×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дърво се срути върху три коли до Операта в Бургас


Дърво се срути върху три коли до Операта в Бургас
Дървото падна в 7 часа тази сутрин на ул. Климент Охридски, истински късмет е, че няма пострадали
26 Август 2015, Сряда, 07:01 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка Георги ПЕТРОВ

Кестенът падна тази сутрин на ул. Климент Охридски в центъра на града



Дърво се срути върху три автомобила на ул. "Климент Охридски" в центъра на Бургас. Огромният кестен падна пред домовете на хората и препречи цялата улица. „Истинско чудо е, че няма пострадали, тъй като тук районът е изключително оживен и е късмет, че в този момент не е минавал човек”, коментираха местни жители пред Флагман.бг. Улицата се намира точно до сградата на Операта в Бургас и хората се опасяват да няма други подобни случаи, които да причинят инцидент.

На място пристигна екип на „Гражданска защита”, който реже дървото, за да го премахне от мястото.

Проблемът с дърветата в града предизвиква противоположни коментари сред бургазлии. Част от тях защитават всяко растение, а друга – искат безопасна среда, особено след фаталния инцидент с 27-годишния Пейо Янчев, който загина, затиснат от паднал кестен на ул. Гурко в центъра на града на 17 септември 2012 година.

 


В категории: Животът


12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
горски
26.08.2015 15:20:41
0
3
Как ли щяха да реагират защитниците на дърветата,ако заглавието беше "Дърво падна и затисна трима екозащитници"?! Кого ли щяха да съдят?
11.
kiro
26.08.2015 13:22:39
6
4
Навсякъде в Европа си има големи дървета. Вие какво искате - на пустиня ли да заприличаме. Не стига, че отвсякъде сме опърпани ами сега и без зеленина. Като изроди да живеем !!?
10.
Скриптор Инцертус
26.08.2015 12:45:47
1
7
Редно е да се кажат имената на хората, които през последните няколко години жалят в съда абсолютно всяка заповед на Общината за отсичане на дървета. Това са Асен Йорданов, Делян Иванов и Християн Митев.
Всеки вижда, че идеята на Общината е да сади млади дървета с плитки корени в центъра. Старите си стоят в Морската градина и другите паркове, където им е мястото.
9.
1
26.08.2015 12:00:44
1
4
Vsichki darveta trqbva zad operata I na spirkata na operata trqbva da se podkastrqt dosta she padnat oshte darveta tam ako negi primahnat
8.
ме
26.08.2015 11:59:09
9
4
И сега ще почне поголовна сеч. И ще продължи тази, на която сме свидетели години наред в Бургас. Безпардонно изсичане на всяко голямо дърво. "Най-добрия град за живеене без зеленина". Не би се изненадал това да е предизвикано нарочно, за да се даде повод за нова сеч.
7.
Do 1
26.08.2015 11:20:33
10
3
Ти си отчайващо неграмотен!
6.
bss
26.08.2015 10:16:06
4
13
Отдел ''Озеленяване'' , продължавайте да ги садите тези кютуци-кестени,акации и подобни..Да вземете да си върнете дипломите...Щото не ви стига акъл и образование да знаете какви видове виреят в Бургас и са подходящи за градска среда
5.
Един Бургазалия
26.08.2015 10:02:59
0
10
Чакайте сега, нали служба "Гражданска защита" беше разпусната и хората и техниката прехвърлени към пожарната?
Нали като бяха наводненията това повтаряха?
4.
Do Nikolov
26.08.2015 09:34:43
1
23
Oshte li hora trqbva da zaginat gospodin kmete
3.
Едип
26.08.2015 09:28:07
0
16
Аз ако съм искал някой да събере клоните от земята , щях да го направя аз ... Нямаше да звъня никъде .
2.
Едип
26.08.2015 09:26:35
0
22
Забравих да напиша , че след като видях че никой друг няма да дойде освен дядото , звъннах още един път за да кажа че никаква не са я свършили ... Но не изпратиха никой друг ....
1.
Едип
26.08.2015 09:15:20
1
26
Така ... Миналата година звънях на 112 за да ме свържат с някой който отговоря за изгнилите дървета . Просто падаха големи клони от едно . Изпратиха един дядо който събра само клоните от земята , без да прави каквото и да е друго . Това се случи в кв . Сарафово . Значи какво става ?! И при подаден сигнал бе някое дърво може да падне...чакаме ! Ей нямам думи за нашата държавичка !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г.
Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори