×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общински съветник в Айтос напусна ДПС, обяви Хафъзов за валяк, който ще сгази Доган и Делян


Общински съветник в Айтос напусна ДПС, обяви Хафъзов за валяк, който ще сгази Доган и Делян
В Бургас се опитаха да изкарат Доган все едно е пратен от всевишния, изглеждаха ми като сектантска проповед, каза за последната областна конференция на ДПС Салих Метраш
30 Март 2016, Сряда, 12:49 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Камен (Костадинов), Йордан (Цонев), Делян (Пеевски) ли са автентичните кадри на ДПС, или Дал, Хафъзов и Местан, пита риторично айтоският политик




Общинският съветник в Айтос Салих Метраш напусна Движението за права и свободи и стана независим местен парламентарист. Това стана ясно по време на днешната сесия в града. След нея Метраш разпространи скандалното си заявление с мотивите защо хвърля оставката си.

В писмото си той заявява, че ислямистът Хюсеин Хафъзов, който се отцепи от ДПС и стана дясна ръка на Лютви Местан в новия му проект ДОСТ, е машина и валяк.

Подробности за проекта ДОСТ и какво Хюсеин Хафъзов каза пред Флагман.Бг за него ВИЖТЕ ТУК!

Ето и цялото писмо на Салих Метраш (публикуваме го без редакторска намеса):

До

Председателя на Общ.Съвет на ДПС

Град Айтос

Г-н Ружди Хасан



Копие До

Председателя на Обл.Съвет на ДПС

Град Бургас

Г-н Ахмед Сюлейман



ЗАЯВЛЕНИЕ



От Салих Мехмед Метраш - Общ. Съветник

от ДПС в общински съвет на община Айтос

Относно: мотиви за напускане на ДПС и оставането ми като независим общински съветник.

                Уважаеми Господа,

От месец Декември 2015 г. в ДПС настъпиха промени, които объркаха редовите симпатизанти на партията. Объркани са от неясните мотиви с които бе изключен Лютви Местан и най-вече твърдението, че е национален предател, нещо в което са обвинявани хиляди български мюсюлмани от десетилетия насам от крайни националистически и антимюсюлмански кръгове. А защо да е предател? Заради една декларация, която бе възприета като порицание на руската агресия!? Всъщност на мен все още не ми стана ясно д-р Ахмед Доган и ЦС на ДПС каква позиция имат по отношение на руската агресия на Путин, която доведе до избиването на стотици мирни тюркмени в Сирия?  Именно поради това объркани и затруднени да обяснят случващото се, са и структурите. Колкото и да повтаря Съпредседателя г-н Рушен Риза, че структурите са стабилни, единни и лоялни на партията, че ДПС разполага със структура – цяла армия от 5 000 човека, дали би бил така смел и сигурен да се надява и на 500 000 последователи на тези структури, наричани още „колективно тяло”?!

Защото след емблематичният за цяла България въпрос „КОЙ?”, избирателя на ДПС вече задава и един друг въпрос „КАКВО?”. Какво е ДПС? Какви са хората в структурите? ДПС – партия и носител на кауза ли е или фирма? А структурите – колективно тяло ли са или корпоративно тяло на тази фирма?

Не мога да се съглася и с другия съпредседател г-н Четин Казак, който на последната редовна областна конференция в Бургас изказа мнение, пардон – не мнение, а твърдение, защото в ДПС мнение не бива да имаш. Почетният Мислител мисли вместо всички нас, защото Той бил Изключителен Визионер. А защо тогава не предвиди, че Местан не става за председател, а лично го предложи. Та г-н Казак вметна, че г-н Местан бил свален от поста Председател и изключен от ДПС заради поредица от грешки и пропуски, и най-вече поради авторитарното си управление. Зададе и въпроса защо г-н Местан критикува ДПС едва след като е изключен. Не е ли виждал преди това проблемите? Но и никой не посмя да зададе въпрос на г-н Казак защо чак след изключването на Местан го критикува за авторитарно поведение. Не го ли е виждал преди това?!?

Не е прав г-н Казак и като казва, че е недостойно това което прави г-н Местан сега. Че Местан бил дал клетва да не се опълчва срещу ДПС. А беше ли достоен начина по който го свалиха от Председателското място и изключен от партията? Без да бъде допуснат на това, определяно от някои анализатори като предателско мероприятие, без право на последна дума!

Напротив, аз и много други хора мислим, че достойнството изисква да се държиш мъжки, а не да се покриваш или да изчезнеш. Това, което в момента прави Местан само доказва, че е човек на честта. Че има идеи. Че има свое собствено мислене. Че може да е лидер, а не сляпо да следва Естествения лидер.

За г-н Карадайъ няма да кажа нищо. Той сам си казва всичко. Но и аз му казвам, че не мога да приема за мой лидер, човек, който е анти-съседски настроен. С говоренето против Турция какво очаква да постигне все още не сме разбрали?

Не мога да проумея още защо „многоуважаваният” от всички Сабри Бей обвинява народният представител Хюсеин Хафъзов, че не е успял да намери гроба на брат му. Най-напред го омаловажава, като казва че отскоро е в политиката, а после му дири сметка за това, което Най-Големия Шеф трябваше да направи, но не направи вече 26 години.

Разбирам го Сабри бей! Изстрадал е! Много е изстрадал! Както не само той, а и много други. Много. Хиляди. Стотици хиляди. Разбити съдби, Разделени семейства. И още, и още! Но защо търси сметка от Хафъзов за несъстоялото се възмездие или най-малкото разкриване на истината? Много по-лесно ще бъде на Сабри Бей да се обърне към Доган, а той от своя страна към Димитър Иванов – Гестапото, който като бивш началник на Шести отдел на Шесто управление на ДС е съучастник и поради това виновен за всички съдби на т. нар. Възродителен процес, а не само да получава орден за държавническо поведение от него.

От мен да знаете – една препоръка:

Не сипете негативи по адрес на Хафъзов. Той е Машина, Валяк…! Другите, опълчили се срещу идейната подмяна на ДПС може и да не са успели, но щом в екипа на Местан е Хюсеин Хафъзов – край с ДПС. Валяка мачка. Защото той е искрен. Той работи за електората. И докато Вашият само може да улавя резонанси, Хафъзов може и да ги създава!

И моля да ме извинят всички изказали се на областната конференция (Дурхан, Четин, Камен, Несрин и т.н.), но не приемам Хафъзов за парашутист. Нима, докато беше в Главно Мюфтийство цели седем години не работи в защита интересите на същите онези хора, които са традиционният избирател на ДПС? А след това три години, като активен депутат в ДПС, нима не направи много повече, отколкото другите преди него? ДПС ли му даде на последните избори община Сунгурларе или Хафъзов спечели Сунгурларе за ДПС. Но не! Той е чужд. Оказа се, че естествените кадри в ДПС са Камен, Йордан и Делян, а не Хафъзов, Дал и Местан. Да наречеш Хафъзов парашутист, поради факта, че не идва от структурите, е обида към всички традиционни избиратели на ДПС. Обида към твърдия електорат! Аз съм обиден! И други хора са обидени! Ние – обидените – казваме така: Добре де, от 26 години гласуваме твърдо и само за ДПС. И ако на 27-мата година решим да влезем във висшия ешалон на партията и успеем, тогава ние парашутисти ли сме? Значи, докато гласуваме за ДПС – хубави сме. Част сме от ДПС. Семейство сме! Но когато решим и успеем да заемем позиции, които сте имали предвид да си ги разпределите помежду си, на гърба на нашите гласове, тогава сме лоши, неудобни, парашутисти!?!

Драги ръководители на ДПС, тази партия трябваше да бъде партия на народа. Не ваша партия. Аз гласувах за ДПС, защото ми бе внушено, че тя е партия на народа, а сега в един момент се оказа, че ДПС всъщност „вече” е едно обикновено ЕООД на Най-големия или може би на въпросният „Кой”? А оказа се, че е още и на Божидар Димитров, Дружба-Родина и Митьо-Гестапото. Но официално се казва, че е на д-р Доган, когото всички хвалят и си оплитат езиците в надпреварата да го правят. На въпросната конференция на 19.03.2016г. в Бургас за пореден път бях смаян как големи и имащи се за сериозни и образовани хора, като Дурхан например, а и останалите които говориха от трибуната – всички те споменаваха за някакви свръхчовешки способности на д-р Ахмед Доган. Та те го изкараха „изпратен от Всевишния”! Та те го описаха като Пророк.! Ужас - Алиса в страната на чудеста! Кино! Все едно сме на анимационен филм! Или по-лошо – на сектантска проповед!

А бе, Алоооо,

Господа ръководители, аз Пророк си имам. И Вяра си имам!

Но за съжаление, на Вас вече вяра ви нямам!

Провокиран от гореописаното и от ежеседмично излизащите компромати по отношение на ДПС,

ЗАЯВЯВАМ, че от 28.03.2016 г. напускам ДПС и ставам Независим общински сътветник.

Дата: 28.03.2016г. 

С уважение:…………..

Гр. Айтос                                                                                                       

Салих Метраш


Какви решения взеха на днешната сесия общинските съветници в Айтос - очаквайте във Флагман.Бг!

В категории: Айтос , Политика


90
Коментара по темата
90.
Cannon
09.05.2016 23:44:10
0
0
Big help, big help. And sutrplaeive news of course.
89.
до 87
06.04.2016 16:47:32
0
0
май наистина си се объркал
номер 78 май е някой,който подражава на "айтоски хулиган,а номер 82 май е истинския "айтоски хулиган"
88.
aytoski huligan
05.04.2016 16:12:23
0
0
Аз кмет ...........вие не сте в час .нещо сте се объркали.
87.
До айтоското хулиганче
05.04.2016 12:36:15
0
0
Пич като си с толкова високи акции излез вече на светло и си напиши името. Нали ще те правим кмет! Хайде моля те! Няма как да ти помогнем за намеренията ти без да се идентифицираш. Но все пак имай предвид, че твоя благодетел ще се разсърди ако не се консултираш с него!
86.
Гласът на Истината
01.04.2016 17:01:14
0
0
Жената на скатаджията Касабов излъгала съда в Страсбург
Журналистката Катя Касабова, съпруга на съпредседателя на НФСБ, е излъгала европейския съд в Страсбург. През 2000 година Касабова публикува две статии в бургаския всекидневник „Компас“, с които според нея разкрива потресаващи факти за трайно установена корупционна практика при приема на ученици в елитните гимназии. Оказва се, че т.нар. разкрития на Касабова са абсолютни измислици. По-късно тя е осъдена на общо 7500 лева обезщетение за четиримата експерти, които е оклеветила. Това са Тотка Казакова, Антония Месерджиева, Генчо Далев и Румен Евстатиев, като жената на скатаджията получава и глоба от държавата. Напористата съпруга на Валентин Касабов отива да търси обезщетение в европейския съд за правата на човека. Съдът в Страсбург също потвърждава, че Касабова е трябвало да направи по-сериозна проверка за тежките обвинения за корупция, които отправя, и ЕСПЧ признава, че има клевета. Интересното е, че съдът в Страсбург решава да компенсира журналистката, тъй като смята, че българският съд се е произнесъл твърде строго към нея. Обезщетението от 7500 лева, което трябва да изплати на оклеветените експерти, е твърде високо, защото Касабова получавала само 200 лева заплата от вестника, в който работи. Касабова подвежда съда, че единствените й доходи са заплатите й от вестник „Компас“ . Екип на телевизия АЛФА се срещна с бившият й работодател във в. „Компас“ Красимир Кръстьовски. От него разбираме, че Касабова не е имала договор с него, а е получавала хонорари, и освен това Касабова е работила по същото време във в „Новинар“ .
„Тя е измамила европейския съд. Катя Касабова не е имала трудов договор с в. „Компас“, за да твърди, че е била само на тази заплата. Ако тя е представила в Страсбург като единствен доход само хонорарите в моя вестник, това означава, че тя е укрила доходите си от „Новинар“, заяви Кръстьовски.
Чрез лъжата си Катя Касабова е спечелила 11 800 лева на гърба на българските данъкоплатци, а освен това оклеветява страната ни в Европа. Същата Касабова множество пъти е публикувала в сайта си „Флагман“ лъжи по адрес на партия АТАКА.
85.
тракиец
01.04.2016 10:20:45
1
3
ДПС Поморие е разбито, сега лидери са Асан ага, Панчо и Широката. Воюват помежду си кой е по голям. Но истината е, че те нямат нищо общо с ДПС, само далаверата е в главите им. Кмета на Поморие успя да ги разбие, евала кмете, честито поморийци.
84.
do Mustafa
31.03.2016 23:22:07
1
2
Mnogo si prav Mustafa no obqsni go tova na Osman Paşa :)
83.
do 82
31.03.2016 23:14:58
0
2
Ti si za psihiatriqta ve moyto mom4e , boje gospodi kakvi bolni mozaci ima na toq svqt:)
82.
aytoski huligan
31.03.2016 21:33:48
2
4
За ваше сведение аз не се казвам Салих Метраш.Колкото по сте вулгарни толкова по ниско падате дами и господа ДПС-ри.Вие нямате толкова мозък да го проумеете , но да ви го напомня.Някой имитира "aytoski huligan" ,но и това няма значение.Аз няма да клъвна ако някой е решил да си почеши крастата с мен.Така наречените дакели много пот са хвърлили , за да се "излачат" лицата пред електората.От техният голям напън освен едно голямо лайно друго нищо не може да се появи.Вече съм го писал и пак ще повторя -"ДПС ГУБИ ПОЧВА ПОД КРАКАТА СИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГУБИ И СЪС ВСЕКИ СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ ЩЕ ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПО-МАЛКО И ПО-МАЛКО ГЛАСОВЕ" ДПС ще остане партията на купените цигани и кръга около доносниците на ДС.
81.
Mustafa
31.03.2016 21:29:44
2
5
Местан се заигра с Ердоган а Ердоган е човека унищожил идеите на Ататюрк който докараха развитието на съвременна Турция до това ниво.Кажете братя мщсулмани за кого сте за Ердоган или за Ататюрк ?
80.
Петър
31.03.2016 21:10:08
2
5
Много интересно, дали съпругата на Салих Метраш не го е изоставила защото е разбрала че е малоумен ислямист, подклаждащ верска омраза?

А бе Помако Метраш, откога започна толкова много да вярваш в Аллах?

Ти чиито деди са чисти българи, които са си продали вярата и който претендираш че си образован, не си наясно че Всяка една Религия вирее там, където властва неграмотността и бедността? И ти смяташ че си умен човек? Защо тогава защитаваш най-големия ислямист Хафъзов? Нали знаеш до какво може да доведе подклаждането на верска омраза? Или това искаш, Помако неден?
79.
До 78
31.03.2016 20:38:57
1
4
Момче,лекувай се,личи си че не си добре с главата
78.
aytoski huligan
31.03.2016 20:30:52
4
2
Няма нужда да плюя,за да си вдигна акциите.Моите акции са достатъчно високи.Айтозлии ми четат коментарите и се съобразяват с мен,а дакелите на Ружди Аааасън и Стоенчо Колев треперят само като ми чуят"името",защото знаят че вече са на политическото бунище.Ако аз реша да се кандидатирам в Айтос,ще взема повече гласове от ДПС и Реформатпорския блок взети заедно,защто съм интилигентен и в моята листа ще бъдат само образовани хора и на следващите избори Ружди Ааасън и Стоенчи Колев няма и да помиришат общински съвет.Може да не съм Бог,но за разлика от дакелите на Ружди Ааасън разбирам от много неща и съм прав и събитията го показват.
77.
Do partiq Dost
31.03.2016 20:07:47
4
4
До вчера партия ДПС най велика за вас днес са най долните и ДОСТ е великата вие всички,които правите всичко това сте най долните,ако не беше ДПС нито един от вас нямаше да съществува днес жалки сте всички създали и преминали в ДОСТ!!!
76.
До айтоския
31.03.2016 19:36:50
0
0
Къде си хулиган два дена не се появяваш.Преди лаеше като куче,а сега се криеш.
75.
до Петър
31.03.2016 19:20:51
2
4
Много ти е стара информацията. От 10 години Салих Метраш не е в Лукойл а е в частния бизнес и дава хляб на много хора! Малоумник си Петре
74.
До 72
31.03.2016 17:43:02
1
2
Така е,Мустафа,заради Местан и Хафъзов станахме за смях.Лошото е,че вече не само българите ни се смеят,но и циганите.Но както се казва,не е луд тоя,който яде зелника.
Ние сме си виновни,че ги търпяхме толкова години Местан и Хафъза.Единия седесар Зидаров,другия промит мозък.
И двамата нищо общо нямаха с ДПС.А не сега да ми ходят да поднасят цветя на мавзолея на Ататюрк.Защото Ататюрк го е казал ходжите да си гледат джамиите,а политиците политиката.Такива като Хафъзов и Недим Генджев нямат място в политиката.
73.
до 72
31.03.2016 15:40:16
0
4
Господин Мустафа кого харесвате предателя от Тополица от Айтос или тези от Дъбник начело с кмета или пък новите лидври в Поморие или пък себе си ?...
72.
Мустафа
31.03.2016 15:16:25
2
8
Така е братя мюсулмани заради няколко наши братя жадни за власт сега ни разделиха и станахме за смях.Местан се заигра Ердоган а аз лично не го харесвам.
71.
Hakan Osman
31.03.2016 14:06:37
2
3
България на българите !!!
70.
eiiiiiiiiiiiii
31.03.2016 14:02:55
2
3
ei oligofreni tyka e Bulgariq zaminavaite si v Anadola s ciganskite partiii
69.
хахахах
31.03.2016 13:17:48
0
3
много смях да големи идиоти хахах
68.
Никола
31.03.2016 13:17:16
5
2
смотаните турци как са карат
67.
smart
31.03.2016 13:14:39
6
1
smart za gqurite veeeeeeeeeeeee
66.
adsada
31.03.2016 13:13:56
2
1
mrusni turci mrete
65.
amet
31.03.2016 13:13:18
1
0
IOk HAIN
64.
IUZUL
31.03.2016 13:12:14
2
1
kahraman Dogan
63.
!!!!
31.03.2016 13:10:46
3
1
aşağı DPS !!! HAIN
62.
!!!
31.03.2016 13:10:07
2
1
aşağı DPS !!! HAIN
61.
DPS
31.03.2016 13:07:20
2
1
DODLU DOST
60.
aishe
31.03.2016 13:06:39
1
0
evala mashala
59.
Нике
31.03.2016 12:37:51
1
5
Долу дпс
58.
Петър
31.03.2016 08:15:26
2
7
Салих Метраш работи ли в Лукойл?
Не е ли опасно ислямист да работи в Лукойл?
Дали не може да предизвика атентат в Лукойл?

Време е компетентните органи да се намесят?
Странно Метраш работи в Лукойл, а е срещу Русия и защитава Турция? Може би не е странно. Трябва шефовете на Метраш в Лукойл да се запознаят с това писмо.
57.
do 56
31.03.2016 03:45:50
2
1
İkisinin de sana selamı var Osman dayı:)
56.
Do 44
31.03.2016 02:33:59
5
2
Kapa ceneni Rus bozuntusu! Utanirsan kimin umurunda. Putin ve Dogan dayina cok selam soyle!
55.
С-Л
31.03.2016 01:32:05
0
1
Хюсеин Мехмед също беше зад Сезгин:)вместо да подкрепи Дъбник подкрепи него той е такъв винаги чака до последния момент и залага на тоз който ще спечели и после им казва аз бях с вас пълен егоист!!!
54.
Поморие
31.03.2016 01:16:38
1
3
ДПС Поморие се кумандва от кмета на Страцин и хората,които се избраха за председатели са негови Бейхан и Сезгин пък за Сезгин да не говорим в много близки отношения са във всичко,целта беше ние циганите както ни наричат да не спечелим и да бъдем отсранени от партията е успяха но сега им предстои всичко най тежко, и няма да е само кмета на Дъбник,който ще ги удари в гърба ще има и други тогава какво ще направи Хасан агата много ми е интересно и какво ли мисли за постъпката на колагата си от Дъбник на който много държеше и вярваше по принцип :)...
53.
До курвата Салих
30.03.2016 23:20:17
2
5
Салих курво,бъди поне веднъж в живота си мъж и излез накрая с истинското си име,а не се прави на хулиган.Вече те разбрахме кой си.
52.
Открийте разликите
30.03.2016 23:17:59
2
0
А оказа се, че е още и на Божидар Димитров, Дружба-Родина и Митьо-Гестапото. Но официално се казва, че е на д-р Доган, когото всички хвалят и си оплитат езиците в надпреварата да го правят.


aytoski huligan
22.02.2016 13:52:37
4
2
И този си каза стихотворението в полза на Амет аго моля да заповяда следващият който е на ред в списъка на изказващите се в полза на ДПС.
51.
Открийте разликите
30.03.2016 23:08:25
5
1
aytoski huligan
12.02.2016 14:25:54
4
2
Ако е вярно инфото , а то е вярно според мен , А ДА ВИДИМ ОТ ГОЛЕМОТО ДПС ЩЕ ПОСМЕЯТ ЛИ ДА ИСКАТ ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОБЯСНЕНИЕ ОТ ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР ЗА СКАНДАЛА НА ДОГАН И ПЕЕВСКИ СЪС САЩ.Онова пиянде Карадайъ дали ще се изкаже по същият начин когато става въпрос и за САЩ................ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ А да ва вида сега ДРС-ри колко сте принципни

За г-н Карадайъ няма да кажа нищо. Той сам си казва всичко. Но и аз му казвам, че не мога да приема за мой лидер, човек, който е анти-съседски настроен. С говоренето против Турция какво очаква да постигне все още не сме разбрали?
50.
Открийте разликите
30.03.2016 23:02:00
5
1
Не сипете негативи по адрес на Хафъзов. Той е Машина, Валяк…! Другите, опълчили се срещу идейната подмяна на ДПС може и да не са успели, но щом в екипа на Местан е Хюсеин Хафъзов – край с ДПС. Валяка мачка.


aytoski huligan
19.03.2016 19:30:17
7
2
Много са "мършави" на престоящите избори с ДОСТ ще бъдат на фифти фифти на следващите избори ДОСТ ще ги "прегази".

Салих разкрит си курво
49.
Анонимен
30.03.2016 22:59:26
7
5
Хората вече разбраха ко е що е дпс и не я искат следващите избори много малко гласове ще имат...
48.
do kmeta na Dabnik
30.03.2016 22:58:35
2
2
"Yalancısın inanamam Osman aga" şarkısı sana gelsin tam senlik şarkıyı yazarken senden esinlenmişler Osman bey...
47.
Osmanli
30.03.2016 22:54:32
3
3
Dps ne partiq na turcite vece ne gi iskat da si otivat v rusiq.!!!
46.
do 41
30.03.2016 22:48:30
2
3
Ama bunun suçlusu biraz da benim ve benim gibiler oyumuzu sana verdik verdirdik Mustafa dururken yazıklar olsun her gittim yerde senin nekadar aşşalık biri olduun konuşuluyor butun koyu battırdın bitirdin.
45.
Бас държа
30.03.2016 22:45:55
2
4
Бас държа че айтоския хулиган Салих от Тополица до края на деня няма да напише нищо след като го разбрахме кой е.На Ангел ще си сменя името ако има мъжество да коментира.
Мъжество се иска да излезеш с името си Салихчо,а не само да се правиш на айтоски хулиган.
44.
do 41 Osmankoy
30.03.2016 22:44:58
2
4
Bu koyde senin gibi bir muhtar olduu için utanıyorum bundan sonrasını sen duşun!
43.
DPS
30.03.2016 22:41:29
1
3
Molq vi uspokoyte se v nay skoro vreme 6te se vzimat kraynite merki obe6tavam vi i v Aytos i v Pomorie,Dabnik badete spokoyni kakvoto trqbva 6te se napravi.
42.
do 38
30.03.2016 22:37:39
0
4
Te в Дъбник всичките са предатели кмета,Севал до сега само с интерес са били как не ги усетиха толкова години просто незнам но мисля,че това е краят и за двамата да им е честито...
41.
Дъбник2. До 38
30.03.2016 22:34:27
3
0
Сус бе комшу! И ти ли си от ДС? Или баща ти е от ДС?
40.
do 38
30.03.2016 22:30:50
0
3
Za kvo mi govori6 za tozi Osman ot Dabnik ve to za nego cqla Pomorie razbra kakav bokluk e bil ti mi govori6 za Dabnik sram i pozor maj na kolko godini s kakvi gluposti se zanimava vie v DPS Pomorie ey takiva bokluci,kato nego mnogo imate dayte im hlqba i nakraq da vi zabivat noj v garba dano novoto rakovodstvo da gi useti i gi mahne!
39.
До тополишкия хулиган
30.03.2016 22:30:19
1
2
Айде бе хулиган къде си бе?Знаем че четеш коментарите.Айде излез с истинското си име.
38.
Дъбник
30.03.2016 22:22:23
1
3
Очакваме кмета на Дъбник да направи същото да не се прави на луд хората в Дъбник се срамуват от него заради тази постъпка ние му гласувахме доверие за това,че е от ДПС той пък се оказа предател и шпионин не го искаме вън от ДПС и от кметския пост една молба към ДПС ако не се махне той махайте го вие непременно
37.
До айтоския хулиган
30.03.2016 21:50:51
1
1
Къде си бе айтоски хулиган?Къде се скри бе?Вече знаем,че си Салих Метраш и излез с истинското си име,ако си мъж.Ама ти не си никакъв мъж.
36.
До 34
30.03.2016 21:46:19
1
1
Не е казал,че е против Турция,ама на малоумници какво да обясняваш.
35.
Сладкогъзов
30.03.2016 21:43:36
1
1
Сладко дупе имам и Салихчо и Айкут обичат да ми го ближат.
34.
До32
30.03.2016 21:43:12
3
4
Вашия почетен председател плю Турция. И каза че е против Турция и е за Росия.
33.
ДПС
30.03.2016 21:40:04
1
3
Салих Метраш да напусне и общинския съвет като е толкова принципен
32.
за феновете на Хафъза и Салихчо
30.03.2016 21:33:41
2
3
ДПС не са плюли никога Турция,а не харесват политиката на Ердоган.
Ердоган не е Турция,както Бойко Борисов не е България.Обаче малоумници като вас не могат да го разберат.И ако някой не харесва Ердоган,лаете че той не харесва Турция.
31.
DOST ot Pomorie
30.03.2016 21:26:44
7
2
Susun lan Rus kopekleri!!! Insan biraz utanir! Siz ne bicim Muslumansiniz? Sizde hicmi Allah korkusu yok? Hafizovun gibi insanlar var diye gurur duymalisiniz ama siz adami yerden yere vuruyorsunus.
30.
За Гугъл преводача Ахмед
30.03.2016 21:17:13
1
3
Турецкие женщины ДПС и istemiyar бен воскресенье oyumu vereyim Rus partisine

Ахмедчо ли си,какъв си,не ми говори за ДПС,а си паси овцете
29.
Do 27
30.03.2016 21:15:04
4
2
Предатели са ДПС и Другария Доган. ДПС е бита карта идва края да ДПС
28.
Ахмед
30.03.2016 21:09:02
9
1
Turkiye DPS'yi istemiorsa ben neden oyumu vereyim Rus partisine. Ако Турция не обича ДПС, Аз защо да гласувам за Руската партия ДПС...
27.
предателите ще ядат рязания
30.03.2016 21:00:37
2
8
Накрая и двамата Хафъза и Салихчо ще ядат пипера на бай Руждито и ДПС.
26.
Хафъзов до Салихчо
30.03.2016 20:57:13
0
6
Салихчо,любов моя,вечна моя любов.

ОБИЧАМ ТЕ СКЪПА
25.
бай хой
30.03.2016 20:56:34
0
5
Салих колко струва пипера?
24.
сокак кьопек
30.03.2016 20:53:17
0
6
Храни Салих да те лае.
23.
хидроинжинер
30.03.2016 20:48:42
0
9
Хафъзъ да се еве у гъза. Тоя може дами мачка само мъдите.
22.
Сладкогъзов
30.03.2016 20:44:32
0
6
Салихчо айтоски хулиган,с Хафъза си бъркате по дупките и му ближе задника.Айкут и той ходи ба ближе задника на Хафъза.Много сладък задник имал тоз Хафъз.
21.
Ali
30.03.2016 20:20:40
1
5
На Салих Метраж му хлопа дъската много яко Що не си гледа оранжериите и пипера.
20.
Ali
30.03.2016 20:20:40
1
5
На Салих Метраж му хлопа дъската много яко Що не си гледа оранжериите и пипера.
19.
Ali
30.03.2016 20:20:00
0
4
На Салих Метраж му хлопа дъската много яко Що не си гледа оранжериите и пипера.
18.
Ali
30.03.2016 20:18:55
0
2
На Салих Метраж му хлопа дъската много яко Що не си гледа оранжериите и пипера.
17.
Ali
30.03.2016 20:18:21
0
5
На Салих Метраж му хлопа дъската много яко Що не си гледа оранжериите и пипера.
16.
Порно Тополица
30.03.2016 20:06:13
0
9
Салихчо,лапаш ли?Хулиганската любов на Салихчо към Хафъза-тополишки порно филм очаквайте по екраните на страната.
15.
сексолог-психолог-психиатър
30.03.2016 19:52:53
0
9
Многогъзов + Салихчо = ВНЛ

Вие да не се поибавате малко,а джанъм?
14.
къде си бе курво
30.03.2016 19:49:27
1
9
Къде си бе Салих хулиганино,къде си бе курво на Хафъза?
13.
Айкут - Айк
30.03.2016 19:30:57
4
13
Добре де, валяк бил пък майка му и брат му умряха с български имена, баща му носи български имена, бабалък му и жена му са с български имена, Сашо Алекс Помака брат на бабалък му у цялото му семейство са с български имена.
Жена му на Многогъзов и тя с български имена.
Как не можа да се справи с Айтоския съд два пъти този Многогъзов валяк след който ще тръгнат тълпите от турци, които толкова подценявате?
Два пъти не е успял да смени имената на жена си и сега като ходи в Турция в паспорта си тя има български имена.Представяте ли си как представя на Ердоган и Давутоглу жена си - извинявайте това е жена ми Светла
Нали бил голямата работа от много време! Как не е успял да се справи с айтоския съд,дьонмето му с дьонме.
А Салихчо е салафит, както и идола му Многогъзов.
Салихчо,Салихчо,Елина отдавна се е разприказвала на службите,Салихчо.
Там,за Родопите,двамата с Многогъзов ходихте на едни места с едни хора.
А че и двамата сте с промити мозъци във Нювваб това се вижда от всички.
Затова крайните помаци като вас двамата ще бъдат отлъчени от турците.
Турците в България са здравомислещи,спокойни,никога не са били крайни,скромни хора, добри хора. Погледнете Салихчо и Многогъзов и ще видите що са мюсюлмани са,т.е. смирени хора.
12.
dost
30.03.2016 19:30:23
9
9
Bravo na Salih .S teb sme .
11.
svrih depesar
30.03.2016 19:08:28
4
7
Uvajaemi Salih, napilno sim siglasen s posocenite ot teb motivi za napuskaneto ti na redovete na DPS. Ima narodna midrost, koyato glasi "kogato faktite govoryat i bogovete milcat".Vsicko, koeto si ilojil v molbata si, sa neosporimi fakti, do tuk. Ne e si siglasen s teb v tazi cast v koyato ti spomenavas za izkazalite se poznati na vsicki ni lakei podmazvaci za svrihsposobnostite na Dogan,koyto za men ne filosof,a e Dr. po "hidroinjenerni nauki", svrih zabogatyal "spetcialist po kaskadi i yazoviri" i mnogo spekuli i koruptciyi. Vinovnite razbira sme nie, ce krotuvayki i milcalivo podminavayki lisnalite korutcionni praktiki na regionalno i obsttinski niva v Burgasko se previrnahme na poslusni roboti za glasuvane samo za DPS. A ti priyatelü moy kritikuvas, no v sistoto vreme izdigas za kult po (obicayna praktika) obyavyavayki korumpiraniya Durhan za golyam i ucen covek. Negoviyat kapacitet yavno ne si opznal. Interesuvay se , koy ne e zavirsil BSU..., tozi koyto ne se zapisal. Ti go sloji na "visoko" ot teb i toy ste gleda ot "visoko" na teb, v tova se sistoi greskata , na nas poslusnitcite, ce gi izdigame bezumno, neugledno i nezaslujeno gi hvalim. Drugoto mi nesiglasie s teb e tvoyata pestelivost i ne zasyagane na kriticnoto polojenie na EOOD - DPS Aytos s prezident vizroditel, agent na DS ot uceniceski godini, delegat na 13 kongres na BKP, spekulanta Rujdi Hasan,zasto ne mi e yasno. Kato si trignal izvirvi pitya si dokray. Pozdravyavam te za smeloto resenie i obektivniya pogled i analiz na nestata...!
10.
В Тополица всичките са боклуци
30.03.2016 18:34:15
7
8
боклук от тополица.
Всичките които напускат ДПС са помаци-Местан,Хафъзов,Метраш.
Нито един истински турчин няма да се занимава с помаци
9.
Алооо хулиганино
30.03.2016 18:22:10
3
6
Салих хулиганйино,защо мълчиш бе.Беше много отворен като се правеше на айтоски улиган
8.
Айтос
30.03.2016 18:07:57
3
6
Вече разбрахме кой е айтоски хулиган--Салих Метраш.Кучето,което храниш.
7.
Айтос
30.03.2016 17:03:16
4
6
ДПС пак ще са мнозинство в Айтос.Нали Хараламбов Янев старши и Радославчето на Георги Янев любовницата са им подкрепа,
6.
Немска каска
30.03.2016 16:47:17
5
13
Един помак отишъл на пазара да си купи краставици,продавачката му избрала по-крехки и зелени краставички,а той като видял и казал - тъй кат ма гледаш,кат съм помак да не съм ахмак,я ми избери по-жълти и узрели......ааааааа
5.
гадост
30.03.2016 16:44:48
4
14
Прости амуджи да искаш в айтоския балкан с лопата да ги ринеш ! Службите да вземат да се активират после да не останат като насрани от радикален ислям !
4.
Рязан калашник т.е.-(Бутало без сигменти)
30.03.2016 16:40:20
3
9
Вярно е....по-големи турци от ходжата....и гагаузите са подобни...за копанарите не знам....чувал съм,че правят много лоши магии.....като ония с вуду магиите...
3.
Петър
30.03.2016 16:29:49
4
29
Помаците (какъвто е и Салих Метраш от Тополица) станаха най-големите турци, а всъщност те са си чисти българи.

Помаците са най-гадното племе това да знаете. Българи, които са си дали вярата преди много години и станали най-големите турци.

Помаци=долно племе, забравили корените си.
2.
Рязан калашник т.е.-(Бутало без сигменти)
30.03.2016 16:29:16
1
9
аз Пророк си имам. И Вяра си имам!
......нищо нямаш Салихчо....добре дошъл в джунглата.....един обикновен индивид......като всички нас....!!!!Народа казва-вярвайте си,но не се взимайте на сериозно.....Тодор Живков- приземяване другари.....приземяване другари...и т.н.
1.
Немска каска
30.03.2016 16:11:32
4
16
...Не сипете негативи по адрес на Хафъзов. Той е Машина, Валяк…! ....Салихчо,да не стане като оня с звучния прякор ТРАКТОРА....лягай на земята.....т.е. ДА"НС"...и не забравяй......НЕ СИ СЪЗДАВАЙТЕ ИДОЛИ....има само един,който се произнася накрая.....оня горе......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори