

- Откъде знаеш?
- Моето гадже ми каза!

- Ама, че е надебеляла и погрозняла Елеонора, да ти е кеф, да я гледаш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте рецептата
В оригиналния вариант се използват пилешко и гъби, но също така вкусни са с шунка и кашкавал или вечната класика – натрошено сирене и яйце
Над 100 души натровени на сватба, булката и кетърингът си разменят тежки обвинения
Френски ябълков десерт „с пукнатини“ – ще изненада всички гости
Тестото се приготвя с мая, не е трудно да се омеси, само трябва да престои в хладилник за 1 час
Ако добавите и една тайна съставка, закуската ще бъде много вкусна
Наистина си струва да опитате, ще получите перфектно ястие, с бързо и лесно приготвяне
Тези меки, ефирни хлебчета, които се надуват като малки мехурчета, докато се пекат, са идеалното допълнение към всяко ястие
Нарича се "Женска енергия"
Лесен метод за консервиране на летния зеленчук, който ще имате подръка през студените месеци