

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трафикът към Южното Черноморие е кошмарен, заредете се с много търпение, ако пътувате
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Днес, утре и в неделя се очакват стотици хиляди – няма къде да ядат, спят или да паркират, ако не са резервирали предварително
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Картофът е представител на въглехидратните храни
Тялото изпраща сигнали, на които да обърнете внимание
Преди няколко месеца певецът призна откъде са излишните му килограми - от нощното ядене
Във всеки ресторант прилагат трик, който ги прави перфектни
Тази бърза рецепта изглежда безкрайно атрактивна за всеки, на който я поднесете
Майстори кулинари си спретнаха дискусия, посветена на това как може да бъде подобрен вкусът на това популярно ястие, любимо на малки и големи