×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Надя Иванова, прегазила Валя от Бургас, се яви цялата в бяло на парти с модно дефиле


Надя Иванова, прегазила Валя от Бургас, се яви цялата в бяло на парти с модно дефиле
38-годишната бургазлийка бе стилна от главата до петите
22 Април 2016, Петък, 11:42 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА снимка: Авторът

Бургазлийката явно опитва да превъзмогне фаталния инцидент, който причини преди 5 години

Бургазлийката Надя Иванова, която премаза 12-годишната Валя Димитрова на пешеходна пътека до мол „Бургас Плаза”, се появи изненадващо като официален гост на конкурса „Кралица на Бургас”. За партито с модно дефиле 38-годишната шофьорка бе стилна от главата до петите. Облякла бе бял костюм, носеше бяла чанта и бели обувки, допълнени също от бял грим и бял маникюр, с който дамата си цъкаше по белия смартфон.

Надя Иванова явно опитва да превъзмогне фаталния инцидент, който причини преди близо 5 години. Тя бе осъдена да лежи 14 месеца в затворническо общежитие, но явно вече е изтърпяла присъдата си. Според източник на Флагман.Бг, в момента била назначена на престижна позиция в Слънчев бряг.

Тя бе осъдена да лежи 14 месеца в затворническо общежитие, днес е на престижен пост
в Слънчев бряг


Флагман.Бг припомня, че 12-годишната Валя Димитрова бе премазана от черното „Ауди” на Иванова на пешеходна пътека в близост до мол „Бургас Плаза” 17 юни 2011 г. Момиченцето бе петокласничка от СОУ „Константин Преславски“, пресичало е пътното платно правилно.

На Иванова бе наложено наказание от една година и два месеца лишаване от свобода, при първоначален „общ” режим, както и отнемане на книжката за срок от четири години и два месеца.
Според магистратите, от експертизата е установено, че Иванова е управлявала автомобила със скорост около 60 км/ч, която не е съобразена с пътния участък, а е следвало да бъде 43.2 км/ч.


В съдебната зала Надя Иванова бе съкрушена, днес явно опитва да 
превъзмогне трагедията


В категории: Лайфстайл


49
Коментара
49
Коментара по темата
49.
irina
23.07.2016 22:36:11
1
1
nadia ivanovae absoluten bokluk
48.
Калина
23.04.2016 23:18:25
13
8
майката е най противния човек който постоянно търсише от първия час на ,,трагедията'' известност в медиите Не спря да ходи по телевизии и вестници ако това е мъка значи живеем в някакъв побъркан свят Разбира се и наказанието от съда е малко но пък господ си знае работата... Отвратителна жена е тази Мария не я познавам но от всичко изчетемо и видяно човек може да си създаде мнение Сигурно са и свършили причките че флагман наново почнаха да пишат статии по тази тема ..
47.
Що за малоумни коментари?
23.04.2016 21:16:31
2
9
Трябва да си голям идиот, за да напишеш подобни коментари за коя да е от двете. Всеки трябва да знае, че мислите за други хора предизвикват съдбата.
И на двете въобще не им е лесно и няма да им бъде. Едната й е простено всичко, което прави, защото й се е случило най-лошото нещо, което може да се случи на една майка, а другата е направила най-лошото, което може да направи една майка, въпреки, че не го е искала и тепърва ще плаща за това, защото все още застрахователите не са започнали да си търсят парите.
Така че не пишете глупости, които не ви влизат в работата!
46.
До 45
23.04.2016 07:55:07
17
7
Много добре знам какво прави Мария,следя всяка нейна стъпка-сянка съм й.Знам за какво харчи парите които си прибра от смъртта на дъщеря си...Ще гледаме в паницата й разбира се.Нека знят хората,как си купува имоти,как ходи по почивки.Да си завре някъде главата и да се държи като опечалена,не да ми слага полички които едва скриват задника й.И недей да ми кълнеш децата ма мършооо,оня горе решава,кой кога ще прибере-не ти!!!На нас долу остава да се държим адекватно,а аз не виждам такова поведение от страна на Опечалените.
45.
До 43
22.04.2016 22:18:49
4
18
Да не си някоой от ебачите на тая. Много я защитаваш. От къде знаеш какво е направила, да не е проста като теб,че да обяви публично на кой какво дарява. Аман от селяндури, които гледат в чуждата паница. Ама ако беше твоето дете дали така щеше да я защитаваш. Да си седи мършата у тях,да не си показва физиономията, че аз ще я заплюя и призовавам всички да го направят.
44.
Надя
22.04.2016 21:54:50
7
3
Да не съм умряла! Марчето харчи 200 000 лв. като не видяла и забрави много бързо какво е изгубила. Срамота е !
43.
Всичко виждам
22.04.2016 20:14:43
16
30
А защо никой не споменава 200 000 лева които си гушна майката на Валето?Що не ги дари тия пари като е толкова печална,а си вее гъзлето по партита,приемчета и всякви подобни?Касабова що не качи снимки от конкурса за красота миналия месец в "Атлантис"-Сарафово,да я видят всички Марчето(опечалената майка) на първа линия курдисана,без никакви признаци на печал?Не защитавам никой,но трябва да се мери с еднакъв аршин...Работела била Надя престижна работа.Ами на нея не й дадоха 200 000 ,трябва да се издържа все пак по някакъв начин.Изтърпяла си е наказанието...тя си знае как заспива всяка вечер.Пък и кои сте вие да я съдите.Големи съдници станахте всички в тая държава
42.
Бургас
22.04.2016 19:52:31
5
16
до 29

Ивелина, разбирам гнева ти и на всички останали. Да, постъпила е тъпо, не е съобразила, вероятно е нагла и арогантна, аз лично , също смятам, че наказанието и е малко, но това и дал съда, това е излежала. Недей да кълнеш,защото,ако си шофьорка не си застрахована от подобен инцидент .
41.
audi
22.04.2016 19:46:56
3
7
39,kolkoto ti si go napisal li,kaune?
40.
do 39
22.04.2016 19:39:22
2
9
ти да не си от тия къдете сте наредени на клона при нея хахаха клона е голям там тапанар и като си напише някой името кво ще направиш ве бек ще търсиш един по един хората ли ебаси и смешника аз ако съм на родните на детето до сега да бях е изял с голямато и самочуствие
39.
Anonimen
22.04.2016 19:05:16
6
3
Molq golemite ebachi kato pishat takiva komentari da si napishat i imeto ako im stiska ili samo na dumichki mogat shmatki
38.
ЧРД
22.04.2016 18:49:29
4
4
ПРОФ. Д-Р ПЕТКО ЧОБАНОВ – РЕКТОР НА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ
Директорът на училището в Приморско Стоян Налбантов поддържа много близки приятелски връзки с ректора на един бургаски ВУЗ проф. П. Чобанов (Понастоящем проф. Чобанов носи друга титла - президент на БСУ, но за удобство ще го наричаме с предишната му титла "ректор"). Все още не е ясно как са се запознали. Когато стане въпрос за Ректора, Налбантов винаги се възхищава от него, казва че бил голям курвар – по цял ден чукал студентките, направо нямал стигане. Винаги когато го търсел в кабинета му, Ректорът бил “зает” с някоя студентка. След два часа, когато пак го търсел, ректорът пак бил “зает”, но вече с друга студентка... Налбантов успявал да се добере до него като го причаквал в коридора, но и тогава Ректорът се измъквал: казвал му, че бърза, имал ангажимент с някаква мадама и нямал време за него. В такива моменти Налбантов много се чудел: “Абе кога работи тоз човек, бе!? Ми той по цял ден ебе!…Работи ли той въобще?”
Било нещо обичайно секретарката да не пуска Налбантов при Ректора, защото пак имало “посещение”. В такива моменти секретарката му намигала и се усмихвала многозначително и Налбантов разбирал за какво става въпрос. Самият той бил директор на училище и постоянно изживявал подобни ситуации с учителките – викал ги в дирекцията, заключвали се и правели секс. Но за разлика от него Ректорът боравел с много по-качествен материал и имал неограничен избор – край него било изобилие, навсякъде щъкало от млада плът и той можел да си позволи лукса да подбира. Въобще за Ректора университетът бил нещо като харем – арабските шейхове с техните хареми ряпа да ядат – ректорът го слагал и тях в джоба си.
Налбантов бил врял и кипял в подобни ситуации, влизал в положението на Ректора и разяснявал на по-непосветените какви са правилата на играта, т.е. как Ректорът свалял студентките: Начинаещите били предварително информирани от свои колежки какво точно трябва да правят. Влизали при Ректора и започвали най-невинно да го молят за някаква услуга или ходатайство, най-вече за вземане на изпит. Ректорът им давал някакви обещания с половин уста, след което студентките пристъпвали към изпълнение на основната програма т. е. това за което били дошли – правели му по една свирка. Това било абсолютна гаранция, че изпитът ще е взет. От друга страна като си помислел човек, и неговата не била лесна. Ректорът имал много претоварена програма и затова предпочитал да му правят свирки – няма хамалогия, няма претоварване. А ако искал да чука, закарвал мацката някъде извън университета, където било по-спокойно.
Налбантов много често се хвали как веднъж спасил Ректора от една издънка, за което последният му бил много задължен. Били седнали на една маса в едно от барчетата на хотел “България” като Ректорът бил заедно с любовницата си. Налбантов излязъл за малко и на връщане видял съпругата на Ректора, която се била запътила към заведението. (Тук става въпрос за времето от края на 90-те години, когато Ректорът все още е бил семеен). Тогава Налбантов побягнал и по най-бързият начин се добрал до Ректора и го предупредил: “Пази се, жена ти идва!” Ректорът моментално се отдръпнал от любовницата си, а Налбантов я хванал и я прегърнал. След секунди влязла съпругата на Ректора и като ги видяла останала с впечатлението, че мадамата е любовница на Налбантов, а не на мъжа й. Ректорът бил много задължен на Налбантов за този случай и оттогава двамата станали големи приятели.
Чрез ректора Налбантов научава всичките интриги и клюки в университета. Веднъж Налбантов много се учудил, че жената на един известен професор от СУ работела в университета. (Става въпрос за известен писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, известен и с пътеписите си). Налбантов попитал Ректора, защо тази жена работи тук, защо не работи в София. На това Ректорът отвърнал: “Защо да й е зле, бе? Любовникът й нали е тука? Идва със самолет от София, наебава се с любовника си и на края на седмицата пак се връща при мъжа си ни лук яла, ни лук мирисала. Университетът й плаща самолетните билети, плаща й заплатата… Как ще й е зле? Много й е добре даже!” (Veroqtno tuk stava vapros ne za saprugata na prof. M. Semov, a za druga jena sas sa6toto familno ime.)
В ценностната система на Налбантов Ректорът заема видно място. “Той е велик човек, – казва Налбантов за него. – Що путки са минали през него, що чудо! Аааааа!!!… Мноооого!!!… Ама много!!!… Ний само мойм са учим от тоз човек!” Не напразно дори хора като Йоан Костадинов, Витанов и Порточанов завиждали на Ректора и признавали, че не могат да се мерят с него.
Въобще той бил ярка и емблематична личност, неразделна част от местния бургаски колорит. Бургас имал нужда от такива хора, които да го олицетворяват и да разнасят славата му.
37.
Жора
22.04.2016 18:31:05
8
14
Хира,не пишете злобни коментари и на нея не и е лесно!Трябва да знаете,че тя за секунда не е забравила какво е направила,не плюйте хората без да ги познавате!!!
На никой не го пожелавам това,става въпрос за дете което е пресичало на пешеходна пътека,но Бог така е решил,детето да гние в земята,а винивнито момиче до края на живота си да мисли за това убийство!Тя не може да се крие в къщи цвл живот! И нфйната не е лесна,който не го е преживял само той може да пише злобни коментари!
Нека да бъдем по добри!Жалко за милото детенце което без вина си отиде от този свят!Дано е на по добро място!
36.
Keri
22.04.2016 18:19:15
2
6
Ako be6e stanalo a moeto dete nedai si boje ne v bqlo da se oble4e ami Maika i studena 6e q celuva I cql jivot 6te6e da nosi moqta bolka I cql jivot 4erno da nosi nqma sprawedlivost jivota bil prodyljaval za koi be myr6o za teb li za ten nqma jivot to ne go zaslujawa6 ne da go prodylji6.
35.
сдс
22.04.2016 18:18:42
2
15
баща и има връзки на тоя боклук,държи казиното куинс,тая е уникален боклук тя и свитата около нея с които се е..бе са супер боклуци,и отгоре на всичко е интригантка тая не знам как не яла още коравите шамари и тва ще стане изгревски миндил
34.
АЛ
22.04.2016 18:16:46
1
12
Чия дъщеря е , че толкова лесно се оттърва?
33.
Potres
22.04.2016 17:41:44
1
20
Как няма да те клеветят хората ма овца проста,имаш боядисана пешеходна пътека там и се вижда прекалено ясно,а и всеки задължително спира там,само ти не можа,иначе за курвеене и да се прайш на мутреса в джипа може нали ?? Всеки божи ден се засичам лично с такива кухи лейки и то по няколко пъти,дето завива наляво уж а пък се оглежда надясно,бахтиии извънземната малоумщина.....И на всичкото отгоре и като вземеш да й свириш почва да се цупи с силиконовите си джуки тип "а ла целунала котлона" от джипа,който дори не е нейн и представа няма как се изкарват пари за кола!!!!! Made in BG!!!!! Немам думи!
32.
истината
22.04.2016 17:28:20
2
27
Изобщо не личи да се е покаяла от стореното!Няма да забравя колко месеца се кри като мишка и изобщо не се даваше информация ,че тя е убиеца от пешеходната пътека до Мол "Плаза",макар още тогава очевидците да казваха,че е млада жена с "Ауди".Не ми говорете,че тя се опитва да превъзмогне трагедията,която тя предизвика!Защото заради нейната самонадеяност живота на семейството на Валя спря от този момент!Така,че много моля изобщо не ми ги жалвайте нея и такива самонадеяни ,но безмозъчни кифли като нея седнали зад волана,без грам отговорност към пешеходци и другите участници в движението!Всекидневни са издънките ,когато седнат зад волана!
31.
До 26
22.04.2016 17:20:49
0
23
Не е въпроса че е карала с 60,въпроса е,че трябва да се мисли като се кара! Виждаш другите коли са спрели,виждаш пешеходна пътека,логично е да се сети,че някой може да минава!
30.
някой
22.04.2016 16:41:24
1
32
Казвате "изтърпяла си присъдата".... ама то това присъда ли е!!?? Толкова ли струва в България един човешки живот - 14 месеца??? Това не е никаква присъда за отнет човешки живот!!!
29.
ивелина
22.04.2016 16:36:41
6
46
Ти Наде майка ли си?
Да, Наде и живота на почернената майка продължава, но знаеш ли как?
Аз ще ти кажа кифло смотана, майка й е само по гробищата и не мисли за бал и сватба на детото си като всяка майка, а за помени и задушници! Живей си житота, но дано никога не намериш покой! Всеки път минавайки през пешеходна пътека се сещай, че си гадна долна самонадеяна убийца. Да по нашите закони си изтърпя наказанието, но то не е адекватно на стореното. Нагла си в изказванията си и помни, ЧЕ СИ УБИЙЦА НА ДЕТЕ пресекло ПРАВИЛНО и където трябва! Дано Господ никога не ти даде мир!
28.
който носел бяло
22.04.2016 16:35:39
2
9
много му съ ИДЯЛО ,дет викат старите хора
27.
iu e shmatki
22.04.2016 16:27:20
20
7
daje neznaete kak tochno e stanalo i kakvo kato se e izdokarala nemoje da se oblicha taka kakto i haresva ta koi ste vie che da i kazvate kvo da pravi nito q poznavate daje ne ste q vijdali a reshihte che e kurva bravo a posle razpravqte za nashata durjava kakva bila mi kato znaem samo da hulim i da zavijdame nqma da se promeni nishto qjte si piite si nosete si novite drehi i si gledaite jivota
26.
Бургас
22.04.2016 16:21:20
15
27
Жената е направила грешка и е понесла наказанието, което и е наложил съда. Точка. Сега да ви попитам, колко от вас карат с 40 км/ч по улиците на Бургас? Колко от вас са застраховани от подобен ужасяващ инцидент? Колко от вас са съгласни да лежат доживот, защото са карали с 60 км/ч и са били разсеяни само за секунда? Не съдете чак толкова строго и бъдете внимателни на пътя, никой не е застрахован, утре това може да се случи и на нас.
25.
yann
22.04.2016 16:05:01
10
16
Оставете Надя. Стига сте я клеветили! Щом е в бяло, значи... много й се е ....
24.
Надя Иванова
22.04.2016 15:55:24
42
12
Стига сте ме клеветили !!! Понесах последствията си живота продължава
23.
Читател
22.04.2016 15:52:17
4
20
Ако бяхме нормална държава, в момента щеше да е в затвора и да излежава доживотна присъда. Браво на Флагман,че не се страхува да показва истината!
22.
А и аз
22.04.2016 15:45:37
5
15
и аз ще я чукам много таз курвентия
21.
az
22.04.2016 15:41:53
2
20
егати строгата присъда 14 месеца и то даже не в истински пандиз.каква е тая скапана държава ве?
20.
и аз
22.04.2016 15:28:41
4
12
и ас ши я иба тас мъстия
19.
амадор ривас
22.04.2016 15:20:01
4
13
бих я боднал за наказание
18.
БСУ
22.04.2016 14:50:51
4
20
Статията за ректора Петко Чобанов е пълен ташак. Нищо общо с действителността.
Отключете я, да се изкажат хората!
Ректора е приятел на Стоян Налбантов от Приморско. И двамата са родени в с. Кирово, общ. Средец... Останалото го знаем - преразказано от Налбантов и други хора.
Всъщност няма много за казване, освен това което Налбантов говореше за ректора - как по цял ден чукал студентките.
17.
мдааа
22.04.2016 14:44:14
2
31
Така е в България - роднините на жертвите в черно, престъпниците целите в бяло (и назначени на престижен пост)
16.
babsb
22.04.2016 14:21:41
1
2
flagman ima ptp na izhoda na burgas za sredec patq vijte za kvo stava vapros
15.
яловата касабова
22.04.2016 14:17:59
6
11
да и се длучи същото. от пари да не се отърве и от болница да не излезе
14.
Годжоман
22.04.2016 14:05:56
6
38
С тази курвенска мутра и минетчийска уста,какво очаквате.....?
13.
88
22.04.2016 14:01:35
3
36
Цялата в бяло?!
Бял ден да не види!
12.
taen
22.04.2016 13:53:52
2
35
за убииство е една година затвор , за наркотици също - за убииство лишават те без книжка за някви години вместо доживот без книжка , за наркотици същата работа . Правете си сметката
11.
Запознат
22.04.2016 13:52:38
5
24
Надето обича яко отзад,нали Наденце :*
10.
Има ли значение
22.04.2016 13:51:58
22
23
дали е курва или не. Ще си плаща когато му дойде времето. Мир на душата на момичето, което тази жена прегази. Всеки е потънал в мъката си, в греха си. Но пък на всеки животът продължава. И на Валя родата бая се гушиха в обятията на Бойко. Така ли направиха родителите на децата, погинали по Великден? Курва била, хайде хвърляйте камъни. Лицемерието е грях също.
9.
Има ли значение
22.04.2016 13:51:58
23
23
дали е курва или не. Ще си плаща когато му дойде времето. Мир на душата на момичето, което тази жена прегази. Всеки е потънал в мъката си, в греха си. Но пък на всеки животът продължава. И на Валя родата бая се гушиха в обятията на Бойко. Така ли направиха родителите на децата, погинали по Великден? Курва била, хайде хвърляйте камъни. Лицемерието е грях също.
8.
...
22.04.2016 13:51:31
3
10
BMW Racer ... щото се прибирали с рейса. :)
7.
Антон Петров
22.04.2016 13:46:30
10
47
От една курва вие да не очаквате да се разкайва или да изпитва угризения. Курво долна, само в това мизерно подобие на държава може да се случи да не лежиш в затвора и да не платиш здраво обезщетение в стотици хиляди при безспорно доказана вина. На всеки си му стои изрод долен.
6.
Блага
22.04.2016 13:33:02
4
73
Не г- жо аз затова нямам книжка зощото знам че не мога да се справя и съм разсеяна , всеки трябва да си преценя силите като не можеш недей карай, и в една цивилизована страна тази жена щеше да е с най малко 20-30 годишна присъда !
5.
bmw 4340 racera
22.04.2016 13:30:03
15
4
as karam nogo ludo bes kniska i napushen tds nogo wari + cip
4.
top
22.04.2016 13:26:23
9
33
в затвора попаднала на хора и станала--------още по голям боклук
3.
Ххх
22.04.2016 13:24:59
64
33
Ако някой от вас блъсне дете,ще си направи харакири,ще иска доживот да е в затвора или какво?!Излежало си е присъдата момичето!Молете се на господ да не ви се случи и на вас...
2.
fsdfs
22.04.2016 13:20:08
8
83
Не е в затвора защото долните курви знаят на кого да пускат .Живеем в миризлива курвенска държавица .
1.
Неделчо
22.04.2016 13:17:23
7
69
Интересно защо не е в затвора тази госпожа
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори