×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шофьорът Митко Табаков: Бременната жена лъже - нито съм я затискал с вратите на автобуса, нито е падала


Шофьорът Митко Табаков: Бременната жена лъже - нито съм я затискал с вратите на автобуса, нито е падала
Вратата е с блокаж – ако закачи човек при затваряне, тя отново ще се отвори, твърди шофьорът Митко Табаков
11 Юни 2015, Четвъртък, 20:35 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка и видео: Авторът

От 10 години карам автобус с пътници, никога не съм имал проблеми, а сега може да ме уволнят, каза Митко Табаков


Не знам защо тази жена лъже, не е падала от автобуса, нито пък вратата я е затискала. Това на практика е невъзможно, каза пред Флагман.Бг шофьорът на „Бургасбус” Митко Табаков, който кара линия  61 по маршрут с. Рудник – Бургас. Вчера по обед потърпевшата потърси екипа ни, за да разкаже своята история /ВИЖ ТУК/. Оказа се обаче, че истината не е точно това, което тя ни представи, за което има и свидетели от останалите пътници в автобуса.

Ето какво разказа набеденият шофьор Митко Табаков по случая.

„След като влязох в Бургас и спрях на спирка Механотехникума, отворих вратите – от втората слязоха две жени, а от третата – едно детенце. Жената, която ме е посочила, че съм я съборил, се забави. Аз затворих вратата и тя се развика, в този момент отворих. Вратите са с блокаж, тоест – ако я закачи вратата при затваряне, тя отново ще се отвори, няма как да я затисне. В момента тази жена лъже, че е паднала и че съм я затиснал с врата. Това няма как да стане”, разказва Табаков.

„Елеонора казва, че съм отварял в движение врати и са слизали пътници. Това по никакъв начин не може да стане. Аз не мога да отворя вратите в движение и също не мога да тръгна с отворена врата, за да слизат пътниците. Няма никаква възможност това да се случи”, категоричен е шофьорът.

„Имам свидетели, които могат да потвърдят, че тя не е паднала, вратата се затвори пред нея. След като се развика, аз веднага й отворих и й се извиних. Тя слезе и започна да ми крещи: „Как не те е срам, ще ме убиеш?!” Тя беше застанала на най-долното стъпало, поради което на последната врата няма как да я видя”, добавя Табаков.

Не знам с каква цел тази жена лъже по този начин. Също така с този стар автобус не съм карал с повече от 50 км в час, а тя ме обвинява, че съм карал със 100 км/ч. Извиних й се, че затворих пред нея вратата, не я видях, но веднага й отворих.

От 10 години карам автобус с пътници, никога не съм имал проблеми. Не знам какво има против мен г-жа Елеонора Соннек. Заради лъжите й сега може да ме уволнят”, завършва притесненият за работата си шофьор.

Днес в редакцията на Флагман.Бг пристигна и друг сигнал, свързан с автобуса в 6,50 часа по линията Бургас - Слънчев бряг, който е претъпкан и се пука по шевовете. От "Бургасбус" уточняват, че проблемът ще бъде решен след 15 юни, когато в този час ще тръгват два автобуса - един за Несебър и един Слънчев бряг.



В категории: Бургас


18
Коментара по темата
18.
Тракиец анти-Руснак
12.06.2015 12:37:55
5
3
Флагман, 5 пъти ме триете дето пиша срещу този алкохолик шофьор
17.
Чм
12.06.2015 12:36:37
4
1
Тъп гей. Пианка.
16.
от 21 до 22
12.06.2015 11:53:47
0
0
Аз нямам причини да емигрирам по финансови причини, нито пък през 1944 - 1989 година съм се чувствал окупиран, най-малкото защото тогава съм бил дете , но не съм дебил, който не вижда какви са болшинството граждани на тая държава - и работещи и пенсионери. И защо казваш, че новоото правителство ни е дало свобода и европейски паспорт? аз от както се помня винаги съм се чавствал свободен .
15.
Димитрова
12.06.2015 10:26:12
0
10
Къде е позицията на Бургасбус?Няма ли някой от ръководството да обясни че технически е невъзможно това да се случи и да защити работника си ?Не стига че вече са 3 категория на труд извънградските шофьори , а и всеки може да ги напада и обижда незаслужено.Нека бъдем по толерантни ,вижте на какво прилича целия град .
14.
Виктор
12.06.2015 09:58:31
1
16
От 8 години работя във фирмата,и трябва да ви кажа че жалбите срещу персонала се пускат само от жени които са или наркоманки илина много силни хапчета или незадоволени сексуално или на жени които мъже не са ги взели на работа при нас.и аз потвърждавам че не може да се затисне човек с вратата,има датчици които не позволяват това да се случи,и в никакъв случай не можеш да тръгнеш с отворена врата.ако колегата го изгонят заради това го съветвам да си намери добър адвокат и да я съди тази госпожа до дупка,както за клевета така и за нанесени морални щети.нека съдът реши кой прав кой крив
13.
Българин
12.06.2015 09:47:22
1
8
До 19.
Много тъп въпрос си задал!!!
Човека няма зъби, както и много други хора в тая държава защото не му стига заплатата най- вероятно. За работещите бедни чувал ли си! Такива са половината работещи ва тая територия наречена държава!!!
12.
до 14
12.06.2015 07:41:29
3
16
Съвършено вярно-не само добър и свестен по характер,но и добър шофьор!
Da не се подвежда шефа му по такива лъжли!
11.
ники
12.06.2015 06:32:35
0
23
Човекът е много свястен.Уравновесен и добър.Защо му съсипват живота?
10.
IZTRIVALKA
12.06.2015 02:19:11
0
7
SHA TRIE. KAT IMA MALOUMNIZI KAT TEB.
9.
swz
11.06.2015 22:46:18
2
34
Флагман, длъжници сте на тоя човек за стреса който му причинихте заради лъжите на един грозен комплексиран парцал. Ако няма извинение поне изтрийте коментарите където тая си позволява да го нарича алкохолик.
8.
Жена
11.06.2015 22:23:53
2
25
Най-млазя когато прости бременни жени ми се правят на инвалиди... пълна шматка е тая овца... да ходи да се...
7.
Вяра
11.06.2015 22:19:36
1
33
Дано инж.Петко Драгнев не го уволни,заради тази високомерна жена,целяща някаква изгода; може би иска да изкара някой лев отгоре докато е тук в БГ Като онази с кърменето в мола...
6.
до Бург 2030
11.06.2015 22:08:45
3
21
Пиянка е баща ти паляр наакан. Уличницата с надутия корем да си събира гащите и да се маха при осеменителя и.
5.
Ърк
11.06.2015 21:43:42
2
30
Просто има хора, които се мислят за нещо повече и са със скандалджийски манталитет, още повече, когато става въпрос за бременни от чужденци "идващи за малко". Вижте "оплакванията" на бременната и ще ви стане ясно, че силно преувеличава (да не кажа лъже). Дано само човечеца не си загуби работата заради лигавщините на "бременната германка"
4.
Златина Нонкева
11.06.2015 21:29:54
3
31
Много се дразня от хора които си мислят че ние Българите сме измет и сме длъжни да се съобразяваме с цял свят и никоий де не се съобразява с нас ,Идват тук и лъжат за да искарат някой лев у Убедена съм че е поредната лъжкиня.
3.
Marin
11.06.2015 20:57:24
2
27
Az tyi si mislih che e rabotata... nqkva kompleksirana moladjiiska prydla...
2.
X2
11.06.2015 20:44:27
2
47
Такива ненормални женички могат да отровят живота на човек преди да се разбере истината. Медиите винаги заемат страната на подобни боклуци, настройват хората и после с половин уста разкриват истината.
Спомнете си за оная пикла, което обвини полицайката и бъркала в гащите. Унижиха жената пред цяла България и после я оставиха да се оправя.
Пълно е с истерички с отклонения, които търсят да направят скандал от нищо. Особено пък бременни, които смятат, че целия свят им е длъжен защото са им надули корема.
1.
МЕГИ
11.06.2015 20:35:54
5
51
Абе тая мърла да си ходи в Германия...айде ся и претенции
тия стари раздрънкани автобуси едва се движат...какви 100км в час...какви глупости дрънка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори