×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Окончателно! Пет години ще лежат в затвора обирджии на „Алианц банк” след споразумение с прокуратурата


Окончателно! Пет години ще лежат в затвора обирджии на „Алианц банк” след споразумение с прокуратурата
Михаил Гюров (вляво) и Венимир Стоянов ще бъдат в общежитие от открит тип
Ключови думи: банка, грабеж
18 Януари 2016, Понеделник, 06:54 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов, снимка: "24 часа"



Обирджиите на софийски клон на „Алианц банк” от 2013 г. постигнаха споразумение с прокуратурата.
На подсъдимите Венимир Стоянов и Михаил Гюров бе наложено наказание лишаване от свобода за срок от пет години.


Шофьорът на обирджиите Кристиан Александров получава условна присъда от три години, като на основание чл.66 от НК се отлага изтърпяването на наказанието за срок от пет години, съобщиха от Софийския градски съд.

От пресцентъра уточниха за „Флагман”, че Стоянов и Гюров ще лежат в общежитие от открит тип.
Присъдите им са окончателни, тъй като са следствие от споразумение с прокуратурата.


Припомняме, че Венимир Стоянов, Михаил Гюров и Кристиан Александров през октомври 2013 г. малко преди 9.00 ч. направиха въоръжен грабеж в офиса на банката на бул. „Дондуков" в центъра на София.

Венимир и Михаил извършили нападението, а Кристиан е бил шофьор на колата, която ги чакала. Като в криминалните филми обирджиите нахлули въоръжени в трезора, дегизирани като мотористи - с каски, черни кожени якета и панталони.

Откраднатите пари са на стойност около 90 000 лева.

В категории: Темида


Автор
10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
НИК
18.01.2016 17:58:28
0
3
"Припомняме, че Венимир Стоянов, Михаил Гюров и Кристиан Александров през октомври 2013 г. малко преди 9.00 ч. направиха ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ в офиса на БАНКАТА на бул. „Дондуков" в центъра на София.".......................................НЕ Е ИСТИНА!!!...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!
........БАНДИТИТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!......ПРОКУРАТУРАТА ТУК Е КАТО "БИТАК"....ПАЗАРЛЪЦИ ВСЯКАКВИ СЕ ПРЕДЛАГАТ!!!!!! ЕВАЛА !!!.......ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ И ПОСЛЕ ЧУТОВНАТА ПРИСЪДА ...НА КУРОРТ В ОБЩЕЖИТИЕ????!!!!!!
...КУРОРТИСТИТЕ СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ МАКСИМУМ ЩЕ СА НА СВОБОДА И ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДРУГИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ ГРАБЕЖИ, УБИЙСТВА....., ПОДВИЗИ НА НАШИТЕ ГЕРОИ...!!!!!!
ХАЙДЕ СЕГА ДА ПОМИСЛИММММ, КАТО ХАМЕРИКАНЦИТЕ ....ПРИМЕРНО..?!
........АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕШЕ ЛИБЕРАЛИЗИРАЛО ЗАКОНА ЗА НОСЕНЕ НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА НОРМАЛНИТЕ И НЕКРИМИНАЛНИ ЛИЦА..........И ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ НА БАНКАТА /ПРИМЕРНО 10, 20,30 ДУШИ/ СИ ИМАШЕ НА КРЪСТА ПО ЕДИН БОЕН ПАТЛАК..........ДАЛИ ВЪПРОСНИТЕ КУРОРТИСТИ , КАКТО И РЕД ДРУГИ БАНКОВИ АВАНТЮРИСТИ ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ НА БАНКА,... А?????...ДАЛИ ЩЯХА?
9.
НИК
18.01.2016 17:37:34
0
2
КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.
Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
Чл. 33. (1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона.
СЕГАШНИТЕ ЗАКОНИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ, ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ПРАВОТО ЗА НОСЕНЕ НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ НА НОРМАЛНИТЕ, ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ; НЕКРИМИНАЛНИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ, СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И ИМУЩЕСТВОТО СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ХОРАТА НЯМАТ НУЖДА ОТ ПОЛИЦЕЙСКА "ЗАЩИТА" ,КОГАТО ВЕЧЕ СА УБИТИ, ИЗНАСИЛЕНИ, БИТИ, ПРЕБИТИ ДО СМЪРТ И ОГРАБЕНИ.....ИЛИ ВСИЧКО ТОВА НА КУП!!!!!!!!!........ХОРАТА ИМАТ НУЖДА ДА ЗНАЯТ ,ЧЕ КОГАТО НЯКОЙ ТРЪГНЕ ДА ИМ ПРИЧИНЯВА ТОВА, ЩЕ МОГАТ ДА ПРЪСНАТ ЧЕРЕПА НА ТОЗИ ИЗРОД И ПОСЛЕ ДЪРЖАВАТА/СЪДА ЩЕ ГИ ЗАЩИТИ, ЗАЩОТО СА СЪХРАНИЛИ СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ И ТОЗИ НА СЕМЕЙСТВОТО СИ, КАКТО УЖ МУ ГО ГАРАНТИРА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЗАКОНОВОТО ВЪОРЪЖАВАНЕ НА НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ БИ ПОВИШИЛО И ЗНАЧИТЕЛНО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ.......С МНОГО МАЛКО ВОЛЯ И СРЕДСТВА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.....СТИГА ДА ПРОЯВИТЕ ТАЗИ ВОЛЯ И ХАРАКТЕР!!!!!!!!!
8.
НИК
18.01.2016 17:36:27
0
2
Г-ЖО БЪЧВАРОВА, ВЪВ ВАШИТЕ ПРАВОМОЩИЯ Е ДА ВЗЕМЕТЕ ПРАВИЛНОТО И ЕДИНСТВЕНО РЕШЕНИЕ ЗА ДРЪСТИЧНОТО ОГРАНИЧАВАНЕ НА БИТОВАНАТА И УЛИЧНАТА ПРЕСТЪПНОСТ КАТО ЛИБЕРАЛИЗИРАТЕ СЪС ЗАКОН НОСЕНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА ОБРАЗОВАНИТЕ; ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИТЕ И НЕКРИМИНАЛНИ ЛИЦА!!!!!!
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРЕВЕНЦИЯ ПРОТИВ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!!!!!!
ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.....РАЗБЕРЕТЕ ГО ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ И ВИСШИ ПОЛИЦАИ!!!!!!!
АКО,НА НОРМАЛНИТЕ И ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ И НЕКРИМИНАЛНИ БЪЛГАРИ ИМ СЕ ДАВАТ СВОБОДНО РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОГНЕСТРЕЛНО КЪСОНАРЕЗНО ОРЪЖИЕ ,ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ И ТОЗИ НА СЕМЕЙСТВАТА СИ И ИМУЩЕСТВОТО СИ.....ТО БИТОВАТА И УЛИЧНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ЩЕ НАМАЛЕЯТ ДРЪСТИЧНО!!!!...ДРЪСТИЧНО!!!!!!!!
ДАЙТЕ ОРЪЖИЕ НА ОБРАЗОВАНИТЕ,НОРМАЛНИТЕ И НЕКРИМИНАЛНИ ХОРА ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ЖИВОТА СИ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ!!!!!!!!!!!!
Г-ДА И ДАМИ ЖУРНАЛИСТИ !!!.........ПОДКРЕПЕТЕ И ВИЕ ТОВА ИСКАНЕ НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
BRAVO
18.01.2016 17:26:03
0
5
Bravo na prokurora i sadiqta.Samo 4e trqbva6e da lejat na maldivite a ne v zatvor otkrit tip.Tova e Balgaria,korupciq i mafia.
6.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
18.01.2016 17:02:25
1
4
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
5.
AAA
18.01.2016 16:45:42
0
0
http://vbox7.com/play:872397b2 ЕТОООО ВИДЕООО....!!!
4.
Boiko
18.01.2016 15:22:58
0
8
Парите ги дадоха на мен а аз им обещах достоен живот
3.
Deposit
18.01.2016 14:47:12
3
4
mnogo smes6ni zatova sa gi hvana li amatiori ...
2.
Deposit
18.01.2016 14:47:12
4
3
mnogo smes6ni zatova sa gi hvana li amatiori ...
1.
az
18.01.2016 14:35:07
0
8
Ами парите?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори