Цацата в бургаските ресторанти поевтинява заради “Spirit ot Burgas”?
Надявам се да е добро времето, за да можем да поработим повече, сподели Димо Димов, който е собственик на ресторант в Бургас.
07 Август 2015, Петък, 11:47 ч.
Бургас е пълен с туристи заради феста, но някои управители пускат промоции, за да има по-голям оборот
Управители на ресторанти в Бургас пускат промоции, за да има по-голям оборот. Градът е пълен с туристи заради фестивала “Spirit ot Burgas”, но конкуренцията в бранша е голяма.
Надявам се да е добро времето, за да можем да поработим повече, сподели пред камерата на БНТ Димо Димов, който е собственик на ресторант в Бургас.
В момента най-евтината и предпочитаната риба по морето, цацата, варира между 2 и 3 лева за порция. Супата излиза от 2 до 5 лева, а ако искате скара, риба или аламинути, пригответе си между 3 и 15 лева. На туристите тези цени им се виждат нормални.
Повечето ресторантьори по морето казват, че не си позволяват да мамят клиенти с напомпани цени.
За туристите остава неудобството да правят резервации предварително заради липсата на свободни места в ресторантите.
В категории:
Бургас
Кристен Стюарт разказа за брака си: "Вече не съм сама срещу света!"
ЕК с първи решителен ход срещу скъпите жилища в Европа
Сланината - древна храна за лечение на всички болести
3 световни титли за България по киокушин
Радев продължава консултациите с партиите в четвъртък
Хакери удариха любимия сайт на възрастните
Кои ваучери за храна да изберем? Разликите между Наредба 7 и Наредба 11
КЗП удря по необоснованите цени и следи търговците под лупа
Коледна среща между поколенията в Царево
ГДБОП разкри международна схема за онлайн измами при продажба на автомобили
СГС върна делото срещу Иван Демерджиев на прокуратурата заради неясности в обвинението
Всеки десети, обменящ левовете в евро, в последния момент взима златно кюлче
