

Жената го съжалява:
- Ех, миличкия ми, как си ми се изморил, сега да имаше някой да те смени...

- Браво, ма! Сливи ли имаше в устата, че чак сега ми казваш?!?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Истинското сирене трябва да съдържа само мляко, закваска, мая и сол
Прозиводството на истинско сирене намалява
Количеството е по-голямо от произведеното през 2023 г.
Ето какво твърди Стоян Христов
Този продукт се продава основно в ресторантите и баничарниците
Пик в производството на имитиращи сирена тази година е имало през януари, когато в магазините са пласирани 1227 тона, а най-малко количества сме изяли през февруари – 894 тона
Консистенцията и вкусът на сиренето зависят от това какъв вид мляко се използва, колко време е отлежал продуктът и в кой регион е произведен
Скокът на цените повлече засилено пазаруване на нискокачествени храни
Мандрите произвели повече ментета през миналата година
Във един фирмен магазин за млечни продукти, продавачката се опита да осуети проверката