

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Опитайте и сами ще се убедите, че домашният любителски хляб е много по-вкусен и ароматен от този в магазина
Приготвянето е лесно и бързо
Рецептата е семейно наследство
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Той е задържан за срок до 72 часа
Eвтина, бърза, а се получават наистина пухкави и сочни мекички
С много вкусна плънка
Вижте рецептата
Много сочен и вкусен, подходящ и за празнична трапеза
Пригответе ги само веднъж, за да видите колко са вкусни