×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Господин Симеонов, защо разстреляхте банкерката Павлинка Йовчева? Защо и Слави Трифонов отказа трибуна за омразата ви?


Господин Симеонов, защо разстреляхте банкерката Павлинка Йовчева? Защо и Слави Трифонов отказа трибуна за омразата ви?
Всяко изречение на бившия военен, който най-брутално и демонстративно разстреля майка на две деца в центъра на Бургас , е заповедно, прозира чувството му, че някой му е длъжен. Маската му на Робин Худ се разпадна в съдебната зала
Тема в развитие
Убиецът на банкерката в Бургас: Купих си оръжието от цигани в Павел Баня Убиецът на банкерката от „Булбанк” смекчи тона: Пожалете ме! Бях ненормален, когато я разстрелях Убиецът на банкерката от „Булбанк” загроби близките си. Продават на безценица имотите им Убиецът на банкерката от „Булбанк” ще лежи 20 години в затвора Господин Симеонов, защо разстреляхте банкерката Павлинка Йовчева? Защо и Слави Трифонов отказа трибуна за омразата ви? Близките на Павлинка Йовчева поискаха 300 хил.лв. кръвнина от Любомир Симеонов (ВИДЕО) Съпругата на Любомир Симеонов очи в очи с шефка на „УниКредит“. Вижте наглото поведение на банкерката (ВИДЕО) Делото срещу убиеца на банкерката Любомир Симеонов скоростно влезе в съда, гледат го след дни Екзекуторът на банкерката изревал в следствието: Ако времето се върне с 12 часа, пак ще убия Йовчева
виж още
скрий
19 Юни 2014, Четвъртък, 17:22 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Авторът

Вашите свидетели не ви подкрепиха, че сте бил изнудван от "Булбанк". Защо просто не признаете, че не ставате за бизнесмен

Аз настоявам! Аз искам! Аз смятам! Аз заявявам! Аз казах вече! Всяко изречение на убиеца на банкерката Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов започва с императивен тон и силно изявен Аз-ът. Всяко изречение на човека, който най-брутално и демонстративно разстреля майка на две деца в центъра на Бургас на 23.09 м.г., е повелително, прозира чувството му, че някой му е длъжен. 9 месеца след убийството във фалиралия билкар няма разкаяние, няма искрено съжаление за стореното, липсва въобще човешкото усещане.

„Бих се разкаял, ако и те се разкаят”, беше казал единствено бившият военен на едно от заседанията. Каквото и да е било поведението на банковите служители спрямо него, то в никакъв случай не е съпоставимо с деянието му – най-тежкото престъпление, най-големия грях – отнемане на човешки живот.

Часове след показния разстрел в Бургас Симеонов се предаде не в полицията, а на репортер от сливенска телевизия.

„Младеж, има убита жена и стрелецът съм аз!”, каза той.

Още от първите часове на задържането му, Симеонов търсеше трибуна за изява, за пропаганда срещу системата на банките. Краен нарцисизъм, крайна арогантност, краен егоцентризъм лъха от него във всеки един момент по време на всичките заседания до днес, когато съдът ще произнесе присъда. По време на процеса твърдението му, че е убил Йовчева в момент на краен афект се разпадна на пух и прах. Той е организирал покушението месеци по-рано. Купил си е пистолета Макаров още през лятото на м.г., следил е фанатизирано всеки ден банкерката. В деня на убийството даже си е приготвил дрехи за ареста, сложил ги е в колата си. Крайният афект, амок са моментни състояния, предизвикани от определена ситуация, те не се обмислят половин година по-рано, категорични бяха експертите.

Мотивът за убийство, че Павлинка Йовчева е изнудвала билкаря да наеми посочена от нея строителна фирма за инвестиционния проект по заема, също не бе подкрепен от никой от свидетелите. Нито от тези на обвинението, нито от неговите хора, извикани в съда. Личният му банкер Иван Колев каза в негова защита, че Йовчева само го е питала „защо сливенска фирма ще строи”. Нямало е налагане на мнение, нито е споменато име на друга компания, с която той да работи. Личната му асистентка, която е присъствала на повечето разговори със служителите на „Булбанк” също не си спомняше въобще да е ставало дума за фирма, която ще строи. „Булбанк”, която е частно дружество, е решила да не му дава кредит. При 680 000 лева приходи за 2012 година и 950 000 лева задължения по заеми на фирмата му, финансовата институция категорично е отказала кредит. На 15.12.212 година той спрял плащанията си към „Булбанк”, която предприела стъпки към изпълнително дело, за да си събере вземанията.

„Бях много отчаян!,

каза убиецът в съда и на всяко заседание вади документи колко просперираща била фирмата му. Според баланса той имал стокови наличност за над 1.5 млн. лв. В действителност обаче служители на съдебния изпълнител открили билки едва за 80 000 лева. Отговор, къде е стоката по баланс, не е даден. Стоката се е изпарила.

Павлинка Йовчева е предчувствала, че нещо може да се случи с нея. Тя е написала официално писмо до „Булбанк”, което днес бе прочетено от съпруга й Йовчо Йовчев. „Клиентът се държи странно след отказа за кредит. Пише скандални писма. Искаше среща, за да ми се извини за поведението си. На нея присъстваше и колежката ми Румяна Костадинова. Той отново тръгна гневен и остави вратата отворена. Продължава да търси срещи с централата на банката”, това е част от писмото на Йовчева.
„Защо уби точно Павлинка? Всеки ден си задаваме този въпрос. Симеонов говореше за изнудване, за мафия, а тези негови думи така и не намериха доказателства, не ги потвърдиха и неговите свидетели. С всички средства, с непрекъснати доноси той е искал нови и нови кредити, за да ги краде. В същото време е източвал фирмата си, нямал е намерение да строи. Складовите му запаси са изчезнали, дължала е много пари. Павлинка му беше най-лесната мишена, нямаше пистолет, нямаше охрана. А най-арогантното е, че след убийството търсеше всякакви начини да се прочуе”, каза още Йовчо Йовчев.
Според думите му Симеонов е звънял в бТВ, в ТВ7, обаждал се е на екипа на „Шоуто на Слави”, за да му дадат трибуна. Отказали са му. Единствено Нова ТВ склонила да даде мнението му.
„Убих заради държавата, убих заради хората“, единствено това заявява Симеонов, като търси подкрепата на пострадалите длъжници от политиката на банките.

Е, спечели поддръжници. Мисля обаче, че каквото и да е истината около неговите кредити, няма оправдания за действията си. Не знам дали е съвпадение, но през последните две години станахме свидетели на много брутални убийства, разстрели на цели семейства, разчистване на сметки, еднолично правосъдие от все бивши военни. Такъв е Симеонов – той не познава думата не, не знае какво е отказ и пред съдиите в залата се държи като в казарма. По времето на социализма тези хора бяха обучавани да защитават обществото, днес някои от тях убиват това общество. Без разкаяние! Без чувство за отговорност! Без едно лицемерно „извинявай”! Те не знаят и какво е възмездие, защото години наред са били „програмирани” срещу религията, срещу православната църква, срещу вярата. Тяхната връзка с Бог е прекъсната още в зародиш. Затова и няма разкаяние. Има казарма, има офицери, които сами раздават правосъдие на редовия войник. Симеонов така и не намери достойнството в себе си, да поеме малка отговорност и да признае, че фалитът е заради собствените му грешки като бизнесмен.

В категории: Темида


Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
29
Коментара по темата
29.
знам
26.08.2015 13:27:12
1
6
Прочетете това ! Писал го е един американски професор ! За жалост по-съвпадение е станал страхотен психологически портрет на убиеца Симеонов и е част от отговора защо е извълшил убийството.
"За съжаление, поради някаква комбинация от напрежение, психични заболявания, както и американската идолизирането на славата, някои от извършителите се поддават на ужасна мания за величие и търсят славата чрез убийство”, пише Ланкфорд в своето проучване. „Те точно разпознават, че единственият начин да могат да гарантират появата на своите имена и лица в списанията, вестниците и телевизията е чрез избиването на невъоръжени мъже, жени и деца.”
28.
бизнесмена иванов
16.10.2014 14:47:21
2
4
Тази история за фалирането е откровена лъжа и измислица от страна на убиеца Симеонов. За да я опровергая ,ще Ви цитирам само един от неписаните закони в бизнеса-"Никой не може да ти фалира фирмата ако ти самия със своите действия или бездействия , със своите решения не направиш това" .А доказателствата ,че той Симеонов сам си е фалирал фирмата са повече от очевадни.
1.Увеличаване на складовите запаси до 1,6 мил. лв. ,които на всичко отгоре се оказва че липсват.
2.При 1,3 мил.лв.кредити да имаш оборот за 2012г.680хил.лв. си е откъдето и да го погледнеш само фалиране .Тук искания инвестиционен кредит за строителство може само да влоши нещата но не и да ги реши.
3.Да си реализирал макар и минималните обороти и да не платиш нито един лев по кредитите, да избягаш от обслужващите те банки УКБулбанк и БДСК и да очакваш ,че те няма да си потърсят вземанията ,говори за откровена кражба на тези кредити.Убиеца не е имал никакво намерение да си връща кредитите и е факт ,че дължи 1мил.лв.на УКБ и 250хил.лв.на БДСК.
27.
polkjnhbvfd
25.08.2014 17:58:52
1
9
Самотен, абсолютно прав си и дано хората видят написаното - колко военни вече станаха, които избиха абсолютно невинни за дадена ситуация хора?! Повече от ясно е, че обществото им даде самочувствие, което се оказа балон, а самите те - гайди с компресор. И на всичко отгоре, за грешките им другите са виновни, самите те все "света вода ненапита" и все недооценени капацитети.
26.
самотен
18.08.2014 13:13:05
1
12
Миналата седмица в гр. Шумен отново има убийство на жена и отново това е дело на бивш военен.Наистина е време да си зададем въпроса какво става? Защо тези ,които са се клели да защищават българските майки ,жени и дъщери , най- жестоко и безогледно ги избиват? Както е тръгнало няма да има нужда агресори да влизат в държавата ни Р.България. Избивайки жените си няма да има ,кой да ражда ,да възпитава и отглежда децата ни. Струва ми се редно висщето военно ръководство в лицето на Министерството на отбраната да даде отговор на въпроса така ли ще продължава това и каква е причината за тези престъпления. Та тези хора още се кичат с военните си звания и ги изтъкват като смекчаващи вината за убийствата обстоятелства, присвоявайки си ореол на герои и подвеждат обществото ни.
25.
информиран
15.07.2014 09:21:22
1
12
Темата за така нареченето изнудване е време да се затвори окончателно!!!!
1.Всички сведетели в съдебната зала включително и тези на защитата заявиха ,че Йовчева никога и по никакъв повод не е искала смяна на строителната фирма.
2.В самият договор №02/123/00607 от 04.05.12г. с РА на ДФ "Земедлие" с "Ветоника"ЕООД като обслужваща и получаваща парите по безвъзмезната помощ е посочена БАНКА ДЪРЖАВНА СПЕСТОВНА КАСА от самия убиец Л.А.Симеонов .Затова задавам простичкия въпрос-Може ли Йовчева да изнудва убиеца Симеонов ,след като той самия ЕДИНСТВЕН знае,че
в договора е записана Банка ДСК , а не УКБ?
В този договор е записано ,че финансирането на проекта е ЗАДЪЛЖЕНИЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА "ВЕТОНИКА"ЕООД и на никой друг.За целта Л.Симеонов е подписал документ с невярно съдържание " Декларация за осигурени от него финансови средства".
Най-важния момент от договора е ,че финансовата помощ се изплаща СЛЕД ОКОНЧАТЕЛНОТО ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПРОЕКТА т.е при завършено строителство и подписан акт №16 за пускане в експлоатация на предприятието. Всеки ,който се интересува може да отиде до село Черница и да види има ли въобще направено нещо или има само бурени !!!!!
По силата на този договор поточната линия за обработка на билките е трябвало да бъде на Швейцарската фирма "Вийнер и ко" . Забележете , само един месец по -късно в края на м.май 2012г.убиецът Л.Симеонов поисква и получава разрешение да я замени с подобна производство на полската "Скорпион"! .Симеонов е заменил най-важната основна част от проекта ,а твърди че не може да замени строителя .Изводите си правете сами. Не мога да не повдигна и още един деликатен въпрос .По силата на договора служителите на РА към ДФ"Земеделие" са имали правото и задължението да проверяват на място за хода на изпълнението на проекта та въпросът е .Защо те не са изпълнили правата и задълженията си ? Ако са ги изпълнили защо до днес не са направили достояние до обществеността резултатите от проверките?
24.
Дочка
22.06.2014 14:25:55
0
22
Хаха , дали Георгиев #1 не е Георгиева- счетоводителката на Симеонов. Вече няколко пъти се пробва да разкаже за някакви рекети, ама без конкретни примери , това си е долна клевета !! Ама отчаянието какво ли не прави с хората , пък и счетоводителите му са здраво в кюпа и те, ако се докаже, че е крал.
23.
Дочка
22.06.2014 14:07:13
1
28
Има озлоблени хора, които на всяка цена искат да оправдаят убийството и да хвърлят вината за недъзите на банковата система или на Булбанк на един единствен човек. Тези убита жена няма нищо общо с вашите проблеми или с проблемите на симеонов. Това си беше ясно от първия ден, когато убиецът реши, че трябва да се прави на шут. Тя просто е била лесна жертва, а той е искал да си го изкара на някого. Той е твърде арогантен, за да си признае какъв неудачник е. Развалил е бизнеса на свекъря си, ипотекирал е жилищата на синовете си... После всичко е изял и изпил, за съжаление това е истината.
22.
знам
22.06.2014 11:22:50
1
23
До Ветело от коментар 19
Явно си счетоводителката щом като знаеш всеки момент колко пари има в джоба на убиеца Симеонов и колко той харчи . За комисионните може и да си права ,но би ли отговорила на въпроса къде са стоките или парите за 1,5 мил. лв. които липсват в складовете и по сметките на "Ветоника "ЕООД. Отговори оказа се са му писали и Президента,Народното събрание, министерството на икономиката, прокуратурата и банковия надзор. въпреки ,че Симеонов умишлено е писал на грешните адреси .Необходимо е било да напише само на Министерството на земеделието и храните , в сферата на което е дейността на фирмата му, или на европейската комисия за борба с измамите с евро фондовете /ОЛАФ/. Да пише до тях той се е задължил по силата на подписана декларация за нередностите.Относно заема ,когато един счетоводител твърди,че са го рекетирали е много съмнително дали самият той не участва в далаверите по присвояването в последствие на кредитите ,затова по -добре си мълчи да не вземат да се сезират данъчните служби в Бургас ,да извършат проверка дейността на на фирмата , че тогава няма да става нужда да четем предисторията, а ти ще првиш компания на самия Симеонов в затвора.
21.
РАМ
21.06.2014 08:52:48
0
22
До обществото от коментар 20!
Как да наричаме един убиец освен УБИЕЦ?
За УБИЕЦ се определи самият ЛЮБОМИР СИМЕОНОВ . ВИНОВЕН ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ го призна Окръжен съд Бургас. Най-странно е обаче ,защо се отказваш да наречеш нещата с истинските им имена.Може би самият ти си гузен?
20.
обществото
21.06.2014 01:31:24
3
3
ама женьо, що не изядеш един сандвич, та да заприличаш на човек. Още не си разбрала защо господина, когото ти се скъса да наричаш убиец е опука онази банкова рекетьорка.
питай собственика на фирмата-левон харпуцян.
скелет.
19.
Ветоло
19.06.2014 22:44:29
12
7
Човек,който винаги знаеше колко има в джоба и според него знаеше колко да похарчи.....Не може за кредит от дадена сума да ти искат 20%комесиона под формата на рекет.Ветоника има писмо до всички институции в държавата и след като не получи отговор от нито една такава ,Любо се е решил до тази стъпка,колкото и пошла да е тя.УМНИ КУЛТУРНИ ХОРА,ти пак не си разбрал(а),заему му го дават ,но срещу рекет строежа да бъде изпълнен от еди коя си фирма,която строи с 20% по-високи цени ,съответно от там ще минат комисионните.Прочети цялото инфо от първия ден и от преди това,защото има инфо.В тази страна има не само този сайт....
18.
поръчкови драсканици
19.06.2014 22:30:43
13
10
манее. женя, какво курве си не е истина. доближаваш се до лайнояда касабова.
защо не си признеш, че взехте пари от Левон Харпуцян за да напишеш тези драсканици и да изкарате човека още малко ненормален.

"във фалиралия билкар няма разкаяние, няма искрено съжаление за стореното, липсва въобще човешкото усещане"

ти май не си добре ма женьо. Банката го задължаваха с техни фирми изпълнители, докато не го банкрутират.
Симеонов е национален герой, който се защити от опитите за рекет на банката и бездействието на институцийте.

Свобода за Симеонов. и здрав бой за тъпата женя.
17.
ахил
19.06.2014 21:12:58
1
4
Армията не прощава на никой, за съжаление, колкото повече....толкова повече...........
16.
Християнин
19.06.2014 21:07:11
2
15
"Не убивай" Никой няма право да убива друго човешко същество, иначе всички това би ви чакало. Като взимаш мисли, как ще връщаш??? Той мислел да убива и кой нормален ще си помисли, че ще оправи нещата с убийство.
15.
ceko
19.06.2014 20:58:40
0
4
Всяка работа си има риск затова са им високи заплатите в булбанк много лъжат и затова риска е голям и това е съдбата на банкера в булбанк и сега се сетете за левон дето нарича хора като билкаря некадърници -такае клиентите на тази банка сме такива но някой хора се засягат от подобни думи на един лош арменски материал
14.
закона кой е сега
19.06.2014 20:58:00
2
4
Гледам много искат да се върне закона от стария завет "око за око, зъб за зъб" за нас с тези разбирания май е подходящ. Но ако влезе този закон военния и семейството му ги чака същото??? После обратно и така до безкрай като при мафията.
13.
УМНИ КУЛТУРНИ ХОРА
19.06.2014 20:44:35
4
4
Какви съвети давате, да се убива за отмъщение? Този който дава такъв акъл да ходи където му е мястото и първо него и близките му ще сполети подобна участ. Защо ще убива, дето не му дава заем? Тоя се е самоубил, а и семейството си обрекъл. Военен с амбиции, просто крейзи. Иначе много силни сме на думи........като някой писали тук. Не народ а мърша.........
12.
huligan huliganov
19.06.2014 20:40:55
4
11
toq go 4akam v zatvora 6e mu opravq voenite navici 6e tarka poda sapunka sega da vidi kak e i na bai mangal 6e go puskam kato im se 4uka
11.
гунчо
19.06.2014 17:52:39
3
7
Предлагам да го назначим на мястото на този де го опандизиха вчера от БНБ явно че в банков надзор неработят същото твърди и човека-жалби непомагат щото няма кой да ги чете всички са в батака затова си отиде женицата-току така несе убива човек господа явно му е писнало на човека
10.
conko
19.06.2014 17:43:28
1
6
Булбанк е многократно съдена и осъждана за неправомерно увеличение на лихвите по заемите лесно дават но лихвите са им убиййствени банков надзор няма вчера вързаха шефа-билкаря да погледне договора си за заем може да оспееда докаже че вместо да му намалят лихвата са муя вдигнали практика в тазибанка
9.
1111
19.06.2014 17:33:34
7
7
рам, нека аз да те задължа с мой фирми изпълнители и да видим с какви "минимални усилия" ще се опиташ да покриеш кредита.
тези ги говори на някой дето не е запознат.
8.
Съд до дупка
19.06.2014 17:29:31
9
17
Любоооо, добре дошъл в зандана!! Там ти е мястото, убиецо. Най-накрая! Да обжалва дано адвокатката, че да се натрупат и още годинки затвор.
7.
рам
19.06.2014 17:21:44
12
34
Този убиец мрази всичко и всички на този свят .Всеки е виновен и всеки с нещо му пречи .Днес той не се извини даже на собственото си семейство .За един скапан краварник намиращ се в едно забутано село Черница ,който можеш да замениш за жълти стотинки във всяко друго село , извършваш жестоко,хладнокръвно , предумишлено убийство основано на тезата за някакво измислено изнудване и лепваш на семейството си етикета семейство на убиец. За такова нещо освен към убитата Йовчева трябва да изпитваш поне толкова омраза , злоба,ненавист и безразличие , към собственото си семейство . Защото в същото време заради собствените ти действия и бездействия ,една друга банка ДСК и един друг ЧСИ Якимов отнема покрива над главите на майка ти и жена ти в бл.419 и апартамента в бл.415 на к.с Младост -4,на един от синовете ти, в който живеят и двамата ти внуци .Оставяш цялото си семейство на улицата заради свои безотговорни грешки, без въобще да направиш минимални усилия да покриеш един все пак поносим кредит
6.
*********
19.06.2014 17:06:37
4
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Дернев
19.06.2014 15:38:16
6
16
"Симеонов говореше за изнудване, за мафия, a тези негови думи така и не намериха доказателства..." Никой никога не е намерил и показал доказателства. Това сигурно означава, че такива няма, защото просто самите явления, като изнудване и мафия, са чужди за родната ни действителност, която обаче говори друго. И то не заради действията на Симеонов или другите изгонени от държавата бивши военни, а поради липсата на държавност в тази държава. А те може би и затова унищожиха армията, защото само тя можеше да спре този цирк който се разиграва навсякъде в странат ни.
4.
Зорка
19.06.2014 15:30:38
7
21
Пак поръчкова статия! Не се научихте да пишете за нещо ново и интересно
3.
Зорка
19.06.2014 15:30:38
5
19
Пак поръчкова статия! Не се научихте да пишете за нещо ново и интересно
2.
темида
19.06.2014 15:30:22
21
26
ЛЪЖЕТЕ И ВИЕ НАГЛО г-н ГЕОРГИЕВ - ТРОЛ!
Павлинка беше един от най-истинските професионалисти!
от нейн клиент!
1.
Георгиев
19.06.2014 15:28:38
23
33
Има починала жена- да проявим уважение към паметта й. Но остава и истината, че Павлинка Йовчева най-нагло изнудваше хората и спекулираше с длъжността си. СЪс сигурност не е трябвало да я застреля, НО да не я изкарваме света вода ненапита- със сигурност не е!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Челен удар с бургаско БМВ на празните улици в София Няма данни за състоянието на шофьорите и пътниците в колите Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Въвеждат нови изисквания за цената на хляба Според производител те ще оскъпят работната ръка Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Маскирани ошушкаха товарен камион до Новата поща, бургазлия ги издаде на ченгетата Камионът бил пълен с проводници,акумулаторни батерии, ел. табла и циркулационни помпи Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Показват монетното съкровище от с. Синеморец в изложбата „Сребърна Тракия“ Среброто представя и друга страна от културно-историческите процеси, които протичат в източните и централните части на Балканите преди 2500 години Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Ще се класира ли България на световно първенство по футбол? Гонзо призна, че това е фантасмагория Това обаче ни е целта, каза президентът на БФС
Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори