


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Така поддържа перфекната си форма
Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
На Великден ще стане голям хит
Тестото се слага да втаса само един час
Невероятно меки, ухаят разкошно и се приготвят изненадващо лесно
Перфектната бърза вечеря
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата