×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жулиета от месеци заплашвала, че ще се самоубие заедно с детето си


23 Ноември 2015, Понеделник, 13:30 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимкa: Авторът

Жулиета се оплаквала, че семейството й не помага за издръжката на детето. Младата жена била принудена да се справи сама с помощите, които взимала от държавата

Жулиета от няколко месеца предупреждавала близките си, че ще сложи край на живота си. Имала намерение да скочи от високо заедно с детето. Това разказаха пред Флагман.Бг приятелки на младата жена, които са в шок от случилото се.

Пред тях тя се оплакала, че вече не издържа психически и е въпрос на време да си сложи бесилото. Дори дала пример с друга майка в нейното положение, която се е нагълтала с хапчета.

„Ще скоча с детето. И то да се отърве, и аз“ - казвала младата жена.

„Много често повтаряше, че ще се самоубие, но не сме подозирали, че е способна да го направи. Смъртта на детето й я съсипала. Ако то беше живо, може би нямаше да има смелостта да го остави само. В крайна сметка направи това, за което ни предупреждаваше от месеци“, казаха през сълзи близките й.

Жулиета се оплаквала, че семейството й не помага за издръжката на детето. Младата жена била принудена да се справи сама с помощите, които взимала от държавата.

Бащата на детето ги е изоставил няколко месеца, след като Пресиан се е родил. Въпреки трудностите, до преди няколко месеца тя била изключително жизнерадостен човек. Отдала живота си на сина си.

От известно време младата жена имала любовна връзка. Приятелят й също бил много грижовен. Държал се с детето като със свое, купувал му играчки, разхождал го.

„Пресиан много го беше свикнал с него. Винаги беше усмихнат, когато той беше около него. Връзката между тях беше много силна - като баща и син“, разказаха приятелките на Жулиета.

„Жу, както ние я наричахме, беше невероятна. Винаги добре изглеждаща, много грижовна майка и приятелка, усмихната. Тя буквално се срина през лятото на тази година, когато разбра, че Пресиан има тумор в мозъка. Въобразяваше си, че сина й не се храни нормално и не иска да пие вода“, обясниха със сълзи на очи приятелките й.

Отскоро Жулиета приемала хапчета заради оплаквания от безсъние.

Последно младата жена са я видели вчера час преди трагедията. Тя излязла до близкото павилионче с детето си, за да купи цигари. Там се оплакала, че времето е много ветровито и не е подходящо за разходки, след което се е прибрала.

По непотвърдена информация тя отново излязла до магазина, но този път сама. През това време малкият Пресиан издъхнал. Жулиета се е върнала и открила детето си мъртво. Почувствала се много зле и виновна за това, че не е била до сина си в последните му минути. Тогава взела решение да сложи край и на своя живот. Оставила две предсмъртни писма и е отишла до близката новострояща се сграда, откъдето е скочила.

В категории: Лична драма


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
Д
24.11.2015 08:35:29
0
12
Трагедия...Една самотна майка,която 7 години сама се е борила с всичко.Сринала се е психически,след като детенцето и е издъхнало. Но какви приятелки е имала?НИКАКВИ!Приятелите са за това-да ти се притечат на помощ,ако си в депресия да ти помогнат,не само да слушат колко отчаяна е била Жу.Когато човек е в дълбока депресия и отчаян има нужда от чужда помощ,не от празни приказки.Жалко за това детенце,обречено и на тази млада жена която не е понесла болката от загубата му.
8.
Георги Димитров
23.11.2015 23:59:12
0
9
Държавата в която живеем е проблема!! Тук хората са най голямата измет,аз да съм добре а другите е.....л съм им .......у!!Ссмо лицемери и помияри и шепа престъпници на върха.
7.
h
23.11.2015 22:29:46
1
5
Просто чета статията и си мисля:Какъв е този бог ако въобще го има да позволява такива неща. Надявам се ,че смъртта е само началото и наистина отвъд нея те очаква само радост. Иначе нямам друго обяснение защо БОГ може да ти причинява такова страдание .
6.
Георги
23.11.2015 19:09:33
0
8
Кой да го види бе? А рускинята, която се самоуби в "Лазур"? Пак е заплашвала със самоубийство и пак никой не е направил нищо.
5.
Запозната
23.11.2015 18:51:16
0
16
Мъжа и Любо я остави с малкия и тръгна с любовницата си Мира от Карнобат! Цял живот ще им тежи на съвеста.почивайте в мир
4.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
23.11.2015 18:22:49
0
10
Мир ма праха й и на детенцето.Те пак са заедно,няма смисъл да търсим виновни.Има смисъл да го види някой,който ще се погрижи повече да няма такива случеи,две млади невинни души си отидаха без време,дано сега да са на по-хубаво място.
3.
Георги
23.11.2015 16:26:26
2
31
Гадни лицемери! Приятелки - друг път!Жената от месеци е заплашвала, че ще се самоубие и никой не си е мръднал пръста да й помогне. Никой не се е поинтересува как може да я свърже с психолог, който да й помогне. Никой не си е мръднал пръста за нея. А сега са много тъжни и съпричастни. Лицемери!

А ти, Махмуд, много ли си доволна, че й намери снимка.
2.
Неа
23.11.2015 16:03:51
2
15
Ох ужасно е ....
1.
off
23.11.2015 16:00:55
0
34
Каква жестока съдба! Дано намерят мир и покой най-сетне!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори