

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Ето как да го приготвите
Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Тази ще ви стане любима
Продуктите без глутен са навсякъде, но повечето хора не трябва да се отказват от него
Бонус - рецепта за веган крем брюле
Върви чудесно със сутрешното или следобедното кафенце
Рецептата е много лесна