×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Надя Иванова: Обвинявам се за смъртта на Валя всеки път като погледна сина си


Надя Иванова: Обвинявам се за смъртта на Валя всеки път като погледна сина си
Девет месеца след смъртта на Валя Димитрова, водачката на Аудито Надя Иванова проговори пред медиите и показа лицето си
Тема в развитие
виж още
скрий
19 Март 2012, Понеделник, 11:52 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки и видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

Родителите на убитата петокласничка искат максимално допустимо наказание за водачката на Аудито


Девет месеца след смъртта на 12-годишната Валя Димитрова, която беше прегазена от „Ауди” на пешеходна пътека пред магазин „Светомаркет” в Бургас, водачката на колата Надя Иванова за първи път застана пред медиите, за да каже своята истина за трагедията. Жестоката драма днес влезе в Бургаския апелативен съд, който до месец ще се произнесе за наказанието на Надя, която на първа инстанция беше осъдена на 14 месеца затворническо общежитие (вижте видеото) . Мегапроцесът, който приковава общественото внимание, се проведе при засилена съдебна охрана, сълзи на почернени майки и роднини на убити по пътищата деца. Днес Валя трябваше да навърши 13 – години, ден по –рано пък рожден ден е имала Надя Иванова.

Обвиняемата беше въведена в съда от страничен вход, а не през официалния пропуск, в залата тя криеше лицето си от снимки, но по-късно да даде първото си изявление. Тя реши да говори с изричното условие на изповедта й да присъстват само журналисти. Надя Иванова беше облечена цялата в черно и дори гримът й не скриваше, че е напрегната.

„Виновна съм, защото човек, ако има сърце би се чувствал така. Който и да е на моето място и отнеме нечий живот, ако каже, че не е виновен, то той би бил просто без сърце. Девет месеца умишлено не съм се появявала никъде по медиите, защото не исках да бъркам в раната на  родителите на детето. За мен също положението е много трудно, много заплахи има отправени в Интернет по мой адрес. Войната се поведе от медиите от първоначално изведената информация, че съм карала със 150 км/час, че съм имала друга катастрофа, което не е така.

Не съм искала и да избягам от мястото на удара.

Аз исках да окажа първа помощ, но служителите на КАТ, които бяха на мястото, ми казаха да вляза в колата, да се заключа за да се избегне саморазправа”, каза тя. Докато Надя говореше до нея плътно беше баща й Георги Иванов, който даде единственото си интервю за трагедията пред Бесове.бг.

 

 
Бабата на Валя - Лазарина през сълзи си спомня за красивата си внучка, която за последно видяла в сладкарницата ден преди смъртта й

Обвиняемата каза, че би застанала зад всички родители, които са загубили децата си. „Те обаче няма да искат. Няма човек, който да си сложи ръка на сърцето и да каже, че с него това не може да се случи. Всичко е един миг, който преобръща живота. Аз детето не го видях, когато чух удара излязох да видя какво съм блъснала, не знаех, че това е дете”, разказа Надя. Тя имала бели петна от инцидента, търсила професионална помощ за да си спомни детайли, но чувала само шум и откъслечни картини. На въпрос каква присъда според нея би била справедлива и готова ли е да излежава ефективно наказание, тя каза, че едва ли това било начина да се превъзпита, защото вече трудно се качвала на кола и посъветва всички да бъдат по-отговорни на пътя.

„Изкараха ме най-големия престъпник. Всеки ден ходя на мястото на катастрофата, както и на гробищата и се крия като престъпник. Детето ми също изживява всичко, за което той няма вина. В Интернет има постоянно пожелания синът ми също да умре. Баща ми също беше нападан. Обвинявам се във всеки момент, когато погледна сина си, че той е жив, а другото дете не е могло да си изживее детството. Първите думи на сина ми след първото заседание на съда ме пита: „Мамо, кога ще тръгваш?”. Гледам в Интернет, че се пише, че сина ми трябва да отиде в Интернат, а майка му да влезе в затвора…”, каза Надя Иванова и се разстрои, а баща й, който изглеждаше съкрушен, я прикани да спре с изявленията. Двамата, придружавани от съдебната охрана, напуснаха съда, но не през официалния изход, пред който се бяха събрали майката на Валя – Мария Димитрова и други почернени близки. 

 Мария Димитрова категорично отхвърли възможността Надя да стане част от кампанията за спиране на убийствата по пътищата, която тя поведе и се превърна в мисията на живота й след смъртта на дъщеря й. „Тази жена след девет месеца е решила да ходи на гробищата и да се запита какво е причинила на нашето семейство. За мен това е пълна глупост.

Очаквам  справедливост. Няма да приема тази жена в нашата кампания,

защото това е пълна подигравка. Ако тя е смятала, че трябва да спазва законите, нямаше да постъпи по този начин. Всяка истинска майка, която се качи в колата, винаги е готова да спре. Каквато и да е присъдата й – тя ще я преживее по някакъв начин, а може и да има обица на ухото, но най-наказаните сме ние. За нас винаги ще останат гробищата, спомените за Валя, лъчезарната й усмивка и звънливия й глас. Аз просто ще отброявам годините от смъртта на дъщеря си”, каза Мария Димитрова. Тя е категорична, че след като Апелативния съд излезе с решение делото ще продължи в София.


Майката на Валя - Мария Димитрова днес вместо на рожден ден на дъщеря си беше на съдебно дело за нейната смърт
Днешният се проведе след като решението на предходната инстанция – Бургаския окръжен съд беше обжалвано и от двете страни, както от Надя Иванова, така и от родителите на Валя – Мария и Валентин Димитрови. Адвокатът на Надя – Станчо Кралев заяви, че има допълнително доказателства, които смекчават вината й като шофьор. За 13 години стаж тя имала 2 нарушения като едното било за говорене по мобилен телефон. Той подчерта че пред пешеходната пътека не е имало стоп лента. Неговата позиция е, че първата инстанция по делото е определила присъдата с идея за генерална превенция на подобни трагедии и поиска тя да бъде произнесена като като се има предвид индивидуалния случай.

Адвокатът на родителите на Валя – Росен Кожухаров настояваше присъдата от 14 месеца в затворническо общежитие да бъде увеличена в максимално допустимия размер. Според юристи той е 4 години лишаване от свобода.

Делото в Апелативния съд се гледа от тричленен състав с председател Веселина Герова.




В категории: Лична драма


Флагман.БГ ДПС обяви листите си за националния вот ДПС обяви листите си за националния вот 07/05/2024, Вторник 12:06 1
50
Коментара по темата
50.
....
15.10.2022 15:19:26
0
0
Убийцата е супер нагла не стига ,че и дадоха такава критично ниска присъда , но и е обжалвала условна искала ... Нагла нагла нагла до несвяст . Отдавна вече е забравила какво стори и си щъка на свобода отново с колата . Добре ,че беше баща й да е оправи да не лежи в затвора . Трябваше да лежи най-малко 10 години в Сливен . СУпер нагла чак противно нагла .
49.
д0 48
11.05.2012 14:23:54
1
5
sas takava bolka tazi maika nesprq da kalnedrugoto dete,sas takava bolka laga laga i prodaljava da laje po vsqka tv koqto obikalq kato zvezda,SAS TAKAVA BOLKA CHECHAK I BRAK SKLUCHI SLED katastrofata horata razbraha.....kak da povqrvame na salzite i ......a azznam kak sasispva nadq...tova e mast,ne SPRAVEDLIVOST!! I SVAKOTO SAHTO KALNE KAK NE VIE SRAM.....KAK?
48.
ffff
09.05.2012 01:17:35
2
3
otnosno komentara na gja sluchaina....kakvo zna4i taguvashta maika v blizost sam do semeistvoto i moga da vi kaja 4e tova e nai silnata jena koqto poznavam...4e sl smarta na valq edvam gleda6e 4e se trovishe s uspokoitelni...che tazi jena umira6e ot bolka i se sasipvashe ot salzi i o6te go pravi...no tova nqma da varne valenceto...taka che ne moje da ste vazmutena tazi jena se sasipa i evala i pravq 4e uspq da se izpravi v imeto na dashteri4kata si i tolkova silna da ponese vsi4ko....!!!
47.
LA
11.04.2012 01:09:59
1
1
" Ubi culpa est, ibi poena subesse debet " - Където има вина, трябва да има наказание.
46.
Въпрос
21.03.2012 21:32:30
4
4
Абе защо тази я изоставиха адвокатите й?
45.
do dolniq idiot
21.03.2012 16:03:17
2
4
eeee mnogo si prost......kakvo razbral gnusniq plax koi ti kaza che jenata e iskala sina i da nee jiv otkolkoto valq,momicheto dava primer che sa na edna vazrast i tova bi i napomnqlo vinagi i nqma da go zabravi.ti si qvno mnogo kompleksiran i mnogo nesposoben da se spravish s tvoito neshtastie i zlobata che ti si nakazan q hvarlqsh v tezi tapi komentari.gledai sebe si kakvo shte kajesh na tvoite oligofreni decata ti.gnom takav mai samo ti si sledish reitinga na statiikite.ami da stanesh edin pisatel imash golqm mozak selski bek samo za tam si s ovcete te po umni sa mai ot teb
44.
гхгфхфгх
21.03.2012 14:57:46
4
3
там имаше пешеходна пътека и как няма да я е видяла ? има спрял камион или не знам какво друго превозно средство беше никой не може да каже че не е виновна тоя пръч мазен как няма да я види няма ли срам какво казва на детето си ? миличко ако можеше щях да блъсна тебе не Валя така ли ?как казва на детето мило майка ти погуби човешки живот не на някое куче коте или възрастна жена дори не аз блъснах едно дете което можеше сега да бъде на 13 ?
43.
случайна
21.03.2012 13:35:22
6
9
Аз точно това имах предвид, че майката - Мария Димитрова постоянно си противоречи. Че Надя е виновна - спор няма. Но и че деца пресичат, където им падне и това е вярно /нямам предвид конкретния случай/. Аз съм възмутена от Мария Димитрова! Много по-различно си представям една тъгуваща майка. Дано по-рядко виждаме такива!!!
42.
maika
21.03.2012 13:07:24
2
10
izgledaite videata po dolu i precenete sami dali nadq e izlagala .....az veche razbrah kauzata na maikata-DA STANE IZVESTNA HORATA DAQZAPOMNQT......GOSPOJOOOOO BARZO BARZO SHTE IM OMRAZNETE NA VSICHKI!
41.
случайна
21.03.2012 08:47:54
1
8
Лека и пръст на Валя! Аз също имам дъщеря и следя случая с голям интерес, но немога да я разбера тая Мария Димитрова.Веднъж не я видях да заплаче - само злоба и жлъч. Първо "Давам й възможност да се включи в нашите кампании, ако наистина има желание. Нека да направи един билборд , на който тя призовава хората да спазват правилата, ако не искат да бъдат на нейното място! Така наистина ще спомогне за каузата за която се борим! " А после - "Мария Димитрова категорично отхвърли възможността Надя да стане част от кампанията за спиране на убийствата по пътищата, която тя поведе и се превърна в мисията на живота й след смъртта на дъщеря й". Незнам вече на кое да вярвам. А дали въобще може ... Много ми хареса и коментара на №24!
40.
do38
21.03.2012 07:55:21
1
4
heheheh ami che ti gospodincho nai veche draskash tuk i davash akali i mnogo mnogo kalnesh i pojelavash na horata sahtoto da im se sluchi.aide mlakni che si tolkova gnusen i mirizliv po dusha kakto i vmirisan ot niska higiena vidqhme te.....carvul komleksiran
39.
Дали
21.03.2012 07:40:16
5
3
Когато убиеш по случайност или по невнимание, до някъде ще го разбера, но когато убиеш от глупост, вече няма оправдание. Не може да си минавал поне 50 пъти през тази пешеходна пътека и да не знаеш, че от там минават хора, Че тя се вижда от половин километър... Значи имаш половин километър време да мислиш, че трябва да намалиш на тази пешеходна пътека. Някъде бях видял, че се оправдавала със слънцето. На умния шофьор, когато нещо му пречи, той намаля и спира, ако трябва. А между другото, ако се помота още малко делото ще стане пак юни и всички ще видят, че по това време няма как да й е пречило слънцето, защото тогава то е в дясно, а не насреща.
38.
Въпрос
20.03.2012 20:37:37
1
1
А ако беше толкова уплашена, нямаше ли да пусне жалба в полицията? И по IP-тата на коментарите да намерят кой ги е писал? Но не... Тя просто иска само да го каже по медиите, за да чуят хората... Белким събере малко съжаление... Обаче трябваше повече да се подготви.
37.
Mina
20.03.2012 10:50:46
3
3
Чета всичките коментари и не мога да се начудя на злобата на хората.Кои сме ние ,че да решаваме кой да живее и кой да умре.Казват ,че с тази година идва края на света..........дано да дойде,защото ние хората нямаме право да живеем,прекалено злобни сме станали,а кой ще живее и кой не-това Господ го решава
36.
ина
20.03.2012 10:08:16
4
7
наистина пешеходците пресичат като коне с капаци, все едно,че няма коли на пътя....не мислят,че колата не е човек и не може да закове на място, ако някой изкочи ненадейно! А майката на Валя стана медийна звезда, не спря да ходи по всички телевизии, и нито веднъж / дори в първите дни след трагедията/ не я видях със сълзи на очи!
35.
........
20.03.2012 09:08:38
2
2
7.


Аз

07.02.2012 14:35




Рейтинг:
1

След като се е признала за виновна,и казва,че съжалява много и се е искало да бъде на мястото на Валя...Няма лошо в това,но по добре и от сърце го пожелавам на нея и такива като нея,да будат на мястото на близките на загиналия.Та да видят за какво става въпрос.Нека тя сама да си наложи присъдата която заслужава.Ако беше убито нейното дете каква присъда би поискала тогава тя?Това се отнася и за съдии и за прокурори и т.н
34.
...........
20.03.2012 09:04:33
2
2
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26364/%D0%9C%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%92%D0%B0%D0%BB%D1%8F-%D0%97%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%BC-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%85-%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0
33.
..........
20.03.2012 09:03:26
1
1
http://tv7.bg/news/5470922.html
32.
архив3
20.03.2012 08:55:42
1
1
30
"33. Татенцето на Надя с аудито" имаш късмет че не си попаднал на такъв като мен, че не патлак а автомат да имаш ще те издебна и ще ти отреща главата и ще я дам на помиярите да я глозгат. Рано или късно ще попаднеш на такъв, така че брой си дните
...............komentar ot besove.bg
31.
архив2
20.03.2012 08:53:54
1
1
http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=4960
30.
малко архив
20.03.2012 08:52:59
1
1
http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=4691
29.
Разсъждения на един обикновен човек от Обществото
20.03.2012 08:03:11
5
1
Абе този адвокат не е ли нов? Нов адвокат- нова тактика. Как да повярват хората? Тя постоянно прави това, което й кажат. Къде е личната й позиция? Как да й вярваме? Аз съм сигурен само в едно. Виновния и съжаляващия приема съдбата! Всичко друго е пози за пред хората и съда. А колко щеше да спечели, ако още в началото беше казала, че ще приеме наказанието каквото й да е, а не да се бори със зъби и нокти да се измъкне? Ама тя май затова смени адвокатите, защото май предните са я подвели.
Надя, чуй какво ти казва един обикновен човек! Спри да слушаш адвокатите! Покажи, че наистина съжаляваш и ще получиш по-малко наказание. В противен случай наистина ще станеш изкупителна жертва за всички преди теб, дето не са се съобразили със правилата за движение и са убили човек! Макар, че вече каквото й да направиш ще е късно. Това, което си направила вчера, трябваше да стане още на първия месец. Сега каквото й да кажеш просто хората вече няма да ти вярват. Ама кой да предполага, че ще се направи такава кампания, а? И че няма да получиш условна присъда?
Просто ти май уби грешното дете... Затова другите са се измъкнали до сега, а ти май няма да успееш... Приеми го този факт и ще спечелиш! Все пак всеки може да направи грешка , нали? Но не всеки има смелост да си поеме вината. Покажи, че имаш тази смелост! Това е единственият начин да умилостивиш съдиите, защото никой до сега не го е правил, до колкото знам...
28.
!!!
20.03.2012 06:22:04
2
6
Знае се, че каквото и да се говори става дума за пари!Не може да напълним затворите със шофьори,защото къде ще отидат педофилите,изнасилвачите, крадците и убииците?!Трябва да има култура на пресичане,пешеходецът трябва да бъде убеден че колите от всички платна са го забелязали!Това е на всеки може да се случи да се разсее и да не отбележи зебрата като факт!
27.
Lina
20.03.2012 02:40:11
4
4
Bravo Nomer 24 nai-nakraq edin tochen komentar Kafa ot tezi tehni publichni izqvi..razberete na horata im pisna ot vasite gluposti to ne beshe vednaj dva tri pati ok ama veche prekalihte Jenata se razkaiva shte si ima i prisada Kakvo iskate pobveche?Hodete si tam po televiziite i vestnicite vie samo tova mojete smeshni ste ..
26.
ха-ха
20.03.2012 00:16:41
2
3
"...ходя и на гробищата и се крия като най-големия престъпник..." - как така престъпник? я си върви гордо, както преди. нищо няма, убийството да не би да е престъпление?
25.
do 22
19.03.2012 23:02:00
2
1
Stiga si chel che da ne ti izboda ochite. Kupena bila. Da ne ti kupia vaje i da se obesish sam.
24.
факти
19.03.2012 22:45:17
4
17
факт 1- на мястото на катастрофата дойде служител на Кат и той взе на НАДЯ ПРОБА ЗА АЛКОХОЛ И ПРОВЕРИ ДОКУМЕНТИТЕ Й.факт 2-г.жа ДИМИТРОВА ОЩЕ НЕ БЕ ТАМ НИТО ЛИНЕЙКАТА(ДА СЕ ПОПИТАТ И ДЕЦАТА ТЕ ВИДЯХА ПОНЕ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА.ФАКТ3-ТУК ВСАЙТА ИМА ОТПРАВЕНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЪДЕ ДА ОТИДЕ СИНА НА надя-в дом!факт4-бащатата на Надя я остави сама на пътя и тръгна след линейкта да се опита да помогне,а вие Г.ЖО Димитрова в ТВ СКАТ се изказахте ,че сте агресивна и към него и към Надя и да искал среща с вас.факт5-вие лично облепихте входа на Надя преди червената пътека с батко ви, и крещяхте къде се крие убийцата(това беше целенасочена атака...факт6- на катастрофата вие казахте на Надя:КУЧКО ,АКО МОЕТО ДЕТЕ УМРЕ СЕГА ДА УМРЕ И ТВОЕТО ,АКО ИМАШ ТАКОВА....(ФАКТ ИМА ОЧЕВИДЦИ НЕ САМО ВАШИТЕ драскачи.т.е.свидетели)ФАКТ7-ПАК ПО ТВ7 ВИЕ ИЗЛЪГАХТЕ И КАЗАХТЕ ЧЕ КОЛАТА НА ЖЕНАТА Е ОПРАВЕНА И НА ДРУГИЯ ДЕН Е ВЗЕТА И ДАЖЕ И ЗАСТРАХОВКАТА(ФАКТ КОИТО ПОНЕ ВИЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ЛЪЖА И КОЛАТА ДО 3- ЕКСПЕРТИЗА НЕ БЕ ОСВОБОДЕНА ОТ ПРОКУРОРА ПО ДЕЛОТО(ФАКТ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЛАТА ТОЗИ МЕСЕЦ МАРТ Е ПОПРАВЕНА-2012Г)ПОНЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ И СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ДОВЕРЕНИТЕ ВИ АДВОКАТИ ПАК ОТНОВО ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ ТАКА НАКРАЯ НА СЕБЕ СИ ХВЪРЛЯТЕ КАМЪНИ...то и азда бях на ваше място бих се оплел в лъжите си,то много работни срещи имахте по ТВ...ЧОВЕК СЕ ОБАРКВА.....ФАКТ ПОСЛЕДЕН-надя е достойна майка и дащеря аз пък ви казвам (а вие това оспорихте и пак в паралакс....то само там сте интересна май вече....цирк а не трагедия направихте от смъртта на детето си!
23.
Да бъдем малко хора
19.03.2012 22:44:56
3
14
Чуйте тази жена, тя наистина страда, чуйте я. Предстанете вече - Надя се разкайва, нека бъдем малко хора. Тя наистина съжалява. Нека се смирим. недейте само да грачите, на всеки може да се случи. Моля ви, хора! Познавам Надя, тя вече не е същата.
22.
какво прочетох...
19.03.2012 22:27:07
7
3
Някъде четох, че Надя Иванова е завършила българска филология?!?... но то пък и пишеше, че дипломата и била купена...
21.
Ochevidec
19.03.2012 22:16:35
1
9
Samo iskam da kaja edno. Biah na mqstoto na tragediqta sekundi sled kato blasnaha deteto. Na 5min. pristignaha naistina slujiteli na KAT, koito nakaraha momicheto da premesti kolata si i da ostane vatre v neq. Tova koeto se govori che se e darajala naglo i nahalno sashto ne e viarno. Edinstvenite i dumi biaha "sajaliavam mnogo ne gi vidiah" . A zatova che imala dva magazina palni glupusti. Ako na tozi garaj za zelenchuci mu vikate magazin OK.
20.
na maika ti
19.03.2012 22:01:45
3
3
Ebasi naglata ku4ka taq nqma gram savest.........................................
19.
майка
19.03.2012 21:35:17
2
5
страхотна трагедия и за двете майки, нищо повече не може да каже човек. Доколкото виждам водачката осъзнава,ч е е виновна и страда. Осъзнавам огромната болка на семейството на детето. Но въпросната шофьорка не ми изглежда като тези безумните в Симеоновград например. Дано тази трагедия обедини повече хора в полза на сигурността по пътищата, а не да стане повод за омраза. Огромни съболезнования на семейството на Валя, но и нека пък и да не се съсипва живота на другото живо дете - син на Надя, защото това вече е умишлено. Омразата не е от полза на никой!
18.
ФАКТ
19.03.2012 19:44:43
0
3
Да. Всеки, който наруши законите може да бъде на нейното място и особено в града...
17.
факт
19.03.2012 19:37:31
3
6
И едното семейство страда,и другото! Абсолютно никой не е застрахован нито от едното,нито от другото-днес си от едната страна,утре от другата...Има си закони-те да решават. Не трябва да се нападат родителите на починалото момиче-къде ходили и какво говорили-на тях им се е случило най-лошото,което може да се случи на един човек. Но също така не ставайте и съдници за Надя, защото всеки може да е на нейното място...
16.
Прессъобщение
19.03.2012 17:55:12
2
12
Прессъобщение

От Мария Димитрова

В отговор на изречените неверни твърдения от Надя Иванова,

в нейното изявление пред медиите, веднага след делото.



В изявлението на Надя Иванова има няколко ключови моменти, които според мен са неистини. Поради което съм длъжна да ги коментирам:
Първа неистина: „Аз исках да окажа първа помощ, но служителите на КАТ, които бяха на мястото, ми казаха да вляза в колата, да се заключа за да се избегне саморазправа”



- Факт е, че по време на инцидента на мястото не са присъствали служители на МВР.

Служителите на КАТ пристигат на местопроизшествието чак след като Валя е отведена с линейката!


Втора неистина: „В Интернет има постоянно пожелания синът ми също да умре.”
Трета неистина: „Баща ми също беше нападан.”
Четвърта неистина: „Гледам в Интернет, че се пише, че сина ми трябва да отиде в Интернат”



Тези твърдения могат да се проверят много лесно и ако наистина съществуват изобщо някъде из интернет пространството, което не ми се вярва, защото съм убедена , че няма хора, които биха пожелали такива неща!



Обществото казва, че ако тя наистина чувстваше вина щеше да каже:

„ - Виновна съм и съм готова да понеса наказанието, което предвижда закона в най-голямата му строгост.”

Каквото и да е наказанието тя ще го изтърпи и отново ще се върне при детето си и това ще бъде най-добрия пример, който може да даде на сина си, а и на другите хора в Обществото! Хората са на мнение, че осъзналите вината си, приемат наказанието в реалната му същност…



Давам й възможност да се включи в нашите кампании, ако наистина има желание. Нека да направи един билборд , на който тя призовава хората да спазват правилата, ако не искат да бъдат на нейното място! Така наистина ще спомогне за каузата за която се борим!
15.
ivan
19.03.2012 17:42:45
0
3
Тодоре май ти си зле
14.
ТД-Приморско
19.03.2012 16:02:11
1
6
Бъдете българи!
Пишете на КИРИЛИЦА!

Във всички български форуми, писаното на латиница или някаква смес - не се публикуват!
13.
Тодор
19.03.2012 15:58:20
8
3
Всички сте толкова зле тук, но какво ли очаквам от публика на подобен жълт и лъжовен сайт. Лека й пръст на момичето.
12.
Ти ли бе?
19.03.2012 15:57:02
0
6
Не се плюйте,има наистина случаи при които нищо не може да се направи.Бсеки човек страда,когато е причинил подобно нещо.Въпроса е ,че не се спазват правилата, а освен писаните такива, трябва да имаме и наши лични,неписани, но задължителни за спазване.Мнозина от вас плюят относно ограниченията за слорост в населени места, но в чужбина,където жъвея от 8 години, скоростта се ограничава и до 20 км в час!
11.
troshach
19.03.2012 15:51:52
3
2
A onq pedal naricha maikata na Valq kurvalana.Gledai malko po dobre.A kolkoto da sam lubovnok na tova umrqlo kuche NIKOGA.
10.
troshac
19.03.2012 15:49:30
1
5
Ti mai neshto ne razbirash. Az pisha do nomer 5 parvo procheti kakvo pisha , i do kogo. Az sam protiv Ubiicata.
9.
до 7
19.03.2012 15:21:19
3
5
Ти ли говориш за грамотност бе "troshach" главна буква не се пише в средата на изречението просто така. Сигурно си роднина/любовник/син на убийцата и затова я защитаваш...
8.
troshach
19.03.2012 15:20:51
4
5
Dano da q razcheknat v zatvora taq mrasna Ubiica i teb da razcheknat nqkade oligofren.
7.
troshach
19.03.2012 15:14:40
5
4
Ei pedal... nauchi se parvo da pishes NEGRAMOTNOK togava pishi komentari. Kurva e maikati deto te e rodila Jalak oligofren.
6.
Нагла
19.03.2012 15:11:13
4
8
Жената е убила дете и какво от това, че и тя е майка. Малко са и четири години да гние в затвора, по-строго наказание е нужно за такива нагли женици!!! Трагедия било за нея, как не я е срам - убийца!
5.
do nomer 4
19.03.2012 14:47:45
12
5
ti mislish chenadq pravi PIar sled 9 meseca kato dava izqvlenie za parvi pat,a mimeto chene sprq da hodi po TV DA SE REKLAMIRA OSHTE NQMASHE 40 DENA TQ NASHTA CARVULANA MEDIINA ZVEZDA STANA
4.
gost
19.03.2012 14:02:37
4
7
vazmuten sam..po dobre da si mal4i,sled 9 meseca,pootarsi se i po4na s izqvleniqta,a sled 1 ,2 godini...i ku4eci ste pere..
3.
Jenson
19.03.2012 13:35:28
3
13
Ти откъде знаеш какво е правила ???
Я дай доказателства ?

Пълна трагедия и за двете страни...
2.
ууууу
19.03.2012 13:26:32
6
16
Теб какво те интересува какво е правила предната вечер и с кого,никой не е застрахован от подобно нещо.Дано да не се случва на никой
1.
nai tejkata prisada zaslujava
19.03.2012 13:06:33
6
13
Ve4erta predi da ubie Valia e pila i se e ebala ciala no6t s lybovnika si kurva mrasna da si plati za storenoto!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Васил Божков поведе няколко листи на формацията си Васил Божков поведе няколко листи на формацията си Дойде в ЦИК директно от съдебна зала Фестивал на химията ще провокира креативността на деца в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Фестивал на химията ще провокира креативността на деца в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ще се проведат лекции за приложението и значимостта на химията в различни области Тревожна новина за Кирил Маричков Тревожна новина за Кирил Маричков Няма да може да участва в остатъка от турнето на групата и се връща в България Ясно е кой печели "Хелс Китчън" Ясно е кой печели "Хелс Китчън" Много от зрителите са убедени, че тазгодишната победа ще е дамска и дори вещаят, че Никол ще е тази, която ще се окичи с нея, тъй като е завършила академия „Льо Кордон Бльо“, живее в Испания и се е прибрала в родината си специално заради кулинарното състезание, но няма да е тя  Тя уби брутално баба си, а днес в затвора откри... Тя уби брутално баба си, а днес в затвора откри... Станала е шивачка Има ли сили Европа да съхрани културата, законите и християнския си облик? Има ли сили Европа да съхрани културата, законите и християнския си облик? Ръстът на престъпленията не се огласява, а статистиката умело се прикрива И цената на кафето скача сериозно И цената на кафето скача сериозно Сушата и горещините застрашават сериозно районите на производство Хероинът все по-малко се търси на пазара, производството му също намалява Хероинът все по-малко се търси на пазара, производството му също намалява Трафикът на хероин през България остава активен, отбелязва  началникът на отдел "Борба с наркотрафика" в Агениция "Митици" Стефан Бакалов Бургас очаква легендите на BRAVE CF и мач за титла Бургас очаква легендите на BRAVE CF и мач за титла BRAVE Combat Federation е най-глобалната ММА организация, стъпила в най-много точки по цял свят, която е трамплин за всички свои бойци към елитния ММА Какво да правим с останалите козунаци от Великден Какво да правим с останалите козунаци от Великден Вижте някои вскуни идеи
Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO)
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори