

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стават за нула време, веднага ги пробвайте
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Сред жертвите са и две деца
За винаги апетитни ястия
Стилисти обясняват как да избереш бретон въз основа на типа лице и текстурата на косата
Действали сме по законоустановения ред - плътно по това, което са ни обучавали. Категорично - удари не сме му нанасяли, разказа Светлозар Димитров
Вижте как да го приготвите
Пакпур заяви, че „портите на ада скоро ще се отворят“ за враговете
Подготвяме ги по тази рецепта от няколко поредни години и винаги се получава супер
За да поддържате в него положителната енергия, трябва да се отървете от тези 6 неща