

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Ето как да го приготвите
Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Тази ще ви стане любима
Продуктите без глутен са навсякъде, но повечето хора не трябва да се отказват от него
Бонус - рецепта за веган крем брюле
Върви чудесно със сутрешното или следобедното кафенце