Лъсна истината за ол инклузива: Пюре и чорба от снощната гарнитура!

Кризата принуждавала собствениците на хотели да изготвят менютата с продукти, които да демонстрират изобилие, без това да им струва скъпо
06 Август 2015, Четвъртък, 18:37 ч.
Луксозни хотели държат туристите на пости в разгара на сезона
Лъскави хотели по морето държат туристите на пости. Евтини манджи от картофи, ориз, боб, тиквички, печени чушки и патладжани са всеки ден в менюто за ол инклузив, разказват потърпевши. Хората от кухнята пък допълват, че практиката е нищо да не се изхвърля.Така варените картофи от снощи днес на обяд се превръщат в картофено пюре. Останалият боб за гарнитура пък се оползотворява в боб чорба, съобщава „Телеграф”.
Подготовката на меню за ол инклузив е истинско изкуство, твърдят спецове в туристическия бранш. Кризата, която стигна идо туризма, принуждава собствениците на хотели да изготвят менютата с такива продукти, че да демонстрират изобилие, а в същото време това да не им струва скъпо.
Хотелиерите търсят и намират добри готвачи, които да им правят евтино, но ефектно меню.
Майсторите от своя страна подбират такива продукти, които да не дават голяма фира и имат универсално приложение в приготвянето на различни храни. Много внимателно се подбират и доставчиците на продукти, изобщо всичко се планира добре, за да се спестят излишни разходи в кризата.
В категории:
Животът












Продават на търг светлинния меч на Дарт Вейдър, цената се очаква да е огромна
01/08/2025, Петък 21:03
1



Как да се отървем от паяците у дома
01/08/2025, Петък 20:24
0



За какво служи малкото копче на предпазния колан
01/08/2025, Петък 20:00
0

Тигър уби работник в зоопарк в чужбина
01/08/2025, Петък 19:59
0

Разкриха последното желание на трагично загиналата Лаура Далмайер
01/08/2025, Петък 19:34
1

Не е за вярване каква заплата получава Осимен в Турция
01/08/2025, Петък 19:21
0


Яж си прясната цаца на къпана и трай!!! Те така......