

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Със сигурност ще искате да го правите всеки ден
Контролирайте влажността на шкафа
Ето как да я приготвите за нула време
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Като включите тези практики в рутинната си програма за пране, можете да си осигурите по-приятно изпиране
Без скъпи продукти и странни подправки, всичко необходимо го имате в шкафа
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто