

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да ги пробвате както със сладки, така и със солени плънки
Забравете за месенето и точенето. Тази рецепта за солени питки с пълнеж от извара и билки изисква само да разбъркате съставките и да ги изпържите
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Баницата води на пържолата с 5 лева
Те предлагаха ръчно изработени кулинарни изкушения
Огромен интерес към конкурса на сдружение Усмивка