×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Деца попречили на билкаря Любомир Симеонов да убие по-рано банкерката от "Булбанк" в Бургас


Деца попречили на билкаря Любомир Симеонов да убие по-рано банкерката от "Булбанк" в Бургас
Симеонов най-хладнокръвно уби с пистолет „Макаров” Йовчева на 23 септември 2013 година в 8.15 часа сутринта в центъра на Бургас. Той цинично оправда деянието си пред разследващи и магистрати с фалита на фирмата си
Тема в развитие
Убиецът на банкерката в Бургас: Купих си оръжието от цигани в Павел Баня Убиецът на банкерката от „Булбанк” смекчи тона: Пожалете ме! Бях ненормален, когато я разстрелях Убиецът на банкерката от „Булбанк” загроби близките си. Продават на безценица имотите им Убиецът на банкерката от „Булбанк” ще лежи 20 години в затвора Господин Симеонов, защо разстреляхте банкерката Павлинка Йовчева? Защо и Слави Трифонов отказа трибуна за омразата ви? Близките на Павлинка Йовчева поискаха 300 хил.лв. кръвнина от Любомир Симеонов (ВИДЕО) Съпругата на Любомир Симеонов очи в очи с шефка на „УниКредит“. Вижте наглото поведение на банкерката (ВИДЕО) Делото срещу убиеца на банкерката Любомир Симеонов скоростно влезе в съда, гледат го след дни Екзекуторът на банкерката изревал в следствието: Ако времето се върне с 12 часа, пак ще убия Йовчева
виж още
скрий
19 Ноември 2014, Сряда, 16:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Бизнесменът-психар получи 20 години затвор от Бургаския апелативен съд

Убиецът на банкерката от „Булбанк” Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов ще лежи в затвора 20 години, реши Бургаският апелативен съд. Съдийският състав от Георги Кошничаров, Галина Тодорова и Събина Христова потвърди присъдата на първоистанционния съд.

Билкарят най-хладнокръвно разстреля с незаконен пистолет „Макаров” Йовчева на 23 септември 2013 година в 8.15 часа сутринта в центъра на Бургас. Той цинично оправда деянието си пред разследващи и магистрати с фалита на фирмата си. Твърдеше, че дълго време бил изнудван от шефове на различни управленски позиции в „Булбанк“ и нервите му не издържали. Екзекутирал Павлинка Йовчева за назидание на другите й колеги. Бизнесменът-психар до последно лъжеше в съда, че фирмата му процъфтявала, но „Булбанк” го изнудвали по кредит за одобрен европейски проект, а това довело до фалита й. В последствие стана ясно, че Любомир Симеонов е обиколил повечето банки в региона да иска заеми за рефинансиране, дължи пари и на банка ДСК, която предложи на публичен търг част от имуществото му.
По време на заседанията прокуратурата и близките на банкерката поискаха доживотен затвор на Симеонов.
Билкарят призна, че се опитал да убие Йовчева на два други пъти през лятото на 2013 година, но обстановката била неподходяща за осъществяване на намерението му. В съда той заяви още, че към настоящия момент не можел да си спомни обстоятелства, свързани с извършваната от него екзекуция. Месеци преди фаталния ден билкарят проучил маршрута на Йовчева от дома й до местоработата й, знаел е откъде минава обикновено. В деня на убийството той я чакал по „късия" обичаен маршрут, по който тя е тръгвала за банката в 8.00 часа сутринта. Вторият маршрут- „дългият” бил през Морската градина. Билкарят бил на косъм да я застреля там, но се спрял в последния момент, за да не пострадат случайни минувачи. Вторият път фалиралият бизнесмен се отказал, защото в близост имало деца и детската градина.

„Реших да посегна на Павлинка Йовчева , защото тя е на високо положение в банката и реших, че ще има по силен отзвук, че ще се стреснат колегите й.", обяснил пред разследващите Симеонов.
Решението на Апелативен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред ВКС.

В категории: Темида


7
Коментара по темата
7.
РАМ
24.11.2014 11:51:00
1
4
Истината бавно и мъчително си пробива път! Изградената на основата на откровенни лъжи ,измислици и измами защитна теза на УБИЕЦАСимеонов ,че е изнудван ,фалиран и принуден да убиеП.Йовчева се разпадна в съдебната зала .Сега остава да се разпане и в медийната среда и в съзнанието на обикновенния непредубеден човек.Рано или късно ,ще станат ясни подстрекателите от семейството , приятелите и бизнеспартньорите на убиеца.Неговите съучастници в извършената кражба на банковите кредити и пари от ДДС вече треперят че ще бъдат разкрити .Срещу някои от тях вече се водят досъдебни производства за злоупотреби с европейските фондове .Срещу други се води разследване за изнасяне на банкова тайна и съставяне на документи с невярно съдържание, чрез които близки до убиецът са се облагодетелствали финансово.
6.
т-рекс
20.11.2014 16:08:16
2
6
Стига ни занимавахте с тоя боклук-убиец!
И 20 години са малка цена за един отнет живот. Само като ви чета идиотските коментари и ми е ясно, защо тази страна е обречена на вечни страдания.
5.
Иларион Спиртомиров
20.11.2014 09:10:13
2
9
Не смятат ли магистратите че човек на тези години да грабне оръжие и да раздава правосъдие, има много основателна причина за това? При наличието на толкова писма от негова страна до институциите и никакъв отговор от тях, какво друго му е оставало освен оръжие и стрелба по паразитите. Аз го оправдавам, и да добавя че за да се оправи България и да тръгне напред, не са нужни много големи усилия, трябват ни само 20 китаеца които да отговарят за всяка област, като управляват по своите си закони :-). Хванат с подкуп наказание разстрел, даване на подкуп пак разстрел, изнудване разстрел, убийство разстрел, разпространение на наркотици също разстрел, за не повече от 5 месеца всичко ще си дойде на мястото.
4.
Клиент
20.11.2014 08:46:24
1
6
Аз също се опарих от тази банка и то много на мен също ми идваше да причакам КРЕДИТНИЯ СИ КОНСУЛТАНТ!!!Това не е банка това е мафия!
3.
dhsghdjklh
19.11.2014 19:36:07
2
14
tazi banka e mnogo zleeeeee naj dobre 4ovek da nqma ni6to tam
2.
дида
19.11.2014 19:01:32
6
15
не само нея всички са за убиване влизаш в банката и те гледат все едно от джоба си ще ги вадят да ти дават пари ужасни са ,ама като нямат контрол от никъде така ще е разиграват ни като малоумни та нали ние си ги плащаме 2-3 пъти в повече тези заеми който сме вземали цялата ни държава е такава смотана да мине нещо да ни затрие че то иначе отърване няма
1.
драскачката-психар
19.11.2014 18:46:16
9
31
Другият път нека Левон Хампурцумян, да поущрява рекетьорският начин на "работа" на банката си.
ще задължават човека да ползва техните фирми изпълнители и после го банкрутират.

трябваше да влезе в клона на банката и да ги запука всичките.

Свобода за Симеонов. Когато институцийте се правят на слепи и глухи за твойте сигнали за корупция, няма друго решение.

Служителката явно е била също безпардонна и безцеремонна, както началника си Левон.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори