

- След бутилка водка можеш ли да работиш?
- Да.
- А след две бутилки?
- Мога!
- А след тях?
- След тях не мога да работя, но мога да ръководя.

- Не!
- А свещи?
- Също не!
- А кандила?
- Господине, тук е прокуратура! Тук няма нищо свято!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Консервирането си струва, само ако продукцията е собствена, смятат купувачи
Наследих тази рецепта от нея
Вкусната туршия може да се сервира като гарнитура към основни ястия, като добавка към сандвичи или просто да се консумира като закуска
Време е да започнем подготовката за най-студения и уютен сезон през годината
Поднесете със свежа салата
Правят се с лук, чесън и чушки, увити в бекон
Вкусът напомня на детството
Бърза и лесна рецепта за любимата манджа
Поднесете готовите миди с ориз с чаша бяло вино в добра компания
Това една от най-предпочитаните рецепти на Балканите в момента