×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Знакови фигури се завърнаха в ръководството на БСП Бургас


Знакови фигури се завърнаха в ръководството на БСП Бургас
Адв.Димитър Стоянов(в средата), който е бивш лидер на БСП в Бургас, се завърна в ръководството на социалистическата партия
16 Април 2016, Събота, 14:48 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Павел Маринов, Димитър Стоянов, Радостин Димитров и Стойко Танков бяха избрани за членове на Общинския съвет
Знакови социалисти се завръщат в ръководството на БСП Бургас след днешната конференция. Бившият председател и областен управител на Бургас Павел Маринов спечели най-много гласове за Общинския съвет на социалистите в Бургас, който е втори стълб в управлението на организацията и без негова санкция председателят не може да вземе никакво решение.

Сред 51-имата, които ще определят политиката и дават насоки на новия лидер Николай Тишев, са друг ексгубернатор и депутат Любомир Пантелеев, адв.Димитър Стоянов, Радостин Димитров, Прокоп Паскалев и Антон Купенов (ВИЖ ЦЕЛИЯ СЪСТАВ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ПО-ДОЛУ).

Появата им на политическата сцена е ясен знак, че БСП се събужда, за да се превърне в истинска алтернатива на ГЕРБ в Бургас, коментираха стари социалисти след избора.

На днешната конференция се определиха и деветимата делегати, които ще представят Бургас на Конгреса на БСП на 7 май. Сред тях отново се отличава името на Павел Маринов, който даде индикации, че е готов да влезе отново в политиката.

Припомняме, че на днешната конференция социалистите избраха за свой лидер Николай Тишев, който спечели убедително срещу единствения опонент Жени Илиева.

След вота, новият общински председател на левицата обеща още от понеделник да започне работа за стабилизирането на структурата.

Ето състава на новия Общински съвет на БСП:

Павел Маринов – 135 гласа, Николай Тишев -130 гласа, Живко Господинов - 125, Любомир Пантелеев - 124, Аргир Бояджиев - 118, Чанко Мирчев - 115, Любен Чардаков - 114, Женя Илиева - 110, Стойко Танков – 108, Тодор Ненов – 105, Димитър Стоянов – 104, Дафинка Главанска – 102, Прокоп Паскалев -96,  Юлия Йоргова - 96, Божан Божанов – 95, Петя Джендова -91, Георги Градев – 90, Живко Кунев -87, Радостин Димитров – 87, Красимира Хънкова – 85, Анна Карагьозова – 81, Дарина Стоянова – 81, Йордан Георгиев – 81, Величка Бурлакова – 78, Радослава Карагьозова – 74, Атанас Зафиров – 73, Красимира Каракашева- 73, Христо Панайотов – 73, Христо Бургазлиев -70, Георги Киров – 69, Пеню Костадинов – 62, Милен Димов – 61, Десислава Димова – 61, Антон Купенов, Георги Драгнев, Николай Колев и Стоян Пенчев по 57 гласа

В Общинския съвет има квота и за младежката организация.

Делегати за конгреса: Любомир Пантелеев  (120 гласа), Николай Тишев, Павел Маринов, Жени Илиева, Алекси Калоянов, Чанко Мирчев, Аргир Бояджиев, Стойко Танков, Тинка Желязкова

Какво е мнението на отговорника за Бургаска област Атанас Мерджанов за общинската конференция - очаквайте във Флагман.бг

Николай Тишев и Стоян Колев(вляво) застъпиха различни позиции на конгреса, но след това обещаха да работят в една посока
Бившият депутат Стойко Танков(вдясно) е опитен политик, който може да помогне много на местната структура на БСП
Павел Маринов(вляво) получи най-много гласове на единственият вот, на който се яви - този за Общински съвет. Това е ясен знак, че е готов да се завърне в политиката
Георги Киров също влиза в новия Общински съвет на БСП
Жени Илиева(в средата) не успя да стане местен лидер, но ще се опита да влезе в Националния съвет на БСП


В категории: Политика


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
КУРТИ
17.04.2016 13:27:26
1
3
Е ПО ВАЖНО Е ДА СИ НЕДОЕБАН АГЕНТ НА МОСАД .......
11.
titi
17.04.2016 09:08:57
7
10
За възрастта коментариите са коректни.Но ченгета от ДС и синове на комунисти има много повече в ГЕРБ и СДС, така че по спокойно във форума с квалификациите.
10.
тъпънари
17.04.2016 08:39:05
6
16
като гледам средната възраст е 70+ , а в т.нар. общински им съвет са само гадни ченгета,пиянки, недоебани стари моми, вмирисани старци,презрели ергени.хора без семейства,деца,нормална работа,кърлежи.
9.
къде съм?
16.04.2016 22:31:33
4
10
Къде е Мосинката?
8.
Бургас
16.04.2016 22:04:23
6
30
Пак ДС ! И Аргир Бояджиев и Димитър Стоянов и Маринов и най отгоре синът на началника на Шесто в Бургас Асен Тишев ! честито ! Как да гласуваш за БСП ?
7.
атанаска зафирова
16.04.2016 21:27:24
9
11
ох как се кефя че ме избраха с други педераси.ще можем да си правим голи хора и да ме ебат в дебелия гъззз.
6.
72
16.04.2016 21:20:11
3
15
Защо ли България от 9 милиона до преди 26 години сега се е стопила до 6 милиона.
5.
бсп
16.04.2016 21:19:12
9
26
милионер до милионера, миризливо ченге до миризливо ченге. ама повечето са и двете и ченге и милионер. даже и гадни масони.
4.
4
16.04.2016 21:01:03
5
9
Back to USSR!!
3.
Важно!!!
16.04.2016 20:46:59
6
15
Помня как бяха забранили книги за бизнес за маркетинг за борсите за всичко което развитите страни правеха. При нас се продаваха само трудовете не комунистически вождове -- китайци, корейци, живковци, руснаци със мустаци. Имаше само западна фантазия (не реалност)

Това промиване на пазара за книги и липсата на информация как развитите държави оперират (от които ние бяхме част преди 1944) беше политиката на Москва и София.

Помня че завършвахме училище и никой не знаеше какво е борса, цени, маркетинг, никой не можеше да почне компания, фирма, бизнес, защото нямаше право на частна собственост.

Амин! Убиха ни 50 години.

Сега, Слава Америку и нашите братя и сестри във Европу, почнахме да си стъпваме на краката в последните години благодарение на тяхноте помощи и това че разрешиха нашите имигранти да си работят и да пращат пари.

ще се върнем във цивилизацията! Ще сме лидери не Балканите! Аз обещавам! Учете! Обичайте свободата и бизнеса! Трудете се! Сладка е свободата! Зависи от вас какво ще направите!

Давай! Да живее България!
2.
Бж
16.04.2016 20:35:16
10
22
Само че трябва да са наредени във килиите на затвора! Както във Румъния и Улрайна. Това са рядко опасни хора които не са създали нищо през живота си. Те не са основали една фабрика, не са наели един чирак, не са почнали една пицария, не са продали една салата, не са продали едно агне, не са отгледали една кравичка, това да дебили!!
1.
Пробвай
16.04.2016 20:30:55
14
26
Хахахаха, боклуци!
Вие ли ще ни пиете данъците като кърлежи? От гърба кожи ще ни сваляте!!! Земи и жито ще ни крадете! Боклуци! Социализма е болест слабите народи. Целта на социализма е комунизма.


Никога повече ни комунизъм ни социализъм! Ебал съм ви!

Да живее частната собственост! Да живее закона, пазара и цените! Само конкуренцията! Само партниране със Европа и Америките!

Лустрация!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ангел Стойков удължи договора си с "Черноморец 1919" Ръководството на клуба иска да изрази своята вяра и подкрепа в младия бургаски треньор и неговия екип Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница Злати влезе кютюк пиян в офис на ул. "Крайезерна", вдигна панаир на служителките, двама работници прати в болница 23-годишният бургазлия започнал да буйства без причина, ченгета от Второ РУ го озаптили Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Карнобат също подкрепи Фонда за стимулиране на полети Вноската за общината ще е около 14 хил.лева годишно, но добавената стойност – много висока Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Радев за консултациите с възможните кандидати за служебен премиер: Опциите са изключително стеснени Разговорите вървят спокойно и конструктивно, отбеляза държавният глава Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Тя съкруши мъжа си с думите си тази сутрин Не е ясно как се е почувствал Стефан и какво ще последва, щом блондинката се прибере у дома след днешния ефир Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори