

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
При определени условия тази посуда може да направи храната отровна
Толкова щe бъдeтe изумeни от нeйния вкус, чe щe искатe да да я правитe, когато иматe малко излишък от врeмe
Освен това в тестото се добавя ситно нарязания пресен лук, а по желание може да се добави и магданоз
Просто и вкусно есенно-зимно предястие
Ето рецептата
Осигурете си енергия още от сутринта
Как можех да знам, че се приготвя толкова лесно и бързо
Ето как да я приготвите
Лесна и бърза рецепта