

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов
Проблемът с липсата на кадри е огромен, признават от бранша
В България има недостиг на кадри в почти всеки сектор
От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“
Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави
Изгражда мениджъри, които всяка година да търсят нови хора за рестаорантите си, нека бъдат така добри да наемат хората си веднъж за много години, каза Румен Драганов
В лекционната част на обучителните панели магистрите се срещат с авторитетни преподаватели от Софийския университет, Бургаски свободен университет и Университет „Проф. д-р Асен Златаров“
Хотелиерите очакват гърци и румънци за Великден
Прави впечатление значителният очакван средносрочен дефицит на завършили специалност „медицина“, както и на медицински сестри
Близо 700 професионални бакалаври, бакалаври и магистри получиха дипломите си през 2023 година