×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първи думи на Жана Бергендорф за кокаина: Сбърках! Имам нужда от помощ!


Първи думи на Жана Бергендорф за кокаина: Сбърках! Имам нужда от помощ!
Жана Бергендорф
21 Април 2016, Четвъртък, 15:18 ч.

Необходимо е да се лекувам, откровена е певицата

Нямам какво да кажа... Виновна съм. Срината съм, сбърках. Проблемът с мен е наистина сериозен. Имам нужда от помощ, необходимо е да се лекувам. Предстои ми сериозна битка. В този момент не трябва да говоря, защото трябва да се консултирам с адвоката си. Това е разкрила певицата Жана Бергендроф, която бе спипана да кара дрогирана колата си, пред столичен седмичник.

Жана участва в ПТП преди ден, а според полевия тест за наркотици, който й е направен, пробата й е дала положителен знак за кокаин. Тя преседя 24 часа в ареста.

Това, за съжаление, не е първият случай, в който Жана се забърква с наркотици. Припомняме, че преди време гръмна с новината, че Жана е спипана с марихуана в дома й и е закопчана с белезници.Тя беше с комоцио, с хематоми и контузии по тялото, за което разкриха лекари пред нас.

От полицията потвърдиха, че е понесла побой в дома си. Репортер видя как патрулка докара певицата в Първо РПУ, а после разкри и кой е мъжът, с когото са вдигнали луд скандал, оглушил съседите.

В категории: Животът


8
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
8
Коментара по темата
8.
18+
22.04.2016 00:35:49
2
0
Ave hora uspokoite se malko! 100 na 100 komentiralite po dolu ne sa probvali dori marijuana a sa trugnali da uprekvat .. Smisul kato vi kajat kokain I pochvate da si predstavqte nqkvi gadni raboti a vsushtnost ne e taka! Az sum probvala no NE UPOTREBYAVAM! Prosto moga da kaja che drugata ne e tova za koeto q mislite, ne te kara da vurshish prestupleniq, vsushtnost zavisi I ot haraktera mnogo daje , no na men mi deistva mega svejo a za marijuana ne govorete molq vi shtot tiq det pafkat sa tolkova bezobidni. Az pusha po 3-4 cigarki marijuana na den pivqrvaite mi che se durja suvsem adekvatno kogato trqbva :)
7.
КурЗаЦск@
21.04.2016 15:29:33
2
1
Стойчо Младенов е виновен и Христо Янев.Член за чорбата,2-ва за кюрда.Тази става за пиле на грил,поне ще е тясна,а не като Дучето широка .
6.
123
21.04.2016 15:12:19
0
6
Най-накрая си призна,че е наркоманка.
5.
bmw 3
21.04.2016 14:42:56
0
8
kwa e taq satanistka tq ne mqza na 4owek kato rodi deca na kwo she gi wazpita da si napraqt tatos na 12 godini li.
4.
лили
21.04.2016 14:42:12
0
7
Докога?!Следващият път срущу теб може да е дете или семемейство !Те не са виновни за твоите наркомански изцепки и делириуми!На такива сълзи не вярвам!Още повече ,че това е обществена личност и майка!!!Какво още трябва да се случи,че законът да си свърши работата?!Ново изпълнение в стил Максим Стависки?!...
3.
NoName
21.04.2016 14:19:07
1
7
Еееййй! Подли журналя!!!

Тя не участва в ПТП, а го предизвика.

"Това, за съжаление, не е първият случай..."
За чие съжаление, бре? Мен, а предполагам и много други хора, не ме е жал.
2.
а
21.04.2016 14:05:10
4
7
коя беше таз ....поредната наркоманка звезда ?
1.
ZapoznAt
21.04.2016 13:32:30
3
12
На земи сега и вената да целиш и ще се оправят нещата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Расте дистанцията между ГЕРБ и ПП-ДБ Расте дистанцията между ГЕРБ и ПП-ДБ Според социолога Димитър Ганев „сглобката“ може да се окаже невъзможна след изборите, ако „промяната“ съвсем олекне електорално Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка
Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори