×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Семов: Като гледам кадрите от Алепу, имам чувството, че са от Алепо (ВИДЕО)


Атанас Семов: Като гледам кадрите от Алепу, имам чувството, че са от Алепо (ВИДЕО)
Проф. Семов сравни гората край Алепу с демокрация и прогнозира, че ще ни трябват 40 години, за да имаме стабилна демокрация
Тема в развитие
Зарков, след като Караянчева му спря микрофона: Плажът на Алепу прилича на Алепо Ивелина Василева: Това, което наблюдаваме на Алепу, е абсолютно безобразие Валери Симеонов за строежа на Алепу: Там няма свлачище, законът е нарушен, очаквам разследване! Това не е хотел – подпорна стена е, а стаите не са стаи, а „обеми“ Строежът на "Алепу" - законен, РДНСК-Бургас не откри нарушения РДНСК-Бургас праща проверка на „брегоукрепването“ с хотел на Алепу Крещящ абсурд: „Брегоукрепват“ с хотел пясъка на Алепу Зелена светлина за строеж на къмпинг „Градина“: Бизнесмен ще прави ресторант като в Монте Карло Тежки машини влязоха във в.с. „Свети Тома”, строежът на Шофьорския плаж продължава ударно Пчелояд спрял строителството на Алепу, машините нарушавали комфорта му Нови сигнали за незаконно строителство на Алепу, РДНСК започва проверка Строителният надзор откри груби нарушения на "Алепу" и "Арапя", спря строежите (ОБНОВЕНА) Проверките по Южното Черноморие: Медийно шоу с предизвестен край или твърдата ръка на държавата? Георги Атанасов: Не сечем гората край Арапя, а само опасните дървета (ВИДЕО) Шефът на ДНСК спря строителството и на Арапя Атанас Семов: Като гледам кадрите от Алепу, имам чувството, че са от Алепо (ВИДЕО) Извънредно! Спират строителството до к-с "Св. Тома" Ще запечатат ли строежа край Св. Тома, шефът на ДНСК идва на спешна проверка Панайот Рейзи: Няма дюни под строежа на къмпинг „Градина“, не разрешаваме да се строи на плажа (ВИДЕО) Кметът на Царево: Гората край Арапя се сече заради природозащитниците (ВИДЕО) Бойко Борисов командирова шефа на ДНСК на спешна инспекция на Южното Черноморие. Ще спират ли строежи? Вижте какво остана от райското в.с. „Св.Тома”, тузарите напускат имотите си (ВИДЕО и СНИМКИ) Проблемът на Арапя е само един – липса на Общ устройствен план! И това е много тежко за местните хора Първо във Флагман! Край на живописната борова гора в Арапя! Градят ваканционно селище (ВИДЕО И СНИМКИ) Строили на Шофьорския плаж край Созопол, за да не падне пътят? (ВИДЕО) Павел Поппандов: Строителите ми отнемат и спомените от Алепу, дано нещо да остане! Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна РИОСВ извърши проверка на къмпинг "Градина", няма нарушение Нов строеж на брега на морето
виж още
скрий
25 Януари 2019, Петък, 10:52 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Същото разрушение и същите ужасни гледки има в сирийския град, каза конституционният съдия

Докато пренебрегваме ролята на закона, ще бъдем правова държава само на документи. За съжаление, като гледам кадрите от Алепу на родното Черноморие, имам чувството, че са от Алепо в Сирия. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ конституционният съдия проф. Атанас Семов.

Същото разрушение и същите ужасни гледки, както и усещането за безнаказаност, и безнадежност има като в сирийския град, добави той.

Строили на Шофьорския плаж край Созопол, за да не падне пътят? (ВИДЕО)

„Не може да има съмнение, че опазването на околната среда, в частност на крайбрежната улица е конституционна ценност, защитена със закони. Големият въпрос е дали ние се сещаме да спазваме законите само, когато се вдигне голям шум чрез медиите, или имаме функциониращи институции, които следят затова преди да се излеят тонове бетон, т.е. преди да стане късно“, коментира конституционният съдия.

Ако имаме реакция навреме, подобни безобразия няма да са възможни, подчерта той.

Първо във Флагман! Край на живописната борова гора в Арапя! Градят ваканционно селище (ВИДЕО И СНИМКИ)

След като водещият Антон Хекимян изтъкна, че край Арапя има гора, но в документите пишело нещо друго и дали разрешително за строеж, професорът заяви „И България по документи е правова държава, но тази гора показва нещо по-различно “.

„Чухме, че за тази горичка са нужни 40 години, за да израсне. Боя се, че и на нашата рехава демокрация ще й трябва толкова време, за да стане стабилна и да имаме пълноценна правова държава“, коментира той.

Според него Конституционният съд трябва да проявява политическо разбиране, но е невъзможно да има политически натиск над съдебната институция.

„Аз съм от два месеца и половина в съда и не само не съм усетил натиск, но не виждам и канали, които да проведат този натиск. Напротив, според мен Конституционният съд може да оказва натиск”, каза още Семов.


В категории: Царево , Созопол


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
3
Коментара по темата
3.
Не е лепо
07.02.2019 17:53:17
0
2
Като гледам кадрите от Нелепо и... хич не е лепо
2.
semka ne sa prai
25.01.2019 16:21:04
1
0
атанасе семка такава не са прай. точно ти си тоз дет ги строи тез хобекти. единия е твой другия на антонката парпарянката от бТВ.
1.
ББ
25.01.2019 12:22:22
0
2
Спирам обектите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори