

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Не е за вярване каква сочна вкусотия може да се получи, без да пръскате купища пари
Не пропускайте тази рецепта, наистина си заслужава
Правих го три пъти тази седмица и всеки път се унищожава до трошичка – направо от тавата
Вече не правя други десерти у дома
Нито иска варене, нито печене
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате