

- Да, разбира се! При условие, че не ревнувате жена си.

- Работното...

- Вие сте голям оптимист.
- Не, аз сьм пазач на гробището...
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да си направим буркани с магданоз и чесън за зимата, а защо не и за бърза употреба
Домашна лютеница от едно време е точно такава, каквато я помните от детството на село
55 златни спомена от нашето детство
Сервираме класическата лютеница на филия, с кашкавалена пърленка, на брускети, содени мекици или др.
Хотелиерите задържаха цените, поскъпването бе минимално на фона на страшната инфлация
Как да обелите печените чушки за секунди без да се изцапате
Единичният струваше 12 лв., после се появиха двойни и тройни чушкопеци за по 17-20 лв.
По случая е образувано досъдебно производство
Вижте рецептата