×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златко Димитров: Буферни паркинги до Несебър, Слънчев бряг, Равда и Св. Влас ще решат проблема на хиляди туристи


Златко Димитров: Буферни паркинги до Несебър, Слънчев бряг, Равда и Св. Влас ще решат проблема на хиляди туристи
Златко Димитров има дългосрочна визия за развитието на морската община
Тема в развитие
виж още
скрий
13 Октомври 2015, Вторник, 09:08 ч.

Годишен стикер за несебърлии и Синя зона за гостите, иска кандидатът за кмет на ГЕРБ
Буферни паркинги в близост до Несебър, Слънчев бряг, Равда и Св. Влас могат да бъдат изградени на подходящи общински терени, с което да бъде решен един от най-сериозните проблеми в региона по време на туристическия сезон. Това е една от мерките, заложени в управленската програма за развитие на община Несебър на кандидатът за кмет на ГЕРБ – Златко Димитров.

Тези съоръжения ще могат да поемат стотици автомобили, като се избегне натоварването, напрежението и задръстванията в самите курортни селища. От буферните паркинги се планира да бъде осигурен редовен маршрутен транспорт до плажовете и популярните туристически зони, с което да се гарантира комфорта на летовниците.

Изграждането на паркингите е част от нова транспортна схема на общината, разработена от екипа на Златко Димитров. Тя предвижда въвеждането на ефективна организация на паркирането в населените места с най-високо натоварване и ограничени възможности като Несебър.

“Идеята е несебърлии да имат годишен стикер за паркиране в зоната около адресната им регистрация, като той може да е безплатен или на символична цена. В същото време за гостите на града да се въведе Синя зона с времево ограничение за паркиране, за да се избегне нерегламентирано струпване на автомобили.”, обясни Златко Димитров.

“Това ще проработи, когато е осигурено предварително алтернативата на буферните паркинги и се сложат ясни правила. Така ще бъдат редуцирани и “наказателните акции” с паяци, които са крайна мярка.”, допълни той.

Анализът на екипа на Димитров показва, че при добра организация новата транспортна схема и буферните паркинги могат да заработят в началото на туристически сезон 2016.

В категории: Несебър


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Бай Кор
15.10.2015 22:28:11
0
4
Ти Златко си най-големия буфер тука. Ти си най-голямото недоразумение. Заради теб не иска да идва премиера. А си седнал да говориш празни думи. Абе човек, ти къщичка за пиленца построил ли си през живота си а. Какво направи в сл.бряг а. Какво построи. Ремонтира един мостик за 400 000лв. с дъски за 2000лв. И се каниш да управляваш Несебър.
12.
Местен бек
13.10.2015 19:27:54
3
7
Страхотна идея !!!Браво на "сиренцето". Ама само ако ми каже къде точно са тези места за "хиляди" коли, че нещо не мога да се сетя. А живея тук от близо 40 години. То бива ,бива да заблуждаваш, ама малко мярка да има . Ако не дай си боже на Н.Д му падне тухла на главата и се наложи това момче да е кмет, много ми е любопитно как ще мънка като го напънат да назначава фелдшери и да строи буферни паркинги. А за синята зона съм в потрес. Да видим като направи "синя зона" местните къде ще паркират, като гаражите им са магазини ?
11.
1111
13.10.2015 13:44:47
2
23
То щото пък николай димитров се пребори с корупцията,нали? На мен ми писна Несебър да го командват от свети влас! нека да има нови хора,стига с тея изтърканите
10.
Измъчена от такива като Димитров
13.10.2015 13:19:54
5
17
Жив театър "Сълза и смях" се пренесе в Несебър. Не се справи с незаконните павилиони на Слънчев Бряг! Не можа да пребори корупцията! По държавно време когато беше Директор изгони кадърните кадри, а сега ще ги създава в Несебър - филиал по Туризъм! И как да му повярваме сега! От един Димитров, издигнат с подкрепата на ДПС, отиваме към друг Димитров / за него знаем / - кликата на Бойчев! От всички злини, да изберем по-малката и това не са Димитров на квадрат. Но гласувайте, не се отказвайте!
9.
гражданин
13.10.2015 12:39:44
3
12
Ах Златкоо,Златкооо...не ти ли стигат сегашните ти паркинги дето работят за теб,че и още искаш!?
8.
Oi oi oi aheloi mekata na intelekta
13.10.2015 11:58:26
1
3
Спрете тсиганитине с фалшивите дрехи
Спрете тсиганите с гадните мазни банички
И най вече спрете ахелойските чобани да се размножават неможе цяло лято заради шеба незначителни селяци целия трафик да страда щот ризбийраш ли простите чобани неможели да катерят пасарелки
И 20 000 хиляди шофьора дневно требва да се съобразяват с чобанското мислене
7.
Oi oi oi aheloi mekata na intelekta
13.10.2015 11:58:26
2
4
Спрете тсиганитине с фалшивите дрехи
Спрете тсиганите с гадните мазни банички
И най вече спрете ахелойските чобани да се размножават неможе цяло лято заради шеба незначителни селяци целия трафик да страда щот ризбийраш ли простите чобани неможели да катерят пасарелки
И 20 000 хиляди шофьора дневно требва да се съобразяват с чобанското мислене
6.
шофьор
13.10.2015 11:54:26
0
7
Несебър си гони гостите и туристите не с липса на паркинги а с високите цени-защо не е 1 лв на час синята зона както навсякъде а 3 лв при това за 2 часа веднъж ми поискаха 35 лв-така ме отчела системата-мафияяяя
5.
Коки
13.10.2015 11:16:24
2
7
Ся ще копваме от бургас и пействаме в несебър Много сме доообри
4.
Валери
13.10.2015 10:51:45
4
13
Вие не разбрахте ли кой е командира!Казва се Димитър Бойчев - той ще управлява Kесебър барабар със софийската мафия и някой и друг селяндур от бургаските села. Несебърлии пак ще са аут , то и сега ги командват едни селяни от един ОБРАЗЦОВ ГРАД,така че нищо ново.
3.
тони стораро
13.10.2015 10:44:14
1
10
паркингчета добре,и на кой ще ги дадете на някой "наше момче"направете ги но да са безплатни .
2.
Паро
13.10.2015 10:33:40
5
15
Чуди се как да осигури работа на сол ташака си Вальо, който е племенник на бащицата Бойчев.Освен , че тоя е от бургаско село , ами е и оригинален неграмотник!Несебърлии пак ще лапат мухите, все пак командира Бойчев квот каже!
1.
Fiki Storaro
13.10.2015 10:19:34
5
3
Добра идея! Дано се ъсъществи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори