×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ние знаем какво е нужно на Карнобат и можем да работим в интерес на карнобатлии


Ние знаем какво е нужно на Карнобат и можем да работим в интерес на карнобатлии
Д-р Георги Колев е един от най-уважаваните карнобатлии. Той
15 Октомври 2015, Четвъртък, 03:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Ще превърнем Община Карнобат в истински надежден партньор на нашите съграждани
Д-р Георги Колев е водач на листата на местната коалиция „Карнобатлии за Карнобат”(ВМРО-БНД – БДЦ). Той е изключително популярен като лекар и общественик в родния си град и е посветил целия си живот да помага на хората и да работи в техен интерес. Д-р Колев, както сам казва е роден, израснал и работи в родния си град. Вече 27 години той се грижи за здравето на карнобатлии и си е спечелил име на един от най-добрите специалисти по здравни грижи в града. Лидер на ВМРО-БНД, както и чартър президент на Ротари клуб „Карнобат“.

-Д-р Колев, защо кръстихте коалицията „Карнобатлии за Карнобат“?

-Крайно време е Карнобат да се управлява от хора, които работят и живеят тук. Такива, които искат да определят бъдещето на града, водени от патриотични подбуди, а не външни за града лица, които след края на работния ден ще се качат в лимузината, платена с нашите пари, и ще потеглят за Бургас, например. Подбрахме кандидатите за съветници изключително внимателно. Всички те са доказани професионалисти, които и в момента работят ежедневно за развитието на Карнобат. Те формират моралния и икономически облик на нашата община. Не само знаят от какво се нуждае града, но и могат да работят в интерес на хората. Те са компетентни, подготвени, притежават сериозен управленски и административен опит. Ежедневно работят с хора, а професиите им ги сблъскват със сериозни казуси, които решават успешно. Нашите съветници от листа № 6 дават работа и хляб на стотици карнобатлии, знаят как се носи отговорност. И не ги е страх. Това са истинските, модерни патриоти, чиято кауза се казва „Карнобат“.

-Какви ща са основните акценти в програма ви?

-Основният акцент е добруването на града. Ще правим всичко възможно, за да задържиме младите хора. Това може да се случи с добър мениджмънт, да се осигуряват повече работни места, които разбира се да са добре платени. Ще превърнем Община Карнобат в истински надежден партньор на нашите съграждани. Ще се борим част от данъците, които всички плащаме, да бъдат инвестирани във фонд, подпомагащ младите предприемачи да започнат собствен бизнес. Това е успешна европейска практика. Така ще стимулираме талантливите, образовани и можещи хора не просто да останат в града, но и самите те на свой ред да разкриват работни места. Ще учредим стипендии за даровити карнобатски ученици и студенти, които след завършване на образованието си се върнат да приложат наученото тук в Карнобат. Ще поемем и издръжката на социално уязвими младежи, показали отличен успех в училище. Ще създадем условия общинските земи да бъдат арендувани дългосрочно от производителите на справедливи цени. Карнобат е прочут с плодородната си земя и невероятните си природни дадености, от които трябва да печелят всички карнобатлии, а не малцина избрани. В момента, за съжаление, някои от най-плодородните земи са дадени дългосрочно под аренда буквално за жълти стотинки, от което губят гражданите. За напред КАРНОБАТЛИИ ЗА КАРНОБАТ ще сме гарант, че сделките с общинска собственост ще бъдат организирани максимално прозрачно и с ясни критерии.

-Вие не бяхте в последния Общински съвет, но сигурно следяхте работата му и видяхте как се провалиха куп заседания?

-Да, точно така беше и това остави неприятно чувство не само в мен, а и сред голяма част от съгражданите ми. Знаете ли кое е най-тъжното? Че тези провалени заседания лишиха няколко сирака от полагащите им се пенсии. Заради егото на група хора, които не знам дали имат основание да се наричат карнобатлии, тези нещастни деца бяха лишени от помощ и подкрепа. А идва тежка зима и майките им трябва да намерят пари за дрешки и обувки, за отопление и за учебници. И вместо общинските съветници да ги подкрепят в такъв труден момент, им обърнаха гръб. Един от тези общински съветници сега се кандидатира за кмет на града. Вие преценете доколко има морално основание. За разлика от тези провалени хора, обрекли на глад децата на Карнобат, ние ще работим в интерес на гражданите си, вместо да изпълняваме партийни поръчения и да се замесваме в политически игрички. Основната грижа на съветниците е да отидат на заседание, да предлага добри решения за града и участва в активно в местната политика, а не да сеят интриги.

-Не може да не ви радва фактът, че първата битка, която поведохте бе успешна – спряхте вонята от птичия тор в Карнобат.

-Разбира се, че ме радва и това е успех на всички нас. Проблемът бе изключително сериозен. Аз работя в болницата, ние сме в непосредствена близост до завода и мога да кажа, че беше невъзможно да се работи. Вонята бе отвратителна, а тепърва ще се установява какво е въздействието върху здравето на хората. Ние от КАРНОБАТЛИИ ЗА КАРНОБАТ гарантираме, че ако нашите съгражгдани ни дадат своето доверие, това незаконно производство никога повече няма да трови въздуха на Карнобат. Не се страхуваме да се изправим срещу беззаконията, чувстваме се силни и имаме самочувствието, че работим за доброто на Карнобат.

-А какво събра ВМРО-БНД с Български демократичен център?

-Имаме общи идеи за развитието на общината. Искаме да помогнем на малкия и средния бизнес, за да живеят хората по-добре. Защото това е генераторът на промяната. Ще осигурим подходяща бизнес среда, за да има работа и да останат младите хора в Карнобат. Работодателите изпитват остра нужда от квалифицирани и образовани служители. И настояват да върнем децата на Карнобат. Защото тук ги очакват гарантирани работни места с достойно възнаграждение и много възможности за реализация. Ние ще подпомогнем тяхното образование, ще инвестираме в подготовката им. Вие сами виждате – в Карнобат безработицата е сведена до минимум. В града работят няколко големи предприятия, които ангажират сериозна работна ръка. Трябва обаче да разширим спектъра и да дадем допълнително възможности, за да се превърне Карнобат в по-привлекателно място за младите хора.

-Какво ви мотивира да влезете в политиката и да станете водач на листа със сериозни амбиции?

-Нашата цел е да помогнем за добруването на Карнобатлии. Трябва да има промяна в политическата система, за да просперира града. Аз и моите съмишленици от листата имаме идеи, имаме и волята да ги реализираме. Карнобат не се нуждае от партийни функционери, а от независими и мислещи личности. Смели и знаещи. А ние от КАРНОБАТЛИИ ЗА КАРНОБАТ сме точно такива и хората ни познават. Моите съграждани се умориха от непознати лица, които използват властта за лично облагодетелстване. За разлика от тях ние идваме със сериозна и амбициозна програма. Ще Ви изброя само част от целите ни, които ще станат факт веднага след като бъдем избрани. КАРНОБАТЛИИ ЗА КАРНОБАТ ще се борят за по-ниски такси в детските градини. Всяко дете в общината ще ползва детска кухня. Ще създадем фонд „Ин витро“, който ще подпомага карнобатски семейства с репродуктивни проблеми. Ще разширим функциите и обхвата на домашния социален патронаж. Ще изградим спортни съоръжения и ще инвестираме в детско-юношеския масов спорт. Като лекар мога да кажа, че инвестицията в масовия спорт е инвестиция в здравето на карнобатските деца и на нацията въобще, ако погледнем на темата по-мащабно. Виждате, че всяка една от тези цели е лесно изпълнима и не изисква големи средства, но е в състояние да промени стотици съдби за добро.

-Всички очакват да станете водеща политическа сила, но все пак колко на брой общински съветници ще очаквате в новия местен парламент?

-Доверието, което Карнобатлии ни дават ме изпълва с гордост и решителност да бъдем промяната, която хората очакват. Би било нескромно да се ангажираме с конкретен брой съветници. Но за да реализираме амбициозната си програма, ни трябва мнозинство в Общинския съвет. Защото сме решени да направим пълна ревизия на досегашното управление поне за 15 години назад. Ще извадим на светло всички сделки, които ощетяват града. Ще развалим договори, сключвани за жълти стотинки. Ще се изправим срещу една шайка, за която се говори, че иска да купи изборите срещу 40 лв. на калпак. Не ни е страх и можем да устоим. Но ни трябва категоричната подкрепа на Карнобатлии. Защото влизаме в тази битка от тяхно име и в техен интерес.

-Известен сте с редицата благотворителни инициативи, които организирате с Ротари клуб „Карнобат“. Ще продължите ли тази дейност и чрез Общинския съвет?

-Разбира се. Дори учредяваме фондация „Карнобатлии за Карнобат“, която ще помага на талантливи деца. Нарекохме я така, защото Карнобат е кауза, която може да се отстоява единствено от хора, посветили живота си на нашия град. Привлякохме някои от най-знаковите общественици, част от тях са мои колеги-ротарианци. Подадоха ни ръка и част от най-големите карнобатски работодатели. Първата инициатива вече е факт. Всички се насладихме на прекрасните детски рисунки, докато откривахме предизборната кампания. Те са дело на най-малките карнобатски художници, които сега овладяват магията на изобразителното изкуство в нашето читалище. КАРНОБАТЛИИ ЗА КАРНОБАТ откупи тази прекрасна изложба, а с дарените средства учителите ще закупят пособия за рисуване и ще подобрят материалната база на тези толкова талантливи деца. Вярвам, че един ден те ще се наредят до именити карнобатски художници като Ненчо Русев, Роналд Шнеевайс и много други, които сега разнасят славата на Карнобат по цял свят.

В категории: Карнобат


22
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
22
Коментара по темата
22.
Карнобат за лично ползване
16.10.2015 07:25:22
0
23
Аман от доктори политици-нито могат да лекуват нито стават за политици - хермафродити.
21.
М.Г.
15.10.2015 22:09:23
13
16
На бумбала дъщерите сън не спът да пишат злобни коментари.Умират от страх,че татенцето пак няма да е феодал в Карнобат.
20.
Буден
15.10.2015 21:47:51
1
11
Докторе, Каракачанов и Джамбазки знаят ли за това "интервю"
19.
разочарован
15.10.2015 21:36:34
1
16
Докторе ако не зная че не можеш две думи да обелиш щях да ти повярвам. Дано си изкярил нещо от това интервю защото ми падна в очите. Лека нощ спасителю и дано не те изберат че кой ще ни спаси от теб тогава?
18.
GEORGI MATEV
15.10.2015 21:22:08
1
8
KOLEGATA GEORGI PETROV OBESHTA VECHE KAZA CHE SHTE KRADE PO MALKO
17.
16
15.10.2015 21:18:49
1
10
Тоя Колев е също като Величко Колев , че и по фамилия си приличат , че и по близане също .
16.
*********
15.10.2015 21:15:08
2
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
15.
аман от далавери
15.10.2015 20:57:33
1
12
Вместо да пишете тук пратете сигналите на репортерите на Нова ТВ или БТВ да влязат в авгиевите обори и да разровят далаверите. То е ясно, че съ и прокуратура в малките градове няма
14.
Бумбала сега ще ни трови ли?
15.10.2015 20:16:56
8
11
„Незаконната му къща е във вододайната зона на града. Една капка с препарат да изтърве и ще се изтрови цял град“, казва карнобатският жител Стефан Райнов, който води самотна битка срещу няколко институции, които според него покровителстват местния бизнесмен и предприемач Минчо Гроздев. Г-н Райнов е един от инициаторите на подписката за затваряне на завода за преработка на тор, който буквално „отрови” въздуха над Карнобат през лятото. Ето и обясненията му за личната му война срещу арогантните прояви на беззаконие в града.



– Вие и още 50 ваши съграждани още през лятото сезирахте Районна прокуратура – Карнобат заради екологичната катастрофа, в която изпадна градът заради завода на местния торопреработвател Минчо Гроздев. Намесиха се и две министерства по случая. Има ли някакъв резултат?

– Доколкото знам досега Прокуратурата не е реагирала. В момента няма такива миризми, но през лятото беше нетърпимо. Дойдоха при мен хора, които искаха да се жалват от този господин. Аз разговарях с хората и решихме да направим подписка, която внесох в Районна прокуратура – Карнобат. Представих и публикации в медиите . Минаха около два месеца и ми се обадиха да отида в РПУ-Карнобат. Когато отидох, прокурор Щиляна Петрова, ми задаваше въпроси откъде съм имал информация че в града мирише на лайна и по какъв начин съм подал този сигнал.

– Но нали хората в целия град са усещали този мирис?
– Аз им казах същото. Попитах я дали тя не е усещала тази миризма.

– Изглежда това не е първият сигнал срещу дейността на г-н Минчо Гроздев. Местни хора обаче го определят като недосегаем. Каква е причината според вас?

-При всички положения има политически чадър. В момента целият град говори, че подкрепя БСП и кандидатът за кмет от тази партия Тодор Байчев.

-Смятате ли, че политици от левия спектър го закрилят?

-Засега, да. Той си подготвя нещата отдалече. Смята, че Тодор Байчев ще стане кмет и ще може пак да си пусне завода за преработка на торове. Надява се, че ще може да взема от общината евтини земи, както го е правил години наред. Земи за по два-три лева на декар годишна рента. Лично негови работници са идвали при мен лятото и са ми казвали: „мухите и комарите ще ни изядат от тези неща, които се преработват там”.

– Но щом има завод, той би трябвало да спазва някакви правила или ако ги нарушава, да бъде глобяван…знаете ли за такива санкции?

Зад ограда и храсти се намира торовият завод, който уж не съществува, но цели две министерства го проверяваха през лятото
Зад ограда и храсти се намира торовият завод, който уж не съществува, но цели две министерства го проверяваха през лятото
– В пресата Гроздев излезе с информация, че не е миришело от завода му, а от някакви краварници и хвърли вината върху невинните животновъди, които години наред гледат крави и на никого не са попречили. Питам ви в момента защо не миришат тези краварници, след като заводът му спря работа. И което е по-лошо – хвалеше се, че като са го проверявали от Бургас, не са намерили нищо нередно и че дори завод нямало. Вие си отговорете тогава как може за една седмица две министърки да намерят нарушения и да му затворят завода, а месеци наред чиновниците от Бургас да казват, че няма нищо? Хората се питат дали тези слепи и глухи бургаски чиновници не са били в някакви по-близки отношения с Гроздев, че са си затваряли очите? В повечето случаи този завод работеше през нощта, след работно време, както и в съботите и неделите, когато няма кой да го провери. Сигурен съм, че не са спазвани абсолютно никакви предписания и заводът е бил незаконен. Това казаха в парламента и двете министърки на екологията и на регионалното развитие.

– Има ли някаква близост между предприемача Минчо Горздев и прокуратурата в Карнобат, която да обяснява евентуални протекции над него?

– Според мен има добри приятелски връзки, защото аз имам около 10 досъдебни производства и тази прокурорка Щиляна Петрова ми ги е отхвърлила поради липса на доказателства. А доказателства имам. Лично на язовирите дойдоха и заснеха как ми беше изтровена рибата, как се хвърляше хлорна вар, как се доказваха фалшиви подписи за регистрация на Сдружението.

-Били са иззети язовири от Вас и са били дадени за стопанисване на г-н Гроздев, така ли?

– Да. Аз имах договор за язовирите до 2017 г., но след като той направи фалшиво Сдружение, използва вратичка в закона, заради която ми прекратиха договора до 31 декември 2014 г. Нямам достъп до тези язовири от 2010 г., а в единия от тях имам риба за над 80 хил. лв. Това може да се докаже много лесно чрез вещи лица, които да обяснят колко риба може да се произведе в този язовир за периода 2010 – 2015 година. Това е прехраната на семейството ми, която изгубих заради Гроздев

– В началото казахте, че има връзка между Минчо Гроздев и кандидатът за кмет от БСП Тодор Байчев. Каква е връзката между тях? Мислите ли, че г-н Гроздев практически инвестира в един евентуален кмет?

– Предполагам, че подкрепата е финансова, защото има снимки на г-н Байчев в циганската махала, а знаете, че там се ходи с пачка пари, за закупуване на гласове.

– При какви положения смятате, че нелегалният завод ще заработи отново?
– Смятам, че заводът ще заработи веднага, ако Тодор Байчев спечели изборите и стане кмет.

– На един от изходите на града, в близост до магистрала, има огромни купчини от тор. Кой ги е струпал там?

купчините тор са на около двеста метра от магистралата
купчините тор са на около двеста метра от магистралата
– Тези купчини са струпани там от година. Периодично те се самозапалват и замърсяват околната среда. Те са в близост до ябълковата градина на г-н Гроздев, както и до село Детелина и село Крушево. Много хора са се жалвали.

– А защо се държи тази тор там?
– Според мен тя се използва за преработка с машините, които Минчо Гроздев притежава.

– Доказана ли е собствеността на този човек върху въпросния завод за утилизация на тор?
– Доколкото знам някакви министерства са ходили на проверка и са доказали, че това е негов завод. Едната проверка е направена по сигнал на граждани, а друга по инициатива на депутата Стефан Кенов . Мога да ви кажа, че г-н Гроздев се има за Господ в града, прави каквото иска, без да спазва никакви правила.

– Защо има такъв статут?
– Защото има политически чадър и подкрепа от прокуратура и от полиция.

– Някой може да каже, че проблемът Ви с г-н Гроздев е на лична основа. Това проблем между вас ли е или е проблем на целия град?

– Това е проблем за целия град. Това, че имаме лични противоречия, няма общо. Аз съм от малкото хора, които не ни е страх да излезем срещу него и да покажем беззаконията му. А те са много. Той направи една къща в т.нар. Вододайна зона на Карнобат – на разклона за с. Искра. От там цял град черпи питейна вода. Това място дори трябва да е охранявано, защото малко препарат или друга отрова да капне и не ми се мисли какво може да стане, ще плъзне в цялата водопроводна система и като нищо ще се изтрови цял Карнобат. Постройката е незаконна, издигната е директно върху плочата, където е каптажа, представяте ли си? За което аз уведомих РДНСК – Бургас и Община Карнобат. След като разбра, че срещу него има жалби, само си свали алуминиевата дограма и чака някой негов кмет да дойде на власт, за да си продължи с нещата. Смяташе да си го прави офис и къщата е свързана с ток от ВиК и си помпи вода от каптажа. Постройката е до негова черешова градина, която е с капково напояване.

В приземния етаж на незаконната постройка има добре заключено помещение, в което никой не знае какво се съхранява
В приземния етаж на незаконната постройка има добре заключено помещение, в което никой не знае какво се съхранява
– Възможно ли е водата от този каптаж да се използва за това капково напояване?

– Напълно е възможно безплатно, защото там има една метална врата, която е заключена и не се знае какво има вътре.
13.
да питам ,значи
15.10.2015 18:35:49
0
20
Господа карнобатлии за Карнобат ,далаверите на Г.Д много започват да миришат,ще се преборите ли с тази воня,защото нали сте спасители.Не са само дървата ,а и къщата,и колата на синчето.Къщата-БКС ,с материали най-вероятно изписани от предприятието,колата-гласуваха на кмета нова кола/не знам какво и беше на старата/за 50 000 лева/забележете от нашите данъци/и изведнъж колите се оказаха 2,ама абсолютно еднакви.Та господа карнобатлии за Карнобат,ще направите ли ревизия на всички далавери на Г.Д,?Няма ,нали ,защото господина е вашия човек и ще си затворите не едното,а и двете очи.Така,че не ни правете на маймуни и не ни убеждавайте,че много ви интересуват хората и Карнобат,важни са само личните ви интереси,защото например Стефан Бяндов ще трябва най-после да си плати концесията, другия Бяндов-наема за автомивката. И други далавери и далаверки ще лъснат и ще стане ясно колко "успешен" кмет беше Г.Д .
12.
буден
15.10.2015 18:16:43
1
15
В Карнобат нямат конфликт с интересите си



Както стана ясно от предишни публикации в «Авантаж» в Карнобт нямат конфликт с интересите си. Земеделски земи, общински парцели, търгове, роднински връзки….

Продължаваме нашите разкрития за един спорен мандат на кмета на Община Карнобат – Георги Димитров.

Кметът на Карнобат си тачи роднините и приятелите, но дали тези връзки не водят до морални конфликти и още по-лошо - до конфликт на интереси? Основания за подобни въпроси дават търговете, които са осигурили бизнес на баджанак, балдъза и дори на сина му Иван Димитров.

Вярно е, че България е малка страна и в нея, като че ли всички са роднини, но когато бащата е начело на местната власт и подписва и утвърждава чрез упълномощени от него служители документи от търг, в който участват фирмите на сина му, нещо не се връзва и се появяват много въпроси относно конфликт на интереси. Отговорите потърсихме от Югоизточно държавно предприятие – Сливен.



Не е престъпление синът на кмета на една община като Карнобат да има фирми. Напротив похвално е, че създава бизнес, работни места.

Една от фирмите е ЕТ „ИВМОБИЛ – Иван Димитров“с основна дейност производство и търговия на дървени въглища. Седалището на фирмата се намира в град Карнобат.

Брокерската „Оптима” ООД, пък е друга фирма, в която кметският син има участие.

Горите, предмет на въпросните търгове, се стопанисват от ДГС с договор между Община Карнобат и горското. Търговете се провеждат от комисия, в която са включени двама служители на кмета Георги Димитров.

По информация от Югоизточно държавно предприятие – Сливен през 2013 г. фирмите на сина на кмета на Община Карнобат са получили чрез търг 1070 куб.м и чрез пряко договаряне 210 куб.м, или общо 1280 куб. м дървесина, за която са заплатили 81 562 лв.



Според запознати с този бизнес, след като дървесината се преработи, крайният продукт ще може да се реализира на пазара за около 112 350 евро. Т.е. реалната печалба се увеличава 2.89 пъти.

През 2012 г. пък същите фирми са закупили от продажба на склад 470 куб. м за 31 300 лв.



Общото количество дървесина, закупено от фирмите на Иван Димитров през 2012 и 2013 г. е 1750 куб. м. Ако тя се преработи и достави на пазара, приходите биха могли да възлизат на около 183 хил. евро, твърдят вещи в бизнеса.

Такива „обикновени чудеса“ могат да се случат, ако имаш бизнес в една община като Карнобат и, ако баща ти е неин кмет.

Някъде, това се смята за конфликт на интереси, но явно в Карнобат нямат конфликт с интересите си.
11.
До 6
15.10.2015 13:55:46
0
17
Който и да си, номер 6, бих дал гласа си за теб, ако си кандидат за кмет!
10.
историк
15.10.2015 13:54:40
1
14
Спасителите на Карнобат станаха повече от спасителите на българските евреи ! Шалом, докторе !
9.
историк
15.10.2015 13:54:39
0
15
Спасителите на Карнобат станаха повече от спасителите на българските евреи ! Шалом, докторе !
8.
дорожелател
15.10.2015 13:47:40
2
14
Докторе, докторе, защо ти трябваше да се залавяш с нещо, което ще ти струва много ?
Даже и не подозираш с какви хора се обвързваш. Толкова години си създавал име, а сега си направи едно обществено харакири ! Жалко, много жалко !
7.
дорожелател
15.10.2015 13:47:40
2
14
Докторе, докторе, защо ти трябваше да се залавяш с нещо, което ще ти струва много ?
Даже и не подозираш с какви хора се обвързваш. Толкова години си създавал име, а сега си направи едно обществено харакири ! Жалко, много жалко !
6.
ще ви направим и бебета
15.10.2015 13:44:37
0
29
Не 1-ви,определено не е писано интервюто от Колев,защото той и две изречения на кръст трудно свързва.Ясно е като бял ден ,че го е писал Черния,нали това му е резервната писта,пардон листа.Да поразсъждаваме малко по темата.Първо какъв специалист е Колев,може да се спори.Второ ,интервюто е силно тенденциозно и насочено срещу единият от кандидатите,явно ,че другия въобще не го слагат в сметката. Между другото се рекламират и фантазиите на Карнобатлии за Карнобат.Щели да създадат работни места и то добре платени.Ами нали подкрепяте Черния,защо след като 8 години се беше наместил в общината и колеше и бесеше ,не ги създаде,защо арендова земи и терени на смешно ниски цени/справка/-терените дадени на балдъзката на сина му и съответно терена за автомивката на съпруга на същата,а те даже и не се плащат и много други,ама ще стане роман.Това ще го ревизирате ли,смешници?И от тези 15 години,за които говорите 8 ,повтарям 8 е управлявал вашия човек.Него ще го ревизирате ли,защото голяма част от договорите за арендованите преди него земи са изтекли. Особено ме умили,че от нашите данъци ще инвестирате във фонд за подпомагане на млади предприемачи,стипендии щели сте да отпускате.Абе ние на канарчета ли ви приличаме.Много ви интересуват младите,ама нали това е модерно и така ще заблудите хората,че сте много големи държавници ,макар и на местно ниво. Сълзи бликнаха от очите ми,когато четях за нещастните малки гаврошовци,които нямали дрешки ,обувки,учебници.Абе вие наистина ни взехте за канарчета.Като толкова ревете за 2-3 циганета,да бяхте им дали от джоба си пари,аз например не съм съгласен от моите данъци да се раздават пари.Това е ясно,не е ясно,обаче защо не се говори за другите точки от дневния ред-за допълнителните 155 000 лева за Маркели ,за почетните граждани.Единият особено почетен,понеже поддържа Г.Д.Мислите ли ,че някой въобще ви вярва?Стигнахме и до миризмата,макар че до тука от интервюто бая си понамирисва.Та значи спасихте града,а центъра,който е осран от гаргите кога ще спасите,защото човек не може да седне на пейките.Като сте започнали да играете ролята на "Спасителя в ръжта"/лайната/,продължавайте.За листата какво да кажа -все отбор "юнаци"-единия не си плаща концесията/Черния нагло излъга онази вечер,че били разсрочени нещата,да ама не концесията/,другия краде едно,следващия друго,абе красота.Направо всички да ги вкараме в общинския съвет,да направим Черньо пак кмет и можем да закрием Карнобат.Опаа тука обърках,те нали няма да търсят личния интерес,а ще се борят за нас,за нашето добруване.Какъв съм неблагодарник.Ей,скоро не бях се смял така."Ще разширим обхвата на домашния патронаж" Ами,разберете се с Черния,защото той онази вечер каза,че нямало даже хора за патронажа,след като са увеличили капацитета му,а пък вие ще го разширявате още.Е ,той Г.Д за много неща излъга тогава,може и за това да е.Интересно ми е как ще се финансира фонда Ин витро,пак от нашите данъци ли ,или вие като видни радетели за карнобатлии и Карнобат ще се бръкнете в джоба?Май не сте много по даването,а по-скоро по прибирането,та да питам?Това за шайката ,която купува на калпак и това,че сте толкова безстрашни ме впечатли.И да попитам,вие диференцирано ли купувате гласове щом обвинявате,че други купуват на калпак,за да се натредя и аз?Доколкото знам,обаче Руси Петров /племенника на Тодор от Партньори /и Божил Салко хвана полицията ,а не друг.На мен никой не е дошъл да ми предложи нито на калпак,нито диференцирано и съм много разочарован,нали и аз съм карнобатлия.И накрая-няма да ви подкрепя,защото сте смешници без собствено мнение,а излизате с написано от Черния интервю,не ви пука за Карнобат,а гледате да се наместите на софрата и просто ,защото не ме кефите.А забравих да попитам -не видях нищо за публичен дом/нали Кенов лобира за легализирането на проституцията/-ще правите ли, или по традиция ще се използват общинските служителки?Касабова ,не ми трий коментара,защото го съхранявам и ще го пускам непрекъснато.
5.
Не- карнобатлия
15.10.2015 13:31:39
0
17
Винаги Карнобат е бил само гара по пътя. Дори не ми се е налагало да слизам на нея. Бива ограничени умове, но толкова много събрани накуп??? Делите се на карнобатлии и не карнобатлии. Я си стойте инзвънземни и прости. Влакът продължава, гарата остава. Дремиград.
4.
До д-р Колев
15.10.2015 13:30:50
0
17
Д - р Колев, пишете си рецептите, а не такива небивалици ! Освен това, преекспонирането на " горките сираци " в т.нар. публично пространство, за сметка на по - важни докладни от " историческите ", провалени сесии подсказва, че цялото интервю са сложени от други хора думи във Вашата уста !
3.
ДПС
15.10.2015 11:52:57
2
14
Д-Р Колев пак ли ще подпираш черниъ
2.
*********
15.10.2015 11:48:20
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
???
15.10.2015 09:48:39
1
18
От флагман сигурни ли сте, че това интервю е дадено от д-р Колев? Все едно е говорил Черния. Отново отчаяните вопли за нещастните дечица, а нито дума за останалите точки в заседанието на общинския съвет- поемане на задължения от общината, за които няма каквато и да било отчетност, прехвърляне отговорността кой да бъде почетен гражданин и т.н.
Д- р Колев, колко сребърника струваше това интервю?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори