×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Млада жена е с опасност за живота след зверска катастрофа край „Меден рудник“


16 Януари 2016, Събота, 03:10 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимки: Генади СИМЕОНОВ

Колата била на мъж по прякор Бизона


31-годишна жена пострада тежко след катастрофа край „Меден рудник“. В момента тя се намира в „Реанимация“ на МБАЛ-Бургас с политравматизъм. Жената има сериозни контузии на главата и е с опасност за живота, съобщиха за Флагман.БГ от пресцентъра на здравното заведение.

Черното Ауди А8 се е преобърнало в канавката днес сутринта поради движение с несъобразена с мократа настилка скорост. В немския автомобил са пътували петима души, но останалите са се разминали с леки наранявания. В бургаската болница е прието и 13-годишно момче с комоцио. Други двама пострадали от катастрофата също са били прегледани, но веднага са освободени за домашно лечние.

Наш читател изпрати снимки на ПТП-то. Ня мястото все още има две коли на „Пътна полиция“, които извършват оглед. „Автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Цяло чудо, че няма жертви“, разказва нашият читател Генади Симеонов.

Според запознати Аудито е на мъж от с. Твърдица по прякор Бизона.



В категории: Крими


79
Коментара по темата
79.
na bizona bra4eda
23.01.2016 19:29:36
0
0
EI BIDON kaji koi si jena umrqla da va 4ukam
78.
Priqtel na bizona
21.01.2016 14:04:07
0
1
Ei maika vi da eba e palqci nedeite da obvinqbate kato ne znaete !!
77.
......
19.01.2016 00:20:41
0
0
Prolet kak e sustoqnieto I
76.
......
19.01.2016 00:20:40
0
0
Prolet kak e sustoqnieto I
75.
Cgsgf
18.01.2016 11:53:11
0
2
Излязла е от комата в събота вечерта, но дали има още опасност за живота й... не знам.
74.
tujgf
18.01.2016 09:35:40
0
1
Има ли новини за пролет, моля ако някой знае да пише. Дано Господ е с нея
73.
...
17.01.2016 20:29:05
2
1
Бидона да бяга за гъби
72.
XXXXX
17.01.2016 18:22:27
0
0
audi sivo TT meden rudnishko cigansko karasht go edin nadrusan tip koito krade i mami vsi4ki pokrai sebe si , prodavach i dilar na piko i vsi4ko drugo. Ciganina se kazva Moni ili neshto takova , mlad cheren ciganin s mnogo tatoirovki po tqloto, iznasilva i mladi devoiki koito sa uqzvimi
71.
bidona
17.01.2016 18:20:24
0
2
bra4ed li si na bizona ili bratov4edka ako bil razbral tq i baba ti ako ima6e drajka 6te6e da e majka q si ebi maikata nadrusana pomiqr takav dolen 6te mi pradne6 na kura
70.
mrrr
17.01.2016 18:16:57
0
5
bizona karashe beshe mnogo nadrusan na 6ti den ama natopi jenata zashtoto shteshe da vleze v zatvora pri edin narko test
69.
na bizona bracheda
17.01.2016 18:12:31
4
1
ako razbera koi si shemi qdesh huq e bidon
68.
Zelkata
17.01.2016 16:46:23
0
0
Вие вадите коментари само за Николай Мечков, но странно нищо не споменавате за друг активен доскоро престъпник и социопат Горан Горанов. От 2008 г. насам организираната от него и 3ма негови близки приятели престъпна група си правеха каквото си искат от Слънчев бряг до Ахтопол. Заявявали са многократно пред органите на реда че се считат за Архангели и когато причиняват нещо лошо на някой са го направили защото имало причина. В повечето случаи причините са неизплатен рекет, неизпълнена уговорка която е в ущърб на другата страна и какво ли още не..А като цяло се занимават с наркотици, поръчкови покушения, скимиране на банкови карти, кражби на автомобили, обири на златарски ателиета , въоръжени грабежи на бензиностанции и казина........ Групата не е голяма но съставена от хора които добре знаят какво правят имащи само и единствено престъпни намерения..Ето ги и главните действащи лица по разведка на ОДМВР - Бургас.
Горан Горан- Гявола
Тодор Тотев - Пистата
Сиян Стоянов- Доктор Менгеле
Андреян Янев - Малкия Демон
Иван Попов- Костов
Илия Трифонов- Професора
67.
bidona
17.01.2016 14:48:27
0
7
pri maikati sam bokluk dolen mirizliv da umre6 dano
66.
na bizona bracheda
17.01.2016 14:41:29
6
1
ei bidon umrql kaji kade si da doida i dava izbiq celiqt vi rod as maikati dasi praq gavri
65.
VTA Николай Мечков и незаконните мигратнтите
17.01.2016 13:40:31
0
1
Мечков е национален предател. Човек на ДПС и Доган. за това продава нароктици с килограмите и никой не го бара от 2009г досега.
Прекарва стотици мигранти през границата всеки ден .
Национален предател и трябва да бъде обесен в първия клон като народен изменник..
Мечков сложи си ФЕСА най-накрая. Всички знаем че си протеже на Доган
Вижте статията по-долу:
http://www.desant.net/show-news/19608/

Мутрата Мечков - протеже на Доган?
Новината е видяна 18306 пъти
Добавена на: 08.12.2009 10:44
Брой 33
Автор : Фани Христозова

Арестът на бандата през юли 2008 г. /първият е главатарят Мечков/. След една година прокурорска въртележка изкарва шестимата на свобода - Снимки: Николай Недев
Шестима прокурори по делото срещу него се сменят за една година, нарочно провалят делото, за да излезе бандата му на свобода
Сватбарска снимка, запечатала близост между лидера на ДПС Ахмед Доган и соченият за шеф на бандата с кирките - Николай Мечков обикаля коридорите на полицията и магистратурата в Бургас.

Кадърът е бил открит при проверка на антимафиотите в компютъра на Мечков малко след ареста му. Въпреки упоритостта ни да стигнем до фотоса, на който шефът на местна криминална структура за всякакви поръчки яде и пие редом със Сокола, един до друг, не успяхме да убедим разследващите, за да покажем какво се случва реално зад завесите на официалната политика у нас.Причината е в това, че снимката нямала пряко отношение към предмета на делото. Независимо, че според самото МВР 29-годишният Мечков е начело на организирана престъпна група, извършвала престъпления в целия спектър на Наказателния кодекс -търговия с наркотици, палежи на автомобили, погроми над търговски обекти. Патент на бригадата е вендета с кирки. До момента са разкрити три случая на наказателни акции с търнокопите, за които безспорно е установено, че са дело на бандата на Мечков. Членовете на групировката са се представяли като служители от фирма VTI, макар имената им да не фигурирали нъкъде в регистрите й. От бургаския клон на компанията категорично отричат задържаните да са били на щат при тях. В полицията и прокуратурата обаче имало жалби от търговци, които твърдят, че били притискани от хора на Мечков да сключат договори за охрана именно с VTI. В случай на отказ витрините на магазините им осъмвали натрошени с павета, колите им с нарязани гуми, а резервоарите пълни със захар.

Ахмед Доган никога не би си спомнил защо е седял на една маса с мафиота, вероятно става въпрос за услуга, с която е бил задължен


Бандата е действала точно една година, активизирана след ареста на Митьо Очите. Опитала се да заеме освободената ниша на пазара за дрога, основният бизнес извършвали по дискотеките, като в предлаганото наркоменю, наред с амфетамини, кокаин, марихуана и хашиш, присъствал дори екзотичния коктейл "Мангуа" - прясно мляко, варено с марихуана. Членове на групата са Николай Мечков, заместникът му Николай Далакманов, Андрей Янев, Георги Тодоров, Иван Попов и Стоян Кънчев. Мечков осигурявал финансирането за доставките на наркотици, а Далакманов, който имал над десет регистрации в полицията за побоища, грабежи и други престъпления и само една присъда - пробация за нападение над семейство, извършвал оперативен контрол над членовете. Янев и Тодоров били основни дилъри на кокаин и амфетамини. Тодоров разпространявал също и марихуана. Попов и Кънчев заедно с търговията с наркотици, били нещо като наказателна бригада за неизрядните клиенти. СРС-тата, използвани срещу тях изобилстват от цветущи алегории и неологизми, които замествали истинските наименования на продаваната дрога. Вместо канабис употребявали "каше" и "хмел", за кокаин - "американо", "бяло вино" и "ризи", за амфетамини - "смолец" или "смоландец", "бонбони", "вятър", "вятърни мелници", "българи", "БГ", "кореком", "виагра", "желенце".
В записите могат да се чуят интригуващи изречения, достойни за роман на абсурда: "Колко българи ще ми дадеш за 30 лева? Имаш ли от онези хубавите нашенци? Искам да купя 40 мъжки и 40 женски, ама с лютеница…?".
Засечени са и разговори с поръчители на наказателни акции с кирки. Така, срещу цена от 20 лева за една кирка беше декориран чисто нов камион, собственост на управител на фирма за вътрешен и международен транспорт. Той осъмна със 7 забодени търнокопа в центъра на село Миролюбово. Поръчката за наказателната акция била направена от предишния собственик на возилото, тъй като бизнесменът дължал още 10 000 лева. Случката е от декември 2007 г.
През май 2008-ма година групата организирала погром с кирки над друг автомобил - Ауди А4. Поръчката този път дошла от собственик на строителна фирма, който искал да отмъсти на бивш съдружник. 14 дни по-късно бандата срязала и гумите на същата кола. Престъпната група на Мечков е била разкрита след 6-месечно разследване на Окръжна прокуратура-Бургас и РЗБОП. Според полицаите обвиненията и срещу шестимата са доказани безспорно. При обиските в домовете им били открити оръжия, бойни патрони, наркотици и дори коктейл от мляко с марихуана.
Година по-късно обаче вместо да са зад решетките, групата на Мечков беше освободена срещу парична гаранция от 3 000 лева за всеки. Мотивът: изтичане на законовия едногодишен срок за предварително разследване. Оказа се, че 12-те месеца не били достатъчни на разследващите власти да предявят материалите на обвиняемите. За една година разследване, в делото са се сменили не един, не двама, а цели петима прокурори! С разпореждане на тогавашния шеф на Окръжната прокуратура Ангел Ангелов, който подаде оставка, понеже името му е в черното тефтерче на лобиста Красьо, за наблюдаващ прокурор по делото най-напред е командирован служител от Районната магистратура. Според Закона за съдебната власт обаче в този случай, той има право да бъде командирован само за 6 месеца. Така след изтичането на този срок по случая е назначен друг прокурор. Той отново е командирован от районната прокуратура. Впоследствие, мястото му се заема от друг матистрат, отново командирован.

Това ауди беше декорирано с три кирки през 2007 г., когато групировката действаше по морето безнаказано. Ценоразписът за забиване на една кирка е от 20 до 50 лв. в зависимост от сложността на операцията. Има возила и с по 7 кирки


Разследването буксува. Става ясно на всички, че заради тези съмнителни въртележки, делото върви към провал, но Ангелов очевидно не взема мерки. Не е ясно кой се е застъпвал за групата, това никога няма да разберем – но проблемът идваше от прокуратурата, не от полицията, казва запознат с разследването. Подобно безобразие можело да се наблюдава само, ако някой много голям отгоре покровителства обвиняемите. Възможно било това да е именно Доган. Какви услуги са правили мутрите на Сокола едва ли някога ще разберем, добавя полицаят. И си спомня за още етюди, режисирани от адвокатите на обвиняемия Стоян Кънчев, който се оплаква, че леглото в ареста му е късо, че вдига кръвно, получава сърцебиене и изпада в амок щом види дознателката по делото. Накрая е изпратен в затворническата болница в София, но щом дознателката отива в столицата, за да му предяви материалите, надзирателите в пандиза отказват да я допуснат. Накрая за да се спасява делото, за наблюдаващ е определен друг магистрат. Той вече е от постоянните прокурори в Окръжната магистратура. Едногодишният срок за разследване обаче вече е изтекъл и обвиняемите са пуснати на свобода.
Обвинителният акт срещу шестимата вече е готов, почти две години по-късно. Очаква се до месец да бъде насрочена дата за процеса. В 60 страници подробно са описани поразиите на членовете на групировката. Още няколко тома са и засиписите от специалните разузванавателни средства. Шестимата не се признават за виновни. Твърдят, че са приятели от деца, а обвиненията срещу тях - съшити с бели конци. Последната дума по случая ще има съдът, ако не последва примера на колегите си от прокуратурата и не проточи делото в следващите десетина години, докато престъпниците се налудуват на свобода.
64.
bidona
17.01.2016 11:16:59
5
3
da umirat bizona i celiq mu 6iban rod izmekqri maikavi da eba drugiq pat ako ima drug ka4i celiq si rod i se blasnete 4elno v nqkoi sgalb pukluci mrasni maikavi da eba
63.
меденРудник
17.01.2016 10:46:20
0
2
Dano sa mu napravili kravna proba na sastezatelq..i da ne mu dadat 5-10 godini da kara..e pone se otarvahme ot tazi grozna kola v m.r.
62.
Mada faka
17.01.2016 09:54:42
0
3
Shto gi praite investni teq narkomani da trupat Slava ot publikacii i da se radvat che sa gi pisali van vestnik ili sait deto hilqdi hora im obrashtat vnimanie I gi obsajdat vse edno sa nqkvi nacionalni geroi flagman mnoo ste hitri policai publikuvate taka che da probokirate keleshite da komentirat I da vadqt kerlivite rizi na vseki samo ushi tuka daje I komentirashtite samo varshat rabotata na policiqta da im reshavat sluchaite
61.
....
17.01.2016 09:06:05
0
0
Ko obijda6 seloto
60.
****
17.01.2016 07:28:46
3
3
xaxxax pomiqri pishete sii prostotiite smeshnicii..samo se poglednete otstrani,kolko ste smeshnii..komentirat mi sela,koii s kogo shibal xax..smeshna rabota xax
59.
...
17.01.2016 05:06:08
2
1
Тоя май са го шибали някой от твърдица да те еба в гражданина
58.
...
17.01.2016 05:06:08
2
1
Тоя май са го шибали някой от твърдица да те еба в гражданина
57.
....
17.01.2016 01:05:53
0
14
едно невинно и добро момиче се бори за живот,а тука се изписаха всевъзможни простотии...българската простотия никога няма да се оправи и поне като не познавате Пролет най-добре ще е да не е коментирате,защото простите ви коментари са излишни!!!
56.
dalech shte stignem
16.01.2016 23:24:16
6
4
ot selo tvardica balgarite sa adski glupavi. ama adski. tova momiche sashto ne e syoka mhogo mnogo. dano se opravi a shofiora za 10 gid bez knijka. sled yova da si pomisli pak. prosti selski alkoholici i narkomani. nai gadnoto selo v oblastta. sled tova e izvor.mnogo prosti hora.
55.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
16.01.2016 22:01:24
8
7
46 Прочетох ти коментара много си прав и аз си мислех същото,щом се качват в колата му и те са на същия акъл съучастници са му сложили са си главата в торбата,ето за това има предложение в закона за движение,акта за пиян водач да се поделя и с пътниците.Тоя караше като луд и се залепваше за бронята и те натиска.Така му се пада.
54.
Брооо
16.01.2016 21:53:59
0
6
С теб сме всичко ше е наред споко.
53.
ряряряр
16.01.2016 21:16:38
0
6
Вие сте много прости е молете се да се оправят по бързо защото утре това може да е някой ваш познат
52.
....
16.01.2016 20:22:16
4
2
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOO Q...... VIDEOOOO +18...!!!
51.
Нацъркани работи
16.01.2016 19:51:59
1
18
Бизон тва не е за гордост да караш с 5 човека като луд и да си споделяш статията в фейцбука в тоя момент се моли да се опрай Пролетина
50.
Знам Всичко
16.01.2016 19:37:18
0
13
..... Как може да подкрепяте някакъв си убие на пътя? До живот без книжка и съд ако нещо стане на момичето !!!
49.
Знам Всичко
16.01.2016 19:37:18
0
5
..... Как може да подкрепяте някакъв си убие на пътя? До живот без книжка и съд ако нещо стане на момичето !!!
48.
Кука
16.01.2016 18:55:16
2
25
Караше като луд из меден рудник.Има и един мангал с ауди тт постоянно кара над ограниченията и минава на червено по светофарите.От 4-то да се вземат в ръце защото са е.аси и мързеливите кавали
47.
....
16.01.2016 18:33:47
5
11
Като не познаваш момичето не го коментирай царвул
46.
меденРудник
16.01.2016 18:30:12
5
13
Tochno tozi sutrinta mina kato lud pokrai lakomata spirka.Dori osvirka edin golf koito takmo se be blasnal zavaliqta i farovete mu sveteha edin kam drug.E to s takova povedenie se ochakvashe takav krai za audito.Jalko samo che ne toi e v bolnica a nqkakvo momiche..koeto shtom se e kachilo pri takav tapak edvali e neshto po razlichno ot nego!
45.
Na bizona bracheda
16.01.2016 18:19:38
4
5
Bidon mrasna nasrana jena
44.
bidona
16.01.2016 18:16:26
2
6
na bizona bra4eda da go eba v gaza
43.
.
16.01.2016 18:12:50
1
3
Да тя е.Дано се стабилизира момичето.
42.
......
16.01.2016 18:11:02
1
1
Edna rusa ot tvardicA mai raboteshe na amadels sladkarnicata
41.
.
16.01.2016 17:05:59
0
3
Proletina Petrova
40.
Na bizona bracheda
16.01.2016 16:56:23
8
5
Ei bidon kaji kade si I maika ti styden da te celuva umrqla jena
39.
.....
16.01.2016 16:56:05
2
2
Koq proletina familiq ,:(
38.
Миа
16.01.2016 16:38:47
1
13
Дано Пролетина се оправи.Бог да я пази.
37.
bidona
16.01.2016 16:17:48
6
10
bizon li e tele li e bursuk lu e da umirat do edin ebal sam.im maikata nadrydsana murrenska
36.
Az
16.01.2016 16:15:27
0
7
бизона се казва Димитър. Има брат. От Твърдица са, не от братя миладинови.
35.
Фики
16.01.2016 16:07:18
5
6
34., този от братята няма братя и сестри сам с баща му живеят.
Ама оня е мега големия филмар. В последно време стана хап и ходи по разни участия за стрийт фитнес.
34.
?
16.01.2016 16:04:06
0
2
Кажте как се казва последно това момче Бизона и има ли брат
33.
Аз
16.01.2016 15:59:38
3
7
Пролетина е момичето. Дано я спасят!
32.
Фики
16.01.2016 15:57:51
4
18
Бизона от братята се казва Николай!
Наистина беше много скъп кадър в синя зона, крадеше много и колело му дадоха да кара. Баща му кола му купи.
Едно счупено рено клио!
Мега крадец и наркоман е!
Осъждан!!!
31.
zvqra
16.01.2016 15:52:09
2
0
Кое е момичето?
30.
Kaми
16.01.2016 15:44:46
4
8
Бизона от с.Твърдица е
29.
Калорифер
16.01.2016 15:33:38
4
11
Това не е бизона от братята щот той е мега комикс колело даже няма пък камо ли книжка и кола.
28.
bidona
16.01.2016 15:16:06
3
3
maika ti sam zlatin4o maika ti
27.
maika mu
16.01.2016 15:14:18
6
12
da umira da eba negovata mama edin bokluk po-malko ma da be6e ka4il i o6te bokluci vatre ta da sa pove4e
26.
B-s
16.01.2016 15:13:19
3
20
Самоубийци колата няма крила а в главите ви има ли акьл тези мозьци дрогирани мислете е преди да направите нещо а не да карате като ненормални тьпунгери.
25.
Zlatin
16.01.2016 15:12:47
7
5
Bidon kat si mn otvoren kaji koi si
24.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
16.01.2016 15:11:56
5
14
Така му се пада,дойде му времето и на него тва,че завличат и невинни хора.Боята не е мат а си кара на основа.
23.
bidona
16.01.2016 15:06:10
3
4
mnogo dobre 22 Zlatin4o iska survakane zdravo v glavata i tva 6te mue i mutrata i mi6kata palen sme6niktoi 6tee nqkoi lekence nadrusano da hodi da su4i ot miaka si
22.
До 19
16.01.2016 15:00:55
6
10
Ти си типичен пример за без паричен мизерник мислещ се за мафиот кокошкар 9 дупка на кавала радващ се като види бакнота от 100лв
САМО,ЖЕНИТЕ И ТРАВЕСТИТИТЕ ХОДЯТ С нож

Ако нямаш путка между краката си праи извода къв си
21.
bidona
16.01.2016 15:00:44
3
4
zlatin4o mamati da eba dolna izmislena
20.
A6 4.2
16.01.2016 14:56:03
4
26
Това е тоя селски бек където го бяхте снимали края на есента където беше спрял до един знак без броня където го бяхте писали че карал пиян е не е карал пиян но е бил надрусан както и сега са дребнави дилъри се возят в това ауди от тоя тип къде взимат матряла на 40-50 лв и го смесват с аспирин и го продават за 120. Лв с една дума КОКОШКАРИ
19.
Zlatin
16.01.2016 14:53:52
7
7
Ei bidon li kav si chervata sti visnat pomiar dolen
18.
Burgas
16.01.2016 14:53:15
3
19
Bizona karashe kato lud iz meden rudnik v tesni i shiroki ulici s cqlata gaz. Nemoje da karash taka v naseleno mqsto ima hora deca i kakvo li ne, to se ochakvashe nakraq da stane neshto takova.
17.
ба си
16.01.2016 14:50:02
1
22
майката ,лельо . от ден на ден все повече намаляват олигофрените в тая държава , може и да се оправим
16.
429
16.01.2016 14:45:40
2
3
ssd mai se nasra ne6to mu pote4e po kra4olkite putiooooo
15.
Bidona
16.01.2016 14:43:51
3
5
dano ve4e nikoga ne se podkara ini6to da ne stane ot nego i ot sobstvenbika mu sa6to mersiiiiiiiii
14.
Real Dancho
16.01.2016 14:43:13
4
9
Ssd, къде си ве смешник? Ше нареждам колкото си искам. Чакам те вечерта 20.00 часа пред 429 М. РУДНИК.
13.
tigur
16.01.2016 14:36:49
3
21
Vreme mu beshe na tova audi dvijeshto se postoqnno na top speed v meden rudnik
12.
Ssd
16.01.2016 14:36:38
18
3
Ei pumqri mlakvaite shi va eba i mishkite ko narejdate
11.
....
16.01.2016 14:35:07
4
6
Колата не е черна флегмени
10.
Zlatin
16.01.2016 14:33:19
4
5
dano ne ujiveee za da mu go kajem
9.
Zlatin
16.01.2016 14:29:03
13
5
Samo tyka sme silni kajete mu go lichno otvorkovci
8.
dikata
16.01.2016 14:26:10
2
1
eee hybo che ne sum se prebral s nego
7.
Mamuta
16.01.2016 14:20:21
3
12
malko im e da eba tiq izmisleni mutrii da se istrepqt edin da ne ostane
6.
Фики
16.01.2016 14:08:59
5
9
Туй бизон е от Братя Миладинови. Едно време бачкаше в синя зона!
5.
..
16.01.2016 13:58:37
3
15
Това не е ли едно Старо Ауди с изтъркана боя тип мат но не получил се?
4.
Zlatin
16.01.2016 13:54:09
19
11
Ko narejdate e umreli pomiari samo tva li mojete
3.
Тексас рейнджър
16.01.2016 13:51:02
10
13
То май малкото бизонче е карало 13годишно бигимотче мамутче груханата сланинка вече ше караш по велоалеята на кмета
2.
bbbbbb
16.01.2016 13:48:11
2
34
Пак мутреенеее
1.
Аман бе
16.01.2016 13:38:41
3
58
Бизон ли е, хипопотам ли е - гнусен странджански олигофрен е това бе. Избихте се! Невинни хора умират заради вас, изроди такива!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори