×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да се размина с третия мандат? Това най-малко ме притеснява, но не приемам пренебрежението на държавата към Бургас


Да се размина с третия мандат? Това най-малко ме притеснява, но не приемам пренебрежението на държавата към Бургас
Димитър Николов: Общинският съвет гласува два пъти по 200 хиляди за довършването на сградата на Медиинския факултет в държавния вуз, но ни лишиха дори от лиценз, за да преведем парите целево
Тема в развитие
виж още
скрий
07 Февруари 2014, Петък, 14:03 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА Снимка Боряна ТЕНЧЕВА

Отрязаха ни от лиценз и средства за Медицинския факултет, а финансиране върви към сливенски филиал на Варненския институт, за който аз чувам за пръв път

- Г-н Николов, как приехте вестта за  5-е млн. лева от новия финансов инструмент на правителството „Растеж и устойчиво развитие“, отделени за Бургас, докато на Варна държавата наля 10 пъти повече?

- На фона на 51 млн. лева, отделени за Варна, приех това като пренебрежение към  Бургас.

- Смятате ли, че това е тенденциозно, назидателно – за да спрем да се пъчим през последните години като първенци?

- Не ме притеснява толкова отношението, колкото конкретното елиминиране на един проект, който аз приемах като сериозна кауза за Бургас. Осигурили са средства за Медицинския институт във Варна, а за Бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров”,  по-точно за факултета за обществено здраве, няма нито пари, нито пък можем да се надяваме на лиценз. Това означава, че тотално е загърбен шансът ни да развиваме висше здравно образование в Бургас.
На този етап завършването на тази сграда в двора на университет „Проф.д-р Ас.Златаров” и висшето образование за здравни кадри изглежда химера

- С какъв мотив сме отрязани?

- Трябваше да получим лиценз и средства, за да довършим сградата на Медицинския факултет, която се намира в двора на университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Но няма да получим. Същевременно виждам, че са осигурени средства за филиал на Медицинския университет на Варна в Сливен, за който аз чувам за първи път. Притеснява ме и това, че за Варна са заделени 30 млн. лева за нова Съдебна палата, а пък за рушащата се сграда на Стария съд в Бургас, която е опасна за преминаване, няма дори 1 млн. лева за саниране. Остава да се молим, да няма неприятен инцидент. Ще търсим други възможности за обезопасяване на сградата.

-  Медицинският факултет в Бургас наистина ли няма да има, та ние сме с готовност да се започне  прием на студенти?

- Аз съм отчаян, защото финансирането е насочено към Медицинския факултет във Варна. За Бургас не е даден лиценз и не са предвидени средства за „Проф. д-р Асен Златаров”, който е единственият държавен университет в Бургас. Това означава, че отношението на държавата е категорично. Същевременно Общинският ни съвет два пъти гласува по 200 хил. лева за Медицинския факултет и два пъти тези пари се губят, защото липсата на лиценз не ни дава възможност да преведем парите целево на университета, за да се използват поне да се сложи дограма на сградата.

- Сред проектите, с които вие кандидатствахте за финансиране от правителството бяха Пътен възел „Запад” и Северния обход. С тях какво ще се случи от тук нататък?

- Пътен възел „Запад” и Северният обход  бяха с готов за старт работен проект. Ще чакаме следващата възможност за кандидатстване - след 1 година.

- Г-н кмете, не смятате ли, че управляващите опитват да внушат, че Общината не умее да защити проектите си и че досега те са били „подарявани”?

- Това  не е вярно, защото европейските институции, които работят с нас по оперативните програми  посочиха Бургас като пилотен  модел по няколко главни проекта. Делегираха права на Бургас да води проекти като, например, закупуването на новите тролейбуси, където Бургас е водеща Община и помага на Варна, Стара Загора и Плевен. Такова твърдение не издържа.  Смятам, че през последните години се наложи  клише, че Бургас едва ли не е бил богопомазан  при  управлението на ГЕРБ, а една наша справка в Министерски съвет на капиталовите разходи показа, че всъщност Бургас е получил от държавата по-малко пари от Пловдив и Варна. Постигнатите успехи са единствено и само от средствата и работата, които ние сме осъществили по оперативните програми.  Когато работиш по оперативни програми и си с добър административен капацитет, Европа ти се доверява и те насърчава.  А този, който не успява да защитава проекти по оперативни програми, си остава с очакването да получава пари наготово от държавата.

-  Имате ли нормален контакт с министерствата? Някак си ситуацията започва да напомня за първите години от първия Ви мандат, когато стояхте с часове пред кабинета на Станишев и не Ви приемаха?

- Аз не искам да се оплаквам, да хленча, повтарям го за кой ли път през последните месеци. Не върви на кмета на Бургас да търси причини за неудачите в работата си в министерствата. Аз съм упорит. Така, че когато не ми се получават нещата - звъня един път, втори, трети, четвърти път. Ходя на място, спазвам приемните часове,  гледам да си свърша нещата.  Дискомфортът си е мой личен проблем и не робувам на егото си. Не се обиждам.

- Нещата обаче вървят в посока да се разминете с третия мандат?

- Това най-малко ме притеснява! За мен  е по-важно да се осъзнае, че трябва  да се обединим около силни бургаски  каузи. Стига с това политическо противопоставяне. Всички народни представители от Бургас трябва да си подадат ръка, както и аз, областният управител Павел Маринов, с когото бяхме при министъра на образованието за лиценза на Медицинския ни факултет. И аз имах надежда. Ако всички в един глас формулираме ясно целта си и ударим по масата –  няма как да ни откажат. Ако имаме позитивен подход по важни теми за Бургас, без значение коя партия на кого дава парите или го сочи като най-избираем за кмет, тогава нямаме да имаме никакви пречки да работим за Бургас.

В категории: Бургас


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
49
Коментара по темата
49.
бургазлия
09.02.2014 17:32:14
0
4
Бургас - градът на 400-те лева заплата!
48.
ани
09.02.2014 00:49:47
5
1
ужас, смятайте какво ни чака, четейки долните коментари - мутри, екшън, простотия. Кмете, с теб сме. Просто думи нямам....Искам Бургас да бъде модерен и успешен град, така както тръгна през последните години. Успех
47.
СССССС
09.02.2014 00:26:04
3
6
ЕЙ ПУТКО, ПОП ГЕОРГИЕ Е ДАЛ МЯСТО ЗА ХРАМА СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ НЕ ЗАРАДИ ТАКИВА МЪЖКИИ ПРОСТИИТУТКИ ДА ГО ПОТРОШАТ. ПЕДЕРАСТ МАЙЧИН. МАЙКА ТИ БЕШЕ СТРАХОТНА ЖЕНА А ТИ СИ ПЪЛЕН ПЕДАЛ.
46.
vvv
09.02.2014 00:22:18
1
4
ei mi6ka , da ne misli6 4e nqkoi ti verva sled kato osra grada ni zaedno aver4etata ti ot lukoil.
45.
SSS
09.02.2014 00:19:12
0
4
TOZI POMIQR ZA ZATVORA.
44.
do marmalada
08.02.2014 18:58:49
2
5
Мармалад недей ще ти са смей някой -отдели 12лева пьт до Варна с маршутката оттам до Златни Пясьци билетчето Е 1.50 вземи разходи се из вилните зони на Траката Виница ИЛИ НА гАЛАТА ПОДИШАЙ ДЬЛБОКО ОГЛЕДАЙ СИ ВИЖ В КАКВИ ИМОТИ живеят гагаузите с изглед кьм морето стишина стички -не мирише на Лукойл няма шум няма батки с адидаски не мирише на Гочо Иванов птички пеят всичко е потьнало в хармония лукс и овошни градини олу на плажа тече МИНЕРАЛНАвода даже с нея са пьлни повечето басейни на Златните и това само на 5минути пьт с кола от центьра отдели още 13.5 лева и са вьрне вьв Бургас ако нямаш 27-30 лева използвай Гугьл Мапс и сравни
43.
mapmalad
08.02.2014 17:43:23
4
7
Сайта се напълнил с ГАГАУЗИ и пуста завист ги яде не могат да преглътнат че Бургас става все по готин град.
42.
Mimeto
08.02.2014 16:31:02
3
6
S kmeta Nikolov Burgas udari 10 ot toto.
Nadqvamese che 3 mandat shte ima.
41.
Петко
08.02.2014 15:27:18
7
6
Не проумявам какво сравнявате Варна с Бургас . Просто двата града са съвсем различни.Не виждам кой знае каква промяна в Бургас,тъй като града беше в застой доста години.Един път за Созопол и една част от центъра какво толкоз му виждате променено на града? Не мога да проумея защо не искате всички градове да се нормализират а непрекъснато се насажда омраза между двата морски града къде живеете в Америка ли не з не сте ли от една България прост народ .
40.
ГРУ
08.02.2014 13:30:56
0
8
ти пьк Цьркви той кмета ходи само в Синагогата да пали свещи за Ханука на еврейската Нова Година Кмета -има и нов ШЕФ един Полски евреин-батко му Шломо Моер -собственик на молГалерия и главно действащо лице в сделската с полските автобуси Соларис сьщия полски евреин е намесен с инвестици вьв ПИБ фонд Джереми и собственост на МКБЮнион Банк част от ЕБВР в която чичката Шломо и неговия пиар са акционери ;ПИБ е намесен ив сделките с корабостроителницата ифинансиране на подземния аркинг в центьра и сьс посегателството с-у храма Кирил и Методий.кМЕТА НЯМА СТрАХ от БОГ защото има личен свещеник отец Захарий своя лична врачка шаманка Елисавета Лонгиноваоная дето накара цялото Военно Министерство да копае дупки в Царичина а отскоро от2години има и личен равин
39.
VARNA DO 35
08.02.2014 13:27:00
6
6
Абе селянче бургъзко . Във Варненския медицински учат 40 германеца в момента бе герберунгел смешен я пак си помисли дали е елитен иле не ? Варна когато е имала уневерситети там при вас само блата е било още бе ааахахахаха
38.
СВЕТИ НИКОЛАЙ
08.02.2014 12:17:14
4
7
Той,ГОСПОДИН КМЕТА не сме го виждали даходи много много по църкви. Вярва само в парите.
37.
вярващ
08.02.2014 10:56:47
4
10
Кмете. Нищо не казваш за ХРАМ СВ СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ. Кога ще си оправиш поразиите, които надроби.Нали не искаш да те запомнят като първият кмет съборил ХРАМ. ГОСПОД ГЛЕДА!!!!
36.
абв
08.02.2014 09:32:25
7
9
Кмете. Кажи си го ясно,без да увърташ -Ами сега от къде ще крадем????
35.
ha
07.02.2014 23:05:39
4
13
Сега пренасочват БСпари пари към варна за да могат да си ги присвоят,все пак скоро им предстои нова битка за постовете...нека се понаядат малко..ще я изгубят така или иначе..много скоро.Злоба и злорадтсво само от комплексирани хора.Че като има университет във варна на каво ниво е ве капути на дъното сте заедно със стара загора.корупционни медалисти само !! Къде е Плевен къде София и пловдив..Варна и медицински аре пътя..Малко им остава най ме е яд в Бургас,че не протестирахме както трябва..и както казаха другите само "пихме кафенца и се радвахме на хубавия си град"..Успиваха ни с приказки за красивия град.Истина е,но трябва да забравяме общата кауза,а именно всякакви масони-(милионери,лобисти,пионки,на банкери с еврейски произход-или иначе казано политици мислещи за "благото на народа ") трябва веднъж завинаги да бъдат премахнати от тялото на България и да бъдат така изтискани,че да изплюят всичкия сок и кръв,който са изпили...
34.
Proud
07.02.2014 22:55:10
8
11
Вмирисаните на овча лой гагузи, вместо да пишат тъпотии по бургаските сайтове, да вземат да погледнат мизерията, в която е потънала скъпата им Варна. Хасанчовци, че вие една улица за свяст нямате бе! Да не говорим за клоаката, която наричате морска градина. Аре отивайте да цункате червените задници на педала Станишев и травестита Местан. ОСТАВКА!!!!
33.
Proud
07.02.2014 22:50:08
9
16
Комунистите само могат да сънуват кметския стол в Бургас!!!! Комунистическото прасе Мосинов да си пази преди всичко тлъстия задник, да не му го разпорят пак. Оставка на правителството!!!!!!!!
32.
ТИМ
07.02.2014 22:19:24
18
11
Какъв Медицински факултет ви друса в Бургас..?? Защо заблуждавате хората от Бургас ??

Това е идея за Факултет по здравни грижи - химера на някаква педгожка станала професорка по "Здравни грижи" по някакви неведоми пътища...с болна фантазия...!!!

А пък след като станала професорка участвала в конкурс за доцентка..??!!!

Май ТАЯ нещо съвсем не я слуша главата...а пък и да ви напомним, че когато Варна имаше Медицински университет, Бургас хал-хабер си нямаше за медицинско образование...май само сестринско училище имаше...??

От когато Варна е Университетски град в Бургас нямаше и един институт...и ПАРТИЙНИТЕ ВИ ВЕЛИЧИЯ пазаряха от пазара в Айтос....

Така, че не гледайте в чинията на Варна...не може без кадри фалултет да правите - камо ли с такава избръмчала бръмчалка.. дето нещо не е "таманда" и подвежда толкова хора с налудничавите си идеи...Ама като има КОЙ да й слуша ГЛУПОСТИТЕ...

Все едно Бургас да всеме да учи и създава МОРСКИ КАПИТАНИ и НАВИГАТОРИ....

То бива, бива ПРОСТОТИИ, но вашите са УНИКАЛНИ...
31.
do бургазлия
07.02.2014 21:59:30
19
7
Абе бъргъзки селяк; дръпнал си ама някоя чанта на пазара си дръпнал ..ааахахаха Толкова сте напред че всеки ден има побоища , кражби въоражени обири и убийства в най-смешния град на годината -бургадидас ! Просто е чудесно за живеене там до блатата на юг , хах ще ме умра от смях с вас .
30.
бургазлия
07.02.2014 21:51:46
6
11
до VARNA: Пукни се от яд,че Бургас дръпна напред и отивай да си лягаш :)
29.
VARNA
07.02.2014 21:35:51
17
9
Твоята игра свърши , кметче ! Балона се спука , ай да те видя сега колко си кадърен без помощ и наливане на милиони от държавата ? Исамо не ми пейте пак песента за европроекти щото и те получават одобрение първо в София , после в Брюксел .А Боко Мутрата пускаше само проекти от два града всички знаем кои бяха те ...
28.
жалкааааааааа БСП
07.02.2014 21:33:28
5
8
направо съм потресен от наглостта на БСП, особено пък в Бургас. Всички са заформили едни тела... като седнат в кресла - няма и да мръднат. Просто думи нямам. Има да плачем за кмет като димитър николов, ако успеят да го откажат да се бори за трети мандат и му вържат ръцете
27.
Гост
07.02.2014 21:32:24
1
6
Не виждам защо при правителството на ГЕРБ и при служебното правителство не приеха проекта за Факултета по обществено здраве. Имаха всичкото време на света да свършат работата. За Бургас няма да има развитие, докато ходим да се лекуваме в други градове! Кметът да обясни какво ще се случи сега с проекта за висше медицинско образование в Бургас. Интересно ми е и как Димчо Михалевски ще защити предизборното си обещание за "подготовка за създаване на медицински университет в Бургас".
26.
ани
07.02.2014 21:24:40
3
14
не мога да си обясня как има хора, които не виждат, че кметът Димитър Николов наистина създаде един работещ екип и направи Бургас, с който се гордеем и ние-жителите в него, а и тези, които отдавна са излязли от него, благодарение на некадърното управление на предшествениците му. Жалко за хорицата, които се опитват да трупат дивиденти, спъвайки нещо работещо. Не приемам гадната логика - дърпай нещо назад, за да изпъкна аз напред. Просто е жалко. Кмете, не се давай, бургазлии ще отвеят БСП, а като ги гледам как действат - сами ще се самоотвеят.
25.
Петко
07.02.2014 20:39:56
19
8
Не е за сравнения просто. Един център и няколко улици в морската алеите вече се пропукват - качеството ще си проличи след няколко сезона. Свитата на Николов явно не е свикнала да губи,еми Герб не е на власт. Като се отпускаха парици не беше зле сега ревнахте бързо бързо. Стига вече хвалебствия сега ще видим крайния резултат от подземната улица дали изобщо ще се осъществи в крайна сметка. Не сте защитили добре каузата си затова не обвинявайте този и онци господин кмете!Не ви вярваме .
24.
mapmalad
07.02.2014 20:26:40
6
19
На 55 години съм и това е най добрия кмет на града ни поне от 1970 г. насам.За сравнение с алкохолика и крадеца Йоан въобще не може да се говори.Що се отнася до Варна тя винаги е била галеното дете на правителствата.Дори Лук ойл данъчно е регистриран в София ,взеха ни и летището посредством ТИМ.
Що се отнася до медицината щеше да е от голяма полза за Бургас.На времето вместо в Бургас разкриха мед.университет в Стара Загора защото по това време министъра беше от там.
23.
Матей
07.02.2014 18:32:47
4
21
Голяма работа като няма медицински факултет, важното е хората, които живеят в Бургас, да се чувстват добре, да са щастливи, да се обичат и уважават. Стига партизанщина! Кметът лесно няма да го дадем, ама малко да пооправи администрацията си, че нещо много се е взела на сериозно, забравяйки, че основното и предназначение е да е в услуга на гражданите, а не обратно. А и общинските съветници нещо започнаха много да ни занимават с "личните си драми" на безработни, забравяйки от къде са тръгнали.
22.
и
07.02.2014 18:30:16
7
21
НЕ ВЯРВАХ,ЧЕ ИМА ДОБИТЪЦИ,КОИТО ДА ПЛЮЧТ КМЕТА НА БУРГАС! ЕЙ, ФЕСЕОВЕ, ВИЕ И КОМУНИСТИТЕ СИ ВЗЕМАЙТЕ ЧАЛМИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД!
21.
шегобиец
07.02.2014 18:16:31
24
13
Стаги сте се плюли и ругали, стига сте и целували задника на кмета. Нещата са по прости като правителството не иска да работи с кмета сменяме правителството или кмета. Като не можем да сменим правителството, както се видя и разбра, ще си сменим кмета та да потръгнат работите. То рев то сополи, то мъжество, то чудеса от героизъм, хайде стига пози
20.
by the way
07.02.2014 18:15:58
30
16
Смешен плач!!!Къде бля два мандата,че сега се сети за медицински факултет?Разби здравеопазването,църквата и всичко което можа.Окраде каквото можа,града тъне в мръсотия улиците в дупки,най-тъпата транспортна схема,безработица,въобще не виждам какво е направил Боковата подлога за обикновения бургазлия?Стига сте го сравнявали с Йоан.Той ли е еталона,а и от неговото кметуване мина толкова много време!!!Време е този селяк да си отива!!!
19.
Истината
07.02.2014 17:39:59
36
18
Мите, в Бурас овцете те мислят за светец, но ние много добре знаем, че си обикновен крадец също като предния. Само че пиянката Йоан крадеше от малки градинки, а ти и Марков и останалите го надминахте още в първия мандат.
18.
za gazolizeca lrkkd
07.02.2014 17:18:59
5
7
za st. chernomorec pendel obvinqvai debelata svinq kostadinov i protejeto mu drajev.za carkvata badi spokoen sled kato stane parkinga pak 6te si e sa6tata che i po dobre 6te stane,az se molq tova laino na kumonizma na troikata da se sruti,ako te e jal vzemi da go podpre6 kumonisticheski gazolizec
17.
Ивайло
07.02.2014 17:03:00
6
36
Г-н Николов, желая ви по-малко ядове с новата тройна ламя, къде са сега двата първи депутати от БСП избрани от града ни в парламента, няма ги. Никой от тях повече да не посмее да стъпи в града ни.
Голямото лоби за Варна е факт още с назначаването на министрите в парламента , а и опита да си отмъстят на ГЕРБ е явно голяма, няма никаква държавност има само лобизъм на интереси. Искам от кмета ни да бъде само смел и въпреки всичко да покажем че гради ни заслужава достоен градоначалник какъвто е г-0н Николов.
16.
Mersinkov
07.02.2014 16:46:43
41
13
Учуден съм, че има хора, които мислят, че Николов е избран. Николов е плод на олигархията и костенските бюлетини и не зависи от него третия мандат, а от тези, на които раздава данаците ни.
15.
lrkkd
07.02.2014 16:42:14
28
13
дали е толкова знаещ и можещ ще си проличи сега, досега му беше лесно, с палмите на бате боко и с проекти, които му одобрявахе дори без да ги гледат, та после да ги дооправят. и стига се е оплаквал.
За феновете му препоръчително е да се разходят из площада пред църквата, ако могат да минат оттам въобще, да отидат до колодрума, който проспа, да посетят стадион Черноморец, за който не си мръдна пръста да спаси, да посетят и хотел Приморец, където си кисне дупето и да не пропусна да попитат къде зимуват раците-лицето Живко Иванов по прякор "касичката". Да не пропуснат и да питат къде са парите за моста. И да се моли покрай пустата му подземна улица, последната му щуротия, да не вземе да падне нещо-я паметник, я съд,!!!
14.
горда бургазлийка
07.02.2014 16:04:44
10
43
Няма друг и,за съжаление, няма да има такъв можещ, интелигентен, мащабен, далновиден и харизматичен КМЕТ НА БУРГАС като ДИМИТЪР НИКОЛОВ. Бургазлии, мислете му през 2015 г. ЧЕ ще гледате "турските"плочки на центъра като венециански мрамор...
13.
горда бургазлийка
07.02.2014 16:04:44
7
38
Няма друг и,за съжаление, няма да има такъв можещ, интелигентен, мащабен, далновиден и харизматичен КМЕТ НА БУРГАС като ДИМИТЪР НИКОЛОВ. Бургазлии, мислете му през 2015 г. ЧЕ ще гледате "турските"плочки на центъра като венециански мрамор...
12.
Дернев
07.02.2014 15:52:51
5
29
Кмете, не си губето времето в нищете на родната действителност, а търсете директен контакт с общините Ротердам и/или Хамбург. И двете мило и драго ще дадат да стъпят на ЧМ и то в Бс. Холандците много отдавна са преценили града. Пари в ЕС има за такива перспективни отношения.
11.
Бургазлийка
07.02.2014 15:52:20
5
36
това е срамота, нека нашите деца да ходят да учат в други градове, като можеше и да си останат тук в Бургас , безобразие, Варна нали си имат медицински университет какво искат, некадърници
10.
П.Генов
07.02.2014 15:49:32
8
51
Пак ще го изберем - той си е
НАШИЯ КМЕТ - през последните 25 години НИКОЙ не е направил толкова за града и региона , колкото Митко Николов , че трябва още-трябва , но нали затова трябва да му се даде възможност -
И НИЕ ЩЕ МУ Я ДАДЕМ !
9.
БРАВО
07.02.2014 15:44:29
54
21
БРАВО, ЗА РАЗЦЕПЕНАТА ЦЪРКВА,БРАВО,ЗА СЪСИПАНИЯ ПЛОЩАД" КИРИЛ И МЕТОДИЙ",БРАВО,ЗА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ПО ЕВРОПРОЕКТ ОТ МКЦ,БРАВО,ЗА БРАКУВАНИТЕ ТУРСКИ ПЛОЧКИ НА ЦЕНТЪРА.ТОВА НАИСТИНА,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ! БРАВО!
8.
Бургазлия
07.02.2014 15:21:57
11
36
Забравихте ли кой оправи задръстванията за "М.Рудник" , от кога бяха те и някой преди ГЕРБ мръдна ли си пръста да оправи този проблем? Напротив - бяха ни оставили да се гърчим ежедневно.... явно - нарочно... Какъв хаос и ад бе в центъра заради безразборното паркиране на автомобили? - Кой въведе ред? И т.н. и т.н.
7.
bs
07.02.2014 14:46:53
13
22
Как на кое браво бе? Извади си главата от ........
6.
до "АЗ"
07.02.2014 14:45:12
8
44
Браво за всичко което е постигнал с екипа си.
Ти можеш ли?
5.
АЗ
07.02.2014 14:36:41
43
13
На кое браво?
4.
БРАВО
07.02.2014 14:35:12
10
63
Браво на този кмет. Личи си, че милее за Бургас. А не като други кметове в Бургаска област - да не изброяваме. Те си знаят и всички го знаят, но пак за тях гласуват.
3.
anti kumonist
07.02.2014 14:24:39
8
56
Nikoga poveche kumunisti v Burgas.
2.
za kmeta
07.02.2014 14:22:50
11
81
dimitar nikolov e nai dobriq kmet koito burgas e imal nqkoga.ne treti ami i peti mandat 6te izkara.
1.
Петя
07.02.2014 14:20:16
12
92
Е как така решихте,че нещата вървят за разминаване с трети мандат.Това Валери Симеонов ли ви го каза или Е.Мосинов?Бургазлии все още могат да мислят и виждат какво се прави в града и как социалистите пречат на развитието му за да се докопат до топли служби следващия мандат.Драги социалисти вашата кауза е изгубена,на лидера ви Станишев също!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др.
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори