×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатка от ГЕРБ зове зрителите: Затваряйте си телевизорите, когато говори „лява България” - лъжат и манипулират!


Депутатка от ГЕРБ зове зрителите: Затваряйте си телевизорите, когато говори „лява България” - лъжат и манипулират!
„Те говорят неверни неща”, обяви за червените Снежана Дукова
12 Февруари 2016, Петък, 11:19 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

Янаки Стоилов отговори, че ако хората си изключат приемниците, повече няма да ги включат


Ексцентричната депутатка от ГЕРБ Снежана Дукова призова гражданите да „затварят телевизорите” си, когато по време на парламентарен контрол говорят леви депутати. Тя взе думата, за да направи забележка към председателстващия Народното събрание Янаки Стоилов, който не спрял изявлението на червения депутат Георги Анастасов във връзка с проблемите със закона за средното образование.

Дукова излезе на трибуната и се обърна към червения Стоилов: „…Те говорят ала-бала, говорят  нелепости и невероятни неща, които нямат нищо общо с нормите, които предлага този закон.
В този смисъл Ви моля, когато те говорят – вие направихте забележка на министъра – но защо не правите забележка на хората от „лява България” (всъщност групата на БСП се нарича „БСП лява България” – б.а.), които времето пресрочват, защото демагогстват и защото ги слуша цяла България? Тази демагогия, тази манипулация я слушат хората.

И аз ги моля, когато говорят „лява България”, затворете телевизорите, защото те говорят неверни неща.”

Янаки Стоилов отговори на Снежана Дукова, че тя има основание за протест само за просрочването на изявлението на Анастасов с 30 секунди. Това обаче щяло да бъде компенсирано с намаление на времето му в следващата му реплика.

Стоилов обясни и че не може да бъде цензор на депутатските изказвания и дори отправи забележка на Дукова, че изявлението й е неуважително.

А по отношение на телевизорите председателстващият Народното събрание заяви: „А мисля, че нямате интерес хората да изключват телевизорите, защото те няма да ги включват, когато някой друг говори.”

В категории: Политика


Автор
11
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 4
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 4
11
Коментара по темата
11.
Bingo
13.02.2016 08:54:06
0
1
Те гербаджиите подминаха отдавна комунистите по лъжи и маниполации, тръгнали ъкъл да дават, то и какво ли друго да очакваш като им видиш вожда и ти става ясно останалите какви са. Мен щеше да ме е срам ако имах такъв прост шеф в службата, а ние го направихме и премиер. Все се чудя дали сме достигнали дъното в политиката или може още да се потъва. Времето ще покаже.
10.
марк
12.02.2016 21:15:37
0
1
Към Истината . Такива като тебе "yes man " ни държаха 45 години в така мразения от тебе комунизъм
9.
fen
12.02.2016 21:06:20
0
1
Тези политически трупове много си повярваха че ще ги изберат отново.....
8.
ПЕТИ ПОРЕДЕН ПРОТЕСТ УТРЕ ОТ 14:30 часа пред БСУ
12.02.2016 19:17:51
2
1
ПРОТЕСТ И ШЕСТВИЕ УТРЕ ЗА ПЕТА ПОРЕДНА СЪБОТА !
Елате на нашия пети пореден протест и шествие на 13.02.2016г. УТРЕ СЪБОТА от 14:30-15:00 часа събиране пред Новия Бургаски Свободен Университет !!!

НАШАТА ОСНОВНА ЦЕЛ !

Пълна декомунизация и лустрация на всички бивши партийни кадри на БКП ,кадровия и агентурния апарат на бившата ДС участвали в избиванията на българския народ от 1944-1989г. и тези участвали в управленията-грабежи 1989-2016г. Без оглед на давност , амнистия или ходатайствания !!!

НАШИТЕ СПРАВЕДЛИВИ НЕПОСРЕДСТВЕНИ ИСКАНИЯ :

1. Искаме да бъде върната наборната военна служба и армията ни да е редовна , а не професионална !!!
2. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . Да бъде изпратена армията да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
3. Да бъдат отделени пари от бюджета за закупуване на военни изтребители и бомбардировачи . Да имаме собствени ВВС !!!
4. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!
5. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица .
6. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред намисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата(циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци.
7. Да бъде преразгледано Решение № 4 на Конституционния съд на Република България от 21 април 1992 г. по к.д. № 1/91 г. по искане за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи и за установяване на неизбираемост на народните представители от 36-ото Народно събрание, избрани с листата на Движението за права и свободи в изборите на 13 октомври 1991 г. (Обн., ДВ, бр. 35 от 28 април 1992 г.) С КОЕТО Е ОТХВЪРЛЕНО искането на 93 народни представители от състава на Седмото в Велико народно събрание, към което са се присъединили и 53 народни представители от състава на 36- то Народно събрание за обявяване противоконституционността на Движението за права и свободи на основание чл. 11, ал. 4 от Конституцията на Република България.
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.
https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1108210962535887/?pnref=story

НАМЕРЕТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК:
https://www.facebook.com/groups/1090534970978051/

ЦИВИЛНИ ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ И ВЯРАТА
7.
Наблюдател
12.02.2016 17:48:53
0
4
Тази гнусотия с глас на партиен
агитатор от близкото минало и с физиономия на надзирателка в мъжки затвор НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ В ПАРЛАМЕНТА СВОЯ ПОЕМА ВЪВ ВЪЗХВАЛА НА БОЙКО?
ОТВРАТ! От където и да я погледне човек - все е ОТВРАТ!
6.
Истината
12.02.2016 16:25:14
7
3
Долу коментарите са от един човек - най вероятно червен комунист.

Жената е права. Комунизма и социализма са болести. Те са на принципа някой ще се грижи за мен, това е държавата. И социализма създава мързелици и политиците им обещават розови прасенца и всякакви заплати --- ама като никой ме работи и всеки чака на държавата - няма откъде. И затова социалистоте, леви и червени боклуци, са най опасния сегмент в държавата.

Социализъм = мързел.

Всеки бизнес би избягал от една държава която върви към социализъм-ляво. За щастие ние сега сме десни и сме бизнес настроени. Запада почна да ни вярва.

Само бизнеса води до парична независимост и богато обшество.
Социализма води до зависимости и бедност.

Когато утре циганите ви поискат социализма ще им плащате заплатите.

А най лошото на социализма е ме не се знае кой е собственика. Не се знае кой коли и беси, и най вероятно ще потъне във забрава такава държава. Като Гърция.


Затова тази жена е права. А вие които коментирате, отидете почнете бизнес малко, размърдайте си задниците пред интернета.
5.
Партсекретар
12.02.2016 14:42:19
3
11
Жалка бабичка ,злоба и некомпетентност+ самочувствие. Комунистическа цензура-типично за управляващите.Вълка козината си мени ,но нрава не. Проверете- сигурно е била член на БКП.
4.
Магда
12.02.2016 14:15:54
3
16
Аз пък като видя депутат от ГЕРБ изключвам моментално телевизора. Хем грозни, хем много лъжат, че и крадливи
3.
Наблюдател
12.02.2016 14:00:47
4
16
Тази дебела пача с пилешки мозък
и чувство за величие би оплюла всичко и всекиго - все едно на коя партия слугува!
Гнусна е!
2.
Странджански бек
12.02.2016 13:46:10
4
17
Тиквата с конкурс ли ги събира тия мисирки в ГЕРБ,коя от коя по проста и по нагла...
1.
Годжоман
12.02.2016 13:39:26
3
16
Тъпа,дърта кочина. да го духаш боклук
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори