×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Евгени Минчев призна в Брадъра: Правил съм секс за пари


Евгени Минчев призна в Брадъра: Правил съм секс за пари
Ватманът-лорд за втори път е в Къщата на Биг Брадър
18 Ноември 2015, Сряда, 23:59 ч.

Вече не го правя, или поне никак не е често, каза лордът

На таен въпрос на Ваня Червенкова в изповедалнята на БИГ Брадър - би ли правил секс за пари, Евгени Минчев съвсем честно отговори "Вече - не". Или поне по-рядко. Или ако си заслужава, защото съм меркантилен. Но то трябва да ме поиска някой на 70 години, каза загадъчно лордът. Той също допълни, че би се оженил по сметка, за да удвои богатството си, а не по друга причина.
Досега се носеха слухове, че Минчев е бил платен любовник на Емил Димитров и на други випове и така е натрупал състоянието си. Днес за пръв път той не само не отрече, че е бил платен любовник, но и че не е променил нрава си и е готов на почти всичко за пари. Дори да се ожени за жена.
Чест му прави обаче, че беше честен.

В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Той е съсипан след смъртта на майка си Той е съсипан след смъртта на майка си 24/05/2024, Петък 10:20 2
2
Коментара по темата
2.
Касабова
19.11.2015 10:46:48
0
9
И аз, Минчев!
Това е нормално и не е срамно, нито пък лошо.
1.
Радо прашката
18.11.2015 23:31:20
0
1
Стига е !!! Верно ли ???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Созопол отбеляза 24 май 2024 г. с голямо празнично шествие Созопол отбеляза 24 май 2024 г. с голямо празнично шествие Манифестацията на децата премина от училището „Св.св. Кирил и Методий“ по созополските улици до площада пред храма Защо Азис изрева на умряло Защо Азис изрева на умряло Спряха му тока  Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Само девет общини у нас успяват да се издържат сами Несебър е сред общините с най-големи собствени приходи Вижте грандиозното бургаско шествие за 24 май, което победи всички рекорди Вижте грандиозното бургаско шествие за 24 май, което победи всички рекорди Демонстрацията бе впечатляваща, със сигурност имаше повече от 11 хил. участници  Шофьор мина по пътя на Кирил Петков край Аскаково, шокира с ВИДЕО Шофьор мина по пътя на Кирил Петков край Аскаково, шокира с ВИДЕО Ясно се вижда на една от табелите, че ограничението е 60 км/ч, а не 90 км/ч Какво пожелаха политиците на 24 май Какво пожелаха политиците на 24 май Азбуката, словото, книжнината и културата са ни съхранили през вековете и ще ни обединяват и водят напред като народ, написа Корнелия Нинова Изложи ли се Мис България в Черешката на тортата Изложи ли се Мис България в Черешката на тортата Скромна, мила, но леко флегматична миската изненада гостите с калорийна бомба Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Бургас отбеляза 24 май с най-мащабното шествие в България (ВИДЕО) Над 11 хил. се включиха в инициативата Задължително правете това нещо сутрин Задължително правете това нещо сутрин Набиращият все по-голяма популярност д-р Хубърман обяснява как прекарването на време навън в естествена светлина в първия час след събуждане може положително да повлияе на общото ни благополучие 40% от българите не са прочели нито една книга през 2023 г. 40% от българите не са прочели нито една книга през 2023 г. Все пак позитивната страна е, че останалите 60% могат да се нарекат читатели
Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта   Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Какви изненади се очакват на изборите в Нидерландия Крайнодясната Партия на свободата набира сила Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Шок: Крал Чарлз III удари шамар на Елизабет II след смъртта й Едва ли някой е очаквал точно това да се случи с монарха на Великобритания Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи 
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори