×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БАБХ имитира проверки на дюнерджийниците в Слънчев бряг, не смее да ги пипне, да не се оплачат, че е рекет


БАБХ имитира проверки на дюнерджийниците в Слънчев бряг, не смее да ги пипне, да не се оплачат, че е рекет
Дюнерджийниците в Слънчев бряг са подложени са засилени проверки
22 Юни 2015, Понеделник, 18:58 ч.

От проверени 14 обекта само един е глобен
Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) погна дюнерите и палачинките в Слънчев бряг, съобщи директорът на регионалното звено на агенцията д-р Георги Митев, цитиран от Фокус.

„Проверени са 14 обекта за бързо хранене и 12 магазина, заведения за обществено хранене“, каза Митев. По думите му в рамките на една седмица са направени 63 проверки, а инспекторите са издали един акт за административно нарушение и 3 предписания за лошо състояние на временните павилиони и оборудването в тях.

Общоизвестен факт е, че в Слънчев бряг имат над 100 обекта за бързо хранене. Проверени са обаче едва 14 и реално глобен само един. И всичко това се отчита като успех на БАБХ. Ресторантьори и собственици на дюнерджийници в курорта коментираха пред Флагман.бг, че от Агенцията по храните са изключително деликатни в последния месец. След твърденията на Аладин Харфан, бос на дюнерите "Аладин", че е изнудван от бившия шеф на Агенцията по храните Пламен Моллов инспекторите пипат с бели ръкавички.

„Засилени са целевите проверки в Слънчев бряг, най-вече за временните обекти, както и заведенията и хотелите предлагащи all inclusive”, категоричен е д-р Митев.

Освен временните обекти в курорта под зоркото око на проверяващите попаднаха и големите вериги магазини в Бургас, откъдето бяха изтеглени 20 кг мляко и млечни продукти и 26 кг хляб, съобщи още Митев.

По думите му инспекторите са съставили 3 акта за липсваща маркировка и изтекъл срок на продуктите. „Издадени са 8 предписания за привеждане на обектите в съответствие с ветеринарно-санитарните хигиенни изисквания. Общо 131 проверки са извършили служителите на агенцията през изминалата седмица“, допълни той.


В категории: Несебър


4
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
4
Коментара по темата
4.
еееееееееееееее
28.06.2015 14:46:53
0
0
Помня "Сънито",когато бях млада.
Чист,спретнат,уютен.Тогава болши
нството туристи бяха германци и
чехи.Държаха се възпитано и учти
во.Може да бяха от бившият СОЦ.,
но бяха нормални хора.
Сега,откровено казано, направо
ме е гнус.Наскоро бях там.
Имах чувството,че съм попаднала
в някакъв вертеп.От една страна
павилиони,натруфени с невъобра
зим кич.От друга - вървящи деби
ли,кандил - мандил от сутринта.
Дали знаят,къде се намират?Със
сигурност - не.Но пък ме поглеж
дат похотливо.Свине.А дюнерджи
йниците...Хм.Човек може да остане с впечатлението,че е ня
къде другаде,в Анадола,например,
но не и широко рекламиран Черно
морски курорт.Ама,какъв ти курорт?КЛОАКА.Пиша го с главни
букви,защото не мога по друг на
чин да изразя омерзението си.
Хотел до хотел.Бараки,все едно си на битпазар,ориенталска шарения,пияндета на всяка крачка.Мъже и жени.При това
млади,някои съвсем деца.Пфу.
Да ви пикая и на курорта.
С това ли се гордеем вече.
Или,може би това са новите евро
атлантически ценности,като педерастко - лезбийският парад онзи ден в София.
Това не е "Сънито".Този бордей...
Това съгради политическо - мутре
нската комунистическа измет.
3.
Стрелков
23.06.2015 13:22:47
0
2
Това е едно от нещата които трябва да се разкарат от комплекса. С тия дюнери на всяка крачка се е превърнал в помиярник. Чакайте после да ви дойдат богати туристи. Ще идват същите тия които ядат дюнери (най-евтината храна) и на запад, долнопробни пияндурници и паразити на социални помощи. Богатия турист не се интересува от дюнера, той го дразни.
2.
056
23.06.2015 06:57:06
1
0
И снимка от Лозенец...
1.
Sunny Beach
22.06.2015 23:19:40
2
1
Izrodi mrqsni! Grqm da go udari tozi iznudvach shefa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Овенът ще се радва на подкрепа от висшите сили, а Близнаците на изпитание от съдбата Хороскоп за деня – 4 май 2024, събота Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори