×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С кои очи Минчо Гроздев ни учи на морал като заграби за жълти стотинки земята на Карнобат?


С кои очи Минчо Гроздев ни учи на морал като заграби за жълти стотинки земята на Карнобат?
Всичко, твърдяно от мен е доказуемо, мога да посоча източници и документи, казва Диляна Гинева от "Топаз Мел"
25 Септември 2015, Петък, 11:27 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Ще го наричам "лице". С него следва да говорят не медиите, а българската полиция, прокуратура и съд


- Г-жо Гинева, в свое интервю карнобатският бизнесмен и собственик на „Агрошанс Комерс“ Минчо Гроздев заяви, че представляваната от Вас фирма, в тандем с кмета на града, ощетявате общината. Как ще опровергаете тези толкова тежки обвинения?

-
Минчо Гроздев ли има очи да ни говори за протекции? Той ли, за когото медиите тръбят, че на пияна глава се е хвалил как него всички го пазят? Производителят на тор, за когото разследващи журналисти изнесоха данни как в кръчмите разправя, че яде и пие с висши полицаи и магистрати? Не го ли е срам, че е заграбил за жълти стотинки земята на Карнобат? Та нали точно на този градинар-овощар бившият кмет Атанасов даде над 600 дка по два лева и деветдесет стотинки? Как смее да обвинява нас в некоректност, след като половин година безнаказано тровеше града с фекалии? Това е човекът, за чиято инсталация за изпражнения прокуратурата все още мълчи! Не му ли стига, че от най-високата трибуна две министърки му изкараха кирливите ризи и обявиха, че работи нелегално? Как смее най-безочливо да хвърля вината за смрадта върху местните животновъди? Че ние ли не знаем откъде идва вонята? Хората не смееха да си отворят прозорците половин година, а Гроздев нагло обяснява, че завод нямало. Такъв човек ли ще ми говори за морал?

- Имате ли доказателства за тези тежки обвинения, които му отправяте?

- Нищо от казаното не съм си измислила. Отворете интернет и ще видите, че там е пълно със статии как е пребил зверски 70-годишен агроном пред дома му, как в пияно състояние е мърсувал и се е гаврил с чужденци на пъпа на Карнобат. Описано е как източил цял язовир и обрекъл арендатора му на мизерия. Шефовете на завода му бяха заснети от журналисти как от негово име купуват гласове. Какво морално право има той да се нарича бизнесмен и гражданин? С кои очи е тръгнал по медиите да ни учи на почтеност? Има ли разпънат чадър над него питам аз? Кой му дава чувството на безнаказаност? Без да му влизам в тона, оттук насетне ще го наричам „лицето Минчо Гроздев“. Ако Гроздев не знае, терминът „лице“ се използва за субекти като него, с които следва да си говорят не медиите, а българската полиция, прокуратура и съд. Аз ще му говоря само с цифри, както ме е научила професията. Всичко, твърдяно от мен е доказуемо, мога да посоча източници и документи, ето защо не се чувствам атакуема и не се притеснявам от ответна реакция.

- Какви мерки ще вземете тогава срещу изявленията на Гроздев? Още повече, че общинският съветник от ЗНС Иван Радев Ви нападна със същите обвинения, а кандидатът за кмет на БСП Тодор Байчев се солидаризира с Гроздев като тиражира интервюто му в личния си фейсбук-профил.

- Ще дадем под съд за разпространение на неверни факти торопреработвателя Минчо Гроздев, юристконсултът на този торопреработвател - Иван Радев и кандидатът за кмет на Карнобат от Бургас Тодор Байчев. Чудя се какъв безпристрастен кмет ще бъде Байчев, след като още от сега заема страната на Гроздев и неговия нелегален завод за фекалии? Дали пък ако го изберат няма да прикрива и други незаконни деяния? Не смея дори да си помисля,че под негово ръководство Карнобат може отново да се вмирише на изпражнения. Ние ще претендираме не само за морална, но и за сериозна материална компенсация. Морална, за да изчистим името си от лъжите им. А материалната компенсация нашият собственик пожела да дари на сиропиталища и старчески домове в Карнобат.

- Ще издадете ли за какъв размер на материалната компенсация ще претендирате?
- Всеки от исковете към Минчо Гроздев, Иван Радев и Тодор Байчев ще бъде за по няколкостотин хиляди лева на лице.

- Нека тогава започнем разговора по същество. Какво казват цифрите за построената от Вас сграда, която в последствие преотстъпихте на община Карнобат. Гроздев твърди,че общината първо ви е отстъпила право на строеж, а после е купила сградата за 1 млн и 800 хил. лв?


- Никой нищо не ни е отстъпвал. Първо: ние спечелихме право на строеж след участие в търг, а стойността на правото на строеж е определена от Общинския съвет на пазарен принцип, съгласно решение ? 120/17.09.2008 г. Второ: предоставихме на Общината едно от най-високите обезщетения в размер на 20,33% от РЗП на сградата и още 20,33% от прилежащите обекти в сутерена. За справка масово пазарните обезщетения вървят между 13 и 15 % от РЗП. Може да се каже, че ние предизвикахме прецедент на имотния пазар с високия размер на обезщетението. Всички разходи по проектирането и изграждането на сградата също бяха изцяло за наша сметка. Продадохме сградата почти на себестойност, защото не е приемливо частна фирма да сели една сграда с общинската администрация.

- Очаквахте ли, че Общината ще Ви предложи да закупи сградата?

- Още в тръжната документация бе заложено условие, че спечелилият трябва да предостави безвъзмездно на Общината етаж от сградата плюс подземни гаражи. Това ясно говореше, че местната администрация изпитва необходимост от допълнителни помещения за дейността си. Всички помним, че до неотдавна общинските звена бяха разпръснати в различни точки на Карнобат и за един документ трябваше да се обикаля половината град. Това създаваше затруднения на най-уязвимите социални групи - възрастните и трудноподвижни граждани, хората с увреждания, майките с малки деца и т.н. Канцелариите пък бяха амортизирани и не отговаряха на визията за европейски град, която всички ние очакваме.

- С каква цел построихте сградата и какво Ви накара в последствие да изберете точно общината за купувач?

- Първоначално планирахме да създадем офис и представителен магазин за нашите продукти. След като завършихме обекта преценихме, че не е редно частна фирма да дели една сграда с местната администрация. Така стигнахме до решението да я преотстъпим. Направихме това, водени от моралното задължение да допринесем за развитието и добруването на Карнобат, така както сме го правили много пъти. Тук живеят семействата и близките ни. Над 10 процента от жителите на града се трудят при нас. Сигурно на лицето Минчо Гроздев му се струва невероятно някой да постави обществения интерес пред личния си и допускам, че съди за останалите по собствените си дела. Но нека преди да хвърля камъни по нас да си погледне договорите за аренда, глобите и санкциите, да види плащал ли е редовно заплати на служителите си и тогава да гледа в чуждия двор.

Следва продължение.... Ощетява ли Минчо Гроздев общината, кой му е харизал най-апетитните земи на Карнобат, има ли прокурорски чадър над него и близките му и кои са политическите му покровители? За всичко това ще научите в следващото интервю с Диляна Гинева

В категории: Карнобат


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
52
Коментара по темата
52.
До Диляна
01.10.2015 16:38:46
18
8
Я,какво стана ,бе Дилянче нали много се възмущаваше ,че Бумбала купувал гласове.Твоят господар яко е разтворил кесията,за да купи пак мандат за черния.Този път ,обаче няма да му се отвори парашута.
51.
Миньовец
01.10.2015 16:36:06
6
5
Днес Миньо ни се издължи за миналите избори,когато ни излъга и не ни плати,че гласувахме за Георги. Обеща да ни даде и за тези избори да гласуваме за черния,ама не всички сме такива продажници.Парите ще вземем,ама ще гласуваме ,друг път.Вече ни писна да ни използват.
50.
аууу,колко сме добри
01.10.2015 14:51:19
3
7
Четейки не знам дали да се смея ,или да плача.Тази госпожа като Матросов застава на амбразурата,ама май не е много убедителна.Бил купувал Гроздев гласове,даже и бил заснет.Ами добре,ама нейният господар направо ги превозва под стрОй до изборните секции и дори не се крие.Всеки ,който работи при него,ако не доведе цялата си рода,жална му е майка.С какво право тогава плюе по този въпрос?Що се отнася до сградата.Първо кушията с един кон ,не е кушия и това го казвам по повод ,че били спечелили сградата на търг.Второ,чак се просълзих и ме обзе всемирна любов ,като прочетох,че направо са били на загуба и дори са я подарили един вид на Общината.То бива,бива благородство и алтруизъм,ама то вашето минава всякакви граници.И тук ми стана интересно защо се изтри сумата , която сте загубили при прехвърлянето на сграта към общината.Мисля,че беше някъде около 78 000. И още един въпрос изниква в мен-що за бизнесмен и то мастит си позволява така баламски да загуби толкова пари.Значи има два варианта-или е некадърен ,или си плаща за следващи ползи.Кой от двата?А колкото до необходимостта от сграда за администрацията,защото хората обикаляли за един документ,това направо е затрогващо.Къде видяхте такива разстояния в Карнобат,че не знам.Бяха си прекрасно разположени в общината и бившата ритуална зала.И,ако сега вече е решен проблема,защо не се върне функцията на рутуалната зала,за да може да се използва по предназначение.А в отговор на въпроса какъв безпристрастен кмет ще бъде Байчев ,като заема страна,бих задал контра въпрос-А КАКЪВ КМЕТ БЕШЕ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ КАТО 8 ГОДИНИ ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА СТАЙКОВ?
49.
дреми ми на......
01.10.2015 14:25:15
4
6
Първо да отбележа,че коментарите са абсолютно просташки и лишени от всякакъв смисъл.Второ въобще не ми дреме нито за Бумбала,нито за Апаша,защото и двамата са айдуци.Обаче като чета последните простотии във Флагман,не мога да спра да се чудя на акъла на някои хора.Първо да попитам Флагман,по чие нареждане сменихте физиономията на госпожата,която прилича на наркоман в абстиненция с тази пасторална картинка?Да не си въобразявате,че като сменихте снимката ,заличихте източника.А може би госпожата даже не знае,че е дала интервю,дава второ,а както чета щяло да има и продължение.Да не говорим,че материалите са пълни с не дотам добри художествени измислици.Тъй като авторката претендира за автентичност ,интересно откъде се е снабдила с толкова подробна информация.Тази измислена консултантка хвърля популистки твърдения,които обслужват определен човек/няма да кажа кой/и целят нарастване на напрежението.Например какви са тези водоизточници ,от които "горките "хора пият вода,както и кариерите,които едва ли някой е виждал.Явно са в замъгленото съзнание на дамата.Откъде е информацията за наемите и арендите на земите и като споменава на какви цени е арендовал единия ,защо не пише на какви цени плаща за земите господаря и.За тези прословути 1500 декара-факт е,че 3 пъти влизаха в Общински сесии за гласуване,дори и г-н кмета се скара с любимия си д-р Колев заради неговото гласуване "въздържал се".Така,че като се пише и казва "а" е добре да се каже и "я".Що се отнася до информацията,която всеки може да получи от Общината-грънци.Г-н кмета е направил общината укрепена крепост и трудно може да влезе човек,а камо ли да поиска информация.Така,че това го кажете на старата ми шапка.Говори госпожата, колко бил печелил Гроздев,а срамежливо мълчи по въпроса колко печели господаря й,като е заграбил маса земи около Карнобат и не само.Това,че се посочват избирателно "факти",които са недоказани е доста тенденциозно и е ясно чии интереси обслужва и са в сферата на фантазията й.Като е толкова смела и честна и отправя обвинения за "ключови чиновници",защо не посочи имената им?Иначе става клевета.Възниква и въпроса,откъде има данъчна информация относно друга фирма и ми е интересно ,като консултант за какъвто се представя,не е ли наясно,че това е конфеденциална информация и така поставя данъчната служба в конфузна ситуация.Ех,жалка пиеса,жалък сценарий и изключително слаби артисти.Двама си мерят.......,а госпожата явно е използвана за маша,но в Карнобат си знаем истината и такива евтини трикове не могат да ни заблудят.И в духа на публикацията-следва продължение. Фиктивния развод на Г.Д,за да се изкара последен бедняк и Димо Христов да не може да си вземе парите, къщата на синчето ,колата на синчето ,некадърното изпълнение на всички европроекти и много други.
48.
grozdev
28.09.2015 20:14:24
2
2
tozi peltek karaboryna golqm eba4 stanal be parvo da se ogleda jenamy kakvi rogi my slaga s kolegite si togava da xodi da ebe pelte4eto
47.
До 45. ААВ
28.09.2015 13:09:33
1
12
Прави сте никой не го базари, те хората не искат да гледат омръзнали им вече лица , но има и друго . Празника е за Карнобатлии не е за кметски мутри ,хората не носят празника в душите си, той не е техния ден . Унили , грижовни и несигурни в утрешния ден хора -това се вижда наляво и надясно . Разбира се това е отражение на последователната политика на "доброволно изселване ". емиграция в чужбина, циганизация . Но имаше и доволни хора: пенсионерите с вечната усмивка и бурни аплодисменти , които с обща диагноза вече са забравили не само къде са им децата , а и своите собствени имена . Вечно да живее Карнобат и неговите вечни кметове . 3 пъти ура и салюти . Ще се видим на борсата в Барселона .
46.
Въпрос към Диляна Гинева
28.09.2015 11:14:12
18
7
Вашият работодател е Ваш собственик?
45.
ААВ
28.09.2015 08:17:54
5
14
Лошо Димитров, лошо. Като чета коментарите......вече си безработен. Да не говорим, че никой не те базари и не дойде на празника на града. Взеха да се разграничават от теб и не искат да им свързват имената с твоето. Защо ли?
44.
до тъпите кметски тролове
28.09.2015 06:56:46
6
12
Като гледам какви идиоти защитават кмета ми е ясно че няма кой и как да гласува за него. Успех в търсенето на работа след 25.10.
43.
До 42
27.09.2015 22:17:18
11
12
Искам дупето на митко след изборите байчев да го даржи аз да го праскам след това баичев да го ближе лаинян до като падне след това обратн!
А ааспарух ще мо сложа силикон и ще запрелича на пами андерсон!
Мале мале тея я триото в бсп баси галфоните дет ще ходят на избори!
Ще ви скъсам дупетата на тримката !там само у тая партия педали останаха а и дане забравим за паинера скоро ще им луснат задниците по камерите с клипове !
Малко остава има изненада за вас крите се !АЗ НЕ ПРИКАЗВАМ НА ВЯТАРА СТАВА НАПЕЧЕНО !!!
КАТО ТОПЧИТО ЩЕ ЛЪСНИТЕ ВСИЧКО Е НА ЛИЦЕ ПЛЪХОВЕ !!!!!!!!
42.
аман от гейчета
27.09.2015 21:49:49
9
7
Виждам, че си падате по мъже. Налитате на Т.Байчев, М.Няголов и тем подобни. Минка свирката съвсем ви е развалила вкуса. Кой ще гласува за обратни бе момченца смотани? Хайде купете си вазелин от Гошовата аптека и започвайте. Толкова можете. И да знаете че изборите са за мъже, няма смисъл да участвате :)
41.
Хо хо тук сте се прместели
27.09.2015 19:35:28
10
27
Бунбализаци,митки и аспаруховци!
Прегответе се за голям пердах на изборите!
Един ми расправя че разни топчета ангеловци и някво си мишки били по силни от Стаиков-Абе ония ако се исплюе ще ви одави бе мишоци,крите се ще ядете и ще пите!
аЛО ПАИНЕРА ТВОИТА БУЛКА НЕ ИБАНА МИТКА ПОИБИЯ МАЛКО ЧЕ НЕЩО ВИЕ КАТО ВЪЛЧИЦА ЗА КУР!
40.
Perhidrolenata
27.09.2015 19:31:13
6
2
Hasal nii selianite niamame pari na perhidrolenata za klioshtavia zadnik, ama kato vidia na Tosheto Baichev tova goliamo sochno dupe deto go e razvartial kato peralnia I sam gotov stanal. Oooh kolko chekii si napravih kato go vidiah da minava po centara ama az ne moi se meria s Nasko Zafirov I Koleto Tishev ot Bs. Na tova sladko majko dupe te se izrejdat da ne im e uruki.
39.
Бумбалино
27.09.2015 17:56:41
8
21
Ами мен защитават я нали им плащам по 5 лева за свирка предизборно. Тошето ми иска 5 бонки и аз му рекох да си ги заработят момчетата.
38.
Гей дружинката
27.09.2015 17:45:43
8
22
Не разбрах само,платените драскачи на Байчев,Бумбала ли защитават?
37.
избирател
27.09.2015 14:10:10
4
6
КОЬО ПАЙНЕРА И АЗ БИХ ГО ОПЪНАЛ ХААХАХАХАХАХАХ
36.
ivan
26.09.2015 22:27:44
9
12
Кольо пайнера и Митко Няголов са гаджета, ама нека не си остане между нас! хохохо
35.
Karnobatliika
26.09.2015 16:54:25
6
6
Ami za zavrenia zet Vlado li da glasuvame? Varnalii li shte ni upravliavat nas? Svarshiha li karnobatliite be? Da doide edin ot varna deto ne e lapal che sega da pochne s lapaneto. I dokato nauchi za kakvo e v obshtinata I toi mandatat svarshil.
34.
карнобатлия
26.09.2015 15:12:28
11
12
Интервюто е пълно с лъжи.Подарили сградата на общината- друг път. Продадоха я и то много изгодно, след като две години се опитваха да я пробутат на кого ли не- то не бяха големи търговски вериги, то не вяха банки но навсякъде -нъцки. Появи се един черен спасител, на който точно за това му беше купен втория мандат и чрез подлогите си в общинския съвет се опита да купи сградата за близо 2,5 милиона.Едва когато даже на общинския съвет му се видяха много парите и ги намалиха, но пак цената на квадратен метър е като за центъра на София. Моля не ни правете повече такива подаръци. И какво като строежа бил струвал еди колко си? Значи сте некадърни за да построите по евтино. Защо града трябва да плаща за вашата некадърност, а дали е струвал толкова, то може да се провери - има си строителни норми и разценки, доста интересна разлика ще се получи ако се сметне.
Но в крайна сметка какво излиза- Наско давал земи на Минчо, Гошко давал земи на Минко, разбира се за без пари, останали нещо за крадене в тази община? Май има щом толкова народ се натиска да се намести там. Гласувайте за младия и необременен от далавери В. Крумов
33.
До 29
26.09.2015 15:06:34
5
9
Ами , че те всички на Джеймс Баучер са тъпунгери селски , айде да не се делим .
32.
Не бе
26.09.2015 14:29:06
6
6
Не бе русата перхидролща е от софия ама тез наще като ебат митето няголов и за нея си мислят . Той затуй го е яд толкоз не за изборите
31.
пак до 29
26.09.2015 14:15:12
6
2
mrasni nagajdachi kato teb gi barkat s rusi jenki veeeee i shte ti shliakat zadnika v miraja
30.
До 29
26.09.2015 13:46:16
9
5
Перхидроления лайномет се активира или я активираха , айде яж кебапчето в Миража и си повлачи изсухления задник към София .Остави Карнобатлии да си свършат работата .
29.
тъпунгери селски
26.09.2015 13:00:28
10
10
абе тъпунгери селски тая жена управлява активи за милиони и върти парите на фирми дето вече няма да ви припари насрания гъз бе. тая женица колко години метеше подир гъза на некадърния тодор проваления адвокат. тодор да не смей да я напада тука,че знай ли той диляна колко пъти от затвор го е отървала тъпото животно тъпо. след изборите като трябва да връща лайнените пари бумбалски може до нея даопре тя да му натамани сметките дето той е влачил кьорави пари без ред и без отчет. щото бумбалчо не е ангел да не му брои на тошко парите. оня сега като го нагъзят да плаща по делата и ще садере на тодор гъза крадлив след изборите.
28.
Сааа
26.09.2015 12:50:47
5
10
Аспарухчо,обещавам ти след изборите да си най-вървежната проститутка в града.
27.
до 25
26.09.2015 08:54:59
1
11
Ще ги слушам. Яд ли те е, искаме един свестен човек за кмет? Г.Димитров дойде и се оправдава че не му стигнало времето 8г. Да го чакаме докато започне да се напикава в общината ли? Имаме си един в Карина вече. Хайде смяна.
26.
Не съм Диляна
26.09.2015 08:36:10
6
0
А перхидроленото същество с люлееща походка . А какво става като се погледна в огледалото ? Диляна го отнесе обаче , се ла ви ...
25.
До 23
26.09.2015 08:05:32
3
2
Щом колежките казват.Продължавай да слушаш колежките си и после ги питай къде серат гладните,некадърника като опропасти града.
24.
koko
26.09.2015 08:01:27
3
5
Не е лесна и вашата - между Минко с ДКМС и Бумбал с мишок!
23.
карина
26.09.2015 05:46:26
6
15
В Карина ще гласуваме за Т.Байчев. Колежките казват,че е свестен. Нека Митрев ни сложи климатици и тогава да иска да гласуваме за снаха му.
22.
dps
25.09.2015 23:30:38
16
7
samo atanasov pobeda
21.
мжктпрв
25.09.2015 23:15:45
12
17
Бе дали е пияна, не ме интересува;дали е кадърна, ще каже който й е началник. Тя е поставила конкретни въпроси, които очевидно не са по умствените възможности на тошковите(бумбаловите)привърженици. Така че : има ли чадър над Бумбала е въпросът? И още много други въпроси, които жената си е казала. Какво толкова ви заболя, че тя пита?
20.
Диляна
25.09.2015 21:35:26
15
17
Защо махнахте снимката на пияната Диляна Гинева. Като имаме купон и тя е манто пияна. Ще ми говори глупости за Тошко. Тя пък какви роднини има в града. Лъже пияницата тъпа и го топи да се докарана шефа. Некадърница.
19.
zapoznat7
25.09.2015 20:47:57
10
4
Topazove,sisove,vinsove i tem podobni glasuvat za Georgi.Tova e zapovedta.Todor Baichev ot druga strana e totalna 6teta.Palen oligofren!Nqma alternativa i taka e ot 71 godini.Ako trqbva da glasuvam za Todor,ili Georgi,makar,che sam otbelqzal imenata im s glavni bukvi po dobre da se gramna.Sajelqvqm,no nqma za kogo.Minchovci,Minkovci i t.n. do bolka poznata kartinka..
18.
До 16
25.09.2015 20:21:14
3
7
КОГА?
17.
14,15,16
25.09.2015 20:20:23
10
8
Аспарухчо и Митко Няголов,за вас знаем за кой сте.Хайде сега първият да ходи да се надруса яко,а вторият да се напие безпаметно на ЕСа и да удави мъката,че го изгониха за некадърност от Топазмел.
16.
Topaz
25.09.2015 20:08:59
11
17
Топаз ще гласува за Байчев
15.
Dilqna
25.09.2015 20:07:56
16
15
Тая жена е една пияна свирка
14.
куку
25.09.2015 20:00:13
13
16
И да пишете и да не пишете пак сме с Тошко Байчев. Готин е и го подкрепяме. Който вярва на савоя ще получи един чеп отзад и кмет крадец.Честито на печелившите.
13.
?????????????????
25.09.2015 18:59:02
6
21
БРАВО НА ТАЗИ ЖЕНА! НЕЩАТА Е РЕДНО ДА СЕ КАЗВАТ РЕБРОМ И НАВРЕМЕ! до 12: Много ти приляга стилът на троловете на един бивш кмет - да не се обсъждат събитията, а хората.
12.
хаха
25.09.2015 18:06:46
24
6
Кара боруна нали еб..на женкаму.Сега и него ша еб..нат и готова. А щерка му е свиркаджийка от всякъде !
11.
ФБ
25.09.2015 17:39:04
0
9
Абееее,защо изтриха статията от карнобатски групи във ФБ? Намирисва на цензура? И на изборите да не забравите да си изберете бумбала?
10.
М.Г.
25.09.2015 17:37:19
12
14
На Т.Б. тролчетата се надпреварват кой да напише по слабоумен коментар.Но.... фактите говорят....каквото и да изакате по коментарите все ще е лъжа.
9.
карнобатман
25.09.2015 17:34:10
10
18
Карнобатлии вече съвсем ни взеха за мезе. Тая мухла ще ми говори че продала нещо на загуба. Няма ли кой да им каже на тия некадърници какво да плещят. Има ли нормален човек който да се хване. Хак да им е. За това искаме да гласуваме против Г.Димитров за да спрат да ни правят на балами.
8.
:)
25.09.2015 17:11:39
4
15
Почти са я подарили на "КМЕТА". По документи може и на загуба да са я поструили и продали :).
И кога, ще плати Г.. останалите 15 лева от миналите избори? Или на тези избори ще ги плаща с лихвите?
7.
хихихи
25.09.2015 17:09:28
3
18
Стига бе. Гласувайте за бат Георги и чакайте 4г да ви огрее. А ако не стане в третия мандат, със сигурност ще го изпълни в четвъртия. хихихи
6.
Do 5
25.09.2015 16:54:02
8
16
Podlogite na bumbala si lichite otdalech.
5.
карнобатлия
25.09.2015 16:28:46
14
16
Коя е точно тази женица, която милее за Карнобат и продава на загуба??? Нещо не ми се връзват нещата. Явно, че са притеснени. Така не наливате вода в мелницата на Г.Димитров, напротив. Ще взема да му симпатизирам на Т.Байчев, че се осмелява да прави промени. Само така, крайно време беше.
4.
Няголов
25.09.2015 16:12:35
12
21
Да,да,гласувайте за Тодор Байчев,получавате Минчо Бумбала.
3.
do 1
25.09.2015 15:48:44
10
13
Те троловете са спокойни,че нямат черен кмет вече .
2.
Споко
25.09.2015 14:01:56
0
25
Троловете са още на работа, коментарите след 18.00 ч
1.
Що стана'
25.09.2015 13:43:22
8
27
Когато фактите говорят и троловете мълчат:)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори