

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не всички Е-та са опасни – някои са напълно естествени
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Менте продукцията е изтеглена от пазара
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Сложих шипков мармалад в козунака и у дома са във възторг
Това е най-сполучливата и лесна рецепта
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Има вариант да избегнете майонезата, като я замените със заквасена сметана или гъсто кисело мляко
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите