×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Драмата с един строеж в „Славейков“ – защита на законността или предизборна дъвка на бургаски адвокат


Драмата с един строеж в „Славейков“ – защита на законността или предизборна дъвка на бургаски адвокат
Собственикът на имота инж. Райна Илиева - Нецова разкри цялата манипулация
11 Май 2016, Сряда, 13:02 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Защитникът решил да се кандидатира за кмет, но го е закъсал откъм каузи, затова приема присърце протеста на хората от три блока

Как строежът в един частен имот в Бургас се превърна в оръжие за трупане на дивиденти? Как един адвокат с политически амбиции – Евгений Мосинов – направи едно човешко страдание част от предизборната си кампания за кмет на града? Как се стигна до масираната съдебна и медийна атака по всички фронтове срещу законните собственици на земята, до твърденията, че някой се е облагодетелствал, че един зам.-кмет на Бургас лично покровителствал строежа и че благодарение на него собствениците получили даром от общината 160 кв. м апетитна земя в ж. к. „Славейков”?

Един от собствениците на имота – инж. Райна Илиева – Нецова дойде в редакцията на „Флагман“, за да разкрие грандиозната манипулация и да разкаже за дългото ходене по мъките, докато успее да получи майчината си земя. Истината се оказва коренно различна от тиражираната досега в медиите, а фактите - преиначени. Ето цялата история:

Инж. Райна Илиева - Нецова заедно с брат си Георги Илиев придобиват имота по наследство. Още от далечната 1947 г. земята там – цели 4,5 дка, е собственост на техния дядо, баща на майка им Афродита Илиева. Двамата законни наследници обаче не получават парцела лесно –в продължение на 10 години те са принудени да водят съдебни дела, за да си възстановят собствеността.

Историята е типична за близкото ни минало.

През 1993 г., когато започва реституцията, майката Афродита изважда необходимите документи, но Поземлената комисия отказва да възстанови парцела в реалните му граници. Мотивите – на мястото бил построен бл. 73. Наследниците са готови да се примирят с отказа, но бащата на Райна, макар и вече възрастен по това време, решава да провери на място каква е ситуацията и с изумление установява, че въпросният блок 73 изобщо не е построен.

След като са разкрили измамата, семейството завежда дело, което се точи на всички инстанции, докато накрая Върховният съд на Република България се произнася, че на това място могат да бъдат възстановени 950 кв. м от общо 4,5-те дка.  Така, притисната от решението на Върховния съд, Поземлената комисия на Бургас възстановява през 1996 г. правото им на собственост върху посочения парцел.

Дълги години той стои свободен и хората от съседните три блока – 86, 87 и 88 – паркират там автомобилите си и постепенно свикват с мисълта, че едва ли не чуждата собственост им е бащиния, която могат да използват безплатно.

През 2007 г. обаче собствениците решават, че там ще бъде построена сграда. Строежът ще се ограничи само върху върнатите 950 кв. м и няма да излиза извън тази площ. Проектите тръгват да се изработват през май 2007 г.

„Изведнъж се оказа, че част от улицата е навлязла в нашия парцел – общо 31 кв.м, и ние дори плащаме данък на общината за земята, която тя е завзела от нас. Стана ясно, че няма как да си върнем тези 31 кв. м и се принудихме да ги дарим на общината. Затова по-късно бяхме изумени, когато започна да се тиражира твърдението, че не сме дарили част от нашата земя на общината, а сме получили даром от нея цели 160 кв.м. Това е кощунство“, обяснява Райна Илиева-Нецова. Тя показва и заповедта на кмета, с която са оформени двата парцела, където ще се строи. От нея се вижда, че площта от 950 кв. м наистина е намалена с въпросните 31 кв.м до 919 кв.м.

Щом научават, че свободният терен ще се застроява и „безплатният обяд“ с паркирането свършва,

съседи от близките три блока решават, че са недоволни и завеждат дело в Административния съд - Бургас. Подателите на жалбата и всички засегнати от трите блока са призовани в съда. Вещото лице, което те са наели, обаче им нанася звучен шамар – то констатира, че  няма нарушения в проекта.

„118 души са се подписали, че са съгласни с експертизата. Защо не протестираха тогава – през 2009 г., когато излезе съдебното решение. Имаше дело, в хода на което е казано всичко. Ако не са съгласни, защо не оспориха експертизата на вещото лице, че няма нарушения. Можеха да поискат тройна, дори петорна експертиза, но те не го направиха”, казва Райна Илиева-Нецова.

„Въпросните три блока с протестиращи жители са строени от „Мастерс“. Тогава моята майка е подписала разрешение те да бъдат изградени и е трябвало да получи насрещно разрешение и за своята земя. Но не е имало кой да я посъветва. Тя е дала благословията си за техните домове, но ние тяхната явно не сме я заслужили”, добавя с горчивина тя.

Въпреки решението на Административния съд, сагата продължава още няколко години. Едва на 26. 06. 2014 г. Община Бургас издава разрешения за строеж на физическите лица Райна и Георги Илиеви на база одобрени проекти.

„Имаме всички документи и всичко ни е законно. Не разбирам как някой спори само за това, че нещо не му харесва. Няколко пъти минаваха проверки, всички предизвикани от жалби на съседите. Идваха от РДНСК и геодезисти, но не намериха никакви нарушения”, казва Райна.

Въпреки спънките, строителството най-после започва и фирмата излива основите, което ожесточава до крайност съседите.

И тук на сцената се появява адвокат Евгений Мосинов. Той е решил да се кандидатира за кмет на Бургас, но го е закъсал откъм каузи, с които да увлече избирателите да гласуват за него. Флашмобът в чест на пешеходната пътека до ТОХ-а минава вяло, рязането на храсти на стадион "Черноморец" не е достатъчно, за да се внуши на публиката любов към града. И изведнъж му се удава удобен случай да се представи като защитник на цели 118 души в тяхната „борба“ срещу строежа.

„Една среща (по време на предизборна кампания - Б.р.), на която много държа. Един проблем, който е показателен за Бургас - за презастрояването на жилищните комплекси. Една ситуация, която е също типична за Бургас - на десетина метра от жилищата на тези хора ще строи, познайте кой? По проект на познайте кой? И накрая едно неспазено обещание от кмета. С две думи гражданите против общината“, пише Мосинов с апломб на личната си страница във ФБ на 12 октомври. 

Той обещава да поиска изменението на плана или замяна на частния с общински парцел. И не отронва нито дума за това, че земята е върната на собствениците с решение на Върховния съд още през далечната 1996 година, че поискана от самите протестиращи експертиза не е установила никакви нарушения и че разстоянието между двата блока е 15 метра. Не го интересува и това колко пари досега са похарчени за проектиране, укрепване, изливане на основи и т.н.

„Дъщеря ми преживява много тежко цялата тази драма, заради която тя и зет ми продължават с две големи деца да живеят в дома ни. Тя непрекъснато пита: „Каква държава сме ние, след като аз не мога да устроя децата си при наличието на този имот?”  За 1,3 г. работа на моя зет в Австрия Община Залцбург му предостави общинско жилище. Изумена съм! А дъщеря ми всеки ден пита: „Мамо, защо да стоя в България?!” Това е единственото ми дете, представете си колко съм наранена! Не мога да го преглътна”, казва през сълзи жената, омерзена от непочтената атака срещу нея.

„Била съм инженер в два големи завода и никога името ми не е оклеветявано или опетнявано с каквото и да е. Откакто тръгна тази сага, нечувана помия е изсипана по мой адрес. Все едно съм най-големият престъпник”, добавя Райна.

Какви са манипулациите, използвани срещу собствениците на земята, името на кой зам.-кмет е замесено в строежа и каква е истината – очаквайте само във Флагман.Бг.

В категории: Разследване


46
Коментара по темата
46.
Проект имаше, но за едноетажна сграда
12.05.2016 15:04:12
0
4
Проектът беше за застрояване на калканите и магазини на един етаж по средата. Абсолютно сме съгласни да си го изградят в предишния му вид, с предишните показатели. Не сме против строителството, а за разумно такова. Калкани - високи. Между тях - въздух и зеленина за всички ни, включително хората, които ще закупят имоти тук.
45.
до 44
12.05.2016 13:49:26
0
4
Живущите НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИЩО ПРОТИВ ЗАСТРОЯВАНЕТО НА КАЛКАНИТЕ ! НО Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ НА 2 МЕТРА ОТ ТЕРАСИТЕ ИМА ДА ИМА ОСЕМ ЕТАЖЕН БЛОК !
44.
1
12.05.2016 13:22:15
1
1
Вижда се оставеният калкан на сградата на Мастерс. Какво се изненадват живущите там, значи по проект си е било предвидено за сграда.
43.
боко
12.05.2016 09:45:34
4
9
До всички ПЕДЕРАСТИ, които пишат в полза на крадлата-собственик...Отидете до обекта да видите как се строи на ПЕТ метра от съществуваща сграда, как вече няма тротоар и дори половината път е заграбен и ограден с платна. Помислете за секунда....
42.
кънтрито
12.05.2016 00:26:40
0
7
хора отивайте на село там вече няма селяни, защото вдички селяни вече са в бургас. кеф ти зелена морява в двора , кеф ти магнолии, как се бутате в тез бетонени кутийки не знам
41.
Пешо Шмекеров-Измамников
11.05.2016 22:39:53
3
9
Ама няма лошо жената да си вземе имота ..
Ама още по-хубаво е общината да обяви и да опише кратко и ясно градинките и междублоковите пространства ...
Така женицата ще си има една градинка, която ще си е нейна .. но ще бъде зелена площ без право на застрояване .. и всичко ще е супер ...
40.
Building
11.05.2016 21:04:01
2
4
Всичко е законно, панелката е НЕЗАКОННА! Ще предприемам действия за премахването и.
39.
do 38
11.05.2016 18:50:47
0
5
свободата не ще молитва иска караджата е казал народа
38.
АБЕ Хора !!!!!!
11.05.2016 18:49:43
0
5
Абе хорааа от живота научих едно- Мръсника и Крадеца от добро неразбират , и да пишете и да се молите файда нулева- Лозето си иска мотиката не молитвата
37.
Иво
11.05.2016 18:44:59
2
5
Идин познат ми вика : Аз на някой общинар,чиновник,ченге ,адвокат, и прочииие им викам - кажи си ква тие цената - и те си казват сами- всички се продават за пари - всичкииииииииииииииииииииии
36.
ajde be
11.05.2016 18:33:53
1
7
Един "бизнесмен" си купу имот в центъра до морето . Върху парцела му има застроително петно без право на изменение - защото е в зона на паметници на културата и петното е наложено с параметри от Дирекция Пеметници на културата София ! И кво прави "бизнесмена" новоизпечен собственик милионер! Община Бургас му издава фалшива виза за проектиране с неверни нови по-големи параметри за застрояване , които Нямат нищо общо с законния Градски план за застрояване на парцела му - приет и наложен от Пемтниците по културата София ! И сега тоя ( прост селянин от малък град до Бургас) Подкупи някой я кмет я зам.кмет -районния архитект на цгч му издаде фалшива скица (ама с печат и подпис ) и той вече си построй ! Ида хванете районния архитект в измамата санкцията по закон е 5000 лева -бълха я ухапала ! Е това ако не е мафиотска държава ! Общинския съвет гласува и продава междублоковите пространства- има обяви за търговете в вестни черноморски фар ! Е й кой ще ги спре Ми те Мафията Завзе и общината и Държавата
35.
Бургаслия
11.05.2016 18:24:08
1
4
Искам да купя на зелено там апартамент около 70 кв/м
34.
Стига ЛЪЖИ
11.05.2016 18:19:44
9
20
Айде Красимир Стойчев се уплаши и пусна тия измилици- На документа се вижда че нотариалния акт е от 2014 година- Пак огромна далавера - Какъв реститут си ма Все едно аз да искам сега Нефтохима да е мой щото нивата на дедо ми била там !!! Ти пще малко и морската градина ще си върнеш и застроиш ! АЛЧНА СЕЛЯНКА ПРОСТА ! Ей ОТ ТАКИВА СЕЛЯНДУРИ ненаядени 26 години "демокрация"= 26 години грабежи Унищожихте България - За всички вас Реститути-политици и общинари Втори НАРОДЕН СЪД -и виновните в БЕЛЕНЕ и да чукат камъни - Всичко друго е Лъжа и смърт за майка България
33.
Кирил
11.05.2016 17:52:41
4
15
Не виждам защо плюете жената,ави ако вашите родители ви завещаят имот и можете да го застроите и като обезщетение да получите няколко апартамента за децата си дали няма да се възползвате от това право.Сигурен съм че 1005 от протестиращите ако наследят такъм имот ще искат да строят в него!!!!!!!!!!!!!!
32.
Райне,
11.05.2016 15:51:10
1
9
Не се ядосвай, за какво са ти тези апартаменти там като на сина ти ми дават общински жилища в Австрия само за една година престой!Щото и аз живея в Залцбург, но ми казаха, че ще ми дадат жилище при минимален престой от 5 години, и то ако има свободни!
31.
последния мандат
11.05.2016 15:34:11
0
3
На мимето по всичко личи
30.
до Маринеро
11.05.2016 15:33:59
2
9
Пич, като купувахме по средата трябваше да има едноетажно строителство, а не 8 етажен блок!
29.
Marinero
11.05.2016 15:25:39
7
13
Абе вие чували ли сте за частна собственост и за това, че е неприкосновена - поне в нормалните държави. Соц. духа не е изчезнал по тези земи - нашето си е наше а чуждото общо.
Гледайте бе хора гледайте къде и какво купувате за да не ви строят тераси на 3 метра от вашите.
28.
Стара схема
11.05.2016 15:22:03
2
9
Това е стара схема на бургаските гербаджии. Издирват хора с такива заплетени казуси, връщат им бързо земята и лапкат проценти. Следващия път му дайде 99% на Митко ... тъпанари.
27.
ОДМВР
11.05.2016 15:21:12
2
10
Това подписче по решението на административния съд е на Атанас Вълков, известен любител на зелен чай, към момента осъден на първа инстанция за мошеничество. Като се има предвид, че не е подлежало на обжалване, представям си ВЪТРЕ КАКВО ПИШЕ...
26.
чичко сняг
11.05.2016 14:50:48
2
21
Намирам тази статия за нещастен опит да се избършат с извинение "оаканите дупета" на община Бургас. Флагмани колко струва наклона на посоката на лайномета? Непрекъсното се приемате за съдници, никога не давате възможност на другата страна да каже каквото и да било. Факт: Минаха изборите с вълшебна пръчка започна поголовно да се строи в градинки и междублокови пространства. Вероятно флагман ще направи подобен опит да придаде съвсем невинен вид и на строителството срещу флората!?! На мен ми писна от продажни журналя. Писна ми от платени статии. Писна ми от порно и от порнографията наречена флагман. Изобщо не браня Мосинов. Просто съм поредния пострадал жител на Бургас с тераса на новопостроен блок на три метра от собствената си тераса. И в заключение защо една спирка може да струва 50 000 лева, а за всички мандати на кмета няма едно отчуждително мероприятие за да се предотврати презастрояването? Това всъщност е разковничето. Не платените ви тъпи статии.
25.
Валя Лечева
11.05.2016 14:26:56
6
24
Г-жо Нецова, както винаги сме твърдяли ние не сме против вас и против това да се строи в имота ви. ПРОТИВ СМЕ СРЕЩУ НАЧИНА НА ЗАСТРОЯВАНЕ - ЕТАЖНОСТ, ПЛЪТНОСТ, МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ. Защо не разкажете по инвестиционен проект къде трябва да паркират бъдещите собствениците на апартаменти във вашите сгради, какво озеленяване предвиждате и всички останали "законни" дейности. Г-ЖО НЕЦОВА НИЕ ОСТАВАМЕ ОТВОРЕНИ ЗА ДИАЛОГ, ВИЕ НЯМАТЕ ЖЕЛАНИЕ......ЗАЩО ЛИ ? Заставам с името си зад този коментар, може би ще си промените решението и ще се свържете с нас ? Бъдете здрава вие и вашето семейство.

Скъпа редакция на Флагман, елементарната журналистическа етика изисква да потърсите мнение на всички засегнати страни. Очакваме да се свържете с нас ?
24.
Marinero
11.05.2016 14:25:43
5
14
Мастерс са си изсрали там кооперациите и са си прибрали парите без оглед на бъдещото строителство в съседство - това е проблема не е проблем, че един собственик иска да строи жилищна кооперация в имота си. Живеещите там също имат право, може би не е приятно но да са гледали къде и какво купуват.
23.
чобанина
11.05.2016 13:37:23
3
11
Обществен ред са педали и лижат задници затова става така
22.
БРАТЯ МИЛАДИНОВИ
11.05.2016 13:09:25
0
9
СТРОЕЖА ПРЕД УЧИКИЩЕТО НЯМА ЛИ ДА ГО ЗАМРАЗЯВАТ
21.
шумахер
11.05.2016 13:08:06
9
10
ЕБАТИ НАГЛАТА ЖЕНА ТОГАВА ПРЕЗ 2009 Г.КИЙ ЗНАЕ КАК Е ЗАМАЗАЛА ОЧИТЕ НА ХОРАТА СТРОЕЖ НА ТОВА МЯСТО Е ПРОТИВ ВСИЧКИ ЗАКОНИ МОСИНОВ Е ПРАВ ДА ПОГНАТ И ТОЗИ КОЙТО Е ИЗДАЛ РАЗРЕШЕНИЕТО
20.
До ха
11.05.2016 12:49:21
2
10
Това до 86,87,88 е 100 пъти по-брутално от това до 48 бл.
19.
Ха—Ха—Ха
11.05.2016 12:37:56
2
4
Горе до бл.48 също ги затварят,и там ли да ги събарят.Ние също имаме апартамент ,но като се наследихте си направихме къща на село.
18.
един с очила
11.05.2016 12:36:57
1
8
Лапкам си паричките и хич не ми пука за зелени площи и мнението на избирателите. Гепя като за последно.
17.
До ха-то!
11.05.2016 12:25:59
1
11
РАЗМЕНЯМ СИ АПАРТАМЕНТА В 87 БЛОК ЗА ТВОЯТА КЪЩА НА СЕЛО!ИМАМЕ ЛИ СДЕЛКА?
16.
До 14
11.05.2016 12:24:59
1
11
Да, но е и не е нормално да се строи там. Затова казах, че най-логичното решение е общината да се намеси и да размени тази земя с друга. Така всички ще са доволни.
15.
цитат
11.05.2016 12:22:12
0
19
Инвеститор във въпросния строеж е дама, чиито три имена изненадващо съвпадат с тези на съпругата на зам.-кмета по финансите на гр. Бургас Красимир Стойчев - Валя Стойчева Стойчева. Името на притежаваната и управлявана от нея фирма "Балканбилдинг" ЕООД . А сега фирмата инвеститор е ЕЛИТ БИЛДИНГ , но този път строи тъщата на Красимир Стойчев.
14.
Ха—Ха—Ха
11.05.2016 12:21:46
7
19
Тези места бяха частни,хората имаха градинки
И лозя.Който има документи е нормално да си ги търси.А ако бяха ваши.
13.
До автора
11.05.2016 12:16:00
7
19
Не те ли е срам да пишеш, че хората протестират, защото "безплатният обяд с паркирането биш свършил". Ти нормален ли си? Виждал ли си въобще къде искат да построят тази сграда? Плюс това там коли не са паркирвали, а имаше магазини!
12.
До ха-то!
11.05.2016 12:12:58
2
2
Виж коментар 5!
11.
Живущ там
11.05.2016 12:11:49
3
13
Ако тази сграда се построи ще бъде олицетворение на глупостта! Направо да събарят 86, 87 и 88 блок и да връщат на хората парите, които имат апартаменти там. Най-логичното решение е общината да пресостави друга земя на въпросната госпожа в заманя на тази.
10.
Ха—Ха—Ха
11.05.2016 12:01:15
3
7
Та нали и ние живеехме добре
до момента в който не построиха и вашите кооперации и ни запалиха.
9.
Ццц
11.05.2016 11:55:06
0
11
В имотния регистър има много интересна информация за инвеститора на този строеж
8.
Ццц
11.05.2016 11:55:06
1
15
В имотния регистър има много интересна информация за инвеститора на този строеж
7.
Бургазлия
11.05.2016 11:51:49
3
14
Флагман, потърсете обратната страна за коментар-да видим и тяхната гледна точка
6.
СЛАВЕЙКОВ
11.05.2016 11:46:40
8
21
ХАЙДЕ СЕГА ГОСПОЖО НЕЦОВА КАЖЕТЕ И ИМЕТО НА СЪДИЯТА, ПРИ КОЙТО СПЕЧЕЛИХТЕ ДЕЛОТО -АТАНАС ВЪЛКОВ, КОЙТО БЕШЕ ОСЪДЕН ПОСЛЕ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ И ЧЕ КАТО ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ.
5.
ЕТО Я ИСТИНАТА
11.05.2016 11:39:30
3
7
http://afera.bg/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%b7%d0%b0%d0%bc%d1%8a%d0%ba-%d0%b7%d0%b0.html
4.
до хахаха
11.05.2016 11:38:26
10
20
Смешнико, искам там където живееш отвсякъде да ти построят съседите и слънце да не видиш тогава ще разбереш какво е.
Няма ли малко съпричастност към тези хора. Срамота да има толкова злоба в нас....
3.
Г-жо НЕЦОВА,
11.05.2016 11:37:01
18
15
ЗАЩО НЕ СЕ ОПЛАКАХТЕ,КОГАТО ОБЩИНАТА ВИ ПОАДАРИ 160 КВ.МЕТРА ОТ ТРОТОАРА?ЗНАЕТЕ ЛИ ГОСПОЖО НЕЦОВА, ЧЕ ТОЗИ ТРОТОАР СЕ РУШИ И ПАДА ЕЖЕДНЕВНО КАТО ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА НА ХОРАТА?
2.
Ха—Ха _Ха
11.05.2016 11:34:13
17
23
Като искате зелени площи да сте си купили къща на село.И ние не ви имахме там ама се натресохте.
1.
Hhhh
11.05.2016 11:07:57
13
45
Застройте всички междублокови пространства, зелени площи. Застройте и морската градина. Това, че превърнахте комлексите в гета няма значение. Ако наистина има потребност от нови жилища защо не строят нови квартали?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори