×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души


Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души
„Новата поща“ на Одеса гори. Градът е покрит с черен дим както на 2 май 2014 г., когато изгоряха живи 48 души
02 Май 2024, Четвъртък, 07:32 ч.
Автор: Флагман.БГ

На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането

Руска ракета порази склада на „Новата поща“ в Одеса. Заради вторични детонации районът е отцепен. Военният анализатор Борис Рожин публикува снимки от пожара, а по-късно той коментира, че в Одеса мирно гори мирен склад с мирни снаряди, което е придружено от мирна вторична детонация.

Че не горят пощенски марки и пликове цяла нощ, потвърждава и телеграм каналът „Правда России“. Целта на ракетния удар са били складове, в които по предварителна информация се е съхранявало военно оборудване от скорошните западни доставки, пише изданието. 

Руската агенция ТАСС пък припомня, че днес се навършват точно 10 години от зверствата в Одеса, последвали палеж на профсъюзния дом, след което 48 души се превърнаха в живи факли. Броят на жертвите така и не бе съобщен официално. Съобщаваше се за безследно изчезналите хора след клането. Пред държавната агенция председателят на Съвета на федерацията на Русия Валентина Матвиенко каза, че след спецоперацията в Украйна трябва да се състои трибунал на нацистите, обвинени за трагедията в профсъюзния дом в Одеса, станала точно преди 10 години. 

 

В интервю пред ТАСС пък украинският бизнесмен Виктор Медведчук, който е известен в България с това, че притежава имоти в общините Несебър, Поморие и Царево на стойност около 19 млн. евро, назова организаторите на клането в Одеса на 2 май 2014 г. 

Той обърна внимание на факта, че изгарянето на хора в Дома на профсъюзите в Одеса е планиран акт за сплашване, разработен от киевския режим, ръководен от тогавашния и.д. Президентът на Украйна Александър Турчинов.

 

Според него в организирането му са участвали бившият шеф на украинското МВР Арсен Аваков, ръководителят на СБУ Валентин Наливаченко и секретарят на СНБО Андрей Парубий. Ръководителят на Днепропетровската областна държавна администрация Игор Коломойски също е бил на консултациите за операцията, отбеляза политикът-бизнесмен.

Медведчук припомня, че изпълнението на операцията е било поверено на Игор Палица, който бе назначен за губернатор на Одеска област на 6 май 2014 г. след успешно изпълнение на клането.

 

В интервюто пред държавната руска агенция той каза още, че президентът на Украйна Володимир Зеленски от 21 май не може да бъде легитимен държавен глава според конституцията на страната.

Според него Западът, подкрепя Зеленски именно, защото той бил циничен и унищожавал Украйна в името на болезнените си амбиции. Той хвърли украинския народ в огъня на войната, обяви Медведчук. Украйна вече е загубила своята държавност, каза още той. 

 

Днес се навършват и 10 години от убийството на българина инж. Иван Милев, който също бе изгорен жив в Одеса. Сънародникът ни Александър Николов пък е бил разстрелян в същия ден. 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
14
Коментара по темата
14.
Руя
03.05.2024 12:32:32
0
3
Ето заради политическите игри на НАТО и украинските управници Русия нападна Украйна.Злото трябва да бъде унищожено.Напред Русия Господ да е с теб.
13.
Русофоб
02.05.2024 23:21:10
0
4
Слава на всички русофоби и проамерикански идиоти! По добре си ходете в тъпата америка при изкукуригалия балдуин от него , и не търсете България!
12.
Нормално
02.05.2024 15:02:29
3
4
Служителите на Луцифер традиционно обичат да празнуват годишнините на предишните си мръсотии, а и тези дати са били избирани първоначално поради важното си окултно значение. 1 май е най-логичният ден за огнено жертвоприношение, но предвид часовата разлика, той всъщност сигурно е бил 1 май на други места.
11.
До 10
02.05.2024 11:45:12
6
3
Така не хубаво, личните нападки към човек, който си върши работата,не са окей, особенно, като се има впредвидче това е бизнеса на самата медия,а бизнеса си е бизнес за такава музика им се плаща, такава музика свирят! Те насила, никого не правят слабоумник и полуграмотник, това е избор на всяка природно и наследственоопростачена копейка.
10.
ХХ
02.05.2024 11:24:10
1
4
Само да добавя нещо към коментарът ми по-долу.
И за сифилиса, трипера и гонореята плъзнали по комшиите и съседите в квартала посочвам, че организатор на това е майка ми и жена ми.
9.
В.В.Путкин
02.05.2024 11:10:38
7
8
Да го цопна в устенцето лъжливо на поруснячения писач на тази гняс!
8.
итар тасс
02.05.2024 10:16:14
10
5
бензин дизел в русия дефицит В России закончился запас бензина из-за Украинских атак на нефтеперерабатывающие заводы, —

Цены на дизель для россиян резко выросли, а на бензин - достигли шестимесячного максимума. Дешевое топливо важно для ведения войны, поэтому атаки на НПЗ важны.

РФ уже запретила экспорт бензина и дизеля. Возможно, ей придется импортировать бензин из резервов в Беларуси
7.
ХХ
02.05.2024 09:40:44
25
23
И за преврата и стрелбите от покривите по хората по улиците на Майдана, Юлия Тимошенко посочи някои от изброените като организатори... съветвани от ЦРУ.
6.
Службата
02.05.2024 09:37:04
22
24
Пак пропагандната опорни точки на москва, ретранслирани от русчо. Целта им е да оправдаят половин милион жертви и още толкова осакатени украинци и руски орки, заради мераците на путлер да заграби още малко парчета земя от съседна суверенна държава.
5.
*********
02.05.2024 09:22:16
14
28
Коментарът беше изтрит от модератор.
4.
*********
02.05.2024 09:12:38
14
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
123
02.05.2024 08:32:16
37
36
Да живее братска Русия
2.
Слава на Русия!
02.05.2024 08:25:50
24
26
Сайтчето ни няма нищо общо с евтината прокремълска фейк пропаганда, но времената са трудни и сме принудени да оцеляваме и молим да ни извините, ако се окаже, че под опростачващи пасквили пишем и откровенно просташки коментари!
1.
Слава на Русия!
02.05.2024 08:20:08
51
51
Путин продължавай да Избиваш Укро Фашистите!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори