×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Петров: Катя Вълчева е длъжник на Китен, как ще защитава общински интереси?!


Атанас Петров: Катя Вълчева е длъжник на Китен, как ще защитава общински интереси?!
През последните 4 години не е продаден метър общинска земя в Китен, работим усилено по реализацията на проекти, каза кандидатът за втори кметски мандат Атанас Петров
07 Октомври 2015, Сряда, 16:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Новата визия на града вече е факт, твърди кандидатът за кмет, издигнат от ГЕРБ

Твърденията на кандидата за кмет на Китен от коалиция "Заедно за Община Приморско" Катя Вълчева предизвикаха остра реакция от страна на нейните опоненти в предизборната кампания. Само ден след като бе публикуваното във Флагман.бг, нейното интервю „Няма да допусна разграбването на общински терени в Китен, защитавам интересите на хората!” провокира кмета на морския град и кандидат за втори мандат, издигнат от ГЕРБ - Атанас Петров, да вземе отношение. Ето каква е неговата позиция:

"Искаме да водим изцяло позитивна кампания, но има неистини в твърденията на г-жа Катя Вълчева в интервюто й „Няма да позволя да се разграбват общински терени в Китен”. Аз не знам за какво разграбване на общински терени говори тя. Визира решение на Общински съвет  611 от 2014 година, което касае прекратяването на съсобственост в общински терен край пазара. Първо -  решението беше продиктувано от това, че частниците, които са вътре в имота, предявяваха претенции към Общината. Идеята беше да се прекрати съсобствеността с тях, за да може Общината да има самостоятелен терен. Най-малкият проблем в този случай беше дружеството на съпругата на г-н Милев, защото 10 % от него беше нейно и 90% общинско. Подчертавам, че имаше подадено заявление, с което те предлагат на Общината да им изкупи дяловете, т.е. и да се откажат от дружеството, а собствеността пак остава общинска.

Аз бях против решението на Общинския съвет за този имот, защото теренът на частните собственици се увеличаваше още повече - от 330 кв. метра на близо 500 кв. метра. Аз изразявах и позицията на кметския съвет, който също беше против. Лично аз подадох възражение. В Бургаския административен съд това мое възражение падна и въз основа на това Общинският съвет, с гласовете на съветниците на Димитър Димитров и Лиляна Димова, прие това решение.

Разочарован съм, че точно Катя Вълчева коментира това. Аз винаги съм се въздържал, за да не влизам в нападки, но не може да се говори по начина, по който го прави тя. Г-жа Вълчева дължи средства на Общината и не може да казва, че точно тя защитавала общински интереси. За дължимите от нея суми има документи - за варовия възел, който използва прекалено много време, като се възползва от служебното си положение и като секретар  на кметството, и като общински съветник. Трябва да е ясно, че тя дължи пари.

Относно отстъпеното право на строеж на фирмата, стопанисваща хотел „Ариана”, категорично мога да кажа, че то се отнасяше за втори етап на един проект.  След като гласувахме първия етап, собственикът направи дарение детска площадка в Приморско, той заяви и писмено, че има желание да направи същото в Китен. Не може Вълчева да твърди обратното. По случая с „Ариана” трябва да стане ясно, че няма продажба на земя, а за учредяване право на строеж. От това отстъпено право на строеж щяха да влязат суми в Общината, които в началото на сезона бяха от огромно значение. Всичко хубаво ще се случи, въпреки опитите на някои хора да спират това.

А що се отнася за новата визия на Китен – тя не е вече бъдеще, по нея работата вече е факт. Защото вече като влиза в Китен, на човек му доставя удоволствие да види надписа, знамената, озеленяването. Разбира се, че има още какво да се желае. Но новата визия е факт и ще работим да нейното подобряване и по по-добрата инфраструктура. В момента работим по три проекта – рекултивация на сметище, саниране на детска градина, приключихме първия етап на спортното игрище.

Г-жа Катя Вълчева спря решението да се обособи самостоятелен парцел, който да бъде за училище. Това ли е защита на общинските интереси?

Аз мисля, че ние много сме защитавали общинските интереси. През последните 4 години в Китен няма продаден един метър общинска земя. Друг е въпросът, че един от кандидатите за общински съветници от листата на Димитър Димитров имаше апетити за земеделски земи, но не му се случиха нещата."



68
Коментара
68
Коментара по темата
68.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
03.11.2015 17:51:05
0
2
P. Прокопова - Гербажиите в общината обсъждат кого да сложат за директор на училището в Приморско, поради лошата репутация на досегашния директор Стоян Налбантов - бил превърнал дирекцията на училището в бардак и ебял наред учителките си, което вече било недопустимо. Задължително условие за лицето е, да е с добро име и да не бъде свързвано впоследствие със секс-компромати, какъвто е случаят с Налбантов. За целта се проверяват със СРС-та пощата и тел. разговори на всички учители и потенциални бъдещи директори. Засега са се спрели на пом. директорката Радостина Прокопова, която като че ли минава за почтенна жена без компрометиращи връзки и развратно поведение. Засечен е един чат-диалог във фейсбук с едно нейно бивше гадже Атанас Андреев от Златитрап, обл. Пловдив. Касае се за стара връзка, когато г-жа Прокопова е въвела малолетния тогава Атанас в сексуалния живот, казвала му е кое как става... И момчето оттогава така се е влюбило в секс-учителката си, че още я преследва и й се изповядва в любов. Разбира се съветниците от ГЕРБ са на мнение, че ставало въпрос за детски и невинни игри още от времето преди "каменната ера". Всичко това е минало и е зад гърба на г-жа Прокопова, казват те. Сега тя била вече почтенна и авторитетна жена, която най-вероятно дори не прави секс. Други се съмняват, защото тя вече била в критическата, а тогава ставали най-големите изненади, можело да я удари още по-силно хормона и да засенчи Налбантов с подвизите си и да се развихри в дирекцията така както и Налбантов не е правил. Кметът Германов е силно обезпокоен да не избухне нов секс-скандал от рода на тези с директора Налбантов и Здравко Брадъра, които много опетнявали имиджа и авторитета на град Приморско. Трябвало тепърва да си изграждаме образ на град с почтени и образцови хора, хора които не правят секс и са за пример на цяла България. Такава била мечтата на кмета. За целта въпросния чат-диалог между Радостина Прокопова и Атанас Андреев е бил препрочитан много пъти и подлаган на обстоен анализ. Вижда се, че мъжът пак напира и иска от г-жа Прокопова да правят секс, но тя все още не се предава и отстоява позициите си на почтенна и целомъдрена жена в стил: "Не, не мога такива неща да правя!"... Дали ще издържи дълго време, чудят се съветниците от ГЕРБ? Защо все нямаме късмет с тези директори на училището, вайкал се кметът. Така ли не се намери някой в този град, който да не прави секс и да измие очите на образованието в града ни! Молим гражданите на Приморско да се присъединят към дискусията! Кметът Германов има нужда от вашите непредубедени и искрени мнения!
ЕТО И ЧАТ-ДИАЛОГА МЕЖДУ Р. ПРОКОПОВА И А. АНДРЕЕВ:
[1/29/2013 7:16:27 PM] bai nas bg(АТАНАС АНДРЕЕВ): ((wave))
[1/29/2013 7:17:21 PM] Radostina(РАДОСТИНА ПРОКОПОВА): здравей
АТАНАС АНДРЕЕВ: здравей и на теб как си как се чувстваш вече на 21 и няколко дни
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: същото като и на 21 без няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това е похвално значи времето не влияе на настроението и усмивката ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: имате ли сняг
АТАНАС АНДРЕЕВ: как е времето при вас
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай пращах нещо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: снега е малко, почти се стопи
АТАНАС АНДРЕЕВ: вече си мислех че те засегнах с нещо
АТАНАС АНДРЕЕВ: то и тук вече почти изчезна но вчера и днес беше доста хладничко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: тук валеше от събота с прекъсвания
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти отвори ли си фейсбука
АТАНАС АНДРЕЕВ: чакай да видя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: остави сега
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: цветето вече увяхна
АТАНАС АНДРЕЕВ: жалко аз с такъв мерак ти го подарих
АТАНАС АНДРЕЕВ: надявам се че ако му дадеш шанс и догодина пак ще те зарадва дори и за малко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами на топло толкова издържа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не посмях да го изнеса навън, като толкова си го топлил
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: какви са тия подмятания за нещо несподелено
АТАНАС АНДРЕЕВ: извинявам се че насичам ама малко съм бавен а и кат ме видят на линия и се изпонаакват да ми пишат
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защото сигурно рядко си на линия
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: свърши си разговорите ако искаш
АТАНАС АНДРЕЕВ: а китката наистина я пазих с много любов и старание
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами аз няма да говоря с никой поне не и в близките 2 часа
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто приятели от острова ме поднасят че щели да ми идват на гости
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами стягай се за гости тогава
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз им казах че са винаги добре дошли
АТАНАС АНДРЕЕВ: похвали се нещо как я караш
АТАНАС АНДРЕЕВ: има ли нещо ново при тебе
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз вчера сефте взех заплата е не е като в англия ама като за в село бива няма да умрем от глад (facepalm)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: при мен нищо ново – от къщи на работа, от работа в къщи
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление
АТАНАС АНДРЕЕВ: проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де
АТАНАС АНДРЕЕВ: наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ: не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: явно те притеснява щом пишеш и триеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което
АТАНАС АНДРЕЕВ: малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето
АТАНАС АНДРЕЕВ: нямам задни мисли и никога не съм имал
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да започна по ред
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не разбирам, кое е по-особеното в теб
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ: е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: особен си защото се притесняваш ли
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами по принцип в много малко моменти може някой да ме хване неподготвен да кажа нещо не съм и от притеснителните
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто явно при теб се случи така не съм го очаквал мислех че ще мога да кажа всичко особенно след толкова години но явно не е било така
АТАНАС АНДРЕЕВ: а съм особен или поне аз така си мисля защото все още си обичам всяко едно гадже което съм имал не се хваля и не искам да прозвучи просташко или като изхвърляне но съм такъв дори и бившата си жена въпреки че ми причини толкова болка и не знам си още какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: поддържам връзка почти с всички с едно изключение приятно ми е да знам че са добре и щастливи поне доколкото им се отдава
АТАНАС АНДРЕЕВ: каква беше фразата с цифрите аааааааа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: коя фраза
АТАНАС АНДРЕЕВ: хаиде да сменим темата че май ти дойде в повечко
АТАНАС АНДРЕЕВ: цифрофизация или нещо такова
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: дай ми думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: ок
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: наистина ме изненада и шокира, добре, че не го сподели онази вечер
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ме обижда, напротив би трябвало да ме ласкае
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сега и аз не зная как да реагирам
АТАНАС АНДРЕЕВ: мога да си представя или поне мога да се опитам как щеше да ме изгледаш ако ти бях казал здравей обичам те и през всичките тези години през които не съм те виждал не съм преставал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: отивам да пуша и да си събера мислите
АТАНАС АНДРЕЕВ: не се тормози не искам да те разстройвам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ПРОЩАВАЙ
АТАНАС АНДРЕЕВ: НЯМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ПРАВЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ГИО ИСКАЛ
АТАНАС АНДРЕЕВ: мислех че ще ти стане весело или поне ще те развесели
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развесели ме, но и ме накара да се замисля…а аз си помислих, че си се разочаровал и за това не се обади няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: от какво да се разочаровам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: очевидно си порастнал повече отколкото си мислиш
АТАНАС АНДРЕЕВ: това го преживях преди доста годинки :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай!!!!!
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми се да ти кажа всичко което ми се е насъбрало наведнъж но тогава ще прозвучи наистина грубо а аз не искам такива работи
АТАНАС АНДРЕЕВ: а и ти нямаш никаква вина за да те товаря с мойте даже и не знам как да ги определя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно съм си го заслужила
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз обаче останах без цигари и сега ще видя как се справям в екстремни ситуации без тютюн :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: запали електронна цигара
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си го слагай на сърце това което съм искал да ти кажа през всичкото това време ти го написах
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: боже, заприличахме на латино сапунка
АТАНАС АНДРЕЕВ: ефекта не е такъв и не ми правят кеф
АТАНАС АНДРЕЕВ: мани мани
АТАНАС АНДРЕЕВ: сега ако бяхме на по 17 щеше пеша да тръгнеш насам :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се разбира се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз натам
АТАНАС АНДРЕЕВ: не бе аз натам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да ама не сме на 17
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и май почти не се познаваме
АТАНАС АНДРЕЕВ: поне ти дадох повод да си весела поне още един час най малко надявам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: може да ми държи влага около 20 години
АТАНАС АНДРЕЕВ: то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: това пък защо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развеселяването и едно на ум
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: чакай малко науката какво общо има
АТАНАС АНДРЕЕВ: е ти пък ся много сложно го направи аз с висшата математика съм скаран
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: изтървах мисълта ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: това едно на ум имах в предвид
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: преди това
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж не си правя майтап с теб макар попрекалих с откровенията и ми се иска малко да разсеям мъглата но явно не се получава
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: [Tuesday, January 29, 2013 8:27 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
<<< то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: къде по точно се загуби ще ти помогна
АТАНАС АНДРЕЕВ: нещо натиснах не знам кво и това излезе
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ха-ха
АТАНАС АНДРЕЕВ: май наистина те обидих отивам до гаража за цигари
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми отнеме 2 минутки
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върна ли се
АТАНАС АНДРЕЕВ: не не съм тръгнал да не съм извънземно аааааааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: тук съм
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: бърз си
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами до колкото мога макар че имам доста сериозна травма в дясното коляно
АТАНАС АНДРЕЕВ: излъгах несъзнателно лявото е
АТАНАС АНДРЕЕВ: и доста честичко ми напомня за себе си
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво друго ме излъга
АТАНАС АНДРЕЕВ: абсолютно за нищо дясния крак ми е чупен но левия е по зле защото така и не отидох на лекар да ме прегледа и дано един ден да не си платя за неразумието което проявих по въпроса
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ти се да съм те излъгал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: ако ще те накара да се почувстваш по добре всичко казано от мен до сега ще обявя за лъжа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: щеше да е по-лесно
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами да ти помогна какво по точно не знаеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам дали ще се почувствам по-добре
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж притеснявам ли те ако е така просто ми затвори никога не съм имал за цел да те обременявам с нещо или пък да те засегна ако го направиш няма да ти се разсърдя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: престани с тези извинения, не ме притесняваш, не ме обременяваш, нито ме обижда
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: в момента от една страна ми е забавно, а от друга се чувствам отговорна и мисля, че аз трябва да се извинявам и да искам да ми простиш, но са минали страшно много години и не можем са върнем назад
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а и не знам как да трябва да се държа от тук нататък
АТАНАС АНДРЕЕВ: точно за това исках да се въздържа от окровения но по добре че го сторих иначе щеше да ме е яд на мене си докъто съм жив
АТАНАС АНДРЕЕВ: нищо не е станало как трябва да се държиш по нататък както и до сега като с един стар познат
АТАНАС АНДРЕЕВ: не търся извинения не ми трябват няма за какво пък ти да се извиняваш аз съм си такъв груб съм в изразите но пък честичко се извинявам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще се питаме как е времето как са децата има ли нещо ново и так нататък не смятам че е нещо невъзможно
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал сега да те погледна в очите ама си ми далечко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами не знам винаги ми е харесвало
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто слабост
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря на господ за разстоянията
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това вече прозвуча грубо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз също съм груба на моменти
АТАНАС АНДРЕЕВ: усетих вече
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ти трябва да ме гледаш сега
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз не съм бил груб с теб или поне не съм забелязал
АТАНАС АНДРЕЕВ: може ли утре аааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: да те гледам де :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегичка
АТАНАС АНДРЕЕВ: кой знае кога ще е това утре ако го има въобще
АТАНАС АНДРЕЕВ: имаш ли време
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо когато стане въпрос за утре си толкова черноглед
АТАНАС АНДРЕЕВ: защото сина ми се прибра и ще ни трябват няколко минутки да сменим рутерите за да мога да се вържа с лаптопа към нета че той играе някакви странни игри
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви, аз ще пуша
67.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
21.10.2015 15:28:08
0
2
На Налбантов "дипломите":
Между другото това за Христина Налбантова е вярно - това че била в БСУ и после Налбантов я прехвърлил във ВТУ и без изпити успял да й изкара фалшива диплома. Защо въобще този човек ги е говорил тия глупости за жена си? Не чувства ли, че себе си излага?

Налбантов говореше и за Денка Минчева. Била му се подмазвала, черпела го където го види, защото бил уредил големия й син да следва в БСУ. А и не е само за Денка говореше. На много други хора в Приморско бил уреждал децата им във ВУЗ-ове или им изкарвал дипломите без изпити. Кой знае дали е така, човекът има тоз навик да си фантазира и измисля, но само факта, че никой от Приморско не му противоречи и щом са го оставили да говори подобни глупости и да ги злепоставя означава, че приморци са съгласни с него!... Значи има нещо вярно в приказките му.

Донка Прокопова-бивш учител в Приморско:
През 1999 моят клас бяха абитуриенти и една моя ученичка - Светлана Каменова - ми искаше характеристика от училището. Напечатах я както си му е редът и помолих Налбантов да я разпише и подпечата, но той най-изненадващо отказа. Разтягаше разни локуми - ама не бил много съгласен с написаното в характеристиката, ама щял да я подпише, ама друг път и така и не я разписваше, протакаше, шикалкавеше и държеше Светла и родителите й в напрежение... Даже ми се скара: "Как може да се застъпваш за тия боклуци!" Бил имал някакъв конфликт с родителите за оценките, които слагал на дъщеря им. Веднъж искали да видят някаква контролна на Светла, на която Налбантов бил сложил ниска оценка, но той така и не им я давал, за да нямат доказателства срещу него и родителите му вдигаха скандали и ходели да се интересуват по инспекторати дали той има право да крие контролната или не... От друга страна и Светла много не си поплюваше и му отговаряше и затова и нея я беше взел на мушка и търсеше начини да си отмъщава. Срокът за подаването на характеристиката изтичаше и разбрах, че Налбантов няма намерение да я подписва. От друга страна майката на Светла беше много афектирана и реши да действа както тя си знае, щяла да му ебе мамата по всички параграфи... Разбрах, че работата става дебела и затова реших да действам. Имах достъп до дирекцията, защото Налбантов постоянно ме викаше там да оформям протоколите от педагогическите съвети и други документации (... и по други поводи ме викаше, ама... карай сега...). Оставяше ме да работя, а той излизаше. Тогава успях да се добера до печата на училището, който беше в бюрото и го ударих върху характеристиката на Светла. После му изимитирах подписа и така работата стана - мирно и тихо. А иначе щеше да стане голям скандал, защото майката беше тръгнала да разлайва кучетата и не се шегуваше. После Налбантов бил срещнал майката и й се подмазвал все едно, че нищо не било станало: "Ама защо не дойдохте да ви подпечатам характеристиката? Аз толкова ви уважавам! Щом е за Светла аз всичко ще направя за нея!" После я разпитвал къде щяла да кандидатства Светла, бил имал връзки, познавал ректорите и щял да удари и той едно рамо... "Абе, боклук с боклук! - отговорила му майката - За какво ме питаш, бе? Искаш и там да ми правиш мръсотии, нали, за да не приемат Светла?! Няма пък да ти кажа!... Изрод мръсен!..."
66.
*********
20.10.2015 14:24:01
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
65.
90 набор
18.10.2015 20:23:05
0
2
И като казах за сина на Милчо Милев а именно Динко Милев.Викахме му ДМХ. а именно Динко мазен хърлю има да ми дава 10лв от една екскурзия май и 5 ти клас. тогава нямаше.ама хайде де вече трябва да имаш върни ми ги.или още едно мандатче на тати и тогава.охххх котиоооо
64.
*********
18.10.2015 20:11:16
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
63.
*********
12.10.2015 12:22:57
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
62.
МОРСКО ЧЕДО
11.10.2015 21:53:19
3
3
Катя и Панайота-грозотия,простотия и злоба в едно...ужасяваща комбинация :D .
61.
Бюлетина №11
11.10.2015 21:51:08
1
3
До номер 60:Да ха-ха-ха видях я и сега за съжаление няма да мога да спя години наред ..видях и Катя и Панайота.. :D :D :D .Доста е зловещо..особено когато се разхождаш вечерно време :D
60.
smeshko
11.10.2015 13:28:55
2
5
vidqhte li plakata na panaiota uplashih se be hora
59.
до 58
11.10.2015 11:25:09
1
6
Кат си морско чедо какво правиш на сушата? Ходи да се давиш някъде по-навътре в морето, ние тук сме сухоземни, нямаш работа при нас!
58.
МОРСКО ЧЕДО
11.10.2015 10:44:20
4
2
Бюлетина номер 11, или иначе казано номер 56 има мозък и до доста : )) и ви слага на място много добре олигофрени..и вие умирате от яд заради това :D .Апък и стана ясно кой започна да обижда пръв номер 55 ха-ха-ха всички последователи на тая смешна изпаднала длъжница Катя са такива и с тях трябва да се действа само така както действа номер 56,защото с прост и злобен човек на глава не се излиза!
57.
до бюлетината
11.10.2015 01:27:39
1
6
Брей Насе, с такива хора ли ще управляваш като 56, тоя няма капка мозък в главата си бе!
56.
Бюлетина №11
10.10.2015 22:55:14
5
1
ДО номер 55 : ПЕДЕРАСА СИ ТИ,ДУХАЙ ГО УРУД!САМО АТАНАС ПЕТРОВ!
55.
kitenci
10.10.2015 21:52:21
1
6
abe za tos pederaz li 6e glasuvate? vie akul nqmate be!!
54.
do 47
10.10.2015 14:43:53
5
4
Kiten e na horata vie ste si vie sho se otnasq do krasivoto badeshe gospoja Katq da ne beshe krala s Mihov 12godini ami da bqha svarshili nesho vidimo zashoto ot rabotata i v obshinski savet osven da si razvqva grivata napred nazad nisho ne svarshi mandaloto lopna za vas gospoja
53.
smeshko
10.10.2015 14:39:35
2
3
cheta i se chudq slqpi li ste i ne vijdate che v kiten dosega osven plochki i trotoari drugo ne se praveshe sega ot zloba li ot zavist li pluete Petrov tova e lesno ama rezultatite sa nalice
52.
MIshka
10.10.2015 13:36:05
3
2
Petrov mishok takyv :D
51.
Китен 1932
10.10.2015 12:29:39
2
3
За да бъдем честни през последните 4 год. се направиха неща но...... при положение че имахме Зам. Общ. кмет,Общ. съветник и кмет от около управляващата партия,нещата са твърде НЕЗАДОВОЛИТЕЛНИ !!! Искам да напомня на биткажиите и техните ласкатели че Китен не е от 2011 и 2015 г.и нали знаете кое не се купува с пари ПОЧТЕННОСТ.Аз ще предпочета най почтенния от Вас...!!!
50.
МОРСКО ЧЕДО
10.10.2015 01:05:59
3
2
До номер 49 : Значи толкова си компетентен,щом за 4 години така и не разбра :D !
49.
Кога?
10.10.2015 00:13:25
3
3
Този ли ни беше кмет 4 години , че аз не разбрах ...
48.
NISHTO
09.10.2015 23:47:43
2
3
Abe nasence stiga si lygal i si se opravdal s Katq. Zashto ne kaza v interviuto kakvo napravi za 4 godini v kiten a ? Zashtoto NISHTO ne napravi i vsichki go vijdame NISHTOTO vseki den , nqmash kakvo drugo da kajesh osven da pliuesh po horata jalko e !
47.
Китен сме ние
09.10.2015 23:36:48
4
5
Китен сме ние , хората с разум и желание за красиво бъдеще. Ако и вие сте от тези хора гласувайте за Катя, защото Китен заслужава да се развива !

п.с. няма нужда да си губите времето за да четете повече коментари
46.
до Атанас Петров
09.10.2015 20:52:11
2
4
Петров ако ти е останала някаква чест и достойнство те призовавам да се разграничиш от коментар 40
45.
Мария
09.10.2015 17:41:45
3
5
Катя и обкръжението й не могат да се примирят, че Катя не става! Като започнеш от манталитет, образование, външен вид, приказка, всичко.. Първо парадираше с Герб, но хората от Герб я прецениха колко пари струват и избраха по-достойния! Хората не са глупави, те могат да преценят колко злобен трябва да бъдеш, за да гласуваш по-малък бюджет за Китен като общински съветник само и само да спъваш работата на Петров. И още мнооооого други такива примери
44.
-----
09.10.2015 13:01:47
2
4
до коментатор под №40
Какъв е този език, каква е тази злоба, тук прозира сексуална незадоволеност или немощ.
43.
МОРСКО ЧЕДО
09.10.2015 12:10:12
6
2
Браво номер 40,много добре ги постави на място тез отрепки и каза истината и само истината!АТАНАС ПЕТРОВ Е СЛЕДВАЩИЯТ ДОКАЗАЛ СЕ КМЕТ!С ТЕБ СМЕ НАСКО НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ЗЛОБНИ ИЗПАДНАЛИ СЪЩЕСТВА(дори не мога да ги нарека хора) !!!
42.
42
09.10.2015 10:36:56
2
5
А бе това от 40 Наско ли го пише,падна ми в очите това момче!
41.
до 40
09.10.2015 08:39:48
2
4
Той Петров се е свършил от слабост, за четири години кантара с килограмите е скочил нагоре.Бъди реалист и мисли преди да пишеш глупости.
40.
Бюлетина №11
09.10.2015 00:18:03
5
4
Нали знаете поговорката:Който лети много на високо,пада много ниско :).Явно е ,че не сте си взели поука от 2011г...Когато вашата любима злобна,дебела,лъжлива нереализирала се кметица Катя(Мис Пиги) ЗАГУБИ НА ИЗБОРИТЕ.Тя както и всички Вие гнусни,прости,злобни уруди предварително бяхте подготвили всичко за да отпразнувате победата,но вместо това загубихте,ПАДНАХТЕЕЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК :D и не ви остана друго освен да злобеете и да гледате лошо(то друго и без това не можете смешки)..това сте ми жалки и противни,че няма на къде повече..Атанас Петров се доказа като кмет и умните и съвестни добри граждани ще гласуват за него,а останалите отрепки естествено ще гласуват за недоебаната КОВРА ПАНАЙОТА И пачаврата ГРУХ-ГРУХ МИС ПИГИ КАТЯ..Двете се надпреварват коя да извади по-големия задник..ама иначе самочувствие до небето също както и вие прасета..,но без грам покритие :D .За нищо не ставате..селяни..освен да злобеете,да правите интриги и да обсъждате личния живот на хората,защото вашия е прекалено скучен и вие нямате въобще такъв!Катя колкото и да плюеш господин Атанас Петров ,всички те знаят каква долна мастия си..ДОРИ И ГЕРБ ТЕ ИЗРИТАХА ХА–ХА–ХА и какво да правиш разбира се хвана се за чичо Митко жалка и смешна картинка ..,а ти ПАНАЙОТКО плужек такъв долен злобен устрел си мислиш ,че кметския стол се дава по наследство от тати..Е СТИГА ВЕЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ СЕЛСКИ И ЗЛОБНИ МУТРИ СМЕ ГЛЕДАЛИ..стига ви толкова,свърши Ви времето!Панайотко ако ще и 10000 пъти на ден да се разхождаш из Китен пак няма да те огрее!А ти Катя давай покажи си още повече злобата..,друго не ти остава!Герб те изрита ,защото те разбра колко долен и зъл човек си,а сега ние ще те изритаме!Този път сигурно най-вероятно ще се поболееш от злоба,завист и яд(както и твоите последователи)!!! Вземете отслабнете малко..и тогава мислете за кметския стол : )) толкова сте противни..и дебели..,че заради такива като вас хората по света гладуват!Малко от малко помислете за външния си вид!!!
39.
до 38
08.10.2015 23:25:15
1
2
Бюлетина №11, може да я ползваш след като се изходиш в клозета ви на двора.
38.
Бюлетина №11
08.10.2015 22:57:19
1
2
До №16 от №9 и коя съм смешко ?!
37.
do 34
08.10.2015 22:52:56
0
6
Ай стига вече с тез хотели, ресторанти, ти да не мислиш, че кметството е хотел, детската градина ресторант, а пък училището магазин. Ми то всеки в Китен от детска възраст е реализирал се ресторантьор или хотелиер, да не говорим за сергиите и закусвалните. Дай нещо по сериозно, примерно реализацията на г-жа Вълчева като икономист, нали това е образованието й.
36.
Kiten
08.10.2015 22:46:32
2
3
Съжаляваме много Насе, ама вече не те харесваме за кмет. То бива бива да си подлизурко ама ти удари дъното. То не бяха метани, то чудо да лижеш задниците на Милчо и на Германов. Срамуваме се от теб и сваляме доверието си. Искаме друг кмет с морал и достойнство!
35.
do 33
08.10.2015 22:42:52
1
2
Ама ти задниците ли гледаш на жените бе? Сигурно затова харесваш Катя защото и тя има голям задник!
34.
До 29 - малоумния китенец
08.10.2015 21:21:52
4
3
Само един малоумник като Петров може да каже тези глупости за Катя, не се била реализирала . Ако да управляваш успешно, вече сигурно над 15години хотел , ресторант и магазин не е реализация здраве му кажи . Сигурно за вас е реализация да си пропилееш хотела на карти като Петров и да се чудиш, кой път да хванеш. Браво да живее реализацията.
33.
:)
08.10.2015 17:57:05
3
5
Освен един дебел задник на Панайотка не виждам кое й отива повече
32.
Кмете, как не те е срам?!
08.10.2015 17:24:15
1
4
Атанас Петров в интернет не пощадиха учителки, кметове, бизнесмени, най-опарен е училищният шеф Стоян Налбантов
31.
==========
08.10.2015 17:20:09
3
4
Този чичка от снимката ли е кмета,много смотан ми изглежда.
30.
Kiten
08.10.2015 15:34:42
4
5
Панайотка ще е кмет. Повече й отива.
29.
от Китен
08.10.2015 14:10:04
4
7
до 26.
Къде я видя тази злоба не мога да разбера. Какво ниво да се достига на Катя? Кой си ти, смешнико:). Нивото на Катя е кръгла 0.
Точно Петров казва истината с факти, защото Катя е длъжница на общината и нереализирала се кандидат кметица, нито като Общински съветник от Герб, всички я видяха колко струва. Сега само и само да е някъде се набута при бате Мите. Смешнааааааа
28.
китен
08.10.2015 13:53:22
6
5
Тоя Атанас Петров е същия, който пишеше за учителките, затова няма да гласувам за него!
27.
до любителите на СКАРАТА...
08.10.2015 12:17:44
0
7
Всеки обича скара само че едни ще ядат 1 ден а други 4 год по 365 =1460 ДНИ Та значи едни ще ядат кюфтета 1 ден а други 1460 и повярвайте ми не само кюфтета и много друго ще ядат на ваш гръб......затова умната на 25
26.
Георги
08.10.2015 11:42:41
12
6
От няколко години съм жител на Китен и на тези избори се чудя за кой да гласувам..Сега чета интервюто на Атанас Петров и не мога да проумея каква е тази злоба към Катя.Преди няколко дни четах интервюто на Катя-думи казани с истина,факти,подкрепени от стабилни аргументи,без злоба,без завист. И знаете ли,ще гласувам за Катя,защото за пореден път се убеждавам,че когато хората не могат да достигнат нивото ти,започват да те плюят!Точно това,което прави Наско в момента. КАТЯ ТИ ЩЕ СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ,ЗАЩОТО СИ ДОСТОЙНА И НАЙ-ВЕЧЕ ЧЕСТНА ЛИЧНОСТ!МОЯТ ГЛАС ЩЕ БЪДЕ ЗА ТЕБ!!!!
25.
влизам в китен
08.10.2015 11:18:47
6
3
Бил направил входа на Китен... :D
Добре , че Михов имаше изготвен план и пари за него , иначе к*р
24.
Вълчо-34
08.10.2015 11:09:34
1
2
Добро утро на добрите хора...!От дъждът ли, от що ли ..., ама днес събуждането ми е много трудно.Тва циганско лято само за бири .Е, без пиене е също толкова зле колкото и без секс! То бива-бива правоверие ама чак пък толкоз?! Иха, идва студено време и с него ногооо благинки. Хи-хи. Наздраве целата кръчма.
23.
1932 Китен.....
08.10.2015 10:20:14
2
4
С такива пиари като номер 9 се стига до бунището на историята....а тези хора и работят в кметството
22.
Лауреат на Нобелова награда!
08.10.2015 09:49:16
0
3
Ха добрютро. Егати бързите реакции!С установяването на работническо-селска власт в много страни в Европа и Азия, каскетът се превръща в "униформа на пролетариата".Колко жалко, че всички, които знаят как трябва да се управлява България, са заети да пишат разни неща по форумите...После що имало носталгия по кУманизама...
21.
Продажник
08.10.2015 09:49:02
2
6
И да се опитваш да лъжеш хората няма да стане . Малко градче сме познаваме се. Всички те знаем , каква хазартна личност си и какъв продажник . Да си пропилееш къщата на хазарт само един глупак може да го направи това. Катя поне има акъл в главата и умее да развива това ,което хване и всички го виждат, Панайотка също е свястна жена, апък ти , ти се продаде за пари.
20.
Китен
08.10.2015 09:34:19
0
5
Колко е честна Катето. Длъжница ли е на Общината? Има ли факти, които показват колко е честна? Всичко друго са празни приказки
19.
Само Петров
08.10.2015 09:32:28
4
6
Браво, Петров! Не обръщай внимание на злобарите, с теб сме!!!9
18.
ЗС - земеделци сдружени
08.10.2015 09:14:17
1
3
12.
земеделски съюз
08.10.2015 05:36:48

Рейтинг:
1
ще оправя града, първо инфраструктура и канализацията, после да се извозва редовно боклука, градинките ще оправя и с бездомните кучета ще реша проблема и така... ще има европейска визия. гласувайте за мене!
17.
Страх и смях
08.10.2015 09:11:52
8
8
Боже, боже срамота. Цялото интервю трябваше да го нарекът страх. Колко жалък лъжец е този Петров. Как не го е срам да лъже така за опонентите си.Всички знаят Катя, какъв честен човек е.
16.
до 9
08.10.2015 08:56:25
3
3
Знам коя си............после да не се сърдиш вола като рие си го хвърля на гърба......?????
15.
китен
08.10.2015 08:24:48
4
5
Майстор си е Насето,вода ненапита-но който го познава по добре знае що за човек е .Китен няма да оправи но него си ДА.
14.
Oh kotio
08.10.2015 00:55:26
4
6
Kakva zemq za uchilishte iskash be Petrov to ne ostanaha deca v kiten zaradi takiva prestypnici kato tebe roditelite im bqgat , bqgat na dalech ot Kiten. Drug e vyprosa che ti iskash nqkva zemica da q pishesh uchilishte i posle da si q vzemesh za teb nali :)
13.
До Китен
08.10.2015 00:49:39
4
7
Очилатия борсук... Какво ново очаквате от тоя корем?
4 години????
12.
Айдееее
08.10.2015 00:47:51
6
5
Лелелеле какви глупости и каква глуха защита от насето. Я да си каже той , колко парици открадна от кметството , как си купи количка , пооправи си хотелчета и мръдна по някоя друга почивчица та тогава да говори за другите чисти и съвестни граждани като Катя. Айде моля ви се тия филми сме ги гледали ...
11.
Входа на Китен
08.10.2015 00:40:43
7
6
Петровчо какво си направил, входа на Китен ли ? Добре , че имаше проект от Михов , иначе акъла ти не стига до там да се сетиш да го направиш сам. И някакъв пак предизборен опит да замажеш очите на хората със най-жалката и опасна футболна площадка , която всеки някой е виждал . Срам да се хвалиш с проектите на другите, голям срам ...
10.
Петкан
08.10.2015 00:34:47
5
4
Ето това се казва страх , да нямаш какво да кажеш и да говориш само против опонента си . Браво бивш кмете.
9.
Бюлетина №11
07.10.2015 23:56:15
6
5
Ха-ха-ха злобари прости,неграмотни селски пръчки също както и самата Катя и Панайотка(нормално да ги защитават и издигат,те краставите магарета се намират)!Да не стане само както миналия път прасета :D и преди 4 години бяхте убедени,че тая свиня миризлива ще стане кмет,а какво се случи..Ще се изкефя Петров да стане кмет да Ви видя позеленелите и почервенелите от злоба и яд лица!!!Браво Петров изкара на яве мръсотиите на тая мърша,която през всичките тези години работеше против Китен и така и не се примири с загубата си!ПЕТРОВ С ТЕБ СМЕ,А ОСТАНАЛИТЕ ДУХАЙТЕ ГО МРЪСНИ ИЗРОДИ И ЗЛОБЕЙТЕЕ ,ИСКАМ ДА СЕ ПУКАТЕ ОТ ЗЛОБА КОГАТО КАТА НЕ СТАНЕ КМЕТ КАКТО И КОВРАТА ПАНАЙОТКА!
8.
Иван Иванов
07.10.2015 23:48:13
3
8
За кога да се връща Гихора и не се пише "Ще ВЕ навре". Виж се колко си тъп и неграмотен, първо се научи да говориш и пишеш правилно и тогава коментирай!!! Цървула си ТИ!!!
7.
Петко Костов
07.10.2015 23:20:44
5
8
Абе да не се насрахте че Гихора ще се върне и ще ве навре на кучето в гъза? Наско и ти ли лапна гербаджйски рушвет че прибягваш до порнографския сайт флагман да се правиш на девица? Айде пионки време ви е да си ходите стига сте цоцали общински пари цървули здрани. Наско комарджия долен ти пък нямаш право да говориш че си такъв цървул долен ,че ако не си на този пост ше ходиш гол и бос Мишкаааа.
6.
Иван Иванов
07.10.2015 22:57:59
6
8
Браво, Петров. Тя си го търсеше Катето, не си гледа насрания задник, а тръгнала да се прави на много честна.. Смешна е :)
5.
Тука стана напечено
07.10.2015 22:05:46
5
12
Да попишем малко истини! Днес в р-т Кати са били забелязани хора, собственици на ресторанти върху общ.земя . питам какво им обеща инж.Димитров,който също беше там?
4.
Мезета и слаба памет
07.10.2015 21:42:26
1
7
Защо Катя не е и в разкол с Бачо,който искаше да копае 100 дка.зем.земи в Китен, някои и с изглед към морето !!??
3.
феникс
07.10.2015 21:39:51
5
15
Нещо не разбрах,причината че в Китен няма продаден метър квадратен земя е на Петров??? и че Илия не купи земеделска земя пак е заслуга на Петров??? Е по голям ТАШАК от това скоро не бях чул.Препоръчвам на Петров да си припомни едно от събранията на което той и Общинският кмет обвиниха Кметският съвет че спъват развитието на Китен с отказа си да продават Общински земи.Наско ти за кмет на Фазаново не ставаш а си тръгнал кмет на Китен да ставаш........
2.
Ха
07.10.2015 21:38:42
0
4
Кой имаше апетити за земеделски земи?Защо не казвате!
1.
Кмета
07.10.2015 21:30:48
2
4
Каква ви е целта да побликувате такива глупави статии вместо да привличате бизнес в града????
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори