

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Днес ще ви предложим една отвара чудо, която може да ви избави от излишните килограми като с вълшебна пръчица
Не изисква никакъв майсторлък
За по-малко от два часа и шепа елементарни продукти може да си приготвите ястието, което определено ще се хареса на всички
Рецептата не е сложна, а приготвянето на сладкиша отнема буквално няколко минути
Вижте рецептата
Леко, ефирно и божествено на вкус
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
С изтънчев вид и неустоим вкус - всички гости ще са впечатлени