сграда
12.05.2016 15:23:46
4
7
Проектът беше за застрояване на калканите и магазини на един етаж по средата. Абсолютно сме съгласни да си го изградят в предишния му вид, с предишните показатели. Не сме против строителството, а за разумно такова. Калкани - високи. Между тях - въздух и зеленина за всички ни, включително хората, които ще закупят имоти тук.
15.
Бургаслия
12.05.2016 15:12:19
10
5
Много ясно! Никъде не пише "Който построи първи, може да има претенции за следващите строежи"
Даже собствениците от новата сграда, могат да имат претенции за старата, която застрашава живота им.
По проект новата сграда ще има осветление насочено към терасите хахах тей че те ще имат "слънце" поне вечерта със сигурност! хахаха
14.
до 13
12.05.2016 15:11:05
3
7
1.И двете статии са написани, но некомпететнтно-няма връзка с обратната страна/тези 120 живущи, а и много повече, защото съседните блокове също са ПРОТИВ строежа/
2.Нека флагман да си направи труда да разгледа и други документи, които в редакцията не са били показани, а са доста интересни.
3.Евгени Мосинов е адвокат т.е дали ще е той решават гражданите. А и явно е добър в адвокатстването си /все пак статиите относно строежа втори ден се поддържат на първа страница на флагман, което говори за ....нещо!!!/
3. Със сигурност строежа ще е факт, защото корупцията е голяма.
4. Прави сте, че въздуха в Малко Търново е по-чист от този на строежа, защото освен блатото, което се образува от подземната река е и доста прашно.
13.
До 8
12.05.2016 14:57:03
6
6
И не само до номер 8, а до всички, които тук коментират без да са прочели и двете статии. Флагман си направи труда да гледа по документи, а не да лае и да настройва хората един срещу друг. Прочетете внимателно какво са написали и ще разберете, че тези протестиращи 120 човека не са нищо повече от зависими от Евгени Мосинов. Да продължават да събират пари по межзу си и да му дават хонорари. Жената си строи върху законно място - и ще си построи, на който не му харесва да си ходи на чист въздух в Малко Търново
12.
изумен
12.05.2016 14:31:44
3
11
Изумен съм от безочието на Община Бургас по повод този строеж! То бива бива, ама толкова явно да бранят строителството на този коптор! Ай сиктир!
11.
Кретени
12.05.2016 14:16:36
7
5
Добре де. Те като са ди купували имоти навремето, за гледка ли са давали пари или за апартамент. Щотохако е за апартамент нямат проблеми. Да си гледат новата кооперацията и да мълчат
10.
Подкупиии
12.05.2016 14:07:59
8
6
Целият този скандал е благодарение на Квазимодо Мосинов, който се чуди как да трупа чест и слава на хорските гърбове. Проблем нама. Това е жилищен квартал, а не село
9.
Marinero
12.05.2016 13:56:45
1
7
Корупцията живее от такива случаи. Хиените с власт надушват такива проблемни места и доят и двете страни а от това проблема се задълбочава а не се разрешава.
8.
Наблюдател
12.05.2016 13:55:45
4
9
цитат: "Хората, които са платили за бъдещите си апартаменти, ще трябва да чакат незнайно още колко време" - г-жо Нецова, със сигурност хората ще имат време да чакат, тъй като най-вероятно това ще са пациенти на психодиспансера.Защото един нормален човек НИКОГА не би си купил апартамент в затвор.
7.
Marinero
12.05.2016 13:52:41
1
13
Мастерс са за съд, че са проектирали и построили тяхната кооперация без оглед на бъдещото застрояване и без паркинги. Но това го правят всички- строят на парче и с плюнка заради печалбата а ние сме виновни, че им плащаме хиляди евра за това.
6.
До marinero
12.05.2016 13:45:22
3
8
Не се дава шанс на отсрещната страна да се защитят, не виждате ли, че всичко е тенденциозно? Пък и от всичко прочетено до тук по случая
/особено в статията на афера бг/ съм абсолютно убеден, че тук работата страшно много мирише!!!
5.
обикновен комуниссс реститут
12.05.2016 13:11:55
4
11
Манипулацията я виждаме още в подзаглавието където пише, че "обикновено семейство решило да строй" знаем ги тея обикновени семейства.
4.
Кооператор
12.05.2016 13:09:46
1
7
Важното е да построят кооперацията, пък отзаде дали ще има слънце... ще им сложим лампи, ако им е тъмно.
То и в гъза не огрява ама..
Важното е че сградата ще скрие грозотията отзаде, а моя апартамент е откъм улицата и не ми пречи. Ако трябва ще съберем пак по 200лв. да им дадем на хората да си траят пак.
3.
-----
12.05.2016 12:37:23
4
13
Естествено, че ще загубят-нали се знае срещу кого се борят!
2.
Marinero
12.05.2016 12:25:29
6
15
Съжалявам хората с онези слънчеви за сега тераси но те ще загубят. Собственика си е собственик в правото си върхъ собственоста си
1.
NEW РДНСК
12.05.2016 12:24:56
7
9
Последната проверка, предизвикана от недоволните, е направена буквално преди дни. Тя трябва да установи дали строителите са завзели тротоара и дали разрешението им за строеж е изрядно. На място идва екип на РДНСК, заедно с геодезисти, които замерват координатите на сградата и проверяват всички пунктове в жалбата. Резултатът е, че не са открити нарушения и затова в момента строежът продължава.
...
Г-жо Георгиева,на снимка №2 ОЧЕВАДНО се вижда,че тротоара е завзет от строителя!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори