×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как БСП ще убеди Бургас да избере кмет между Павел Маринов и Евгений Мосинов


Как БСП ще убеди Бургас да избере кмет между  Павел Маринов и Евгений Мосинов
Този паметник, проектиран и издигнат в края на третия мандат на Йоан Костадинов е венецът на 12-годишното червено управление на Бургас
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Февруари 2014, Четвъртък, 16:15 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Господа управляващи, разбираме колко ви боли, че не при вашия Йоан Костадинов, а при ГЕРБ станахме №1 в България, но с натиск избори няма да спечелите

392 одобрени проекта. От тях 200 проекта за общини, ръководени от кметове на БСП, 96 – на ДПС, 50 - на ГЕРБ и около 50 независими или от други политически сили. Така се разпределиха 500 млн.лв. по новия финансов механизъм на държавата – инвестиционния фонд „Растеж и регионално развитие“. „Няма политически подбор“, категорични са управляващите.

Малко или много са 5,1 милиона лева за управлявания от герберов кмет Бургас, при условие, че са разпределени 500 млн.лева? Говорим за същия този Бургас, който бе витрина на държавата, докато управляваше Бойко Борисов.  Бургас, в началото на чиито подходи продължават да стоят табелите „Най-добрият град за живеене в България”.

Анализът на одобрените инвестиционни инициативи, който Флагман.бг се постара да направи за нашите читатели, показва не просто игнорирането ни, а подигравка със самочувствието, че имаме европейски град с бъдеще. Самочувствие, което придобихме през последните 6 години местно управление.

На Бургас са отрязани десетки проекти - за над 75 млн.лв., в това число и най-важните -  -  за Северния обход в посока Слънчев бряг,  Южната дъга в посока Южното Черноморие, както и лицензирането на медицинския факултет.

Изгасна последната надежда да отворим висше училище за здравни кадри, чиято процедура е на приключване – имаме преподаватели, база, готова документация. Вместо това обаче кабинетът отпусна цели 1,5 млн.лева на крайно непопулярния  филиал на Варненския медицински университет в..., забележете,  Сливен! Ето обяснението:  От една страна, просветният министър варненката Анелия Клисарова е бивш ректор на варненския ВУЗ, който, разбираемо, не би понесъл конкуренцията на Бургас – разбирайте най-малкото отлив на студенти, от чиито такси се печели! От друга страна, кмет на Сливен е Кольо Милев, известен повече като червения Генерал Кольо Милев, издигнат и избран от БСП.

За Варна, откъдето бе избран за депутат настоящият премиер Пламен Орешарски, има още една благина – ще си построят нова Съдебна палата. За нея Министерският съвет задели 30 млн.лв. В същото време в Бургас сградата на Стария съд, представляваща и паметник на културата, всеки момент ще се срути, въпреки неспиращите ни предупреждения и готовия  проект за реновирането й.

И още за любимката Варна: Цели  15 000 000 лева! Те отиват  в свързаното с транспортния министър Данаил Папазов пристанище. За Бургаското пристанище  сумата е 0!

Най-гадното за  Бургас обаче е сложено в една доста по-скромна сума. Посочваме я за сравнение. За Варна са отпуснати 4,5 млн.лв. за да ремонтират Спортната си зала, а за строителството на нова в Бургас се подхвърлят едни 5,1 млв.лв. Те ще стигнат  за проектирането и наливане на основите. Колкото да дойде дотук правителствена делегация за първа копка. Няма никаква гаранция, че следващ транш ще има, а за тази зала община Бургас няма как да задели 25 млн.лв. още, за да я завърши. Обзалагаме се, че прокопаните основи на мегаобекта „Бургас Арена” върху  бившата дивизия в жк „Изгрев“  ще си остане един паметник на глупостта. А и няма как да е другояче, тъй като през октомври догодина са следващите местни избори. Нали трябва да се покаже некадърността на настоящата администрация, излъчена през 2007 г. от ГЕРБ?!

И за да е пълна картинката, нека надникнем и в някои други общини. В Кърджали – бастионът на ДПС, Министерският съвет  е видял устойчиви проекти, заслужаващи  20 млн.лв. От тях 2,2 млн.лв са за подмяна на канализацията на Горна махала в село Черноочене. Други 1,7 млн.лв.са за нов парк в Крумовград,  стотици хиляди левове отиват за спортни площадки в десетки кърджалийски села. За реконструкцията на кърджалийските междуселски пътища правителството дава 10 млн.лв.

Над 7 млн.лв. взема от държавата управляваната от червения кмет Михаил Лисков малка Община Харманли. Проектите са все „значими“ -  канализация и водопровод на бивш стопански двор  с цена 2,3 млн.лв.!

Министерският съвет е съизмерил Община Гоце Делчев с Община Бургас. И там са субсидирани с 5 млн.лв. - за асфалтиране на улиците в селата Брезница, Буково, Корница и Лъжница, както и за спортна зала.  Кмет на пиринската община е Владимир Москов, издигнат от социалистическата партия. Пак в Благоевградско, в бутиковата община Якоруда, управлявана от Нуредин Кафелов от ДПС,  държавата налива 3,5 млн.лв.за реконструкция на спортната им зала. При това – за ремонт на първи етап. Проект за 7 млн.лв., одобрен за ремонт на улиците има и в Община Враца, чийто кмет Николай Иванов е  подкрепен от БСП и управлява с гласовете на съветниците от социалистическата партия.

Списъкът е дълъг, публикуваме го пълния по-долу. Ясно е, че догодина през октомври, когато са изборите за местна власт, в общини, управлявани от ГЕРБ, особено Бургаската, кметът трябва да бъде свален. Как да стане това?  За добрата работа на един местен управник винаги се съди по видимо построеното за хората. И като няма нищо особено налице, нормано е в демократични условия,  те да искат друг да ги управлява.  Разбираме, че БСП  работи, за да има Бургас  червен кмет. Даже вече знаем имената на двама от фаворитите й да кметуват между 2015 и 2019 година. Това са настоящият областен управител от БСП Павел Маринов и общинският лидер на БСП Евгений Мосинов. Стратегията на натиск върху врага Димитър Николов обаче е погрешна. Припомняме на червените забравената от тях самите история с Йоан  Костадинов.  През 1999 г. той спечели безапелационно втори мандат само защото централната власт на СДС тогава направи брутален опит да ни наложи своя кандидат. Не че Костадинов бе свършил нещо особено за хората, а просто защото в Бургас така сме устроени.

Как бяха разпределени средствата виж тук:



В категории: Бургас


41
Коментара по темата
41.
Коцето
10.02.2014 09:44:16
2
0
Така като гледам - Николов май е тръгнал по пътя на Йоан. А всички знаем как завърши той!
40.
vanko21
09.02.2014 16:14:47
0
3
брее Ванка. май гела ти е свършил нещо.

Я питай касабова, как Йоан и подари апартамент за да спре да пише против него.
39.
Георги
08.02.2014 19:39:30
0
3
Не разбирам разликата в политическата обстановка между Бургас и Варна. Та нали варненският кмет също е от ГЕРБ?
38.
Николов
07.02.2014 21:05:39
4
0
VARNA DO 16
06.02.2014 22:45:07
Рейтинг:
-20
Бургъзки селяни и комплексари ! Кви проекти сте печелили бе ? Ми нали .......
Ей тъп селяндур, добре че Бургас кандидатсвува и заради вас по европейска програма и ви спечели няколко нови тролейбуса, иначе щяхте да си возите още гъзовете в миризливите си дърти автобуси от балканската война. Можеш да си направиш справка и да видиш колко Европейски, а не БеСеПарски проекта е спечелила Варна.
37.
георги
07.02.2014 18:50:34
8
2
орешарски,станишев и компания.ДА НЕ СТЕ СТЪПИЛИ В БУРГАС.....
36.
Мъдрият Бай Хой
07.02.2014 15:47:35
3
5
Виждам отрицателния вот на коментара ми по-долу. Чудя се вас не ви ли дразни алчността на общинските ни съветници? Или не ви дреме че те нагло прибират пари които не заслужават, а вие си кютате с 400мизерни левчета и ги боготворите?!?
35.
321
07.02.2014 14:57:05
0
2
ТИМ се разбират много по-добре с БСП, от колкото с Бойко, а онзи кмет-алкохолик работеше за тях. От тази подкрепа, която Варна ще получи сега, нищо няма да е за варненци.
34.
Бургас
07.02.2014 14:21:03
7
2
МИСЛЯ,ЧЕ НФСБ ИМАТ НАЙ-ДОБРИ ШАНСОВЕ ЗА КМЕТ НА БУРГАС,НО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИЗДИГНАТ ЧЕСТЕН И ОБИЧАН ОТ БУРГАЗЛИИ ЧОВЕК.АЗ ПИТАМ КОГО БИХА ИЗБРАЛИ БУРГАЗЛИИ ОТ НФСБ ДА БЪДЕ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА БУРГАС
33.
Мъдрият Бай Хой
07.02.2014 11:34:55
12
3
Манекенът на Рила Стил Павел Маринов дето вече изгуби кметски избори да не се надява на кметско място. Той и като областен управител е безлична мижитурка и няма шансове за кметския стол! Мосинов след подкрепата на мазничката заплата като общински съветник също си отряза шанса за народна любов. Гербаджийската лакомия за дебели заплати в общинския съвет също разочарова избирателите им. Май Касабов има най-големи шансове за кметското кресло...
32.
burg
07.02.2014 11:24:44
3
12
Кметът Николов ще е кмет, докато иска да бъде. На последните избори се видя каква подкрепа има от хората. Другите кандидати са просто участници на олимпийския принцип, поне досега. Ако това бъдат кандидатите на БСП, те си знаят, че са обречени - просто никой в града им няма никакво доверие.
31.
bs
07.02.2014 09:43:38
2
18
Няма какво да се коментира.Никога кмет от БСП и темата е приключена!
30.
VARNA DO 16
07.02.2014 00:45:07
30
11
Бургъзки селяни и комплексари ! Кви проекти сте печелили бе ? Ми нали В СОФИЯ БОКО ТИКВАТА РЕШАВА кои проекти да спечелят и кои не ! Стига лъгахте мръсни герберасти ! БокоМутрата ви наливаше пари в смешния ви бургадидас за сметка на Варна , но има господ и НАРОДА ПРАТИ МРЪСНАТА МУТРА НА БУНИЩЕТО аахахахахахахахахаха кеф !
29.
пастор всеопрощаващ
07.02.2014 00:09:08
2
4
Fhjgff, нещо конкретно по темата извън морализаторствоването в стил учителка по начална педагогика ?
28.
Fhjgff
06.02.2014 23:22:26
4
6
Това е българина ( бъргазлията) никога не е доволен,защо???? Нима някой иска да копаете!!! Радвайте се и пазете всичко това,което е направено'!!!!!!злобата няма да доведе никой до никьде!!!!
27.
УЖАС
06.02.2014 23:22:07
7
24
Мосинов, още когато преподаваше в БСУ, спомняш ли си къде се криеше със студентките?!?!?! Щото аз помня :) .. и не карай новото си БМВ в улици с еднопосочно движение така нагло нарушавайки закона. Най-вероятно следващата ни засечка в такава улица ще свърши или като се върнеш назад или като собственоръчно напишеш на капака на колата си "повече няма да нарушавам законите" .. 200 пъти! Надявам се да го прочетеш. И спри да крадеш, ще пукнеш от преяждане. Безсрамник!
26.
съкратен докер
06.02.2014 22:23:25
2
17
Нормално е да се дадат пари - 15 млн за варненското пристанище - все пак то още е държавно, а и транспортния министър е бивш негов директор. За Бургаското няма как - нали го /подарихте/ дадохте на концесия в края на 2012 г.
25.
1234
06.02.2014 22:09:28
3
17
А църквата Кирил и Методий - най-старата сграда на Бургас - от грижа за бургазлии ли я разцепихме така, че е повече от съмнително дали ще се възстанови... или заради ... Хайде да не канонизираме търговците в храма... херувимите....
24.
бургазлия
06.02.2014 21:44:18
10
17
Стефане, осъществените проекти през първия мандат Димитър Николов сам призна по време на предизборната битка, че са по проекти на т.нар. от теб Йоан градинаря - факт. Просто парите дойдоха по- късно - технологично забавяне. За улиците няма да коментирам - 800 лв ми струваше разбит преден амортисьор на колата ми 5 годишна на 74000км., 6 месеца след далаверката с поставянето на металните полегнали полицаи, впоследствие обявени за незаконни, от които автобусите късаха задните си оси.... При другите си коли и кметове не ми се е случвало. А относно новия асфалт - е, за да се гепят едни кинти все нещо трябва да се направи, нали... :) След "строителството" на паркингите местата станаха по-малко.... За турските дизайнерски плочки в центъра няма да споменавам - от български производител нямаше как да се вземат - нямаше как да мине "префактурирането".... А с парите за козметиката, боята и лампичките за моста сигурно можеше да се построи нов ! И последно - нищо не се направи за гражданите - направи се заради комисионните.
23.
777
06.02.2014 21:17:11
3
11
Нито Мосинов ще стане кмет, нито Маринов. С тия глупости дето прави партията им за Бургас, най-много и двамата да бъдат натирени от политиката. БСП няма да има кмет със стратегията на орязване. Тя никак няма да има кмет. Мосинов няма подкрепа, защото е алчен, Маринов няма подкрепа, защото е анонимен.
22.
777
06.02.2014 21:17:10
3
14
Нито Мосинов ще стане кмет, нито Маринов. С тия глупости дето прави партията им за Бургас, най-много и двамата да бъдат натирени от политиката. БСП няма да има кмет със стратегията на орязване. Тя никак няма да има кмет. Мосинов няма подкрепа, защото е алчен, Маринов няма подкрепа, защото е анонимен.
21.
Стефан
06.02.2014 21:11:12
7
19
До Истината! Тя, истината има много лица! Но прред фактите мълчат и боговете! Отдавна обаче е факт, че комунист и Бог са несъвместими понятия! така че е по удачно да с екаже че пред фактите трябва да мълчи СтаниШеф! Тъй като това е невъзможно, да погледнем отстрани: 1. Уредена централна част със синя зона! Ти явно имаш шари да хвърляш всяка седмица по 50 ов за кръчма, но левче за паркинг не! без коментар! Само че улиците са и за хора, освен за коли, особено тротоарите! 2. Морска градина за образец! 3. Остров Св. Анастасия: най-после някои хора под 30 г ще могат да го видят! 4. Нов градски Транспорт! 5. Пътен възел Юг! 6. Нови улици в комплексите! 7. Нова централна част! И т.н и т.н.!ако Йоан градинаря беше направил дори 1/12 от всичко това щеше да е добре! и то по време, когато подкрепящата го партия беше на валст! обаче поркането е по важно!!!!! Предлагам ти да си вземеш плюнките, чувалчето с парцалите и да си ходиш на село!!!!
20.
ИСТИНАТА
06.02.2014 19:44:19
16
22
12.
Възмутен 2
06.02.2014 15:42:31

Бургас-град -емблема на изкуствения имидж. Висок процент беразботица, най-нисък стандарт за живеене с най-ниските заплати, фалиращи фирми и ненаядени чиновници със синя зона, зелена зона, високи данъци и т.н! Който не го вижда това е олигофрен!
19.
XXX
06.02.2014 19:43:26
7
7
Няма ли а триете коментарите на червените тролове, които дори нямат връзка с темата.
18.
Нико
06.02.2014 19:11:43
7
7
Още на следващата сесия ГЕРБ да гласуват да се върнат старите заплати на съветниците .Като глупавите шарани тия от ГЕРБ влезли само заради кмета в ОС се хванаха на куката на Мосинов и си увеличиха заплатите ,но това ще се използва от БСП и никой няма после да чуе воплите на герберите че комунистите са инициаторите. Вижте какво стихотворение има за сливенските общинари .
ХИЛЯДА ДВЕСТА И ШЕЙСЕТ!

Да славим днес съветници-аслани
От сливенската мила община -
От свят патриотизъм обладани,
заплата си гласуваха една:

За два работни дни - 16 часа
почесване отзад или отпред,
във равностойност левова това са
хиляда двеста и шейсет!

Да славим днес избраници продажни,
уж разноцветни, но със обща цел:
след театрални битки камуфлажни
портфейлът да е още по-дебел -

След осем дни по 2 работни часа,
похъркване отзад или отпред,
в парична равностойност те това са:
хиляда двеста и шейсет!

О, Славни сливенци, да бъдем горди,
честити да сме в тези славни дни:
избраниците ни с доволни морди
редят – за тях си! - Светли Бъднини!

О, тежка участ... Ала ще сколасат
да издържат и днес от три до пет.
Защото знаят, левчета това са:
хиляда двеста и шейсет!

Да ги прославим – все богоизбрани.
На брой са те четирсет и един.
Градът, окаян, ближе свойте рани,
в те подготвят своето: “Амин!“

О, Славен град, нима си урочасан?!
Как стигна ти до този хал и ред?
(Що дрънкаш, бе, та левчета това са,
хиляда двеста и шейсет!)
17.
azz
06.02.2014 18:21:31
9
28
Гледам, че в комунистическия щаб вече са спуснали опорните точки и почнаха да бликат простотии. Толкова нагли хора! Нямам думи! Дано по-скоро паднат от власт, за да си вземем глътка въздух!
16.
XXX
06.02.2014 17:59:44
7
40
Господата под мен, Бургас никога не е получавал подобни подаръци от държавния бюджет. Всичко случило се в Бургас през тези години е резултат от печелене на европейски проекти и разумно изразходване на средствата. Това явно не може да го проумеят варненци и трябва да им го набият в главите. Варна стигна до това положение заради собственото си некадърно управление а не защото някой им пречи. Когато през цялата си съвменан история си разчитал да безкронтролното изливане на милиони, в момента в който тази практика беше прекратена, се започна с този смешен рев.
15.
Гоги
06.02.2014 17:52:52
8
47
Това правителство е вредно за държавата ни трябва да си замине!!!
14.
иаи
06.02.2014 17:50:26
3
33
Обичам Бургас!!!!
13.
лекар
06.02.2014 17:47:48
5
17
Просто факти : Проф.д-р Анелия Клисарова - министър на образованието е бивш ректор на Медицински Университет Варна, а не настоящият здравен министър Таня Андреева. И още нещо - т.нар. висше училище за медицински кадри е проект на руския проф.д-р Вадим Шанин - гербаджии какво правиха 4 години и защо не му издадоха лиценз ами си бъркаха в носа ? Нима не знаят как стоят нещата с "приоритетите" в мамковината ни при смяна на властта ? Или не познаваме нашенската си завист ? Така че - смешен плач...
12.
Възмутен 2
06.02.2014 17:42:31
25
21
Бургас-град -емблема на изкуствения имидж. Висок процент беразботица, най-нисък стандарт за живеене с най-ниските заплати, фалиращи фирми и ненаядени чиновници със синя зона, зелена зона, високи данъци и т.н! Който не го вижда това е олигофрен!
11.
Възмутен
06.02.2014 17:28:07
40
25
Известен със своя шувинизъм и гъзолиство флагмам продължава да бълва простотии. Нима само в Бургас живеят хора? Сами признавате, че по времето на Бойко градът е станал витрина на ГЕРБ. Да стана, но само той. Другите градове и региони умряха, в тях не се случваше нищо, положението на регионите е отчайващо. За разлика от Бургас - Гоце Делчев, Якоруда, Черноочене и т.н. нямат плаж, нямат лъскави курорти, които да пълнят хазната на общината. Има безработица, мизерия, болести, обезлюдяване. Сигурно не може да си представите тази картина, нали? Бургас е включен в много други проекти, които по-малките общини не могат и да си помислят. Бургас е включен в редица фондове за финансиране. Бургас е богат град и събира милиони такси и данъци. Не бъдете тъпи егоисти, които се мислят за центъра на вселената. В България има 264 общини и за съжаление любимият ви бат Бойко бе бащица за едни, а за други - инквизитор. За Бургас 5 млн.лв, може да са жълти стотинки, но за Гоце Делчев са нещо сериозно, което ще се отрази на хората. И не се хвалете с приза най-добро място за живеене. Знаем как се гласува и как се получава наградата- лизачите на кмета и администрацията гласуват през 5 минути. Ако бяхте най-доброто място за живеене сега щяхте да се пукате по шевовете, дет са вика софия щеше да избяга при вас. Автора е толкова сляп, че дори не може да смята и е написал, че в България има 396 общини.
10.
Скриптор Инцертус
06.02.2014 17:16:05
6
27
До №9: Уважаеми Номер 9, да не би да искате да кажете, че в Община Черноочене /население 9000 души/ пишат най-читавите проекти? Защото на тях им отпускат 6 милиона лева.
Бургас предложи само такива проекти, за които не може да търси европейско финансиране. Парадоксално, но на многобройните червени и депесарски общинички са одобрени множество проекти за канализации. Вместо да се напънат и да подготвят някой европроект, сега тия некадърници ще хабят държавни средства.
9.
iirrrr
06.02.2014 17:02:41
24
20
Авторът пропуска да спомене, че щедро надарената Варна също има кмет от ГЕРБ и вероятно за малкото пари за Бургас не е причина партийната принадлежност на кмета. Може би пък причината е ниското ниво на общинските проекти, предложени от Николов. При предишното правителство беше лесно-само да си отвори устата и бате Бойко даваше, нали е за негови хора, сега трябва обаче от общината и да се напънат и да направят свестни проекти, не само да искат и после да се вайкат на тема местен патриотизъм. Това е изтъркана плоча.
8.
XXX
06.02.2014 16:51:05
5
27
Пропускате нещо много важно, новата съдебна палата във Варна ще струва на бюджета космическите 130млн лева.
Сега се отпуска такава голяма сума за да се стигне до положение, при което няма връщане назад. Тази глупост, автоматично се превръща в тежест за всеки следващ бюджет и правителство. И не, Варна не ми е трън в очите а практиката всичко в този град да се случва за сметка на другите и постоянния рев да им се дава сякаш цялата страна им е длъжна с нещо.
7.
do №2
06.02.2014 16:50:41
0
6
Ако прочетеш още веднъж ще разбереш, че правилно. НЕ БЪРЗАЙ! 392 одобрени проекта. От тях 200 проекта за общини, ръководени.... Проектите са 392, а не общините.
6.
до математик
06.02.2014 16:46:50
2
4
396 са одобрените проекти като 200 проекта са на общини-комуняги и т.н.
5.
ToTo 1
06.02.2014 16:46:45
9
3
Terminal 2....tova e izhoda!!!!!
4.
Чичо Манчо
06.02.2014 16:46:26
4
18
Този паметник на Йоан ми прилича на к.р, увит с две въжета, за да го повдигат взесто виагра
3.
до професора от №2
06.02.2014 16:42:04
7
13
много яко смяташ ама нещо не ставаш - мек го извади, сметнали са ги хората точно, ама ти и толкова не можеш. Червена долна подлого недей да подвеждаш читателите. Флагмани точно така!
2.
Matematicite
06.02.2014 16:33:07
17
6
Ei flagmani v BG ima obshto 264 obshtini, a ne 396.. Neshto ne vi izliza smetkata - "От тях 200 за общини, ръководени от кметове на БСП, 96 – на ДПС, 50 - на ГЕРБ и около 50 независими или от други политически сили"
1.
BS
06.02.2014 16:32:53
13
50
Г-н Николов, аз съм зад вас.Надявам се не само аз а всеки трезвомислещ Бургазлия.Ореха и другите измикяри няма да са вечни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този скандал разтърси Евровизия Този скандал разтърси Евровизия Дисквалифицираха Нидерландия Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ Информационна шатра откриха БСП в ж.к. „Меден рудник“ На събитието присъстваха кандидати за народни представители начело с водача инж. Петър Кънев Мъж загина при челен удар на два автомобила Мъж загина при челен удар на два автомобила Екипи на полицията регулираха движението Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори