×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Върховният касационен съд потвърди 20-годишната присъда на Любомир Симеонов


Върховният касационен съд потвърди 20-годишната присъда на Любомир Симеонов
Любомир Симеонов ще лежи 20 години зад решетките за хландокръвното убийство на Павлинка Йовчева
Тема в развитие
Убиецът на банкерката в Бургас: Купих си оръжието от цигани в Павел Баня Убиецът на банкерката от „Булбанк” смекчи тона: Пожалете ме! Бях ненормален, когато я разстрелях Убиецът на банкерката от „Булбанк” загроби близките си. Продават на безценица имотите им Убиецът на банкерката от „Булбанк” ще лежи 20 години в затвора Господин Симеонов, защо разстреляхте банкерката Павлинка Йовчева? Защо и Слави Трифонов отказа трибуна за омразата ви? Близките на Павлинка Йовчева поискаха 300 хил.лв. кръвнина от Любомир Симеонов (ВИДЕО) Съпругата на Любомир Симеонов очи в очи с шефка на „УниКредит“. Вижте наглото поведение на банкерката (ВИДЕО) Делото срещу убиеца на банкерката Любомир Симеонов скоростно влезе в съда, гледат го след дни Екзекуторът на банкерката изревал в следствието: Ако времето се върне с 12 часа, пак ще убия Йовчева
виж още
скрий
31 Март 2015, Вторник, 16:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: архив

Защитата пледира за връщане на делото в Бургас или седемгодишна присъда
Върховният касационен съд (ВКС) потвърди 20-годишната присъда на Любомир Симеонов, който на 23 септември 2013 година хладнокръвно застреля банкерката Павлинка Йовчева в центъра на Бургас. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. С него Симеонов се осъжда да плати по 100 хил.лв. кръвнина на близките на убитата банкерка.

Пред последната инстанция в българското съдопроизводство, Любомир Симеонов настоява делото да бъде върнато в Бургас заради допуснати процесуални грешки на ниво Апелативен съд, или ако му се наложи наказание, то да е по смисъла на чл.55 от Наказателния кодекс - изключителни или многобройни смекчаващи обстоятелства и да е в размер на 7 години затвор!

Прокуратурата от своя страна пледира за потвърждаване на присъдите от Апелативен съд-Бургас. В крайна сметка тричленния състав на ВКС с председател Юрий Кръстев и членове Жанина Начева и Теодора Стамболова потвърждават 20-годишната ефективна присъда за хладнокръвното убийство в центъра на Бургас.



17
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
17
Коментара по темата
17.
един отсливен
12.01.2016 12:56:04
0
2
Кълбото наистина се разплита! на 12,11,2015г. Върховния касационен съд е потвърдил присъдата от три години и девет месеца затвор за кражбата на един милион и сто хиляди лева от Еврофондовете на управителя на любимата строителна фирма "Топстройдекор" Е.Д Петков Същия е първа дружка и съучастник в подготвената нова измама по европейските фондове от убиеца билкар Л.Симеонов. Сега измамниците ,приятелчета ще си правят компания в затвора.Може да се заобичат още по -страстно .Имат и време за това още повече ,че и някои други от затворниците трябва да се облажат от откраднатите от тези двамата пари.
16.
знам
29.04.2015 20:55:34
0
6
Истината бавно и мъчително си пробива път! Изградената на основата на откровенни лъжи ,измислици и измами защитна теза на УБИЕЦА Симеонов ,че е изнудван ,фалиран и принуден да убие П.Йовчева се разпадна в съдебната зала .Сега остава да се разпадне и в медийната среда и в съзнанието на обикновения непредубеден човек.Рано или късно ,ще станат ясни подстрекателите от семейството , приятелите и бизнес партньорите на убиеца.Неговите съучастници в извършената кражба на банковите кредити и пари от ДДС вече треперят че ще бъдат разкрити .Срещу някои от тях вече се водят досъдебни производства за злоупотреби с европейските фондове .Срещу други се води разследване за изнасяне на банкова тайна и съставяне на документи с невярно съдържание, чрез които близки до убиецът са се облагодетелствали финансово.Любимата строителна фирма "Топстрой декор" вече е осъдена за злоупотреби от 409хил.лв от европейските средства .
15.
.....
01.04.2015 14:17:52
0
6
точно така, рам, няма ли някой най-после да сглоби всички въздухарски лъжи на тоя шапкар и да обясни просто и ясно всичко. Аман от самовлюбени шапкари, като си помислят, че са велики бизнесмени
14.
РАМ
31.03.2015 23:24:20
3
10
Ще се намери ли поне една медия ,поне един вестник най-накрая да публикуват ИСТИНАТА И МОТИВИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД ,ЧЕ ТВЪРДЕНИЯТА НА УБИЕЦА ЛЮБОМИР СИМЕОНОВ СА НЕГОВА ЗАЩИТНА ТЕЗА ОСНОВАВАЩА СЕ НА ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ ,ДОНОСИ ,КЛЕВЕТИ И ИЗМИСЛИЦИ ,ЗА ДА ПРИКРИЕ СВОИТЕ КРАЖБИ НА 1,3МИЛ. КРЕДИТИ ОТ УКБУЛБАНК И БДСК ,КАКТО И НАМАЛЯВАНЕ НА НАКАЗАНИЕТО СИ ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ОТВРАТИТЕЛНО САДИСТИЧНО УБИЙСТВО НА ЕДНА НЕВИННА С НИЩО НЕ ПРЕДИЗВИКАЛА ДЕЙСТВИЯТА МУ МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА .
13.
г-н Ганьо Чорбаджийски
31.03.2015 20:18:17
11
12
а тази банкерка колко народ е избила знаете ли? колко семейства е оставила на улицата знаете ли? колко честни хора е ограбила знаете ли? за мен човек който убива убийци не е убиец а герой
12.
Предлагам
31.03.2015 20:00:09
7
11
Всички фенове на убиеца,защо не отидете да му правите компания в панделата - така ще можете да изразявате постоянно възхищението си. И тъкмо ще освободите място да се настани жена му у вас, защото той я остави без жилище, в резултат на героичната си постъпка.
11.
do mirka
31.03.2015 19:56:15
3
5
da zastrelq sebe si za6to gospojo banker-choveka pokaza zdrava psihika vapreki natiska ot vsichki vas
10.
levon
31.03.2015 19:54:04
3
2
izvinete me no 6to za ospql chovek moje da raboti v banka s 6ev injiner himik i neka sega vseki edin rabotnik si zadade vaprosa zaslujavalisi za 500 leva riska da si kleptobanker!rabotete za men i za bankata
9.
Мирослава
31.03.2015 18:55:48
11
15
Този изрод трябва да лежи докато умре в затвора,да изгние убиец мръсен,никой няма право да отнема човешки живот!Кой му дава право на тоя изрод да отнема живота на жената,има си процедури които се спазват в банката!Като не ти отърва работи,пести и тогава прави бизнес,не да ми караш джип със заеми и да се правиш на велик!Убиец долен,защо не застреля себе си,а уби тази добра жена и майка,Бог да те накаже!!!!!
8.
..
31.03.2015 18:44:36
6
11
Вие видяхте ли я да му иска подкуп? Защото я познавам Павлинка - мир на праха й! - как не Ви е срам да пишете подобни простотии. И колко му разбирате на тоя от работата или от работата на Павлинка, че и коментирате? Сдухан шапкар, дето си източил собствената фирма, после Павлинка и банката му виновни!
7.
тя
31.03.2015 18:38:42
5
12
Смърт за корумпираните банкери кожодери този човек е герой за цяла България дано господ му дава здраве и сила
6.
Anonimen
31.03.2015 18:34:11
13
12
Не се ли срамувате да пишете такива глупости като не познавахте тази жена.Каква вина имаше тази жена ,че не му вървял бизнеса на този луд човек.Служителката на банката беше прекрасен човек и много добър служител.Жалко че има такива луди и тъпи хора които недоумяват че нищо не зависи от един служител.
5.
rr
31.03.2015 18:15:31
6
8
TВА Е УБИЙСТВО В СЪСТОЯНИЕ НА АФЕКТ,МОЖЕ БИ ТРЯБВАШЕ ДА МУ ДАДАТ ПО-МАЛКО.
4.
Дон Каменте -Крастника
31.03.2015 17:53:10
6
21
za ubistvo na banker ili mangal triabva dase dava nagrada
3.
val dam
31.03.2015 17:37:36
7
19
Тя го е мотивирала достатъчно за да се стигне до такъв край ако бешесе обадил в полицията някой щеше ли да му съдейства-никой този човек е герой
2.
ceco
31.03.2015 17:35:41
4
8
a za levon koga 6te vidq prisada
1.
ddddd
31.03.2015 17:35:29
9
14
В тая държава няма справедливост а тя като го е изнудвала за комисионни,сама си е виновна с тая корупция е така
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори